Ponetron Posted September 17 Posted September 17 Силен тийзър за следващия епизод дайба Бачорски малко почва да се вживява ама като за трейтърс му е топ образа Тва чакане за един епизод на седмица ше е гадно. MJ23 1 Quote
The Olimpic Hero Posted September 17 Posted September 17 6 minutes ago, MJ23 said: Бачора Явно ще тръгва срещу колега Мафиот (Предател). Win-Win ситуация ми се вижда това, хем се изчистваш, хем печелиш после играта. Ние в нашата Мафия доста пъти сме го правили същото. Quote
Hachiko Posted September 17 Posted September 17 6 minutes ago, The Olimpic Hero said: Явно ще тръгва срещу колега Мафиот (Предател). Win-Win ситуация ми се вижда това, хем се изчистваш, хем печелиш после играта. Ние в нашата Мафия доста пъти сме го правили същото. Сезонът къде спечелих играта! Quote
neshev Posted September 17 Posted September 17 Бачорски е една мръсна цветарка, но някак си му се наредиха нещата и паднаха доста от съмненията. Явно си има харизма и другите са готови да го следват. Тук превютата им са доста по-неиздайни, отколкото на Стоте гривни, където кажи-речи разказваха целия епизод в превюта. Миналия епизод бях сигурен, че фокусникът си тръгва и, че Неве ще е на пангара, но нито едно от двете не се материализира. Тъй че може да е фишек, да си мислим, че Бачорски ще тръгва срещу Неве. Това се случва сравнително често, защото играта все пак е индивидуална и печелиш, ако си на края. Тъй че самите Предатели си имат коалиции от Праведни и често започват да спорят кой трябва да елиминират. Тук се случва на доста ранен етап и явно Бачора и Неве много не се спогаждат, тъй че може да има мазен блайндсайд. Но си е рисковано, защото си личи, когато Предател подкарва влак срещу Предател. Засега от триото, Гошката е в най-добра позиция. Личи си, че се е подготвил и доста добре навигира ситуациите. Доста силни два премиерни епизода. Добра идея да запознаят зрителите с целия цикъл на играта. Ще видим дали ще успеят да задържат зрителя с един епизод на седмица оттук нататък. Иначе, bTV са абсолютни тоталки. Не е нормално, след шоу като Предателите, да пуснеш "кръглата маса" на Радо Тушев, където се разпитват колко чепа са поели. Ponetron, HEIDENREICH, The Olimpic Hero and 1 other 3 1 Quote
Ponetron Posted September 23 Posted September 23 Днес точно гледах третият сезон на американския Трейтърс и вкараха нови 3ма с клетки и си мислих дали няма да направят същото и тук Явно доста общи неща ще има. Quote
The Olimpic Hero Posted September 23 Posted September 23 Бачорски буквално е узрял за бране! С тая игра в нашата Мафия изхвърчаше. Сменя си мнението постоянно като някоя курвичка и уж "спасява" някакви хора. Bobotsi 1 Quote
Ponetron Posted September 23 Posted September 23 Гъмов е пиян. Спрете му уискито. А тая Ева не рИва ли тя, че Дани бил пуснал празен глас предният път? Quote
StoneColdFaN Posted September 23 Posted September 23 (edited) Бачорски като предател е по-зачервил и от мене, когато аз съм мафиот. Тоя как не са го опукали досега? Даже не "опукали", ами направо РАЗПУКАЛИ от бой. Edited September 23 by StoneColdFaN Quote
Ponetron Posted September 23 Posted September 23 Предният път ни врътнаха, че Бачорски тръгва срещу Неве, сега се опитват да ни хайпнат, че тримата ще се самоизядат. Най-вероятно пак няма да е това. Quote
The Olimpic Hero Posted September 23 Posted September 23 3 minutes ago, Ponetron said: Предният път ни врътнаха, че Бачорски тръгва срещу Неве, сега се опитват да ни хайпнат, че тримата ще се самоизядат. Най-вероятно пак няма да е това. Да, явно типът им трейлъри е тотално обратно на истината. Тоест това пак е един вид спойлер, че със сигурност няма да се случи това, което показват. Ponetron 1 Quote
neshev Posted September 23 Posted September 23 (edited) Тома много не разбрах защо го елиминираха, но и той имаше супер неадекватна защита. "Гласувайте ме и ще разберете какъв съм". За мен и дискусии покрай Гъмов бяха леко неадекватни, защото последният влязъл на закуската, обикновено е човекът, който е бил обсъждан от Предателите, но е бил пощаден. Но пък понякога вкарват последен да е именно Предател, за да ги объркат допълнително. Радвам се, че Жорката от Гривните и Оля, която даде заявки, че е запозната с формата, успяха да се върнат в играта, но съм убеден, че това ще стори и Диляна, но на по-късен етап. Владо Николов беше прав да ги нарежда. Доста роботско