Socki Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 (edited) Начало на Ден 1! В играта има 19 участници. За елиминация са нужни 10 гласа. @Divaka @ГодоЙ @ladonnae @wohov @Jack Bauer @Radox @Dudley @TheGodmother @ЧОТУДЕ @The Olimpic Hero @hacky @neshev @ShwN @Jericho @raquishi @Sea @Kill_Steen_Kill @Farest @kabakov Краен срок за гласуване е Събота (01.11) в 22:00 часа! Успех на всички. Edited November 15, 2025 by neshev Quote h
TheGodmother Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Мдаа и лубриканти, и други помощни пособия сме подготвили за мафиотите Quote
ГодоЙ Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Дами и господа, [green]GODOY is in TOWN![/green] Мятайте се на лудия влак! [Intro] https://youtu.be/WsABCrGZN_Q Quote
ЧОТУДЕ Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Аз съм праведен. Приветствам новите с добре дошли и се надявам да не бъдат като малоумниците в Traitors, които издаваха щитовете. Единствената информация, с която Мафията не разполага са нашите роли. Разкривайте ги и давайте информация, само когато е напълно наложително. Нека играем заедно за победата! ladonnae 1 Quote
Jericho Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Глас за ГодоЙ. Веднъж в 11 клас, Годой Круз ми преебаха една права колонка за 500 лева, още ми държи влага. ГодоЙ 1 Quote
wohov Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Айде този сезон няма да ми е фиксидея да се мятам по "големите" имена! Глас за The_Olimpic_Hero Quote
Sea Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Здравейте и от мен. Изгледала съм няколко чужди сезона, сега гледам и нашия, но за първи път играя, както вече бях писала. Опитвам се да навляза в играта. 😃 А с каква цел някой би си издал ролята, като доказателство, че е мирен гражданин ли? Quote Пожелах си онази любов, за която гориш всеки ден и намерих я щом спрях да я търся, тогава, когато светът беше спрял. И не вярвах, че може наистина в хаоса да има ред...
Radox Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 1 minute ago, wohov said: Айдеее приготвихте ли лубрикантите? Интересен пост от най-слабия играч в историята на играта, който освен да си ОСИРА отбора, друго не знае? Воха, отново ли съм мафиот според тебе, ще ме ХВАНЕШ ли тоя път вече? Иначе, абсолютната гавра продължава. Отново съм факан ГРАЖДАНИН БЕЗ НИКАКВА РОЛЯ!!!! Това е абсолютно нереално - от 15 участия сигурно 12 пъти съм бил гражданин без роля и никога мафиот!!! Товя няма как да стане с честни тегления. Статистически е тотално невъзможно. Нагласена помия и гавра е всичко това! Яж ми хуя, Socki. И ти, и нагласените ти жребии. Я чакай да направя резюме на участията ми, за да видя точните цифри: Сезон 6 - Гражданин без роля Сезон 7 - Гражданин без роля Сезон 10 - Шериф Сезон 13 - Принц Сезон 14 - Гражданин без роля Сезон 16 - Гражданин без роля Сезон 18 - Гражданин без роля Сезон 19 - Ангел Сезон 21 - Гражданин без роля Сезон 23 - Гражданин без роля Сезон 28 - Гражданин без роля Сезон 30 - Гражданин без роля Сезон 32 - Гражданин без роля Посочете ми един, ЕДИН БЕ, един човек, който 75% от участията му да са гражданин без роля, като освен това от последните му ДЕВЕТ такива, ОСЕМ пъти да е бил гражданин без роля!!! От ТРИ ГОДИНИ не съм имал факана роля в тая умряла игра. Официално заявявам, че това ми е последния сезон в тая помия! Така че за последно ще се раздам и ще еба путката майчина на мафиотите. Не забравяйте, че аз съм ЛИДЕРЪТ на гражданите! THE LAST TIME IS NOW! Радвайте се на Radox, докато го има и ви прави шоуто, защото ще ви е за последно! Още веднъж - яж ми хуя, Socki!!!! Глас за Dudley, понеже го няма MJ23. Нали винаги тях ги слагате мафиоти в педалските си сезони! Dudley 1 Quote
