Jack Bauer Posted October 23, 2025 Posted October 23, 2025 Томи Аспинал запазва, вероятно с КО в рунд 1. За другите не ме ебе особено, освен потенциално за Умар, който с победа тук си гарантира нов тайтъл шот. макензи Дърн така и не достигна висините, които се говореха за нея в началото. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
neshev Posted October 24, 2025 Author Posted October 24, 2025 Ган не е от най-лесните за нокаутиране. Люис и Нгану не успяха, а и двамата удрят тежко. Не очаквам, че Аспинал ще се лигави с него в стойка. Би било глупаво да рискува, вместо да го свали на земята и да го довърши там. UFC осраха тази дивизия тотално. Първо, че пуснаха линейния шампион. Второ, че дадоха на Джонката да си върти синджира. На Аспинал му останаха трохите. Би трябвало да овършее всичко, но защитата му е доста ялова и като нищо някой ще го избомби, ако продължи да се гмурка без гард. trubang 1 Quote
Jack Bauer Posted October 24, 2025 Posted October 24, 2025 @neshev малко офтопик, но как би оценил една среща между Аспина и Поатан? Според мен Джонката приключи и няма да го видим тоя мач, а ако Поатан е сериозен за горната дивизия директно му дават мач за титлата. Както спомена това за защитата, на Поатан му трябва един добър удар и Аспинал е до там, но пък има уменията да свали Перейра на земята. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
neshev Posted October 24, 2025 Author Posted October 24, 2025 (edited) Алекс малко се изхвърля с тия мераци за тежката категория. Аспинал ще има едно 10 кила над него, а не е някаква торба като повечето в дивизията. В размах и височина са сходни, но чисто като сила, Аспинал го превъзхожда. Засега е показал и добра издържливост от към удари, макар че битките му приключват за минути и няма голяма база за сравнение. Но Павлович му вкара тежка балтия и не трепна. Перейра има сила, но обикновено работи за нокаута. А и трябва да видим как въобще ще поема ударите и той, защото Изи го изсипа, не ми се мисли, ако Том му вкара някоя балтия, къде ще го събират. И вече борбата също би била силен коз за Аспинал, ако нещата тръгнат тегаво в стойка. Той е като Топурия в това отношение. Всички го знаят като нокаутьор, но и двамата идват от граплинга. След Блахович, никой не се е опитвал да се бори сериозно с Поатан. Анкалаев ги ползваше за финтове най-вече и не мисля, че сериозно се опитваше да го повали. Със сигурност това е най-интересната битка, която могат да направят при тежките. Не виждам кой ще бие Аспинал в дивизията, извън някаква вързия. Но и май Аспинал няма намерение да се застоява. Баща му иска да върви в бокса, по подобие на Нгану, където ще го позлатят. Пък и след гаврите от UFC последните две години, никой не би го винил. Edited October 24, 2025 by neshev HEIDENREICH 1 Quote
Smegma Posted October 24, 2025 Posted October 24, 2025 Едно време половината ми любими бойци бяха в тежката, Cain, Miocic, DC... Brock, JDS. От Ngannou насам наистина не са вадили нещо продаваемо. Джонката колкото и да го наливат все още си остава топ 3 име с GOAT статут, така че ако скоро няма да видим Makhachev/Topuria то мач с Alex е най-голямата супер битка която могат да напрвавят. Никакъв интерес нямам в момента за съжаление. Quote
neshev Posted October 25, 2025 Author Posted October 25, 2025 (edited) Делгадо си е легитимен проспект и май го порязаха съдиите. Но и Натаниел Ууд е пълен изрод. Много щяха да дадат фира още първия рунд. Валтер Уолкър, дами и господа. Четири поредни heel hook-а, изравни се с Русимар "Пол Харис" Палхарес. Edited October 25, 2025 by neshev HEIDENREICH and trubang 2 Quote
neshev Posted October 25, 2025 Author Posted October 25, 2025 Бах, направо го откърти. HEIDENREICH 1 Quote
