Radox Posted November 16 Posted November 16 12 minutes ago, hacky said: По Коледа ще почивам. Ще почиваш, ама на другата Коледа. Sea 1 Quote
ЧОТУДЕ Posted November 17 Author Posted November 17 ВЪЗМОЖНА РОЛЯ: Подлец Веднъж по време на играта има възможността да даде правото на мирен гражданин да направи нощно убийство. Водещият си запазва правото да прави промени по ролите докато бъде пусната официалната тема. Jack Bauer 1 Quote
ЧОТУДЕ Posted November 17 Author Posted November 17 (edited) ВЪЗМОЖНА РОЛЯ: Илюзионист Има право да промени гражданския вот в ЕДНА дневна фаза, като за целта трябва да пише на водещия на лично съобщение преди нейния край, че иска да прехвърли гласовете от Играч X на Играч Y. Важи само за крайния вот от фазата - гласовете за играч X ще бъдат прехвърлени на играч Y в поста за края на деня. Водещият си запазва правото да прави промени по ролите докато бъде пусната официалната тема. Edited November 17 by ЧОТУДЕ Radox 1 Quote
ЧОТУДЕ Posted November 17 Author Posted November 17 ВЪЗМОЖНА РОЛЯ: Ветеран Ако бъде таргетиран от Мафията за убийство през нощната фаза, има правото да отклони изстрела и да избере кой да бъде убит вместо него. Може да убие и гражданин, и мафиот. Умението може да се използва еднократно. Ако се опитат да го убият втори път, не може да се спаси и отпада. Водещият си запазва правото да прави промени по ролите докато бъде пусната официалната тема. Quote
Jack Bauer Posted November 17 Posted November 17 @ЧОТУДЕ, я разясни как точно работи Ветеранът? Ако мафията стреля по него, водещия му съобщава, да избере един който да умре вместо него ли? Или е нещо като бодигарда и всяка нощ а посочва играч в случай, че го стрелят. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
ЧОТУДЕ Posted November 17 Author Posted November 17 (edited) On 11/17/2025 at 11:52 AM, Jack Bauer said: @ЧОТУДЕ, я разясни как точно работи Ветеранът? Ако мафията стреля по него, водещия му съобщава, да избере един който да умре вместо него ли? Или е нещо като бодигарда и всяка нощ а посочва играч в случай, че го стрелят. Всяка нощ посочва друг участник, в случай че стрелят по него. Edited November 21 by ЧОТУДЕ Quote
ЧОТУДЕ Posted November 17 Author Posted November 17 ВЪЗМОЖНА РОЛЯ: Наследник Наследява ролята на първия отпаднал мирен гражданин с роля. Водещият си запазва правото да прави промени по ролите докато бъде пусната официалната тема. Quote
Sea Posted November 17 Posted November 17 @ЧОТУДЕ А те събраха ли се хора изобщо за междинен сезон и ако да кога мислиш да е? Quote
ЧОТУДЕ Posted November 17 Author Posted November 17 (edited) 11 minutes ago, Sea said: @ЧОТУДЕ А те събраха ли се хора изобщо за междинен сезон и ако да кога мислиш да е? Събрахме се. Очаква се може би сряда да започнем. Edited November 17 by ЧОТУДЕ Quote
Sea Posted November 17 Posted November 17 Ще ме извинявате, ама съм я пропуснала темата направо... 😂 Пак що-годе навреме я хванах. 😂 batistaheel 1 Quote
ЧОТУДЕ Posted November 18 Author Posted November 18 (edited) On 11/15/2025 at 6:05 PM, ЧОТУДЕ said: Записани до момента: 3. Мистериозна завръщаща се легенда Здравейте, участници. Този сезон е посветен на новите и като водещ винаги съм пушвал младите надежди. TheGodmother, Sea и ГодоЙ ще играят за втори път, а дебюти правят Vesperlynd и batistaheel. Преди над 5 години в мой сезон дебютираха двама, които се превърнаха в звездите на изданието. Spoiler Price & LightOne С тези gif-чета беше обявена победата им в играта. Те са оригиналните дебютиращи предатели. Днес те се завръщат като ветерани, за да покажат пътя на младите. Full circle. Кои ще бъдат звездите на този сезон обаче и те Праведни ли ще са или Предатели? Spoiler Започваме в сряда (19.11.2025) в 22:00! @TheGodmother, @Sea, @LightOne, @Vesperlynd, @Jack Bauer, @batistaheel, @wohov, @Jericho, @kabakov, @raquishi, @Radox, @ГодоЙ, @hacky, @Price Edited November 18 by ЧОТУДЕ TheGodmother, LightOne, Jack Bauer and 2 others 4 1 Quote