изиграха цялата игра. Бачора е доста хаотичен предател. Явно са го вкарали единствено, защото са преценили, че ще е добра телевизия. Но пичът определено страда от "main character syndrome". Беше абсурдно да отидеш при Георги и да му кажеш, че му готвят мазния blindside, но сега е решил, че Неве е по-добрият кандидат. Но и самият Георги не трябваше да му казва, че иска победата на всяка цена, което веднага му постави мишена. Ясно е, че зрителите знаем, че Бачорски е предател, но наистина доста издайнически играе. Втори път минава с една стратегия - "Аз щях да те гласувам, но ме докосна". Абсолютна Цветарка и според мен доста го подозират, но чакат правилния момент да го ебнат или просто го чакат да имплодира. Ако Предателите победят, не мисля, че ще е някой от оригиналната тройка. Георги е в най-добра позиция от тримата, но чисто като тип е много вероятен Предател, а двамата му съотборници са тоталки и ще му наебат играта. Edited September 23 by neshev Quote
The Olimpic Hero Posted September 23 Posted September 23 Тома имаше ужасна защита, да. Много са сходни нещата с нашата Мафия, то си е същата игра де. Когато вкара нещо като обратна психология или на инат казва: "Гласувайте ме", ами да, ще те гласуваме. Защитата трябва да е супер смирена, да звучи искрено или да използваш някоя крайна клетва, това мисля, че би проработило в телевизонното шоу, в BWC няма да проработи, но ако няой се закълне в семейството си в ТВ шоуто мисля, че би проработило. Но те са едни жинички повечето участници и не биха посмяли да го направят. Сериозно, какво прави човек като Владо Николов в шоуто, който си пази имиджа и го играе тотален бейбифейс, който няма да влиза в алианси и няма да лъже. Това в игра, в която е задължително да имаш алианси и да лъжеш... Quote
StoneColdFaN Posted September 23 Posted September 23 45 minutes ago, The Olimpic Hero said: Защитата трябва да е супер смирена, да звучи искрено или да използваш някоя крайна клетва, това мисля, че би проработило в телевизонното шоу, в BWC няма да проработи, но ако няой се закълне в семейството си в ТВ шоуто мисля, че би проработило. Аз мисля, че ако се закълна във безумната си фенска любов към Анелия, това би проработило в нашата Мафия. Нз, нз. Quote
Mariyan01 Posted September 23 Posted September 23 (edited) Добре, как може да са толкова малоумни тези предатели да се скарат толкова бързо и да почнат да играят един срещу друг без никой да ги подозира. Не ми го побира главата. Егото на Бачорски наистина ще излезе много голямо и не слуша никой, въпреки че социално вътре в къщата е доста добре. Жал ми е за Жорката, който винаги дава адекватна и премислени ходове, но просто не го ебават за слива неговите съотборници и ще го преебат жестоко и колкото да се опитва да е медиатор просто се вижда, че няма да успее да успокои нещата. Забравих да добавя, Бачорски на кръглата маса е също толкова трагичен колкото и на конклава. Много правилно го пита (мисля че Неве), как така си извърта мнението като курвичка след 2 мили думи от този, който ти е заподозрян, абсолютен смях. Оля направи супер заявка от първите им действия, че може да е един от най-добрите играчи. Edited September 24 by Mariyan01 Quote
kabakov Posted September 24 Posted September 24 Жорката и Неве да сецнат Бачора и да се свършва играта. То ясно, че тоя пренавит, ама накрая сам ще се наиграе. Quote
neshev Posted September 28 Posted September 28 След 15 минути почва "Traitors: Маските падат" с Деси Стоянова. Ще има интервюта с отпадналите. Надали ще е нещо крайно интересно, особено с тези в началото, които са играли 1-2 дни. Quote
neshev Posted September 28 Posted September 28 Петнайсет минути, кура ми. Курвите от bTV ще ни заливат с някакви соб истории половин час още. Quote
The Olimpic Hero Posted September 30 Posted September 30 Тея мафиоти не ме кефят как играят. Едно от основните правила за добра мафиотска игра - не махаш човек, който е подозиран от останалите. Quote
Ponetron Posted September 30 Posted September 30 Добра игра на режисьорите. След като няколко пъти правят точно обратното на това, което наблягат, днеска директно си показваха че изгоненият ще е Боби и си беше Боби Сега за следващият път вече ще съм объркан. Евала за това. Quote
neshev Posted September 30 Posted September 30 Владо Николов да ходи да се лензи по студията. Стратегически е леш. Quote
Recommended Posts