Jump to content

Андрю Тейт срещу Чейс Демур - 20 декември 2025

Recommended Posts

Posted (edited)

Това ще е първата битка на скандалния инфлуенсър от пет години. Също така го обявиха за новото CEO на Misfits Boxing, което предполагам, че ще доведе до битка с KSI по някое време. Опонентът му е бивш американски футболист и инфлуенсър.

image.jpeg

Edited by neshev
Posted

Бях го забравил тоя лилипут, който не млъква да храни по всичко и всеки и пак се появи. Сега нета ще гръмне и надяват да му разбият кофата.

Posted

Изказвал съм мнението си за Андрю Тейт, в основата на изказванията му има някои хубави идеи, после се осира като докарва вижданията си до краен патриархат и женомразие. Доста е популярен точно заради контроверсията около личността си, както и заради проблемите си със закона. Поради всичко това, смятам че ще има голям интерес около този мач, както и всеки последващ. Феновете му инсели ще гледат заради идола си, а хейтърите за да го видят как пада.

От негова страна, умен ход а и явно ще се бие с някакъв джобър, което е само добре за него. Взел е страница от книгата на братята Пол. Сега дали ходът да го направят СЕО е умен, ще си проличи с времето.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted (edited)

Мани го тоя румънски циганин. Киро Брейка от Алиекспрес.

Плешив. Свръх емоционален. Капацитет по всички въпроси. Сводник. По потник. Сводник с потник. Потник на сводник. Филмар.

Дано да му набият чомберите.

Edited by natopor4en

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

• 1 month later...
Posted

Стрийм някой?

[b]Thank you EDGE! [/b]

Posted

Изключително жалка история е да гледам Tony Ferguson редом до тия жалкари. 

Ужасна история просто. Да са живи и здрави тези които са ударили от 5 коеф нагоре. 

Доколкото разбрах Tate е намазал няколко милиона, Chase някъде и той около милион. В същото време Dana White плаща жълти стотинки, а в бокса гледаме това от снощи и Jake Paul... нищо чудно че двама действащи шампиони на UFC се оглеждат за бъдеще в бокса.

Posted

Това беше една от най-ужасните битки, които съм гледал, а не е като да не съм гледал ужасни битки. :D Чейс Демур изглежда хванат от улицата. Абсолютно никаква техника. Всеки удар, брадата му е във въздуха и е телеграфиран от километри. Единственото, което има като качества е, че е дълъг и крив. Но в случая, Андрю Тейт изглеждаше сякаш няма никакъв опит в бойните спортове. Грохна още в началото и беше победен от пълен аматьор. Вероятно го е подценил, но пак си остава позорна загуба, която би трябвало да му ебе имиджа. 

Лично аз не вярвам на баснословните суми, които се тиражат. Сметката не излиза. Пък и тези два дни определено бяха кофти за инфлуенсърския бокс. :D

• Haha 1
Posted

Момчета, Андрю е неактивен от 10 години, беше по затвори и какво ли не, самото му завръщане е една малка победа. #TopG

Posted
2 hours ago, OyeaH said:

Момчета, Андрю е неактивен от 10 години, беше по затвори и какво ли не, самото му завръщане е една малка победа. #TopG

Пусни си старите му мачове, няма да видиш по-високо ниво :lol: