neshev Posted August 14 Author Posted August 14 Чимаев срещу ДДП и Ислам срещу Дела Мадалена са най-чаканите битки тази година. Консенсусът е, че Чимаев ще има огромно предимство първите два рунда, но ако не успее да приключи битката, Дю Плеси ще вземе контрола в шампионските рундове и ще си вземе решението. Често казано, не смятам, че това е предрешено. Първо, защото е доста възможно да има 10-8 рунд в началото за Чимаев, а и няма гаранции, че ДДП ще е достатъчно свеж след първите рундове, ако въобще успее да оцелее, че да доминира битката. Факт е, че Чимаев е имал кофти кардио, но това се дължи главно на това, че поддържа изродско темпо в началото и всяка битка излиза да я приключи възможно най-бързо. Тъй че е възможно и ДДП да има проблеми с кардиото. Цялостно, пичът се бие добре, когато е изморен, но със сигурност няма някаква изродско кардио стил Мераб. Би ми било интересно, ако все пак ДДП успее да докара нещата до късните рундове, да видим как Чимаев ще се държи. ДДП има доста странен стил, който някак си работи за него, но моите наблюдения, въобще в бойните спортове, са, че когато имаш някой толкова крив, когато се срещне с технически по-издържан боец от него, обикновено бива разкрит. А Чимаев е най-добрият борец, срещу когото се е изправял. Много не вярвах в хайпа, но битката с Уитакър ме качи на влака му. Не мисля, че ДДП може да спре поваляне на Чимаев в първите рундове, вече въпросът е на земя какво ще направи. И тук има стабилен шанс да бъде приключен, защото наистина е доста мърляв и е неизбежно да бъде вкаран в тегава позиция. Вече, ако успее да изкласи първите два рунда, тогава ще стане интересно. ДДП е по-добрият в стойка и съм склонен да вярвам, че ще е по-свежият. Но дори тогава, ако не осере тотално първите два рунда, Чимаев ще му трябва още един да си подпечата победата. Затова му давам предимство, но тази битка ще е супер интересна и нямам търпение за нея. trubang 1 Quote
Jack Bauer Posted August 16 Posted August 16 Надявам се ДДП да спечели. Хамзат е добър просто ми е антипатичен. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Farest Posted August 17 Posted August 17 Ооо Дейна въобще не беше доволен от Хамзат в интервюто след победата. Знаеме, че е вдигал кръвното рязко. Иначе доминатна победа на Чимаев. Чакахме и знаехме, че ще стигне до тук. Сега следват поредица успешни защити от него Quote
neshev Posted August 17 Author Posted August 17 Тотална доминация от страна на Хамзат. ДДП нямаше никакви отговори. Нито можеше да спре повалянията, нито на земя го застрашаваше по какъвто и да е начин. Чимаев не му даваше никаква място и си лижеше върху него цяла битка. Наистина съм изненадан колко безидеен беше Дю Плеси в този аспект и 100 пъти да се бият, надали резултатът ще е различен. Видя се, че и кардиото на Чимаев не е особен проблем, когато си разпределя силите правилно, Да, в шампионските рундове не беше толкова експлозивен, но пак си правеше повалянията. Страхотно представяне от негова страна и има голяма вероятност да доминира дивизията, въпреки че има някои интересни битки за него. Битката беше рядко тъпа, нормално е Динята да не е доволен, но тук виновникът е ДДП, който буквално не показа нищо тази битка. Но все пак е култово да гледаш как Чимаев разбива световния шампион по този начин. Ponetron 1 Quote
UNDERTAKER* Posted August 17 Posted August 17 Quote Ето затова няма никога да приема това за спорт. Колко тъп трябва да си опонентът ти да е видимо аут и да се хвърляш да му биеш чукове в главата... Quote
neshev Posted August 17 Author Posted August 17 Битката свършва, когато реферът реши, затова и бойците се бият, докато това се случи. Няма нокдауни в този спорт, тъй че понякога се случват такива неща. Но в тази ситуация, конкретно, не мисля, че Мърфи може да бъде винен, защото нокдаунът се случва в близка дистанция, той вижда, че опонентът му е в нокдаун, но няма как да знае, че е в безсъзнание, при целия адреналин и прочие. Успях да изгледам и останалата част от шоуто. Пико има всички дадености, но така и не може да навърже нещата. Продължава да се вкарва в кофти позиции и липсата на читава брада дава своите жертви срещу адекватни опоненти. Тъй че беше даже странно, че беше фаворит в тази битка, с оглед на това, че не се е бил с никой толкова добър. След такава загуба, не смятам, че ще е същият повече. Пратес перфектно си посла за този нокаут. Първият рунд работеше върху тялото и финтираше здраво, а като дойдоха последните 10 секунди хвърли лакътя. Брутален завършек. Колкото и да хейтят ME, предпочитам да гледам това пред танцуващия МВП, който мята 2 удара на минута, а през останалото време играе пачанга. Тим Елиът от дивана излезе и победи Асакура. Нещо победите на Пантожа взеха да стареят доста зле. В прелимките нищо чак толкова интересно. Сусуркаев направи най-бързия дебют между сериите на Динята и PPV, но тук определено беше леко разкрит в стойка. Ерик Нолън е читав боец, но идва от долната категория и той с малко предизвестие, та победата не беше особено впечатляваща. Миршат е време да го изписват вече. Ебахти ужасното представяне. Буквално седеше и не правеше нищо. Барбоса е също време да ги окачва. Quote
Farest Posted August 17 Posted August 17 Не знам за вас, но след като един боец е доминиран прекалено много в някоя среща и повече не мога и не искам да го гледам. Не ми е интересен вече. За пример са Ддп от вчера, Барбоса и тн. Изключение ми е Конър, но той винаги е изключението. Quote
neshev Posted August 18 Author Posted August 18 Това му е чарът, как се връщат след подобни загуби. Тогава си проличава кой какъв е. ДДП явно разчиташе, че Чимаев ще се измори. В ъгъла се кефеха и подхилкваха след всеки рунд, който оцеляваше, но им потънаха гемиите, когато осъзнаха, че умора няма в тази битка. Реферът отнесе критики, че ги върна в стойка, но беше резонно. Като не можеш да подобриш позицията, няма смисъл да те държат на земя 5 минути. trubang and xelzing 2 Quote
Recommended Posts