Jump to content

UFC 322 "Della Maddalena vs. Makhachev" - 15 ноември 2025

Recommended Posts

Posted

ME-ът е бая интересна битка, една от най-чаканите, със сигурност. Не знам, не се наемам да прогнозирам как ще се развие. Ислямеца направи кариера да бие хора, които са видимо по-дребни от него, често и някакви пичове, които са си FW-и. Гледам се е назобил яко с... креатинец? :lol: Тия се ебат... :D Но, колкото и да се назобиш, JDM си е истинският WW. В битката с Белал показа доста стабилност в клинча. Тренира с Волк, който беше най-близо до това да неутрализира Махачев на земя, и Грег Джоунс, който реално е целият мозък зад операцията. Но едно е да имаш треньори, които могат да ти изградят правилния план, друго е да го изпълниш. Но определено този аспект ще е много интересен. Джак си е изрод в стойка и е най-добрият страйкър, с който Махачев се е бил, тъй че и в стойка ще е интересно. Абе, буквално са на кантар нещата и ми непонятно защо Махачев в убедителен фаворит. Може би ще разберем след два дни. :D

• Upvote 2
Posted
1 hour ago, neshev said:

Джак си е изрод в стойка и е най-добрият страйкър, с който Махачев се е бил

По-добър и класен страйкър от Волкановски? Не знам, имайки предвид обема на демиджа, който Волк вкара на Махачев, след първият мач с Волкановски и след мача с Порие изглеждаше "най-пребит". Това което ще помогне на Мадалена обаче е,че стилът му е да контрира борци както показа срещу Белал и боят действително е 50/50, но пък трябва да се отбележи,че Ислам е доста убедителен в стойка за разлика от другите руснаци и събмишъните не са му на всяка цена, доказал е,че може и да нокаутира. 

Posted

Не искам, но инцеста да бие, но си мисля, че ще изсипе Мадалена. Айде, чак да го изсипе не, но да вземе битката. :D Ясно е, че срещу Белал видяхме много добри неща, именно в най-силните страни на Махачев, но за мен Ислам е ниво над него в граплинга, а и за разлика от останалите инцести е сравнитено добър в стойка. Въпросът е дали Мадалена ще съумее да използва килограмите в своя полза и запази самообладание. Стискаме палци на украинчето, пък квото сабя покаже. Войната срещу инцестите продължава и след тази битка при всички положения.

Posted (edited)
17 minutes ago, Nightmare said:

По-добър и класен страйкър от Волкановски? Не знам, имайки предвид обема на демиджа, който Волк вкара на Махачев, след първият мач с Волкановски и след мача с Порие изглеждаше "най-пребит". Това което ще помогне на Мадалена обаче е,че стилът му е да контрира борци както показа срещу Белал и боят действително е 50/50, но пък трябва да се отбележи,че Ислам е доста убедителен в стойка за разлика от другите руснаци и събмишъните не са му на всяка цена, доказал е,че може и да нокаутира. 

По-добър наистина е относително, но за мен JDM ще му е най-тегавият опонент в стойка. Забравих да спомена, но и като кардио е изрод, и това може да е решаващо, ако битката мине 2-3 рунд. Махачев сме го виждали да има проблеми в това отношение. 

10 minutes ago, Just a fan said:

тискаме палци на украинчето, пък квото сабя покаже.

От къде пък измисли, че е укри? :D 

Edited by neshev
Posted
2 minutes ago, neshev said:

От къде пък измисли, че е укри? :D 

Точно преди да почна пиша четох някаква статия за Мудрик, явно по инерция съм написал, че е украинец. :D 

Posted

След днес все повече си мисля че този мач никога няма да се състои. Islam по никакъв начин не показа, че е с близо 10кг по-тежък, противно на очакванията показа тотална доминация. Ilia в 170 ще е като брашнян чувал. :D WW ми е може би една от най-безинтересните дивизии за следене, но с Makhachev нещата се променят, интересно кой ще е следващ. 

Posted

Уики-то на Чанко след боя в публиката :D

image.thumb.png.7ad61121bcf35f9bd9cb09a6117293d8.png

Spoiler

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted (edited)

Тотално предвидим МЕ като очакване за мач и резултат. Добре че бяха Джон Порко и Дилдо Данис да стане шоу.

Edited by Mariyan01
Posted

Махачев го направи да изглежда лесно. JDM беше стабилен на земя и не беше предаден, което си е постижение, но очаквах повече от него. Поне да успее да се изправи или да спре някое друго поваляне. Доста напомни на Хамзат-DDP тази битка и двата ME-а бяха доста скучни. 

С тази победа, Махачев се изравни с Андерсън Силва като най-дълъг win streak. И като сравня резюметата на двамата, Махачев го отвява тотално. :D Почнаха пак да лафят за битка между Махачев и Топурия, но айде първо Топурия да бие Арман и тогава да говорим. Става ли? :D Пък дори и за Махачев има доста готини битки в WW. Трудно ми е да повярвам, че някой ще го бие на този етап, но може би, ако се задържи достатъчно дълго, напредналите години ще си кажат своето.

Co-ME също беше пълен ташак и тези две битки яко свалиха нивото от шоуто, което се очертаваше епично. Моралес и Пратес с тегави нокаути. Сен-Дени също изтри Дариуш. Даже Бо Никал записа нокаут срещу най-удобният опонент възможно. Вероятно ще го държат силен за шоуто в Белия дом. 

Posted

GG на Ислам! Разликата в класите е оттук до небето.. Махачев и Чимаев биха загубили ако влязат в размяна на тукати и някой не ги нацели късметлия късметлийската у суратя. Двете дивизии не мисля,че ще имат скоро нов шампион. 

Всеки път като гледам Леон полудявам!!! Все още ме е яд,че победи Камару Усман ;( 

Лично аз не искам да гледам на тоя етап Илия и Ислам. За мен тая битка може да се надуе още повече ако и двамата запишат по още 1 макс 2 защити и тогава вече ще е неизбежно!!!