neshev Posted August 23, 2025 Author Posted August 23, 2025 (edited) Мислех, че сме приключили вече с неделните PPV-та. Уви. Това и Clash in Paris са именно са в неделя. Доста бочнат build, който съвпадна с G1 и се усеща като PPV на AEW, вместо някаква колаборация с NJPW. Също така, говори се усилено, че хора като Swerve и Ospreay са контузени и това ще им е последната изява за обозримото бъдеще. Определено си е плашещ този Cage мач, където са събрали крайно почупени маняци, които просто не знаят как да спрат. Извън това, имам някакъв бегъл интерес към Edge и Christian, Page vs. MJF и Okada vs. Strickland. Публиката би трябвало да е на ниво, тъй че, ако няма нещо по-значимо за гледане, ще се опитам да изгледам някаква част на живо, барем Тонката успее да свърши преди полунощ. Edited August 23, 2025 by neshev krriiissss 1 Quote
neshev Posted August 24, 2025 Author Posted August 24, 2025 На вратница малко падна тоя момък. krriiissss 1 Quote
neshev Posted August 24, 2025 Author Posted August 24, 2025 В Торонто ще е размазвация този entrance. krriiissss 1 Quote
neshev Posted August 25, 2025 Author Posted August 25, 2025 Тегавня са тези PPV-та, но отдавна съм се примирил, че AEW не е за мен. Единственият мач, който ми прикова вниманието от-до, беше четворният женски. Bozilla открадна шоуто и очаквам да я натегнат, както натегнаха Vaquer миналата година. Спрях преди истинския ME. Пакетът за Ospreay беше на ниво, пичът се разрева, докато излизаше на ринга, явно ще отсъства дълго време. Имаше възможност да отиде в WWE и да се кротне, но избра AEW, където се донаеба окончателно. Странно ми е, че Toni Storm би. Овърша дивизията и не виждам изградена жена, която да вземе титлата. Athena не може да хване ръка. ROH титлата не я броя, никой не я бръсне. MJF и Adam Page беше добър, но по едно време пребозиха нещата. Абе, не се изкефих пълноценно. Имаше и готини неща, но определено не се усети толкова грандиозно, както бяха шоутата на Уембли. Догодина имат възможността да оправят нещата, ако не ги преварят. krriiissss 1 Quote
hacky Posted August 27, 2025 Posted August 27, 2025 Кой болен индивид буква нещата с Моксли, това с ухото беше ужасно за гледане, с какво допринася за историята и за каквото е в мача? Ебаси гнусната работа. krriiissss 1 Quote
kabakov Posted August 27, 2025 Posted August 27, 2025 Тука яко бъркат кеча със SAW... krriiissss 1 Quote
Recommended Posts