Hachiko Posted November 15 Posted November 15 ОФИЦАЛНО! Обявявам, че ако бъда баннат за 321123213123 пъти тук, отивам да питам аркидистеки да ми позволи да се регистрирам! За истинският форум говоря, да не се объркате тука. Quote
hacky Posted November 15 Posted November 15 @Hachikoправя те официален социален специалист на БВЦ, искам развитие. 2 hours ago, LightOne said: Да, с такива материли лесно се печели публика. 😄 Абе, ментета, ама уцелили са правилен ход да пуснат видеа от Първи сблъсък, поради което Академията барабар с играчите са ги наследвали в Инстаграм. Като за първи ход си е направо отлично. Даже и "Кой е убиецът" (менте Мафия) организирали тия дни. И the Best ли е официално там? 😆 Те след като копираха името ни и логото, хората мислят, че е един и същ форум. Имат повече последователи в инстаграм и 5 активни потребителя. Hachiko 1 Quote
Hachiko Posted November 15 Posted November 15 1 minute ago, hacky said: @Hachikoправя те официален социален специалист на БВЦ, искам развитие. Каква ми е ролята? Quote
Glam4o Posted November 15 Posted November 15 Аз си пребивавам и на двете места и ме боли шперца. Вражди, наливания и клетви, все перфектни неща за сеирджия като мен. Farest 1 Quote
Divaka Posted November 15 Posted November 15 Тъй като се отвори такава тема, мисля, че това е перфектният момент да изкажа своята гледна точка. В BWS се представям като Heisenberg. Не съм го направил, за да се крия или нещо подобно, а просто никнеймът „Дивака“ с времето започна да ми звучи все по-глупаво. Не съм следил филми, вражди и събитията, които се случваха тук, за да вземам страни или да си правя заключения, които да ме подтикнат да се преместя във „вражески“ форум. Просто бях поканен с лично съобщение от байкиро. Любопитството ме накара да се регистрирам. Тук, в BWC, винаги когато смятам да напиша пост или тема, го правя с доза съмнения и предпазливост, понеже очаквам хейт, смъмряне или неодобрение. В BWS каквато и олигофрения да постнеш, се приема. Това ме мотивира да пиша там известно време, да пускам теми, да участвам в инициативи и т.н. Пак подчертавам, че не познавам потребителите нито на BWS, нито на BWC толкова добре, че да заемам страни или да правя нещо нарочно. Форумите за мен са чисто социален инструмент за развлечение и контакт с разнообразни личности. Бях доста раздвоен, защото тук в BWC се хейти BWS, а в BWS – BWC. Това лично ме натоварваше, тъй като харесвам хората и от двата форума. И двата си имат предимства и недостатъци, които ще изложа сега. Предимства на BWS - Разнообразна тематика. Всеки ден се постват най-различни теми от културни отрасли – филми, книги, музика, игри. Това е много хубаво и мотивиращо да пишеш, да се интересуваш, да публикуваш. В BWC също има такива теми, но съм останал с впечатлението, че не са особено активни, поради което BWS печели плюс. Друго предимство е свободното изразяване. Можеш да напишеш каквото ти е на сърце и то да бъде прието на шега, докато тук очакваш подигравка, бан или смъмряне. Не ме разбирайте погрешно, може и да греша, но просто аз лично съм останал с такова впечатление. Предимства на BWC - Най-голямото предимство тук са разширените познания на потребителите по основната тематика – кеча. С голямо удоволствие чета мнения от хора като Нешев, БатистаХийл, Хедмейкър и други, които ме подтикват към кеча. В BWS нагласите към кеча са негативни, постовете – неконструктивни и по-скоро те отказват от спорта. Друго предимство е регулацията на постовете. Знам, че сега малко си противореча, но не е излишно да има контрол. Всеки пост тук е супер културен, грамотно и конструктивно написан, стойностен – същото важи и за темите. В BWS има всякакви тролни и шитпостове, често неграмотно написани (включително мои собствени). Друг минус, който вече споменах, са тролските постове. Не можеш да очакваш развитие на форума и повишаване на качеството, когато присъстват постове с вибратори, сексуални изригвания и подобни. За мен лично е недопустимо, макар че искрено съм се забавлявал на такива неща и сам съм тролил. Огромно предимство, което ми е любимо в BWC, е играта Мафия. Не съм виждал нещо подобно да се организира в интернет на такова високо ниво. Супер зарибяваща игра, на която не можеш да се наситиш. Ще спомена и чатовете, макар че може би не трябва. BWS има собствен чат директно във форума, докато на BWC е в Discord. Присъствах и в двата, но реших да се махна, защото ми дотежаха простотиите и не искам да съм част от неприятности – това е и причината да напиша поста. В чата на BWC получих топло посрещане от Хачико, Нешев и Хаки, за което благодаря. Мислех, че ще ме третират