Jump to content

MAFIA 32: Traitors - Игра на предатели (Hype, роли, записване)

ЧОТУДЕ

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, hacky said:

По Коледа ще почивам.

Ще почиваш, ама на другата Коледа.

35izpu1.jpg

ЧОТУДЕ
Posted

ВЪЗМОЖНА РОЛЯ:

Подлец

2113622519.webp

Веднъж по време на играта има възможността да даде правото на мирен гражданин да направи нощно убийство.

Водещият си запазва правото да прави промени по ролите докато бъде пусната официалната тема.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

ЧОТУДЕ
Posted (edited)

ВЪЗМОЖНА РОЛЯ:

Илюзионист

2113629977.webp

Има право да промени гражданския вот в ЕДНА дневна фаза, като за целта трябва да пише на водещия на лично съобщение преди нейния край, че иска да прехвърли гласовете от Играч X на Играч Y. Важи само за крайния вот от фазата - гласовете за играч X ще бъдат прехвърлени на играч Y в поста за края на деня.

Водещият си запазва правото да прави промени по ролите докато бъде пусната официалната тема.

Edited by ЧОТУДЕ

ЧОТУДЕ
Posted

ВЪЗМОЖНА РОЛЯ:

Ветеран

2113624239.webp

Ако бъде таргетиран от Мафията за убийство през нощната фаза, има правото да отклони изстрела и да избере кой да бъде убит вместо него. Може да убие и гражданин, и мафиот. Умението може да се използва еднократно. Ако се опитат да го убият втори път, не може да се спаси и отпада.

Jack Bauer
Posted

@ЧОТУДЕ, я разясни как точно работи Ветеранът?

Ако мафията стреля по него, водещия му съобщава, да избере един който да умре вместо него ли?

Или е нещо като бодигарда и всяка нощ а посочва играч в случай, че го стрелят.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

ЧОТУДЕ
Posted (edited)
On 11/17/2025 at 11:52 AM, Jack Bauer said:

@ЧОТУДЕ, я разясни как точно работи Ветеранът?

Ако мафията стреля по него, водещия му съобщава, да избере един който да умре вместо него ли?

Или е нещо като бодигарда и всяка нощ а посочва играч в случай, че го стрелят.

Всяка нощ посочва друг участник, в случай че стрелят по него.

Edited by ЧОТУДЕ

ЧОТУДЕ
Posted

ВЪЗМОЖНА РОЛЯ:

Наследник

2113626460.webp

Наследява ролята на първия отпаднал мирен гражданин с роля.

Posted

@ЧОТУДЕ А те събраха ли се хора изобщо за междинен сезон и ако да кога мислиш да е? :)

ЧОТУДЕ
Posted (edited)
11 minutes ago, Sea said:

@ЧОТУДЕ А те събраха ли се хора изобщо за междинен сезон и ако да кога мислиш да е? :)

Събрахме се. :) Очаква се може би сряда да започнем.

Edited by ЧОТУДЕ

Posted

Ще ме извинявате, ама съм я пропуснала темата направо... 😂

Пак що-годе навреме я хванах. 😂

• Haha 1
ЧОТУДЕ
Posted (edited)
On 11/15/2025 at 6:05 PM, ЧОТУДЕ said:

Записани до момента:

3. Мистериозна завръщаща се легенда

images?q=tbn:ANd9GcSOV8-5_QiYbadGzkqrZOmpR5om93dHZW4JMPEub9nRGWcTbsJcb6EN54WFCkVNmCBTBL8&usqp=CAU

CDN media

Здравейте, участници. Този сезон е посветен на новите и като водещ винаги съм пушвал младите надежди. TheGodmotherSea и ГодоЙ ще играят за втори път, а дебюти правят Vesperlynd и batistaheel.

Преди над 5 години в мой сезон дебютираха двама, които се превърнаха в звездите на изданието.

