Radox Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 За пореден път пиша тази статийка, и за пореден път тя е сварзана с драфта. Но какво да се прави - той определено си е събитието на месеца. Какво ми е мнението за него ли? Ами доволен съм - не мога да го крия. За разлика от миналогодишната подигравка, този път Винс и компания не разочароваха феновете и направиха наистина доста съществени промени, които ще влияят положително на шоутата занапред. Хасан отиде в Разбиване, където ще има повече поле за изява (и повече кечисти, които да му джобнат - тези от леката категория). Според мен ще е добра една "хийл срещу хийл" вражда между него и Джордан, в която Хасан най-сетне да гепи титла. Поизхабеният на RAW Беноа също отиде в Разбиване!, където има добри възможности за вражди със старите си "приятелчета" - един хийл отбор с Еди Гереро ще е перфектен според мен! Не съм доволен от това, че Крисчън отиде обаче в Разбиване! - пак се изпари шанса той и Острието да се обединят отново и да мачкат наред За Батиста нямам какво да кажа - шампион поне до Оцеляване или Армагедон... Според мен той просто няма конкуренция на Разбиване! Но пък враждата му с Хиксовете доста се поизтърка, така че сега Гереро или Брадшоу няма да е зле да ги помачка и тях малко Изглежда, че от WWE твърдо са решили да съсипят имиджа на Гробаря, като го накарат да падне от Ортън - тяхна си работа, дано само да не е на Кечмания! А сега да хвърлим поглед върху хората, отиващи в Първична сила. Карлито - тук получаваме ГОЛЯМА доза свежест за шоуто плюс забавен IC шампион! Същото ми е мнението и за Кърт Енгъл - време е да нарита Сина и да се добере най-после до заветната титла, защото определено го заслужава. Освен това на RAW ще може да започне яки вражди с хора, с които не го е правил досега. Грамадата не съм изненадан че отиде в RAW, защото беше време малко да се постегне, след подигравките с него на Разбиване! Начинът, по който размаза Снитски в дебютният си мач, дава лъч надежда за него! За РВД няма да коментирам, тъй като в момента е контузен все още, а и само допреди година беше в RAW, така че май няма много светли хоризонти за него - Дано да греша. И ето, че дойдохме до първият "драфт пик", който май все пак си остана най-голямата изненада за целият драфт - Сина. Един от най-омразните ми кечисти, който обаче WWE твърдо са решили да му дадат "неуязвим" имидж. Просто на Първична сила ще има нови опоненти, които да бие, както си иска... Единственото добро в случая е, че поне донесе другата титла със себе си, което внася известна доза свежест в шоутата- Тъй като ми беше писнало да гледам онази голяма златна, отвратително изглеждаща WCW-титла на RAW. След всичко, казано дотук мога да заявя, че сега вече Разбиване! няма да е шоу от втора ръка! outkast 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 И на мен малко нелогична ми дойде смяната на Крисчън(очаквах да отиде в разбиване ако Сина си беше останал там),но може и за добро да е.За Грамадата малко съм учуден от тази смяна макар и много хора да я предсказаха-язък за бъдещия мач с Мат Морган,но поне ще получи малък пуш за месец-2. За Роб Ван Дам -завръща се в борбата за интерконтиненталната титла -неговото отиване в Разбиване беше голяма грешка там така и не си намери място-дано поне вземе междуконтиненталната титла,Карлито си е забавен и без злато. За Батиста добре,че ще свърши войната с Трите Хикса а и някой да нарита задника на J.B.L. както никой преди това. Евентуален конфликт Енгъл-Сина не ми се гледа -в разбиване се биха доста пъти и ми омръзнаха мачовете между тях.На дневен ред обаче по-скоро е мач Енгъл-Майкълс 3 може би на Съмър Слейм. Малко ме е яд за Джерихо ,не знам дали оставането му в Рау не е наказание за неясното му бъдеще и чуденето му дали да подпише договор. Quote Link to comment
Recommended Posts