HEIDENREICH Posted September 13, 2025 Posted September 13, 2025 А кой очаквате да бие Канело или Крауфорд ? Quote
neshev Posted September 13, 2025 Author Posted September 13, 2025 33 minutes ago, HEIDENREICH said: А кой очаквате да бие Канело или Крауфорд ? Има тема, но я бях сложил в грешния раздел. Нещо не ме ебе и грам за тази битка. Особено като сравниш с Мей срещу Канело, Пак или Макгрегър. Различен хайп. Тук, арабите са метнали некви пари, викнали са Динята да промотира уж, но той е тотално изпърдян последните години. А пък Канело и Бъд имат харизмата на подметка, няма вражда, няма и кой знае какъв залог. Абе, леш отвсякъде. Не съм се замислял много кой ще бие. Много се тръби как Бъд бил по-дребен и прочие, ама Бъд реално е по-голям от Канело. Хората просто забравят как се правеше на мумия, само за да влезе в килата. Срещу Мадримов ми изглеждаше леш, сега се мята на още две категории отгоре. Канело с решение може би е разумното. HEIDENREICH 1 Quote
VSB Posted September 13, 2025 Posted September 13, 2025 (edited) Залагам на Крауфърд. Също не мисля, че категорията е голям проблем, по-скоро неактивността му. Срещу Мадримов не изглеждаше впечатляващо, но Мадримов е сериозен и с тегав дефанзивен стил. Канело за мен е надценен. Аз не виждам след на практика двете му загуби от Головкин, да е направил някоя супер значима победа. Да, качи категории, би добри противници, но ми липсва много голям победен мач. Сега, ако бие Бъд, ще му е първият. Да не говорим, че след загубата от Бивол, съвсем взе да не поема риск при избор на противници и пак беше скучен и невзрачен. Супер жалко насра от Бенавидес. Edited September 13, 2025 by VSB HEIDENREICH 1 Quote
neshev Posted September 14, 2025 Author Posted September 14, 2025 (edited) Добре ги решава проблемите на бокса, Динята. Тая битка започва в 01:00 през нощта тяхно време. Edited September 14, 2025 by neshev Quote
neshev Posted September 14, 2025 Author Posted September 14, 2025 Бъд направи нещата да изглеждат лесно. Първият безспорен шампион в три различни категории, в ерата с четирите колана. Огромно постижение и тук би категорично. Канело имаше леко странен план. Почти изцяло атакуваше тялото, почти никакви прави удари и мяташе някакви балтии цяла битка, като почти всички бяха блокирани или избегнати. Накрая изглеждаше безпомощен и почна да се нерви. Цялостно кофти битка за кариерата му, но и много се раздуваше това как е по-голям от Крауфорд, а се видя и в самата битка, че Бъд нямаше никакви проблеми физически. HEIDENREICH and VSB 2 Quote
neshev Posted September 14, 2025 Author Posted September 14, 2025 Дичко срещу Франклин беше ужасна битка, но Дичко го ограбиха мъшката. Оставям на страна, че леко кавалската му взеха точка, но пичът си спечели едно 7-8 рунда. Може би директивата е била да дадат победата на Франклин, за да може Итаума да обърше пода с него, но не виждам как може да му дадеш решението тук. HEIDENREICH 1 Quote
VSB Posted September 14, 2025 Posted September 14, 2025 Безобразен грабеж, но едва ли на някой ще му е мъчно. Не може да си такъв гигант и да ми маркираш с някакви путкенски еднообразни удари. Чакал си сто години за шанс, излиза ти кюфтето Франклин, видимо без подготовка, изгубил баща си тия дни, доколкото четох, ами хвърли се и го размажи, дееба мама му. Като го гледам Дичко, дето знае само един вид удар или пък Джойс и Хъргович, които не са чували за игра в защита, се чудя как тия хора са били елитни аматьори. HEIDENREICH 1 Quote
neshev Posted September 17, 2025 Author Posted September 17, 2025 Правилен победител, ама буквално бяхме на един рунд от някакво измислено равенство. Quote
VSB Posted September 17, 2025 Posted September 17, 2025 И Канело с Бивол беше същата работа. Ужасен проблем е съдийството в бокса и като гледам, арабите това си ги устройва. Quote
Recommended Posts