hacky Posted October 19, 2025 Posted October 19, 2025 Тези от AEW няма ли да спрат с простотиите в 2025 година като част от кеч програмата на живо предаване да има как давиш човек пред цялата аудитория сред която има и деца… Някой да ги сезира. Sugarev 1 Quote
Sugarev Posted October 19, 2025 Posted October 19, 2025 Искахте attitude era кеч, ей ти attitude era кеч Quote Absolute madlad
Ed2097 Posted October 19, 2025 Posted October 19, 2025 8 hours ago, hacky said: Тези от AEW няма ли да спрат с простотиите в 2025 година като част от кеч програмата на живо предаване да има как давиш човек пред цялата аудитория сред която има и деца… Някой да ги сезира. Това е проблемът на новите поколения, прекалено сте чувствителни, не знам как оцелявате ТНЕ DEADMAN and pukkod 2 Quote
neshev Posted October 19, 2025 Author Posted October 19, 2025 5 minutes ago, Ed2097 said: Това е проблемът на новите поколения, прекалено сте чувствителни, не знам как оцелявате Че той Хаки е с 10 години по-голям от тебе. Gabler, Hachiko and batistaheel 1 2 Quote
Ed2097 Posted October 19, 2025 Posted October 19, 2025 (edited) 17 minutes ago, neshev said: Че той Хаки е с 10 години по-голям от тебе. На 38 ли е? Както и да е, явно иска да гледа балет или художествена гимнастика, няма нищо лошо да има такива глупости в кеча, като подпалвания и давения, стига да не убият някой. Edited October 19, 2025 by Ed2097 pukkod 1 Quote
hacky Posted October 19, 2025 Posted October 19, 2025 42 minutes ago, Ed2097 said: На 38 ли е? Както и да е, явно иска да гледа балет или художествена гимнастика, няма нищо лошо да има такива глупости в кеча, като подпалвания и давения, стига да не убият някой. Иска ми се да съм ново поколение. Това е кеч мач, няма нужда от такива простотии. Даже преди време са говорили как в Атитюд ерата са се усетили как минават някакви граници и добре, че са спрели. Нека да има екстремни неща, но не трябва да се прекалява. The-Resident-Ev!L and Hachiko 1 1 Quote
Ed2097 Posted October 19, 2025 Posted October 19, 2025 (edited) 22 minutes ago, hacky said: Иска ми се да съм ново поколение. Това е кеч мач, няма нужда от такива простотии. Даже преди време са говорили как в Атитюд ерата са се усетили как минават някакви граници и добре, че са спрели. Нека да има екстремни неща, но не трябва да се прекалява. Явно си падам по екстремното Edited October 19, 2025 by Ed2097 Quote
Hachiko Posted October 19, 2025 Posted October 19, 2025 В тоя аквариум само пирани липсваха....не ми хареса! hacky 1 Quote
ТНЕ DEADMAN Posted October 20, 2025 Posted October 20, 2025 И мене не ме кефи, когато прекаляват и разбирам на някой да не му харесва, ама да се СЕЗИРА, това са вече педераски истории... "Канселирането" си е баш за лабави душици. Откъде накъде да се сезира някой? Ясно е, че продуктът предлага насилие. Като има деца, значи някой ги е довел. Това си е родителско решение, не е нужно някой да коства проблеми на компанията, защото лично не му харесва продукта. Защо не сезираш за някой хорър филм примерно? Не гледаш и това е. Няма пострадали цивилни, няма лични нападки към никой, няма нарушения на закона... Какво има да сезираш? Това е кеч, хора пресъздават гладиаторски битки. Конкретните щуротии с аквариума ми бяха ненужни и на мен, но и за секунда няма да ми мине през акъла да влизам в ролята на жертва и да ходя "да ги обадя на директорката", че пеят в часа по музика... pukkod and Ed2097 2 Quote [img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]
neshev Posted October 20, 2025 Author Posted October 20, 2025 На мен тия неща ми изглеждат нелепо и по-скоро маскират някакви тежки дефицити от към кеч умения. Но в крайна сметка, това е PPV, а самият мач се излъчва в полунощ, когато чаветата вече трябва да са в дълбок сън. Тъй че всичките тея шматки, които пискат "мислете за децата", могат да вървят у лево. Quote
kabakov Posted October 20, 2025 Posted October 20, 2025 Това да давиш някой по тв-то пък било и то наушким си е идиотия от всякъде. Столове, маси, стълби, пирони, бодлива тел, чукове и т.н. ок. Ама това с аквариума вече си е изращение и търсещо само внимание и то по грешния начин. Quote
Bobotsi Posted October 20, 2025 Posted October 20, 2025 Проблемът конкретно с давенето е че може да си имитира най-лесно от децата, защо изглежда невинно на фона на това да метнеш някого върху пирони или натрошени стъкла. При давенето детето може да си помисли че контролира нещата, докато другото е ясно че няма как да бъде безопасно. За мен тези спотове са евтин начин да се привлече внимание към продукта под формата на вайръл клипове. Аз лично никога не съм харесвал крайни извращения или такива малоумия. Още помня тъпнята с пликчето... Quote
Gabler Posted October 20, 2025 Posted October 20, 2025 За мен това си е чист стънт от страна на маркетинга, за да се говори за AEW, и както виждате, дори и при нас има раздвижване... Quote
neshev Posted October 20, 2025 Author Posted October 20, 2025 Междувременно, Моней печели титла след титла. Как го правиш, Сашке? ТНЕ DEADMAN 1 Quote
Recommended Posts