Jericho Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 1 minute ago, Radox said: Посочете ми един, ЕДИН БЕ, един човек, който 75% от участията му да са гражданин без роля Какви 75, аз съм господин 100 процента. Quote
Socki Posted October 31, 2025 Author Posted October 31, 2025 The Olimpic Hero: 1 глас (wohov) ГодоЙ: 1 глас (Jericho) Dudley: 1 глас (Radox) Не са гласували: Divaka, ГодоЙ, ladonnae, Jack Bauer, Dudley, TheGodmother, ЧОТУДЕ, The Olimpic Hero, hacky, neshev, ShwN, raquishi, Sea, Kill_Steen_Kill, Farest, kabakov За елиминация са нужни 10 гласа. Краен срок за гласуване: Събота (01.11) в 22:00 часа! Quote h
ГодоЙ Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Сега, разни мафиотски прякори като kabakov, GotMother ще ги бия по дефолт. Оставаше и якудзата Baikiro да е тука е да се прави на мирен гражданин. Тия да са мирни, все едно адвокат Шейтанов да спечели дело в народен съд на Либийската Арабска Джамахирия. Или овчарят да се казва Вълчо. Глас за kabakov [Годматъра ще я бием, като изтребим останалите] Quote
Radox Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 1 minute ago, Jericho said: Какви 75, аз съм господин 100 процента. Ти си бил по спомен май веднъж Доктор, за друго не помня, но май беше имал и друг път някаква роля, чуек. Quote
Jericho Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Just now, Radox said: Ти си бил по спомен май веднъж Доктор, за друго не помня, но май беше имал и друг път някаква роля, чуек. Е, добре, хубаво, стискаме си ръцете на 75, бачи Ради. Да ебем мафията съвместно, а? Quote
Radox Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 @Jericho сигурен ли си, че този път не си мафиот най-после? Quote
Kill_Steen_Kill Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Много нови играчи, сред които и аз, много познати лица, непознати модели на игра и доста голям брой хора, абе очертава се много интересен сезон. Започвам с важното - от това, което съм виждал и също беше тема на разговор в миналия сезон - тоя Ден 1 99% завършва с елиминация на гражданин и индиректно помага на мафията. Против съм гоненето на играчи само за спорта и освен ако някой не се насере още в началото не виждам смисъл да даваме преимущество на червените. За да не им оставаме водещата роля обаче и да се скатават, смятам че всеки един от нас трябва да се представи и да даде малко информация на другите от гражданския лагер. Съответно и мафията да има по-голям шанс да се издаде. От всичко, което съм чел, мафията винаги има преимущество, когато цари тишина и липсва активност и писане на мнения. Смятам че гражданите трябва да търсим агресивна игра към неактивните и недаващи информация. Започвам от себе си - играл съм доста мафия в реалния живот и мисля че съм печелил най-голямата организирана такава. Винаги съм по-агресивен и нямам проблем да ме преслушват и атакуват с цел да докажа ролята си, същото правя и аз към другите. Изобщо не ме интересуват ролите от предишните сезони, не вярвам Соки точно да си нагласи ролите по някакъв филмарски начин. Не ме и интересуват колко големи имена са хора като Радокс, Олимпик, Нешев,Хаки и Шон (то половината играчи са МЕ-та на форума, баси), докато не се докажат като граждани, са на пангара. Мафията ми се струва като да са 4-ма и все някой ще е сериозно име. Би трябвало. Бих призовал всички граждани да са активни, а новите да не се притесняват. Мненията в играта са изцяло плод на вашата фантазия и филмарщина и никой не би се засегнал от нещо казано тук. Това е за първи пост, да ги обръщаме мафийката и зелените да печелят сезона. Quote 681; 718; 855; 865; 868; 913; 1762; 1837; 1848; 1877; 1878
