neshev Posted November 10 Author Posted November 10 Бахти машината. Berbatov, The-Resident-Ev!L, MJ23 and 2 others 1 2 2 Quote
Gabler Posted November 11 Posted November 11 Не мога да кажа, че съм хайпнат или доволен от бъдещия женски WG мач. Deja vu отвсякъде на този от 2024. Копи-пейст с малко добавен нов грим... Съшито с бели конци в последната минута... Ная пак в картинката, Риа отново завръщане с маска и отново вика по микрофонете... Интересно ми е само кои ще са петите в двата отбора.. Quote
neshev Posted November 11 Author Posted November 11 @StoneColdFaN batistaheel, The-Resident-Ev!L and Berbatov 1 2 Quote
hacky Posted November 11 Posted November 11 Очаквано се случи и дадоха на John Cena последната титла, което е добре и за Доминик да я загуби точно от Джон Сина, за да се развият и още повече конфликтите в JD. С оглед на това пък, че Сина има сега титлата очаквам за логичен победител и последен опонент на Сина да е ГЮнтър, който ще победи Сина в последния му мач и отново ще може да бъде доминиращ шампион, връщайки се на трона. kabakov and The-Resident-Ev!L 2 Quote
batistaheel Posted November 11 Posted November 11 Баси якото шоу. Нещо пропуснах но стрийма ми се прееба. Ще пиша по подробно довечера. The Champ is here! Quote
The Phenom Posted November 11 Posted November 11 (edited) Доста яко шоу, но беше по-редно Сина да го закрие с титлата. Само мен ли ме изненада чистата победа на Миро над Прийст Edited November 11 by The Phenom ANG, The-Resident-Ev!L and jobber91 3 Quote [center][img]http://i41.tinypic.com/4kttsg.jpg[/img][/center]
HEIDENREICH Posted November 11 Posted November 11 Прийст от световен шампион и мейн ивентър много назад го дръпнаха. Не знам защо го забиха толкова брутално, но даже бившите му колеги от Judgment day са по-добре от него. Metzgermeister and batistaheel 1 1 Quote
neshev Posted November 11 Author Posted November 11 15 minutes ago, The Phenom said: Доста яко шоу, но беше по-редно Сина да го закрие с титлата. Само мен ли ме изненада чистата победа на Миро над Прийст Не особено. Priest няма история със Cena и е в съвсем друга програма в момента. Quote
neshev Posted November 11 Author Posted November 11 Натириха го в кучешката колиба май. d0baTa 1 Quote
Ed2097 Posted November 11 Posted November 11 (edited) Джон Сина постигна абсолютно всичко в кеча! Това беше невероятна година за него, стана хийл, но не се получи, защото Скалата е егоист и тъпак. Оцеля след кариеро-унищожителен хийлски гимик, стана 17-кратен световен шампион, направи невероятни мачове и за финал спечели единствената титла, която не беше печелил и вече е Гранд Слам шампион. Просто еха! Турнирът за последен опонент на Сина е интересна идея, много ми се иска Русев да му е последният съперник, но ще бъде Гюнтер то се знае. Много добро шоу! Ето, че когато има желание се получава. Джей Усо се превърна в Роман Рейнс на Трите Хикса, хората го мразят, а на него не му пука и не му стиска да го търне хийл. Edited November 11 by Ed2097 jobber91, The-Resident-Ev!L and Metzgermeister 3 Quote
Divaka Posted November 11 Posted November 11 Когато аз се мъча от години за ИК без успех и Джонката дойде и успее от първия път: Metzgermeister and The-Resident-Ev!L 1 1 Quote
neshev Posted November 11 Author Posted November 11 Дори и да не смятам, че Cena непременно ще се пенсионира, дните му като активен кечист са на приключване. Определено се усещат тегави тези последни шоута. Това и другата седмица в MSG. Зетя се мазни на Cena в момента, но OG-тата помним как му наливаше на микрофона преди и се опитваше да го изкара като еднодневка. Какво те прави GOAT в кеча? Не са титлите и kayfabe успехите, а това колко продаваш. Сереш на кейфея, Зетко. Не вярвах, че ще се стигне до шлем в началото на годината, но беше готин момент. Сега е време Dom да тръгне към ME сцената. Помня в началото как AEW фенчетата го сравняваха с Hook и се надъхваха как Dom не става за зелев чеп. Къде сте сега, шматки? Единият заложи на развиване на образа, а останалите елементи се наредиха, а другият не може да си каже името на микрофона. Найсе. Rusev и Priest нямаха химия и грам. Не ми хареса този мач. Priest е на 43, даже е цяло чудо, че му дадоха титлата. Всъщност, мачът между Sheamus и Nakamura ми хареса повече. Засега добре буукват турнира. Je'Von срещу Gunther ще е пълна лудница. Nikki Bella с абсолютно очакван heel turn. Хареса ми как го изиграха и как я използват, като цяло. Издигна два пъти Roxanne, сега е време да издигне и Stephanie. Макар че, можеше наистина да и дадат някоя друга победа. 12 hours ago, Gabler said: Не мога да кажа, че съм хайпнат или доволен от бъдещия женски WG мач. Deja vu отвсякъде на този от 2024. Копи-пейст с малко добавен нов грим... Съшито с бели конци в последната минута... Ная пак в картинката, Риа отново завръщане с маска и отново вика по микрофонете... Интересно ми е само кои ще са петите в двата отбора.. Ако вярваме на Meltzer, AJ Lee и Becky Lynch. При мъжките има шанс да направят някакъв брутално нагрухан отбор, ако Reigns и Cena за 4 и 5. Cena не е бил в такъв мач, би било яко да се разпише. Отсреща Броко и Austin Theory? Quote
