Jump to content

Traitors: Игра на предатели (Сезон 1)

Recommended Posts

Posted
Just now, Ponetron said:

Сега Бачора ще рекрутва ли?

Много ясно. Не могат да рискуват на финала да няма Предател. :D Но подозирам, че счупването ще е точно около това. Ще му пеят няколко играчи, което потенциално ще обърка графика. 

Just a fan
Posted

То хубаво ще вербува, ама нали всички имат имунитет. Ако вербува и му откаже някой нали ги убиват? Или най-вероятно просто вербуваният няма да има избор. :D 

Posted

Да, вербуваният има ултиматум. Или приема, или е ЧАО. :D

Just a fan
Posted

Да де, ама имат имунитет. Абе хуйня. Може би това е "счупването"? :D 

Posted

Те имат имунитет от елиминация на конклава. Но няма как, след като са видели, че Бачора е Предател, да ги върнат в играта, ако не приемат да се присъединят към него. :D

Just a fan
Posted

Вижте го колко е почервенял. :D :blush:

Posted

Ана-Мария днес каза че вътре е било жега и грам не са видели, че Бачора почервенява. На всички им е било така отвътре :D 

Cigano300-1964132486595723292-ezgif.com-resize.gif.c5aea5d3b0ad1b282dae8233004afdc1.gif

Just a fan
Posted

Силен момент, признавам. 

Posted

Хахахаха, разсмях се на това на масата :D Всички знаят че е Бачора и той знае че знаят :D Реално големият фаворит ще е този, който му приеме офертата.

• Upvote 1

Cigano300-1964132486595723292-ezgif.com-resize.gif.c5aea5d3b0ad1b282dae8233004afdc1.gif

Just a fan
Posted

Бачора прави ремонтада в Трейтърс и печели, май месец чорбата прави ремонтада и става шампион. Некой да го буукне. 

Posted

Всички им беше подредено, да изиграят перфектната игра до края и да си делнат парите. Ама, не, тоталките трябваше да се напият на мърши и да се изпокарат. :laugh: Жорката дълбоко разочарова с тезата, че може Предателите да са трима. Явно е доста слабо подготвен. :(

Не знам, продукцията да благодари на Бачора, че им изнесе сезона. Абсолютен топ като игра и като синхрони. Направи огромна глупост с това, че публично си дискутираха играта с Мая, но се случват и такива изцепки. Владо Николов е култов ТВ образ, но вече тотално се насра този епизод. Не е нормално да събираш всички и да казваш кои са Предателите. :lol: Бъдещите участници да се учат от него как НЕ СЕ играе. 

• Upvote 3
Just a fan
Posted

Усещам, че Бачора ще привика Владо, който напълно очаквано ще откаже, после ще си мине на Глория. Хем човек по-малко, хем ще свърши работа.

Posted

Коджабашев ми се струва по-добрата опция. Глория е прекалено явен избор, защото в момента тя би трябвало да е най-сигурният Праведен в играта. Владо е тоталка и няма да приеме. Ева, Венци Венц и Путканов не знаят къде се намират, и не заслужават победата. Тъй че остават Глория и Коджабашев. 

Posted

Според мен Коджабашев е много вероятно да откаже също.

Хората, които ще приемат, са Глория и Петканов. И най-добре е да пробва с Петканов, към когото също има някакви съмнения и би могъл да се пробва да го пусне по пързалката.

Just a fan
Posted
32 minutes ago, neshev said:

Коджабашев ми се струва по-добрата опция. Глория е прекалено явен избор, защото в момента тя би трябвало да е най-сигурният Праведен в играта. Владо е тоталка и няма да приеме. Ева, Венци Венц и Путканов не знаят къде се намират, и не заслужават победата. Тъй че остават Глория и Коджабашев. 

Имах предвид, че ще го привика, именно защото знае, че Владо ще откаже. Ако има намерение да намали бройката на Праведните, това му е най-сигурният вариант. 

Posted

Бачора, който и да избере, надали ще изкласи. За всички той е Предател и след шитването на Мая, теорията на Глория ще натрупа още популярност. Но този, който посочи, ще е в добра позиция. Все пак си мисля, че Праведните ще спечелят, но победителите ще са най-безполезните колелета този сезон. :D

• Upvote 1
Posted

Какъв е варианта сега - вика Владо, той отказва и отпада и същата нощ вика втория - според мен Глория на 10000%.

Бачора гърми, това е ясно, последният вербуван ще спечели играта най-вероятно, но Бачора си е МВП на сезона от всякъде.

Just a fan
Posted

Бачора, че приключи е ясно, просто се надявам на още контент от него. Като вече е компрометиран, поне да вземе някой със себе си. 😂

Posted

Бачора има минимален шанс ако успее да се отърве от Коджабашев, Глория и Владо. Другите трима са лесно манипулируеми, но тия със сигурност ще го шитнат на финала. Примерно да вземе Глория, да я убие на масата и после да дръпне Владо и той да откаже или нещо такова. Още по-добре ще е да дръпне Владо, той да откаже и после същия план с Глория, но Владо го видяхме на тийзъра за слевдащия епизод, така че няма да е той. Като цяло под 5% шанс, но всеки друг победител ще ми е мех...

Да обявяват сезон за пролетта. Това е по-важното вече :D 

Posted

Сега ще му е последният шанс да вербува. После няма вербувания и карат до финала в този състав. :D

The Olimpic Hero
Posted

LIVE пост пиша сега, докато гледам, че чак сега имам възможност.