като глупав трол (какъвто може би ме смятаха при регистрацията или още ме смятат), но водих свестни разговори, дори споделих нещо лично и беше прието сериозно. Благодаря отново! В чата на BWS също бях посрещнат топло и имахме интересни разговори, но напоследък имах пререкания с някои потребители. Започнах да се изразявам негативно за минусите на BWS и това не беше прието добре – разразиха се двустранни конфликти, предизвикани поради недоволства от моя страна. Затова напуснах форума окончателно (наскоро го бях напуснал за кратко, за да си взема почивка). Заключение: В България кечът е с ниско търсене, а ние, които се интересуваме, сме малко community. Супер излишно е да се създава напрежение между хора със споделени интереси. И двата форума са хубави места, всеки с предимствата и недостатъците си. По-добре да се стремим да ги развиваме и да създаваме приятна, гостоприемна обстановка, вместо да се караме и хейтим. Radox, Yulian, VSB and 4 others 3 2 1 1 Quote
MJ23 Posted November 15 Posted November 15 36 minutes ago, Divaka said: Тук, в BWC, винаги когато смятам да напиша пост или тема, го правя с доза съмнения и предпазливост, понеже очаквам хейт, смъмряне или неодобрение Чудесен повод фа спреш да пишеш тук, няма да ни липсваш. Къде тук виждаш омраза към BWS? Никой не ги брои за живи. Регистрирах се там, за да троля в началото, но лайняния дизайн ме отказа дори и да троля. Изненадан съм, че още съществуват, при все че често ми излизат рекламите им във FB. Jack Bauer, Bobotsi and hacky 3 Quote
hacky Posted November 15 Posted November 15 @Divaka Радвам, се че имаш желание да пишеш в различни теми, форума е отворен да се пускат всякакви, аз лично те привествам да пускаш такива, никога не знаеш коя тема ще тръгне хубава дискусия. За троленето се стараем да има баланс, както и да няма спам и форума да се ползва като някакъв чат. За BWS сме говорили и коментирали в дискорда на BWC, това може би има предвид Дивака, аз преди да направят АЛТЕРНАТИВАТА нямах лошо мнение за човека, който го създаде, никога не сме имали и пререкания, но след това реши да покаже истинското си лице към мен, а и да покаже, че те са това, от което избягаха. И все пак живи и здрави да са, добре дошли са всички да се върнат обратното когато решат, BWC никога не е затваряла врати пред някого. Gabler and Divaka 1 1 Quote
Yulian Posted November 16 Posted November 16 Смешно е, без значение от коя страна се случва, да сте толкова филмирани за кеч форуми, особено личности като Нешев, които са на по 30-40 години и спамят денонощно по темата. Единственото му оправдание ще да е инвалид, поне тогава ще е логично да отделя толкова време и нерви за тези помии. Аз лично спрях напълно да обръщам внимание на BWC именно заради глупава забрана за писане на обикновените потребители в кеч разделите след като първоначалната идея на форума е именно точно това да правят. Трябва да си бавноразвиващ, за да вземеш подобно решение. Не че бях и много активен преди това, но след подобна помия как някой да има желание да чете случващото се тук? Кое да гледам - как двама-трима WWE смаркове умират от кеф при най-mediocre буукинга и сторителинга ли? Коментирането на друг тип кеч бива осмивано, но защо - никой не знае. Да се ограничаваш до една компания и да не толерираш кеча извън нея, а същевременно да ръководиш форум не за WWE, а за индустрията като цяло... нелогично ми е. Докоснете тревата навън, има живот отвъд онлайн пространството. Несериозно е създаването на конкурентен форум да ви е най-големият проблем в ежедневието. Хората на вашата възраст отглеждат семейства, вие изживявате форумни драми. Quote
batistaheel Posted November 16 Posted November 16 27 minutes ago, Yulian said: Хората на вашата възраст отглеждат семейства, вие изживявате форумни драми. Тука хем отглеждат семейства, хем имат време за форумни драми, нарича се мултитаскинг, благодаря. Quote
hacky Posted November 16 Posted November 16 45 minutes ago, Yulian said: Смешно е, без значение от коя страна се случва, да сте толкова филмирани за кеч форуми, особено личности като Нешев, които са на по 30-40 години и спамят денонощно по темата. Единственото му оправдание ще да е инвалид, поне тогава ще е логично да отделя толкова време и нерви за тези помии. Аз лично спрях напълно да обръщам внимание на BWC именно заради глупава забрана за писане на обикновените потребители в кеч разделите след като първоначалната идея на форума е именно точно това да правят. Трябва да си бавноразвиващ, за да вземеш подобно решение. Не че бях и много активен преди това, но след подобна помия как някой да има желание да чете