neshev Posted August 3, 2025 Posted August 3, 2025 (edited) На кратко, Станислав "Стъки" Недков е вторият български боец в UFC и първият, който е записал победа там. След като се пенсионира от MMA, той учреди българската MMA федерация, на която е шеф от 2014-a насам. През годините се е доказал като е предана курва на бате Бойко. Покрай изцепките на Георги Валентлив се заговори доста за въпросната федерация, която тренира и назначава реферите за подобни събития. В интервю с Георги Петков, Офелия Туджарова, която е бивша европейска шампионка, разкри някои доста притеснителни данни за MMA федерацията ни и нейната дисфункционалност: В отговор, Стъки нарече интервюиращият "полово неопределен" и заяви, че ще съди Офелия за 100 бона: За да е пълна кавалщината, Петков пък лийкна видео от 2017-а, където Стъки я превъзпитава след края на Европейското първенство, под съпровода на цигански тъпани. Стъки още не е коментирал кадрите. Edited August 3, 2025 by neshev Quote
kabakov Posted August 5, 2025 Posted August 5, 2025 Абе аз като гледам клипа, тя женицата, сама си застава в стойка без да има никой покрай нея, нито някой я бута навътре, нито някой я бута към него. Поне на клипа изглежда, че не прави опити да излезе от там. Метне я на пода, тя стане, заеме си бойна стойка и чака Стъки да стане, че да продължат спаринга. Така ми изглежда на мен от клипа. Сега, дали преди да почнат да снимат е имало нещо и тя просто се е премирила, че е по-лесно и бързо да се "сборят" и да си ходи, няма как да знаем. Но от клипа не се вижда нещо кой знае колко фрапиращо. Пък и връщаме неща от преди 8 години - не е сериозно това. Къде беше въпросната Офелия (колко трябва да са малоумни родителите и да я кръстят така...) тогава и защо не се оплака от тормоз/бой/изнасилване, а реши точно сега да се прави на жертва? п.п. Естествено, че Стъки ще я размята като пран чувал из ринга. Нищо по-нормално от това. Quote
neshev Posted August 5, 2025 Author Posted August 5, 2025 (edited) Не знам защо е толкова трудно да се осмисли, че когато идва някаква пияна горила, която ти се води шеф, не става въпрос да те вкарва с шутове някъде. Също така, повечето жени искат да загърбят подобни случки, защото надали и е приятно подобни кадри да са общо-достъпни. Защо сега излиза вече е обяснено в темата. Quote „След приключването на състезанието се озоваваме в залата, в която се проведе първенството на коктейл за изпращане на гостите. Този коктейл прерасна в голямо парти с оркестър, който беше поканен от господин Недков там. Нямам представа кои са хората около ринга, имаше гости от всички страни, които участваха на самото състезание. С напредването на вечерта искахме да си тръгнем, тъй като бяхме много уморени, но г-н Недков беше подпийнал, забавляваше се..“, обясни Офелия Туджарова „Недков каза няма да си ходите, веднъж ставате европейски шампиони. Аз прецених, че ще съм първата, която ще си тръгне. Тръгнах към вратите, той ме догони, спря ме, не ми позволи да изляза. Бях на 21 и се съгласих. Не можех да разбера какво се случва – дали наистина ще го правим или е просто размяна на думи“, разказва Офелия за случилото се през 2017 г. „В този момент тогава не съм се чувствала добре със сигурност“, казва още спортистката. По думите й тя не реагира тогава, защото сама се е съгласила да влезе в клетката. „Това не беше тренировка, това се случва в малките часове на нощта с мечкарска музика, при положение, че ние искаме да си тръгнем“, посочи още Туджарова. Edited August 6, 2025 by neshev Quote
neshev Posted August 5, 2025 Author Posted August 5, 2025 (edited) Успях да изгледам участието на Стъки в сутрешния блок, както и част от пресконференцията. БТВ са абсолютни курвички. Уговорката и с двамата е била да не са един до друг, но, естествено, им играха курвачката. Съответно, Стъки постоянно прекъсваше Офелия и не даваше да каже две думи. За самата случка си написах мнението. Абсолютна гавра от страна на Стъки. Пресконференцията също е някаква пародия, но най-култовото беше като обясняваше, че това е координирана атака срещу него, защото щели да вкарват MMA в Олимпийските игри 2032. Ще вкарат хуя ми. Edited August 6, 2025 by neshev MJ23 and HEIDENREICH 2 Quote
Mariyan01 Posted August 6, 2025 Posted August 6, 2025 23 hours ago, kabakov said: Абе аз като гледам клипа, тя женицата, сама си застава в стойка без да има никой покрай нея, нито някой я бута навътре, нито някой я бута към него. Поне на клипа изглежда, че не прави опити да излезе от там. Метне я на пода, тя стане, заеме си бойна стойка и чака Стъки да стане, че да продължат спаринга. