Jump to content

BWC и BWS?

Kill_Steen_Kill

Recommended Posts

Kill_Steen_Kill
Posted

Какъв е филмът тук? Знам от няколко месеца, че вече има два кеч форума и в другия са се преместили окончателно хора като Енеми, байкиро, дамтихам, Юлиян и още няколко подобни момчета, които много време са били тук, даже някои са си легенди на форума. Какво се е случило след ония филм лятото, че чак нов форум да се направи?

Това е темата.

• Upvote 2

681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878 

batistaheel
Posted

BWS беше създаден, защото (според създателя му (rcade нещо си)) като отговор на забраната в BWC за обикновените потребители да пишат по кеч разделите, която пък от своя страна беше филм. Забраната отпадна, но новият безплатен с лош дизайн форум остана. И постепенно потребители, които имат търкания с екипа на BWC се изнесоха към BWS. Това са моите наблюдения. :)

• Thanks 1
Kill_Steen_Kill
Posted

Благодаря за разяснението. Изненадан съм, че тия напускания не са филм понеже байкиро си беше дългогодишен член, Енеми пък години наред беше модератор. Искам да видя дали някой от админите ще ми отговори понеже ми е странно толкова радикално да се отцепят. 

• Upvote 1

Posted (edited)

Какъв филм може да има? :lol: Събрали са се отломките от вве-хашде и шепа яръм чакалчета от тука, които 20 години не могат да си намерят място, и си направили форум. Като капацитетът им се свежда до това да косплейват нашия. :wank: 

На грешното място задаваш този въпрос. От наша страна, филм няма. BWC винаги ще е номер едно, другото са някакви жалки ментета. :beer:

Edited by neshev
CodyRhodesNaBWC
Posted

Аз реших да се преместя в новия форум, но след няколко месеца виждам, че там няма никакво бъдеще. Хората, които напуснаха заради модераторите и администраторите на BWC, сега в BWS се държат като абсолютни задници. Затова реших да се върна, но ме е срам да го направя с истинския си ник.

• LMFAO 2
Posted
6 hours ago, Kill_Steen_Kill said:

Благодаря за разяснението. Изненадан съм, че тия напускания не са филм понеже байкиро си беше дългогодишен член, Енеми пък години наред беше модератор. Искам да видя дали някой от админите ще ми отговори понеже ми е странно толкова радикално да се отцепят. 

От моя страна, когато видях, че има нов форум, бях изненадан. Първо помислих, че е за някакъв филм или просто за забавление, защото самият форум изглежда доста зле и буквално е копирал името и логото на нашия.

Даже се бях регистрирал там с няколко ника за майтапа.
После обаче разбрах, че не е шега и когато се опитах да започна нормален диалог със създателите, бях нападнат словесно.

Честно казано, не разбирам какъв им е филмът и за какъв тормоз говорят, че са търпели тук толкова време, все едно тук сме държали хора на сила или сме ги принуждавали да правят някакви гадни неща. :D
Всеки е добре дошъл да се върне по всяко време.
Май на всеки 5-10 години във форума имаме по една такава история.

• Upvote 1
  • Thanks 1
Posted

Аз се регистрирах за майтапа (не съм обиждал никой) и ме перма баннаха. Това е.

Детинска е цялата ситуация и чуствителни п*тки у лево! 

Posted
4 minutes ago, Hachiko said:

Аз се регистрирах за майтапа (не съм обиждал никой) и ме перма баннаха. Това е.

Скептичен съм, ама айде. :D

• Haha 2
Jack Bauer
Posted

Както гласи стария форумен лаф, "байкирчо насра"

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted
3 minutes ago, Jack Bauer said:

Както гласи стария форумен лаф, "байкирчо насра"

Джаки, да се притесняваме ли за теб? :unsure:

Posted (edited)
59 minutes ago, CodyRhodesNaBWC said:

Хората, които напуснаха заради модераторите и администраторите на BWC, сега в BWS се държат като абсолютни задници.

Това защо ми се струва, че съм го виждал абсолютно същото и през 2008 с разни Торо, Кано, Зоро и т.н.? :D

17 minutes ago, neshev said:

Тоя Йуанчу ептен не му върви напоследък дейба ... първо Коциту му взе жената/мъжа, сега и това... Ама гледам не е пропуснал да си напише точните модели на техниката, за да се изфука какви скъпи артикули притежава. Ма кат гледам живее в опикан порутен коптор от 1920 година "около Лъвов мост и Сточна Гара", за който обаче важното е, че Е НА ЦЕНТИРА! Само комплексиран селяк може да се набие да живее в тия дупки, заобиколен от чалми...

Edited by Radox
  • Haha 2

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
Posted

Олигофрени, приятно ли ви ще ви е да ви оберат? Йоанчо не е лошо момче, не знам защо толкова години го коментирате.

Posted
15 minutes ago, neshev said:

Скептичен съм, ама айде. :D

11 minutes ago, Radox said:

Това защо ми се струва, че съм го виждал абсолютно същото и през 2008 с разни Торо, Кано, Зоро и т.н.? :D

Тоя Йуанчу ептен не му върви напоследък дейба ... първо Коциту му взе жената/мъжа, сега и това... Ама гледам не е пропуснал да си напише точните модели на техниката, за да се изфука какви скъпи артикули притежава. Ма кат гледам живее в опикан порутен коптор от 1920 година "около Лъвов мост и Сточна Гара", за който обаче важното е, че Е НА ЦЕНТИРА! Само комплексиран селяк може да се набие да живее в тия дупки, заобиколен от чалми...