случващото се тук? Кое да гледам - как двама-трима WWE смаркове умират от кеф при най-mediocre буукинга и сторителинга ли? Коментирането на друг тип кеч бива осмивано, но защо - никой не знае. Да се ограничаваш до една компания и да не толерираш кеча извън нея, а същевременно да ръководиш форум не за WWE, а за индустрията като цяло... нелогично ми е. Докоснете тревата навън, има живот отвъд онлайн пространството. Несериозно е създаването на конкурентен форум да ви е най-големият проблем в ежедневието. Хората на вашата възраст отглеждат семейства, вие изживявате форумни драми. Каква забрана, можеш да пишеш навсякъде, стига да не обиждаш потребителите или хора от екипа. Както е писал и батистахийл, какво пречи форума с останалите неща от живота. Този лаф, който си ползвал се изтърка когато аз бях чаве. batistaheel 1 Quote
neshev Posted November 16 Posted November 16 Just now, hacky said: Каква забрана, можеш да пишеш навсякъде, стига да не обиждаш потребителите или хора от екипа. В негова защита, преди малко го пратих да ходи на путката си майчина, тъй че наистина има забрана. HEIDENREICH, batistaheel, MJ23 and 1 other 2 1 1 Quote
hacky Posted November 16 Posted November 16 2 minutes ago, neshev said: В негова защита, преди малко го пратих да ходи на путката си майчина, тъй че наистина има забрана. Затова казах без да обижда потребители и екипа. Той е нарушил правилата, нормално е да си почине. Quote
wohov Posted November 16 Posted November 16 Сериозно ли, за някаква дреболия нов форум правите? batistaheel, ShwN and Smegma 3 Quote
ShwN Posted November 16 Posted November 16 2 hours ago, Yulian said: Несериозно е създаването на конкурентен форум да ви е най-големият проблем в ежедневието. Хората на вашата възраст отглеждат семейства, вие изживявате форумни драми. Няма нищо лошо да има конкуренция, но да копираш идентичността на нещо, в което нямаш и частица участие не е много ок. Тоя бил на 30 години, другия бил на 40, все едно вие сте на по 12. Аре стига глупости, никой няма да ви забрани да пишете, освен ако не сте надробили адски лайнарщини. И дори да е така, тия неща отминават за няколко седмици. Преди време имаше към 15-на човека дето изгоряхме без особена причина благодарение на Еними, но години по-късно всички сме си тука и никой не го ебе. batistaheel, The Olimpic Hero, hacky and 2 others 4 1 Quote
Smegma Posted November 16 Posted November 16 21 minutes ago, wohov said: Сериозно ли, за някаква дреболия нов форум правите? Аз лично се засмях на този пост Save_us_Zorro Quote
Just a fan Posted November 16 Posted November 16 Ако не ме направите супер путрибитил до края на другата седмица правя нов форум, в който аз ще коля и беся. Ще се казва RCC - Red Cheeks Community или иначе казано Обществото на зачервените бузки. Треперете. Тик-так, тик-так, тик-так... Quote
Hachiko Posted November 16 Posted November 16 3 hours ago, Yulian said: Докоснете тревата навън, има живот отвъд онлайн пространството. Хашиш ли предлагаш? Quote
neshev Posted November 16 Posted November 16 1 minute ago, Hachiko said: Хашиш ли предлагаш? Салвия. Hachiko 1 Quote
hacky Posted November 17 Posted November 17 Моля дискутирайте темата без обиди към други потребители, че не ми плащат достатъчно, за да трия толкова много постове. Jack Bauer and batistaheel 1 1 Quote
Hachiko Posted November 17 Posted November 17 Алтата като излезе в почивка: https://www.instagram.com/reel/DQoTBxxCHFi Quote
Kill_Steen_Kill Posted November 20 Author Posted November 20 (edited) On 11/15/2025 at 8:02 AM, neshev said: Ми, върви ги питай, ебахти шматката си. Те тука и двамата няма да ми отговорят, ще трябва да влизам в другия форум @Divaka брато, по никакъв начин не трябва да те интересува дали някой ще те троли или не. Тука сме онлайн форум за кеч, така или иначе за повечето нормални, всички сме спрелтаци. Хора като МЖ23 и Радокс си тролят по природа, но можеш да си говориш и с тях и всеки друг напълно нормално. В другия форум не знам как стоят нещата, но като гледам как пише Юлиян и ти какво казваш, май нямат голям успех със спазването на някаква по-позитивна онлайн култура. Иначе Юлиянката ме подсети за тая бясна свинщина със забраната да се пише по темите, това беше уникална помия и сигурно най-малоумната такава в историята на БВЦ. Но вече е няма и не виждам много смисъл да се таят някакви лоши чувства към админи, модове или форума. Та така, разбрах аз лично повече за това отцепване и май темата си изпълни целта. Вече може да е архивират админите, ако желаят. Edited November 20 by neshev Quote 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
Recommended Posts