Добре, как е възможно Ева и Жорката да не разбират какво им обяснява Владо и да искат да стрелят по Мая. Толкова е елементарно, ако отстранят сега предател, то след това ще бъде вербуван още един предател и те няма да го знаят кой е. 

Тази игра с клоуните е на тотален късмет, никакъв шанс някой да запомни къде са парите.

Глория познава по нещо балоните? Хм, ще е тъпо ако наистина по нещо си личат.

Тоя Жорката нали уж му трябва щит. Защо не играе за щит? Или да, той играе морална игра!

Хаххахахахахаха, втората игра е брутален ташак и абсурд. Някакъв глас им съобщава колко печелят, а не е нещо в куклата!? Това тотално може да бъде манипулирано.

Да, накрая е нямало никакво значение, ясно. 

Пак искат да стрелят по Мая, дроп, еби  му майката.

Хаххахахахахаха, какво е това на Владо Николов, какво по дяволите, обяснява пред всички, включително пред Бачорски и Мая, че всичи знаят, че са те. Много, много зле. Къде му отиде цялата стратегия?

Тук Глория е права да му се развика, ебати тъпотиите от Владо. 

Аз не знам вече какъв е смисълът от тази маса, при положение, че всички знаят кои са предателите.

Много, много, много зле. Изгониха Предател и сега пак ще се вербува, ужасно, ужасно, ужасно. И останалите, които искаха тази стратегия, са виновни. Владо също е виновен. Нивото на геймплея в този сезон е зле. Вместо да се лъжат в очите брутално, те ми играят някаква странна игра, която наистина аз не мога да разбера. Буквално след като разкриха Бачорски и Мая, на тях не трябваше да им се казва абсолютно нищо, трябваше да бъдат държани в пълно неведение, като на тази маса да бъде изгонен праведен, който не в коалиция, просто и ясно.

И този скандално слаб играч Венци Венц се радва в момента. Какво се радваш бе? Сега ще знаеш ли кой ще бъде вербуван?

Много се надявам във втори сезон хората да знаят вече как да играят, защото това е голямо разочарование.

• Upvote 2

Posted
1 minute ago, The Olimpic Hero said:

LIVE пост пиша сега, докато гледам, че чак сега имам възможност.

Не се опозорявай отново, чоек. :(

• Haha 3
Posted

Дразним се на тоталките, които не знаят къде са попаднали, но си мисля, дали пък само с някакви яки стратегии ще е по-добре? Ами то излиза, че през цялата игра, преди финала, нямаш никаква полза да разконспирираш и гониш предатели. По-добре да държиш първоначалните и да си трупаш съмнения за финала, вместо да се налага да се вербуват нови и нещата да стават по-трудни. Присламчваш се към големия алианс, гониш праведните, които не са с вас и чакаш финала да си разкриеш картите. Е, да, ама така играта става само надпревара между отделни лагери и детективският елемент отива на заден план.

На мен по-интересни ми бяха първите маси, когато наистина се търсеха предателите, излагаха се съмнения, имаше тръшкания и обвинения, като изгонеха праведен и радост при предател. Не ми се гледат маси като тази, в която си замина Анна-Мария.

Posted

Няма оптимална стратегия в тази игра. Много зависи от обстоятелствата и играчите. Да, в случая им се наредиха перфектно нещата, защото Бачорски и Мая се издадоха по доста лековат начин, но обикновено не е толкова лесно. Има сезони, в които Праведните си нямат и на идея кои са Предателите до самия край на играта. :D 

Играта е счупена по дизайн. Но шоуто е толкова популярно и продължава да бълва нови версии, тъй че нямат никакъв стимул да я "оправят". Счупването идва най-вече от вербуването, но продукцията трябва да има инструмент, с който да осигури това, че ще имат 12 епизода гарантирани. Ако я нямаше тази механика, Предателите можеха да увиснат още в началото или пък да доминират тотално, с което публиката щеше да загуби интерес. Другият момент е това, че само тези, които спечелят играта на самия финал, взимат парите. Този елемент вкарва допълнителен сеир, защото Предателите имат стимул да гърбят колегите си, но е кофти, че Праведните също имат стимул да са на финал на всяка цена, което непременно вкарва стратегията да скатаваш и да се опитваш да спечелиш доверието на Предателите.

Със сигурност няма да е интересно, ако набият 20 бота, които играят оптимално. Има нужда от всякакви играчи. С различна емоционалност, интелект и характери. Разбирам ги напълно защо искат първите сезони да са с известни личности, но това си има явни минуси, които се състоят в това, че повечето имат коалиции преди играта. Един сезон с напълно непознати, ама напълно, не някакви авери на продукцията, би бил доста по-интересен, по мое мнение. Но първо да го утвърдят, пък после вече могат да търсят нещо по-различно. 

Играта е повече социална и стратегическа, отколкото дедуктивна. Сегашните правила вкарват един допълнителен елемент, който мен всъщност ме кефи от към риалити шоу. Но колкото и добър стратег и социален играч да си, ако накрая не знаеш кои са Предателите, кел файда. :D Този сезон само нагазиха до крачолите. Наистина повечето нямат и базисни познания върху играта. В следващите сезони очаквам вече да се разгърне пълния потенциал. Пък и самата продукция ще има възможност да се ошлайфа. Но дори и този сезон е един от най-добрите, които са правили в българско риалити. Тъй че могат само да надграждат. 

• Upvote 3