Jericho Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Мисля, че ти най-добре си запознат с моя морален компас. И тоя път не съм мафиот. Ако бях, знаеш какво съм казал, че ще направя. Quote
wohov Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 4 minutes ago, Radox said: Интересен пост от най-слабия играч в историята на играта, който освен да си ОСИРА отбора, друго не знае? Воха, отново ли съм мафиот според тебе, ще ме ХВАНЕШ ли тоя път вече? Иначе, абсолютната гавра продължава. Отново съм факан ГРАЖДАНИН БЕЗ НИКАКВА РОЛЯ!!!! Това е абсолютно нереално - от 15 участия сигурно 12 пъти съм бил гражданин без роля и никога мафиот!!! Товя няма как да стане с честни тегления. Статистически е тотално невъзможно. Нагласена помия и гавра е всичко това! Яж ми хуя, Socki. И ти, и нагласените ти жребии. Я чакай да направя резюме на участията ми, за да видя точните цифри: Сезон 6 - Гражданин без роля Сезон 7 - Гражданин без роля Сезон 10 - Шериф Сезон 13 - Принц Сезон 14 - Гражданин без роля Сезон 16 - Гражданин без роля Сезон 18 - Гражданин без роля Сезон 19 - Ангел Сезон 21 - Гражданин без роля Сезон 23 - Гражданин без роля Сезон 28 - Гражданин без роля Сезон 30 - Гражданин без роля Сезон 32 - Гражданин без роля Посочете ми един, ЕДИН БЕ, един човек, който 75% от участията му да са гражданин без роля, като освен това от последните му ДЕВЕТ такива, ОСЕМ пъти да е бил гражданин без роля!!! От ТРИ ГОДИНИ не съм имал факана роля в тая умряла игра. Официално заявявам, че това ми е последния сезон в тая помия! Така че за последно ще се раздам и ще еба путката майчина на мафиотите. Не забравяйте, че аз съм ЛИДЕРЪТ на гражданите! THE LAST TIME IS NOW! Радвайте се на Radox, докато го има и ви прави шоуто, защото ще ви е за последно! Още веднъж - яж ми хуя, Socki!!!! Глас за Dudley, понеже го няма MJ23. Нали винаги тях ги слагате мафиоти в педалските си сезони! Няма нужда аз да те хващам с твоето писане бг мамите ще те погнат и възбудените утайки от форума ще ги последват да им се подмазват Quote
ЧОТУДЕ Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Тъй като новите са фенове на Traitors, ще се опитам да им помогна да се ориентират като сравня някои от играчите с хората от предаването. Не се обиждайте, постът съдържа комедийни елементи. Radox е като Антон. Винаги е праведен, просто е против неговата същност да бъде предател. Единственият път, когато се падна такъв не издържа психически и отпадна в Ден 1. Olimpic e като Владо Николов. Мисли си, че е превъртял играта, но другите го гаврят. neshev e като Анна-Мария. Зъл език, опитва някакви ходове и умее да убеждава останалите, но самочувствието му е леко в повече и често ги води в грешна посока. Dudley е като Оля. В ролята на праведен играе агресивно, търсейки предателите. hacky е като Георги Янев. Хлъзгав и добър играч, но ако е предател е възможно да се оплете, ако е поставен под напрежение. kabakov e като Мирелка. Рядко знае къде се намира. Farest e като Гъмов. Играе почерпен и е неадекватен, но понякога е способен да надуши предател. Маг Jericho е като Йордан. Прави фокуси и гледа на карти, но ритуалите му не са особено плодородни. Jack Bauer е като Дияна. Малко първосигнален, но ако го разчетете за праведен можете да играете заедно. Divaka е като Глория. Луд е, дано не се е паднал Кмет пак. wohov е като Иван. Нямам идея кой е тоя човек. Ракиши е като Борислав. И за него не мога да кажа нищо, но може би е дебел, ако съдим по прякора му? Аз съм като Бачорски, ама не се притеснявайте, в този сезон съм овчица. Скъпи дебютанти, на вас оставям възможността да ни се представите като се асициирате с останалите участници. Vesperlynd, ГодоЙ, ladonnae and 1 other 1 2 1 Quote
