neshev Posted November 14, 2025 Author Posted November 14, 2025 ME-ът е бая интересна битка, една от най-чаканите, със сигурност. Не знам, не се наемам да прогнозирам как ще се развие. Ислямеца направи кариера да бие хора, които са видимо по-дребни от него, често и някакви пичове, които са си FW-и. Гледам се е назобил яко с... креатинец? Тия се ебат... Но, колкото и да се назобиш, JDM си е истинският WW. В битката с Белал показа доста стабилност в клинча. Тренира с Волк, който беше най-близо до това да неутрализира Махачев на земя, и Грег Джоунс, който реално е целият мозък зад операцията. Но едно е да имаш треньори, които могат да ти изградят правилния план, друго е да го изпълниш. Но определено този аспект ще е много интересен. Джак си е изрод в стойка и е най-добрият страйкър, с който Махачев се е бил, тъй че и в стойка ще е интересно. Абе, буквално са на кантар нещата и ми непонятно защо Махачев в убедителен фаворит. Може би ще разберем след два дни. trubang and HEIDENREICH 2 Quote
Nightmare Posted November 14, 2025 Posted November 14, 2025 1 hour ago, neshev said: Джак си е изрод в стойка и е най-добрият страйкър, с който Махачев се е бил По-добър и класен страйкър от Волкановски? Не знам, имайки предвид обема на демиджа, който Волк вкара на Махачев, след първият мач с Волкановски и след мача с Порие изглеждаше "най-пребит". Това което ще помогне на Мадалена обаче е,че стилът му е да контрира борци както показа срещу Белал и боят действително е 50/50, но пък трябва да се отбележи,че Ислам е доста убедителен в стойка за разлика от другите руснаци и събмишъните не са му на всяка цена, доказал е,че може и да нокаутира. trubang 1 Quote
Just a fan Posted November 14, 2025 Posted November 14, 2025 Не искам, но инцеста да бие, но си мисля, че ще изсипе Мадалена. Айде, чак да го изсипе не, но да вземе битката. Ясно е, че срещу Белал видяхме много добри неща, именно в най-силните страни на Махачев, но за мен Ислам е ниво над него в граплинга, а и за разлика от останалите инцести е сравнитено добър в стойка. Въпросът е дали Мадалена ще съумее да използва килограмите в своя полза и запази самообладание. Стискаме палци на украинчето, пък квото сабя покаже. Войната срещу инцестите продължава и след тази битка при всички положения. Quote
neshev Posted November 14, 2025 Author Posted November 14, 2025 (edited) 17 minutes ago, Nightmare said: По-добър и класен страйкър от Волкановски? Не знам, имайки предвид обема на демиджа, който Волк вкара на Махачев, след първият мач с Волкановски и след мача с Порие изглеждаше "най-пребит". Това което ще помогне на Мадалена обаче е,че стилът му е да контрира борци както показа срещу Белал и боят действително е 50/50, но пък трябва да се отбележи,че Ислам е доста убедителен в стойка за разлика от другите руснаци и събмишъните не са му на всяка цена, доказал е,че може и да нокаутира. По-добър наистина е относително, но за мен JDM ще му е най-тегавият опонент в стойка. Забравих да спомена, но и като кардио е изрод, и това може да е решаващо, ако битката мине 2-3 рунд. Махачев сме го виждали да има проблеми в това отношение. 10 minutes ago, Just a fan said: тискаме палци на украинчето, пък квото сабя покаже. От къде пък измисли, че е укри? Edited November 14, 2025 by neshev Quote
Just a fan Posted November 14, 2025 Posted November 14, 2025 2 minutes ago, neshev said: От къде пък измисли, че е укри? Точно преди да почна пиша четох някаква статия за Мудрик, явно по инерция съм написал, че е украинец. Quote
Smegma Posted November 16, 2025 Posted November 16, 2025 След днес все повече си мисля че този мач никога няма да се състои. Islam по никакъв начин не показа, че е с близо 10кг по-тежък, противно на очакванията показа тотална доминация. Ilia в 170 ще е като брашнян чувал. WW ми е може би една от най-безинтересните дивизии за следене, но с Makhachev нещата се променят, интересно кой ще е следващ. trubang 1 Quote
Ponetron Posted November 16, 2025 Posted November 16, 2025 Уики-то на Чанко след боя в публиката Spoiler trubang and Mariyan01 1 1 Quote
Mariyan01 Posted November 16, 2025 Posted November 16, 2025 (edited) Тотално предвидим МЕ като очакване за мач и резултат. Добре че бяха Джон Порко и Дилдо Данис да стане шоу. Edited November 16, 2025 by Mariyan01 Quote
neshev Posted November 16, 2025 Author Posted November 16, 2025 Махачев го направи да изглежда лесно. JDM беше стабилен на земя и не беше предаден, което си е постижение, но очаквах повече от него. Поне да успее да се изправи или да спре някое друго поваляне. Доста напомни на Хамзат-DDP тази битка и двата ME-а бяха доста скучни. С тази победа, Махачев се изравни с Андерсън Силва като най-дълъг win streak. И като сравня резюметата на двамата, Махачев го отвява тотално. Почнаха пак да лафят за битка между Махачев и Топурия, но айде първо Топурия да бие Арман и тогава да говорим. Става ли? Пък дори и за Махачев има доста готини битки в WW. Трудно ми е да повярвам, че някой ще го бие на този етап, но може би, ако се задържи достатъчно дълго, напредналите години ще си кажат своето. Co-ME също беше пълен ташак и тези две битки яко свалиха нивото от шоуто, което се очертаваше епично. Моралес и Пратес с тегави нокаути. Сен-Дени също изтри Дариуш. Даже Бо Никал записа нокаут срещу най-удобният опонент възможно. Вероятно ще го държат силен за шоуто в Белия дом. trubang 1 Quote
Beks Posted November 17, 2025 Posted November 17, 2025 GG на Ислам! Разликата в класите е оттук до небето.. Махачев и Чимаев биха загубили ако влязат в размяна на тукати и някой не ги нацели късметлия късметлийската у суратя. Двете дивизии не мисля,че ще имат скоро нов шампион. Всеки път като гледам Леон полудявам!!! Все още ме е яд,че победи Камару Усман ;( Лично аз не искам да гледам на тоя етап Илия и Ислам. За мен тая битка може да се надуе още повече ако и двамата запишат по още 1 макс 2 защити и тогава вече ще е неизбежно!!! Quote
Recommended Posts