Spoiler

Price & LightOne

Price.gif.a3e557771f9376cdf78dd0d04c5ec10e.gif LightOne.gif.a0322673c3b20921cc7d08fe6fcf2d89.gif

С тези gif-чета беше обявена победата им в играта. Те са оригиналните дебютиращи предатели. Днес те се завръщат като ветерани, за да покажат пътя на младите. Full circle.

Кои ще бъдат звездите на този сезон обаче и те Праведни ли ще са или Предатели?

The Traitors creator on how it swallowed British TV: "I pitched it for five  years, nobody wanted to buy it" | British GQ

Spoiler

Започваме в сряда (19.11.2025) в 22:00!

@TheGodmother, @Sea, @LightOne, @Vesperlynd, @Jack Bauer, @batistaheel, @wohov, @Jericho, @kabakov, @raquishi, @Radox, @ГодоЙ, @hacky, @Price

Edited by ЧОТУДЕ

Posted

Са последно с 14 човека ще е сезончето, така ли?

• Upvote 1

35izpu1.jpg

Posted

Чакайте ме да се включа малко по-късно утре, че имам ангажимент. :D

ЧОТУДЕ
Posted

@neshev, искаш ли да си свидетел на жребия, да няма ЧОТУДКАТА нареди ролите? :happy:

Posted
2 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

@neshev, искаш ли да си свидетел на жребия, да няма ЧОТУДКАТА нареди ролите? :happy:

Нареждай Радокс Мафиот, да спре да реве като вдовица за уй всеки сезон. ;)

Jack Bauer
Posted

Е много мистериозно завръщане на Price & Lightone, не са играли в цял един сезон :D

Иначе супер, удоволствие е да се играе с тия момчета. 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

ЧОТУДЕ
Posted (edited)
10 minutes ago, neshev said:

Той ще иска в някой ДЕБЕЛ сезон, където да се доказва пред ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА, за тоя го боли уя. Кажи искаш ли или предложи някой друг, който не ми е "удобен".

Edited by ЧОТУДЕ

Posted
4 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Той ще иска в някой ДЕБЕЛ сезон, където да се доказва пред ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА, за тоя го боли уя. Кажи искаш ли или предложи някой друг, който не ми е "удобен".

Пращай ги на ЛС, но ако ще нареждаш, не съм аз човекът после да играя кейфей. :D

Posted
8 minutes ago, neshev said:

Разкажи ни повече за това колко сезона си водил и от колко години познаваш Митю, че в последния сезон не стана ясно.

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
Posted

Успех на всички. Сезонът изглежда с хубав състав от играчи. Ще следя с интерес, дано доставите!

Posted

Мотото ми е: На жена и на Чотуде не се отказва. 😁

За Коледния сезон не съм си променил решението. Тук влизам за лоялност. Друг плюс ми е компактната бройка играчи, с която да приключим за 10-12 дни.

Успех на надъханите новобранци!

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Posted

Чотудка, знам че обичаш да слагаш некви снимки на ролите и да ги разкриваш постепенно, ма земи пусни тука един синтезиран списък в един пост без снимки, че като почне сезона да можем да проверяваме по-набързо коя какво прави, без да скролваме по 10 минути в тая тема.

• Upvote 3

35izpu1.jpg

ЧОТУДЕ
Posted
7 minutes ago, Radox said:

Чотудка, знам че обичаш да слагаш некви снимки на ролите и да ги разкриваш постепенно, ма земи пусни тука един синтезиран списък в един пост без снимки, че като почне сезона да можем да проверяваме по-набързо коя какво прави, без да скролваме по 10 минути в тая тема.

Ще ги пусна направо в първия пост на сезона.

Posted

Да кажа от сега, преди да има роли, че четвъртък в ключовите часове между 19.30 ч и 21.30 ч няма да съм налична, а може би и до 22.00 ч. Ще бъда, колкото се може повече активна преди това, но отдавна имам ангажимент и няма да мога да влизам в този интервал. :) 

• Upvote 1
Posted

Приятна игра от мен, ще гледам с интерес :)

• Upvote 3