Socki Posted October 31, 2025 Author Posted October 31, 2025 The Olimpic Hero: 1 глас (wohov) ГодоЙ: 1 глас (Jericho) Dudley: 1 глас (Radox) kabakov: 1 глас (ГодоЙ) Не са гласували: Divaka, ladonnae, Jack Bauer, Dudley, TheGodmother, ЧОТУДЕ, The Olimpic Hero, hacky, neshev, ShwN, raquishi, Sea, Kill_Steen_Kill, Farest, kabakov За елиминация са нужни 10 гласа. Краен срок за гласуване: Събота (01.11) в 22:00 часа! Quote h
Radox Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 1 minute ago, ЧОТУДЕ said: Аз съм като Бачорски, ама не се притеснявайте, в този сезон съм овчица. Плешива путка, демек? Bobotsi 1 Quote
ГодоЙ Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 2 minutes ago, Kill_Steen_Kill said: Много нови играчи, сред които и аз, много познати лица, непознати модели на игра и доста голям брой хора, абе очертава се много интересен сезон. Започвам с важното - от това, което съм виждал и също беше тема на разговор в миналия сезон - тоя Ден 1 99% завършва с елиминация на гражданин и индиректно помага на мафията. Против съм гоненето на играчи само за спорта и освен ако някой не се насере още в началото не виждам смисъл да даваме преимущество на червените. За да не им оставаме водещата роля обаче и да се скатават, смятам че всеки един от нас трябва да се представи и да даде малко информация на другите от гражданския лагер. Съответно и мафията да има по-голям шанс да се издаде. От всичко, което съм чел, мафията винаги има преимущество, когато цари тишина и липсва активност и писане на мнения. Смятам че гражданите трябва да търсим агресивна игра към неактивните и недаващи информация. Започвам от себе си - играл съм доста мафия в реалния живот и мисля че съм печелил най-голямата организирана такава. Винаги съм по-агресивен и нямам проблем да ме преслушват и атакуват с цел да докажа ролята си, същото правя и аз към другите. Изобщо не ме интересуват ролите от предишните сезони, не вярвам Соки точно да си нагласи ролите по някакъв филмарски начин. Не ме и интересуват колко големи имена са хора като Радокс, Олимпик, Нешев,Хаки и Шон (то половината играчи са МЕ-та на форума, баси), докато не се докажат като граждани, са на пангара. Мафията ми се струва като да са 4-ма и все някой ще е сериозно име. Би трябвало. Бих призовал всички граждани да са активни, а новите да не се притесняват. Мненията в играта са изцяло плод на вашата фантазия и филмарщина и никой не би се засегнал от нещо казано тук. Това е за първи пост, да ги обръщаме мафийката и зелените да печелят сезона. Защо да са 4, и защо смяташ, че един ще е сериозно име? Нали рандум гиниратур туй-онуй? Може всичките да са сериозни имена. Въпрос и към останалите нови @Sea @TheGodmother; @ladonnae: Колко мофиоти мислите, че има в играта? Quote
hacky Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Аз отново съм с роля, този път ми е такава, че смятам, че дори в ден едно може да се разкрие, но реших, че ще дам само хинт, а когато е нужно ще ви върна до този момент, за да ви обясня защо, когато разкривам ролята си и да можете да ми повярвате, че я имам. Dudley 1 Quote
Radox Posted October 31, 2025 Posted October 31, 2025 Just now, hacky said: Аз отново съм с роля, този път ми е такава, че смятам, че дори в ден едно може да се разкрие, но реших, че ще дам само хинт, а когато е нужно ще ви върна до този момент, за да ви обясня защо, когато разкривам ролята си и да можете да ми повярвате, че я имам. Принц, а? Quote
Recommended Posts