Интересно. Това го пише човек, който си е показвал много пъти евтиният ситроен, както и гаража с наредени сувенири от три държави които си е купил, и една от тях е България.

Posted

На никой не пожелавам да бъде обран, самата мисъл, че някой е влизал у вас е гадна. Глупави са коментари, при които се смеете на някой, че е обран.

• Upvote 3
Posted (edited)
46 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Олигофрени, приятно ли ви ще ви е да ви оберат? Йоанчо не е лошо момче, не знам защо толкова години го коментирате.

Помагаме на разследването. ;)

Само Флорето да не стане новата Диана Габровска? Или това е целта на занятието? :wank:

Edited by neshev
  • Haha 1
Posted
29 minutes ago, neshev said:

Само Флорето да не стане новата Диана Габровска? Или това е целта на занятието. :wank:

Няма ве, просто Onlyfans ше си направи, щото е по-лесно. И пак с "един пост ще изкарва по една цяла минимална работна заплата".

35izpu1.jpg

Posted

image.thumb.png.f917e4dafd85c4f837cb5a9699b198f3.png

За кое BWS става въпрос?

Posted
10 hours ago, Kill_Steen_Kill said:

Знам от няколко месеца, че вече има два кеч форума и в другия са се преместили окончателно хора като Енеми, байкиро, дамтихам, Юлиян и още няколко подобни момчета, които много време са били тук, даже някои са си легенди на форума.

Никъде не съм се местил. Даже не знам за какво става дума и кои потребители са основали другия форум.

• Confused 1
Posted
10 minutes ago, raquishi said:

За кое BWS става въпрос?

За Bulgarian Wrestling Sluts лафим. ;)

Kill_Steen_Kill
Posted
13 hours ago, damtiham said:

Никъде не съм се местил. Даже не знам за какво става дума и кои потребители са основали другия форум.

Аз видях там някакъв пич с ник, подобен на твоя и реших че си ти. :(

Иначе ми беше интересно на какво се дължи това отцепване. Помня някакъв много ретардиран филм, май с Олимпик и още някой(?), обаче не знаех дали е свързан с него това отцепване. Определено за Енеми и байкиро ми беше най-интересно как са се махнали понеже те двамата бяха ностоп във форума. А Йоан и Ицо1994 да не ги е изгонил Нешев, нещо не му е фен на първия особено? :D 

Posted (edited)

Определено за Енеми и байкиро ми беше най-интересно как са се махнали понеже те двамата бяха ностоп във форума.

Ми, върви ги питай, ебахти шматката си. :D

ЕНЕМИ не съм сигурен дали е насирал. Последният му филм беше, че искаше да е МОД, но да го изписва като VIP. Обясни му се, че няма как и да избере едно от двете, и дотам. Но и преди това вече беше си набил някакви филми Хунти-Мунти, арени, баща ви, майка ви, Гранде Бевецианота. Леко изпърдяна работа.

Байкирчо няма нужда много от коментар. Момчето е легитимно превъртяло. Даже е култово как се мазни на тия пичове от АЛТАТА, а имам два километра логове как ги храни, докато още бяха тука, колко са спрели. :lol:

А Йоан и Ицо1994 да не ги е изгонил Нешев, нещо не му е фен на първия особено? :D 

Филмар...

Йоанчо осъзна, че не върви да косплейваш сериозен РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ и да праскаш фен-фикс по форуми как искаш да ебеш малолетната Крисия. Но и там май се нахендри яко с ИВИЛИНЧИЙ, а там са си леджит психота и не играят на дребно като нас. Иначе, аз съм му #1 фен във форума, но трябва да има БАНТЕР от време на време.

Иценцето там е заслуга почти изцяло на РЕТАРДОКС.

Edited by neshev
Posted

Добре, какъв е шансът, брат.

Тази тема я виждам сутринта преди няма и час. 

Влизам в Инстаграм и от първите рийлове ми излиза баш на BWS. Не бях ги виждал там. Явно бачкат да развиват социалните медии.

(За протокола алгоритъмът ми даже не е настроен да ми бълва кеч.)

А BWC кога? 👀👀

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Posted

Много по-напред сме с материала от #МЕНТЕТАТА. :D

Posted

Да, с такива материли лесно се печели публика. 😄

Абе, ментета, ама уцелили са правилен ход да пуснат видеа от Първи сблъсък, поради което Академията барабар с играчите са ги наследвали в Инстаграм. Като за първи ход си е направо отлично.

Даже и "Кой е убиецът" (менте Мафия) организирали тия дни. И the Best ли е официално там? 😆

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Posted (edited)

Шизо рантовете на Бобката са по-интересни от ChatGPT-генерирания слоп в АЛТАТА.

Няма, брато. Кечът е прекалено нишов в световен план, за България да не говорим. Малко е като да искаш да гребеш с кофите от пресушен кладенец. :D Каквото и да правиш, няма от къде да извадиш материал. АЛТАТА е потвърждение. Половин година се насраха от реклами и спам, а имат пет човека на кръст. Туй то. :happy:

Edited by neshev