Jump to content

UFC 321 "Aspinall vs. Gane" - 25 октомври 2025

Recommended Posts

Posted

Томи Аспинал запазва, вероятно с КО в рунд 1. За другите не ме ебе особено, освен потенциално за Умар, който с победа тук си гарантира нов тайтъл шот. макензи Дърн така и не достигна висините, които се говореха за нея в началото. 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted

Ган не е от най-лесните за нокаутиране. Люис и Нгану не успяха, а и двамата удрят тежко. Не очаквам, че Аспинал ще се лигави с него в стойка. Би било глупаво да рискува, вместо да го свали на земята и да го довърши там.

UFC осраха тази дивизия тотално. Първо, че пуснаха линейния шампион. Второ, че дадоха на Джонката да си върти синджира. На Аспинал му останаха трохите. Би трябвало да овършее всичко, но защитата му е доста ялова и като нищо някой ще го избомби, ако продължи да се гмурка без гард. :D

Posted

@neshev малко офтопик, но как би оценил една среща между Аспина и Поатан?

Според мен Джонката приключи и няма да го видим тоя мач, а ако Поатан е сериозен за горната дивизия директно му дават мач за титлата.

Както спомена това за защитата, на Поатан му трябва един добър удар и Аспинал е до там, но пък има уменията да свали Перейра на земята.

Posted (edited)

Алекс малко се изхвърля с тия мераци за тежката категория. Аспинал ще има едно 10 кила над него, а не е някаква торба като повечето в дивизията. В размах и височина са сходни, но чисто като сила, Аспинал го превъзхожда. Засега е показал и добра издържливост от към удари, макар че битките му приключват за минути и няма голяма база за сравнение. :D Но Павлович му вкара тежка балтия и не трепна. Перейра има сила, но обикновено работи за нокаута. А и трябва да видим как въобще ще поема ударите и той, защото Изи го изсипа, не ми се мисли, ако Том му вкара някоя балтия, къде ще го събират.

И вече борбата също би била силен коз за Аспинал, ако нещата тръгнат тегаво в стойка. Той е като Топурия в това отношение. Всички го знаят като нокаутьор, но и двамата идват от граплинга. След Блахович, никой не се е опитвал да се бори сериозно с Поатан. Анкалаев ги ползваше за финтове най-вече и не мисля, че сериозно се опитваше да го повали. 

Със сигурност това е най-интересната битка, която могат да направят при тежките. Не виждам кой ще бие Аспинал в дивизията, извън някаква вързия. Но и май Аспинал няма намерение да се застоява. Баща му иска да върви в бокса, по подобие на Нгану, където ще го позлатят. Пък и след гаврите от UFC последните две години, никой не би го винил.

Edited by neshev
  • Upvote 1
Posted

Едно време половината ми любими бойци бяха в тежката, Cain, Miocic, DC... Brock, JDS. От Ngannou насам наистина не са вадили нещо продаваемо. Джонката колкото и да го наливат все още си остава топ 3 име с GOAT статут, така че ако скоро няма да видим Makhachev/Topuria то мач с Alex е най-голямата супер битка която могат да напрвавят. Никакъв интерес нямам в момента за съжаление.

Posted (edited)

Делгадо си е легитимен проспект и май го порязаха съдиите. Но и Натаниел Ууд е пълен изрод. Много щяха да дадат фира още първия рунд. 

Валтер Уолкър, дами и господа. :wank: Четири поредни heel hook-а, изравни се с Русимар "Пол Харис" Палхарес. :beer:

Edited by neshev
  • Upvote 2
Posted

Бах, направо го откърти. :D

• Like 1
Posted

Мурзаканов изглежда като проблем, втори път го гледам, втори впечатляващ нокаут. Динята може и да пожелае успех в бъдещите начинания на Ракич май. Вярно, последните му три загуби бяха срещу елита в дивизията, ама четири поредни...не знам, съмнително. 

Posted

Ракич се водеше един от най-добрите проспекти преди 6-7 години, но така и не реализира потенциала си. Честно казано, не бих отказал да качи до HW. Според мен ще има повече успех срещу торбите там, макар и брадата му да е чао. 

Posted (edited)

Алмейда си направи идеална подготовка за победителя от мейн ивента. Не държа Волков в стойка повече от 20-25 секунди общо. :D 

едит - wtf, тия дадоха мача на Волков :D 

Edited by Just a fan
Posted

Няма, човек. Не може само да спамиш поваляния и да не правиш нищо като путак 3 рунда. :D

Posted

Абе не е като да не сме го виждали. Аз ако бях съдия също бих го дал на Волков, ама не очаквах. :D 

Posted (edited)
1 hour ago, Just a fan said:

Алмейда си направи идеална подготовка за победителя от мейн ивента. Не държа Волков в стойка повече от 20-25 секунди общо. :D 

едит - wtf, тия дадоха мача на Волков :D 

И аз бях шокиран като теб.

Edited by Mariyan01
Posted

Следва мача на вечерта за Динята. Ако онова нещо стане шампион, а не Макензи има вариант Динята да не издържи. :D 

Posted

Само напомням, че Динята е тотално насрал да подпише Дакота, а гледаме някакви мърли как мятат ръчички във въздуха. :D 

Posted

Стриим?

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Posted

Страхотно, просто страхотно. :D

Posted

Биспинг 5 години се би кьорав, Аспинал насра.

Posted

Тази вечер ще е забавно с феновете на Jon Jones :D 

Posted

Писна ми на хуя от тия бъркания. И тук нямаше нищо "инцидентно". Просто си вкара пръстите в очите му. :D Кога ще оправят шибания дизайн на ръкавиците тия копелета недъгави? 

Posted
56 minutes ago, neshev said:

Писна ми на хуя от тия бъркания. И тук нямаше нищо "инцидентно". Просто си вкара пръстите в очите му. :D Кога ще оправят шибания дизайн на ръкавиците тия копелета недъгави? 

Нали пробваха миналата година точно с тая цел, ама ръкавиците издържаха няма и два месеца.

Тъпо за Томи Аспинал. Най-логично е да направят мача пак, макар че доколко Гейн заслужава е друг въпрос.

Иначе супер за Макензито, отне и време ама вече е шампионка. Просто големите имена в дивизията вече ги няма - Роуз, Йоана, Уейли, срещу тях щеше да и е трудно, но в момента има потенциала да доминира над останалите

Posted

Тия ръкавици, които вкараха в началото на годината, бяха пълен леш. :D Ужасна изработка, супер неудобни за бойците и не правиха нищо за бърканията. Да не говорим, че намаляха и нокаутите, което не съм сигурен дали беше заради самите ръкавици, но бързо насраха. UFC, ако нямат директна финансова облага от нещо, не си дават и грам зор. Не е сериозно да не могат да разрешат този проблем вече 20 години да еба. 

• Upvote 1