Radox Posted November 18 Posted November 18 Са последно с 14 човека ще е сезончето, така ли? ЧОТУДЕ 1 Quote
Sea Posted November 18 Posted November 18 Чакайте ме да се включа малко по-късно утре, че имам ангажимент. Quote
ЧОТУДЕ Posted November 18 Author Posted November 18 @neshev, искаш ли да си свидетел на жребия, да няма ЧОТУДКАТА нареди ролите? Quote
neshev Posted November 18 Posted November 18 2 minutes ago, ЧОТУДЕ said: @neshev, искаш ли да си свидетел на жребия, да няма ЧОТУДКАТА нареди ролите? Нареждай Радокс Мафиот, да спре да реве като вдовица за уй всеки сезон. Quote
Jack Bauer Posted November 18 Posted November 18 Е много мистериозно завръщане на Price & Lightone, не са играли в цял един сезон Иначе супер, удоволствие е да се играе с тия момчета. Price, LightOne, Radox and 3 others 1 5 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
ЧОТУДЕ Posted November 18 Author Posted November 18 (edited) 10 minutes ago, neshev said: Нареждай Радокс Мафиот, да спре да реве като вдовица за уй всеки сезон. Той ще иска в някой ДЕБЕЛ сезон, където да се доказва пред ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА, за тоя го боли уя. Кажи искаш ли или предложи някой друг, който не ми е "удобен". Edited November 18 by ЧОТУДЕ Quote
neshev Posted November 18 Posted November 18 4 minutes ago, ЧОТУДЕ said: Той ще иска в някой ДЕБЕЛ сезон, където да се доказва пред ГОЛЕМИТЕ ИМЕНА, за тоя го боли уя. Кажи искаш ли или предложи някой друг, който не ми е "удобен". Пращай ги на ЛС, но ако ще нареждаш, не съм аз човекът после да играя кейфей. Quote
Radox Posted November 18 Posted November 18 8 minutes ago, neshev said: Нареждай Радокс Мафиот, да спре да реве като вдовица за уй всеки сезон. Разкажи ни повече за това колко сезона си водил и от колко години познаваш Митю, че в последния сезон не стана ясно. Sea, Jack Bauer, HEIDENREICH and 1 other 2 2 Quote
The Olimpic Hero Posted November 18 Posted November 18 Успех на всички. Сезонът изглежда с хубав състав от играчи. Ще следя с интерес, дано доставите! Sea 1 Quote
LightOne Posted November 18 Posted November 18 Мотото ми е: На жена и на Чотуде не се отказва. 😁 За Коледния сезон не съм си променил решението. Тук влизам за лоялност. Друг плюс ми е компактната бройка играчи, с която да приключим за 10-12 дни. Успех на надъханите новобранци! TheGodmother, Vesperlynd, Radox and 2 others 2 1 1 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете!
Radox Posted November 18 Posted November 18 Чотудка, знам че обичаш да слагаш некви снимки на ролите и да ги разкриваш постепенно, ма земи пусни тука един синтезиран списък в един пост без снимки, че като почне сезона да можем да проверяваме по-набързо коя какво прави, без да скролваме по 10 минути в тая тема. Sea, kabakov and raquishi 3 Quote
ЧОТУДЕ Posted November 18 Author Posted November 18 7 minutes ago, Radox said: Чотудка, знам че обичаш да слагаш некви снимки на ролите и да ги разкриваш постепенно, ма земи пусни тука един синтезиран списък в един пост без снимки, че като почне сезона да можем да проверяваме по-набързо коя какво прави, без да скролваме по 10 минути в тая тема. Ще ги пусна направо в първия пост на сезона. Sea and ГодоЙ 1 1 Quote
Sea Posted November 18 Posted November 18 Да кажа от сега, преди да има роли, че четвъртък в ключовите часове между 19.30 ч и 21.30 ч няма да съм налична, а може би и до 22.00 ч. Ще бъда, колкото се може повече активна преди това, но отдавна имам ангажимент и няма да мога да влизам в този интервал. ЧОТУДЕ 1 Quote
ladonnae Posted November 18 Posted November 18 Приятна игра от мен, ще гледам с интерес ЧОТУДЕ, Sea and batistaheel 3 Quote
Recommended Posts