neshev Posted November 11 Author Posted November 11 Готин сайт, в който са описани всичките Grand Slam шампиони: https://www.thesmackdownhotel.com/title-history/grand-slam-champions/ Пичовете, които са на една титла от шлема: Berbatov and jobber91 2 Quote
batistaheel Posted November 11 Posted November 11 Поредното скучно промо от Зетя, вече става банален. Не мога да повярвам, че този човек някога беше един от най-добрите на мика. Много яка вербална конфронтация между Сина и Доминик. Най-сетне Сина взе и тази титла и стана grand slam champion. Тъпото е, че той вече е държал щатската, която е равна на интерконтиененталната, но с нея не се става grand slam champion. Предатеслтвото на Ники Бела не я очаквах, явно мацката се е завърнала за да джоби и не и пука колко пъти. Не ми харесва женският отбор за war games, няма никаква история, random атаки и айде скачаме в клетката. Пък и двете главни шампионки не са замесени, защо? И при мъжете е слабо. Този отбор не го ли вядяхме миналата година? Ще турят вътре Роман и Джимката, айде пак същите. Metzgermeister 1 Quote
jobber91 Posted November 11 Posted November 11 3 hours ago, neshev said: Готин сайт, в който са описани всичките Grand Slam шампиони: https://www.thesmackdownhotel.com/title-history/grand-slam-champions/ Никого от WWF/WWE не признавам за Grand Slam Champion, защото не са печелили и Light Heavyweight титлата! Плюс това Европейската и Хардкор бяха две коренно различни титли, преди да измислят това глупаво сливане. Ако приемем, че LHC беше само за кечисти под дадени килограми, то другите трябва да се водят спечелени отделно…. отново Зетя и Майкълс да се изкарат колко са велики Quote
jobber91 Posted November 11 Posted November 11 (edited) 40 minutes ago, jobber91 said: Плюс това Европейската и Хардкор бяха две коренно различни титли, преди да измислят това глупаво сливане. Ако приемем, че LHC беше само за кечисти под дадени килограми, то другите трябва да се водят спечелени отделно…. отново Зетя и Майкълс да се изкарат колко са велики Никого от WWF/WWE, освен Джеф Харди, не признавам за Grand Slam Champion, защото не са печелили и Light Heavyweight титлата! - добре де, проверих, има един- Джеф Харди Edited November 11 by jobber91 Quote
HEIDENREICH Posted November 12 Posted November 12 Oк издание на шоуто, направиха евала на Сина в родния му град, отделно придвижиха нещата с War Games мачовете . Може би наистина Сина трябваше да завърши шоуто, събитието е по-важно от смяната на титлата при женките. Хубаво е че стартира и турнира, ако им дадат време Гюнтер и Озъбеното негро Джевон може да направят над **** мач . Интересно ми е кой ще е мистериозния съперник на Соло Сикоа. Не се надъхвам прекалено за да не излезе някой като Джон Хенри. Русев и Прийст много тегав мач направиха. Не ми харесаха и Шеймъс срещу Накаджобо ( тоя жълтур не знаех че още е в ростера, еле па че пак е търнал фейс). Как да е , Сериите ще се гледат по традиция, ако не друго War Games мачовете да видя, макар че леко ми писна от този гимик. Metzgermeister 1 Quote
HeaDMaKeR™ Posted November 12 Posted November 12 32 minutes ago, HEIDENREICH said: Хубаво е че стартира и турнира, ако им дадат време Гюнтер и Озъбеното негро Джевон може да направят над **** мач . Интересно ми е кой ще е мистериозния съперник на Соло Сикоа. Не се надъхвам прекалено за да не излезе някой като Джон Хенри. Точно той ще е най-вероятно.Шоуто ще е в МСГ, ще се очаква някоя изненада за смарковете, пък и точно cheap win срещу Соло си е от тия малки вайръл моменти, които Хънтър търси. А и после е логично Гюнтер като смаже негъра, да смаже и него и евентуално за да натрупа още хийл хийт към мачът със Сина. Другата седмица се очаква да е последният Рау мач на Сина също, интересно срешу кой ще е, дали няма да е таг помия или пък няма да го пробват срещу Брон като билд за Уар Геймс. The-Resident-Ev!L and HEIDENREICH 2 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska
Bobotsi Posted November 12 Posted November 12 9 hours ago, HeaDMaKeR™ said: Другата седмица се очаква да е последният Рау мач на Сина също, интересно срешу кой ще е, дали няма да е таг помия или пък няма да го пробват срещу Брон като билд за Уар Геймс. Open Challenge срещу Миз и намеса на Визията която да билдне WAR GAMES-а Quote
Recommended Posts