ЧОТУДЕ Posted November 15 Posted November 15 (edited) Здравейте, участници. Вашето желание се сбъдна. Пускам тема за междинен сезон, като ще се стремим да започнем до края на следващата седмица. Междувременно ще се пускат възможни роли в играта. Записани до момента: 1. TheGodmother 2. Sea 3. LightOne 4. Vesperlynd 5. Jack Bauer 6. batistaheel 7. wohov 8. Jericho 9. kabakov 10. raquishi 11. Radox 12. ГодоЙ 13. hacky 14. Price Edited November 19 by ЧОТУДЕ Sea, batistaheel, ГодоЙ and 2 others 2 1 1 1 Quote
ЧОТУДЕ Posted November 15 Author Posted November 15 (edited) ВЪЗМОЖНА РОЛЯ: Основател Получава правото да сформира отбора на Мафията преди началото на играта. Ако тази роля присъства в сезона, нейният притежател ще бъде изтеглен на случаен принцип преди останалите и след неговия избор на колеги ще има жребий само за гражданските роли. Водещият си запазва правото да прави промени по ролите докато бъде пусната официалната тема. Edited November 16 by ЧОТУДЕ Quote
raquishi Posted November 15 Posted November 15 Кво става бе? Трупът на Мафия 31 все още е топъл. Quote
ЧОТУДЕ Posted November 15 Author Posted November 15 1 minute ago, raquishi said: Кво става бе? Трупът на Мафия 31 все още е топъл. Записваш ли се, Ракушка? Quote
ЧОТУДЕ Posted November 16 Author Posted November 16 ВЪЗМОЖНА РОЛЯ: Адвокат През всяка нощна фаза има право да посочи един играч и ако на следващата дневна фаза избраният участник събере нужните гласове за елиминация, той няма да бъде елиминиран. Няма право да посочи един и същ играч повече от веднъж. Не може да избира себе си. Водещият си запазва правото да прави промени по ролите докато бъде пусната официалната тема. batistaheel 1 Quote
raquishi Posted November 16 Posted November 16 13 hours ago, ЧОТУДЕ said: Записваш ли се, Ракушка? Айде ВЛИЗАМ! Ролите изглеждат интересни и различни засега, да видим. ЧОТУДЕ 1 Quote
Radox Posted November 16 Posted November 16 С ЧОТУДЕ подписахме сделка - включвам се ексклузивно в неговия сезон, а той после участва в Коледното мазало!!! @ЧОТУДЕ мятай ма!!! ЧОТУДЕ, TheGodmother and raquishi 1 1 1 Quote
The Olimpic Hero Posted November 16 Posted November 16 Радо, ти имаш зависимост от Мафия. Мисля, че се нуждаеш от сбирка на АМЗ (Анонимните Мафия Зависим). Аз пропускам този сезон. Успех на всички участници! Sea 1 Quote
Radox Posted November 16 Posted November 16 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Радо, ти имаш зависимост от Мафия. Мисля, че се нуждаеш от сбирка на АМЗ (Анонимните Мафия Зависим). Както казах, се жертвам в замяна на това да осигуря качествени играчи за Коледния! The Olimpic Hero 1 Quote
ГодоЙ Posted November 16 Posted November 16 (edited) Записвам се и аз, целта ми е втора поредна победа на моя отбор в BWS... Wait. What? @Kill_Steen_Kill - come play the game Майна Edited November 16 by ГодоЙ ЧОТУДЕ and Kill_Steen_Kill 1 1 Quote
ЧОТУДЕ Posted November 16 Author Posted November 16 (edited) ВЪЗМОЖНА РОЛЯ: Капитан Може да сведе заподозрените до двама и веднъж през сезона има правото да напише тези имена на водещия по време на нощна фаза. Ако те оцелеят до следващата дневна фаза, то през нея гласове ще могат да се дават гласове само за тях двамата. Ако бъде блокиран, ще загуби умението си и дневната фаза ще си бъде нормална. Водещият си запазва правото да прави промени по ролите докато бъде пусната официалната тема. Edited November 16 by ЧОТУДЕ batistaheel 1 Quote
ГодоЙ Posted November 16 Posted November 16 Искам да съм Кептън 62% и да ОПОЗОРЯ ролята! TheGodmother, Radox and Sea 2 1 Quote
ЧОТУДЕ Posted November 16 Author Posted November 16 ВЪЗМОЖНА РОЛЯ: Камикадзе В случай че този играч бъде отстранен с дневен вот, то той автоматично завлича със себе си и човекът, който е дал последния глас срещу него. Водещият си запазва правото да прави промени по ролите докато бъде пусната официалната тема. batistaheel 1 Quote
hacky Posted November 16 Posted November 16 Ако няма други желаещи ще заема последното място, ако се появи друг преди жребия го освобождавам за него. raquishi 1 Quote
neshev Posted November 16 Posted November 16 53 minutes ago, hacky said: Ако няма други желаещи ще заема последното място, ако се появи друг преди жребия го освобождавам за него. Пенсията ти изтрая няма и ден. Великан. Sea 1 Quote
The Olimpic Hero Posted November 16 Posted November 16 Виждате ми се абстинентни нещо. И 24 часа не можете да издържите без Мафия! Sea 1 Quote
Jack Bauer Posted November 16 Posted November 16 49 minutes ago, The Olimpic Hero said: Виждате ми се абстинентни нещо. И 24 часа не можете да издържите без Мафия! Няма такова нещо. @ЧОТУДЕ, събрахме се играчите, пускай утре сезона!!!!!! Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
ЧОТУДЕ Posted November 16 Author Posted November 16 16 minutes ago, Jack Bauer said: @ЧОТУДЕ, събрахме се играчите, пускай утре сезона!!!!!! Трябва да чакам да мине вторник да видим кой ще е новия мафиот в Трейтърс, да не го сложа гражданин тука. Sea and TheGodmother 2 Quote
The Olimpic Hero Posted November 16 Posted November 16 15 minutes ago, raquishi said: Мафия мания в bwc през 2025-та година. Целувайте ръка. Radox, raquishi and TheGodmother 1 1 1 Quote
ЧОТУДЕ Posted November 16 Author Posted November 16 Някой от неучастващите има ли желание да ми е свидетел на жребия и да ми помага с гласовете, когато ме няма? Quote
hacky Posted November 16 Posted November 16 2 hours ago, neshev said: Пенсията ти изтрая няма и ден. Великан. Бяха ми писали екзалтирани фенове да се запиша, ако се появи друг ще ми вземе мястото. Все пак сезони с толкова хора са ми любимите, бързо свършват. По Коледа ще почивам. Radox 1 Quote
Recommended Posts