Just a fan Posted October 25, 2025 Posted October 25, 2025 Мурзаканов изглежда като проблем, втори път го гледам, втори впечатляващ нокаут. Динята може и да пожелае успех в бъдещите начинания на Ракич май. Вярно, последните му три загуби бяха срещу елита в дивизията, ама четири поредни...не знам, съмнително. Quote
neshev Posted October 25, 2025 Author Posted October 25, 2025 Ракич се водеше един от най-добрите проспекти преди 6-7 години, но така и не реализира потенциала си. Честно казано, не бих отказал да качи до HW. Според мен ще има повече успех срещу торбите там, макар и брадата му да е чао. Quote
Just a fan Posted October 25, 2025 Posted October 25, 2025 (edited) Алмейда си направи идеална подготовка за победителя от мейн ивента. Не държа Волков в стойка повече от 20-25 секунди общо. едит - wtf, тия дадоха мача на Волков Edited October 25, 2025 by Just a fan Quote
neshev Posted October 25, 2025 Author Posted October 25, 2025 Няма, човек. Не може само да спамиш поваляния и да не правиш нищо като путак 3 рунда. Quote
Just a fan Posted October 25, 2025 Posted October 25, 2025 Абе не е като да не сме го виждали. Аз ако бях съдия също бих го дал на Волков, ама не очаквах. Quote
Mariyan01 Posted October 25, 2025 Posted October 25, 2025 (edited) 1 hour ago, Just a fan said: Алмейда си направи идеална подготовка за победителя от мейн ивента. Не държа Волков в стойка повече от 20-25 секунди общо. едит - wtf, тия дадоха мача на Волков И аз бях шокиран като теб. Edited October 25, 2025 by Mariyan01 Quote
Just a fan Posted October 25, 2025 Posted October 25, 2025 Следва мача на вечерта за Динята. Ако онова нещо стане шампион, а не Макензи има вариант Динята да не издържи. Quote
neshev Posted October 25, 2025 Author Posted October 25, 2025 Само напомням, че Динята е тотално насрал да подпише Дакота, а гледаме някакви мърли как мятат ръчички във въздуха. Quote
neshev Posted October 25, 2025 Author Posted October 25, 2025 https://dlhd.dad/watch.php?id=159 Quote
Just a fan Posted October 25, 2025 Posted October 25, 2025 Биспинг 5 години се би кьорав, Аспинал насра. Quote
Smegma Posted October 25, 2025 Posted October 25, 2025 Тази вечер ще е забавно с феновете на Jon Jones Quote
neshev Posted October 25, 2025 Author Posted October 25, 2025 Писна ми на хуя от тия бъркания. И тук нямаше нищо "инцидентно". Просто си вкара пръстите в очите му. Кога ще оправят шибания дизайн на ръкавиците тия копелета недъгави? HEIDENREICH and trubang 1 1 Quote
Jack Bauer Posted October 25, 2025 Posted October 25, 2025 56 minutes ago, neshev said: Писна ми на хуя от тия бъркания. И тук нямаше нищо "инцидентно". Просто си вкара пръстите в очите му. Кога ще оправят шибания дизайн на ръкавиците тия копелета недъгави? Нали пробваха миналата година точно с тая цел, ама ръкавиците издържаха няма и два месеца. Тъпо за Томи Аспинал. Най-логично е да направят мача пак, макар че доколко Гейн заслужава е друг въпрос. Иначе супер за Макензито, отне и време ама вече е шампионка. Просто големите имена в дивизията вече ги няма - Роуз, Йоана, Уейли, срещу тях щеше да и е трудно, но в момента има потенциала да доминира над останалите Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
neshev Posted October 25, 2025 Author Posted October 25, 2025 Тия ръкавици, които вкараха в началото на годината, бяха пълен леш. Ужасна изработка, супер неудобни за бойците и не правиха нищо за бърканията. Да не говорим, че намаляха и нокаутите, което не съм сигурен дали беше заради самите ръкавици, но бързо насраха. UFC, ако нямат директна финансова облага от нещо, не си дават и грам зор. Не е сериозно да не могат да разрешат този проблем вече 20 години да еба. HEIDENREICH 1 Quote
HEIDENREICH Posted October 26, 2025 Posted October 26, 2025 Jack Bauer, brayan_lotusrenault, ShwN and 2 others 3 2 Quote
Recommended Posts