Jump to content

Клетката на RADOX 7 (съдържа и спойлери)


Radox

Recommended Posts

За пореден път пиша тази статийка, и за пореден път тя е сварзана с драфта. Но какво да се прави - той определено си е събитието на месеца.

Какво ми е мнението за него ли? Ами доволен съм - не мога да го крия. За разлика от миналогодишната подигравка, този път Винс и компания не разочароваха феновете и направиха наистина доста съществени промени, които ще влияят положително на шоутата занапред. Хасан отиде в Разбиване, където ще има повече поле за изява (и повече кечисти, които да му джобнат - тези от леката категория). Според мен ще е добра една "хийл срещу хийл" вражда между него и Джордан, в която Хасан най-сетне да гепи титла. Поизхабеният на RAW Беноа също отиде в Разбиване!, където има добри възможности за вражди със старите си "приятелчета" - един хийл отбор с Еди Гереро ще е перфектен според мен! Не съм доволен от това, че Крисчън отиде обаче в Разбиване! - пак се изпари шанса той и Острието да се обединят отново и да мачкат наред :( За Батиста нямам какво да кажа - шампион поне до Оцеляване или Армагедон... Според мен той просто няма конкуренция на Разбиване! Но пък враждата му с Хиксовете доста се поизтърка, така че сега Гереро или Брадшоу няма да е зле да ги помачка и тях малко :) Изглежда, че от WWE твърдо са решили да съсипят имиджа на Гробаря, като го накарат да падне от Ортън - тяхна си работа, дано само да не е на Кечмания!

А сега да хвърлим поглед върху хората, отиващи в Първична сила. Карлито - тук получаваме ГОЛЯМА доза свежест за шоуто плюс забавен IC шампион! Същото ми е мнението и за Кърт Енгъл - време е да нарита Сина и да се добере най-после до заветната титла, защото определено го заслужава. Освен това на RAW ще може да започне яки вражди с хора, с които не го е правил досега. Грамадата не съм изненадан че отиде в RAW, защото беше време малко да се постегне, след подигравките с него на Разбиване! Начинът, по който размаза Снитски в дебютният си мач, дава лъч надежда за него! За РВД няма да коментирам, тъй като в момента е контузен все още, а и само допреди година беше в RAW, така че май няма много светли хоризонти за него :( - Дано да греша.

И ето, че дойдохме до първият "драфт пик", който май все пак си остана най-голямата изненада за целият драфт - Сина. Един от най-омразните ми кечисти, който обаче WWE твърдо са решили да му дадат "неуязвим" имидж. Просто на Първична сила ще има нови опоненти, които да бие, както си иска... Единственото добро в случая е, че поне донесе другата титла със себе си, което внася известна доза свежест в шоутата- Тъй като ми беше писнало да гледам онази голяма златна, отвратително изглеждаща WCW-титла на RAW.

След всичко, казано дотук мога да заявя, че сега вече Разбиване! няма да е шоу от втора ръка!

35izpu1.jpg

Link to comment
HEIDENREICH

И на мен малко нелогична ми дойде смяната на Крисчън(очаквах да отиде в разбиване ако Сина си беше останал там),но може и за добро да е.За Грамадата малко съм учуден от тази смяна макар и много хора да я предсказаха-язък за бъдещия мач с Мат Морган,но поне ще получи малък пуш за месец-2.

За Роб Ван Дам -завръща се в борбата за интерконтиненталната титла -неговото отиване в Разбиване беше голяма грешка там така и не си намери място-дано поне вземе междуконтиненталната титла,Карлито си е забавен и без злато.

За Батиста добре,че ще свърши войната с Трите Хикса а и някой да нарита задника на J.B.L. както никой преди това.

Евентуален конфликт Енгъл-Сина не ми се гледа -в разбиване се биха доста пъти и ми омръзнаха мачовете между тях.На дневен ред обаче по-скоро е мач Енгъл-Майкълс 3 може би на Съмър Слейм.

Малко ме е яд за Джерихо ,не знам дали оставането му в Рау не е наказание за неясното му бъдеще и чуденето му дали да подпише договор.

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...