neshev Posted September 5, 2025 Posted September 5, 2025 (edited) Битката ще е демонстрационна. Edited September 5, 2025 by neshev HEIDENREICH 1 Quote
kabakov Posted September 5, 2025 Posted September 5, 2025 Кога ще се спрат с тея безсмислени тъпотии?... Пари, пари, ама то вече си е извращения на спорта, който и без това година след година пропада... Quote
raquishi Posted September 5, 2025 Posted September 5, 2025 25 minutes ago, kabakov said: Кога ще се спрат с тея безсмислени тъпотии?... Пари, пари, ама то вече си е извращения на спорта, който и без това година след година пропада... Кво ги ебе, имат нужда от по 20 милки на калпак, ще гледаш и ще се кефиш. Quote
VSB Posted September 5, 2025 Posted September 5, 2025 55 minutes ago, kabakov said: Кога ще се спрат с тея безсмислени тъпотии?... Докато се намират тъпаци да плащат за тия скуки. Пари да ми дадат, трудно бих се насилил да гледам такава досада. Bobotsi 1 Quote
neshev Posted September 5, 2025 Author Posted September 5, 2025 (edited) Пол срещу Тайсън беше огромен успех, но доста от зрителите останаха разочаровани. Не мисля, че ще имат същия успех и това, че Нетфликс не се наеха с дистрибуцията, ми говори, че има скептицизъм към битката. Тъй че няма да се изненадам, ако пропадне това фиаско. Битките на Пол са по-прималиви, защото Пол е добър heel и хората искат да го видят проснат. Всъщност ми е странно, че не направиха Пакман срещу Мъни Мей, но може би Мейуедър насра след последната битка на Пакиао. Edited September 5, 2025 by neshev Quote
neshev Posted October 30, 2025 Author Posted October 30, 2025 Започна да се говори усилено за битка между Мани и Флойд. Не знам това как би афектирало сегашните планове. Quote
Jack Bauer Posted October 30, 2025 Posted October 30, 2025 И двете битки няма да ги гледам, тия помияри кога ще се нагрухатдостатъчно, че да спрат да се излагат... Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Recommended Posts