Devil Posted November 14 Posted November 14 The Last Time is Now Tournament LA Knight vs. ? The Last Time is Now Tournament Jey Uso vs. The Miz WWE Women's Champion Jade Cargill vs. B-Fab The-Resident-Ev!L, Berbatov, krriiissss and 1 other 4 Quote
Price Posted November 15 Posted November 15 Това на Райдър е една от малкото песни (дали не е единствена), при които ремиксът на деф ребел вдига качеството спрямо оригинала. Приятно завръщане, бих имал интерес да го гледам и full-time в WWE. Мисля, че има потенциал да получи по-добър букинг при HHH, отколкото Винс някога е могъл да сънува. Продължават да бутат Дрю срещу Коди. Защо? Защо отново трябва да хранят Кодича с шотландеца, при положение, че Коди отива срещу Ортън или Роман на Мания и няма абсолютно никаква полза за която и да е страна от подобен развой. И този ME на шоуто се знае от половин година преди самата КМ. В началото бях един от най-солидните поддръжници на Усото във форума. В момента не мога да го гледам и всяка негова изява ми е тежка мъка. Щеше да убие Миз при спота от горното въже, рядко скучен ми е в момента, за толкова време едно ново движение не научи. Абе, пълен минус. Джими влиза в мача, за да отнесе туша. Просто не виждам как Визията с Логан, Дрю и Брок ще пада в този мач. А и в последните две години фейсовете доминират военните игри, време е за малко промяна. LightOne, The Phenom and The-Resident-Ev!L 3 Quote
HeaDMaKeR™ Posted November 15 Posted November 15 Публиката скандира Let’s go Miz, Corey упорито си говори колко силно подкрепят и крещят Let’s go Jey. Rofl. Джей е просто трагедия, не знам какво беше това от третото въже ама все едно изтърва Миз като сак с картофи и изглеждаше доста смущаващо.Пича в момента е готов за хийл търн, яко хейт събира (онлайн основно, но и публиката вече не е това което беше) и е яко нескопосан, поне може да бъде нагло копеленце.Нищо чудно да търне на Сървайвър Сериите. Зак Райдър дано е с one off appearance, 0 hype, и доста антипатичен, правилният човек взе победата. В понеделник очаквам другия ТНА маняк. Дрю логично се включи, сега и Роман остава и сме готови.Бая смотан сторилайн, нищо уау няма тук въпреки, че формулата им всяка година е уж успешна нещо не съм надъхан.Първо че самият Уар Геймс е яко протяжен и нищо не се случва 20 минути в него и второ, че знаеш че дадени истории кулминират ноември в такъв от 5 години насам.То поне да бяха яки истории. Драгунов добро представяне за пореден път, глътка свежест и опонента и той. Поне имаме Сина, Доминик и open challenge на Драгунов в момента, всичко друго върви в някаква посока, в която сякаш всеки гледа по навик, а не с интерес. HEIDENREICH and Metzgermeister 2 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska
neshev Posted November 15 Posted November 15 @StoneColdFaN Metzgermeister, The-Resident-Ev!L and THE GRIM REAPER 1 2 Quote
Bobotsi Posted November 15 Posted November 15 Добре де, ясно е че в кеча почти няма логика и не се търси супер реализъм, но защо по дяволите Зак Райдър беше представен като Мат Кардона преди месец в NXT а днес беше Зак Райдър? Какво може да си помисли някой нов кежуал фен, последно как се казва този човек? Все едно Моксли да се завърне в WWE и да бъде представен като Джон Моксли както бе споменаван от Рейнс и Ролинс след като напусна, но при първият му мач да чуем Deean Ambroosee. Metzgermeister 1 Quote
neshev Posted November 15 Posted November 15 Just now, Bobotsi said: Добре де, ясно е че в кеча почти няма логика и не се търси супер реализъм, но защо по дяволите Зак Райдър беше представен като Мат Кардона преди месец в NXT а днес беше Зак Райдър? Какво може да си помисли някой нов кежуал фен, последно как се казва този човек? Ако наистина са го подписали, няма как да се подвизава като Matt Cardona, защото самият Matt Cardona държи интелектуалната собственост върху името. Тъй че, WWE си ползват своята марка. Woo, woo, you should know it, bro! The-Resident-Ev!L, Metzgermeister, Bobotsi and 1 other 3 1 Quote
neshev Posted November 15 Posted November 15 Drew има яко история с Punk, Cody и Jey Uso, тъй че е напълно логичен избор, колкото и да искам историята му с Cody да приключи. Austin Theory беше просто мираж. Не бях особен фен на MIDCARDona в индитата и ми е все тая, че се е завърнал. Но няма как да се отчете, че пичът беше много в час и беше саботиран от факания Зет. Няма как, не може да станеш over, без позволението на WWE. В това отношение, нещата не са се променили към добро. Няма как да не споделя и това: Другото е леко уяво? Jade най-накрая и уцелиха презентацията, но просто ми се повръща от факаната Michin. Dragunov, колкото и да ми е симпатичен, е време да поеме към някакви вражди. Всичко със Solo ми е крайно анти. Женският WarGames е приемлив. Трябва да се отчете как Lash изцежда всичко от всяка изява. Ако някой ми беше казал, че ще дебютира преди Trick, щях да се изсмея, но това е положението. Не ми се мисли колко зле ще бъде, когато пак се върнат на 3 часа. Барем покрай RR и WM успеят да завъртят нещо читаво, но съм скептичен. Metzgermeister 1 Quote
StoneColdFaN Posted November 15 Posted November 15 2 hours ago, neshev said: @StoneColdFaN Толкова щедро от негова страна. Spoiler Ъм, не. batistaheel 1 Quote
Bobotsi Posted November 16 Posted November 16 On 11/15/2025 at 11:37 AM, neshev said: Ако наистина са го подписали, няма как да се подвизава като Matt Cardona, защото самият Matt Cardona държи интелектуалната собственост върху името. Тъй че, WWE си ползват своята марка. Woo, woo, you should know it, bro! https://www.instagram.com/reel/DRGIjmkjcV_/?igsh=bnU4cmRnNzJjcDc3 Quote
neshev Posted November 16 Posted November 16 Засега уж е еднократна изява, но са подписали мърч сделка. Quote
batistaheel Posted November 16 Posted November 16 Това е блъф нали, че Шарлот Флеър се оттегля от екипа, за кейфейба, защото с Рипли имат история. Смисъл ще е огромен пропуск Шарлот Флеър да не участва във war games, тя въобще участвала ли е до сега? Мисля, че тя ще си смени мнението, а петият човек ще е Стефани Вакер за отбора на фейсовете и Ники Бела за отбора на хийловете. А така ми се иска да бяха турили вътре всички шампионки. Макинтайър е добра добавка към отбора на Вижън, остава да видим кой ще е петия човек. Съмнявам се това да е Брок Леснар, още по-малко Теорията. Дебют на Оба Феми, Трик Уилямс, това би било нагрухан уар геймс. А Рейс дали ще участва? Доминацията на Джейд Каргил продължава. Тъпо е, че тя няма участва във War Games. Останалото го скипнах, просто не са ми интересни. Metzgermeister 1 Quote
Ed2097 Posted November 18 Posted November 18 4 hours ago, neshev said: Никога не съм разбирал защо изобщо някой го харесва, обикновени джобър е. HeaDMaKeR™, Todor Atanasov and kabakov 3 Quote
Recommended Posts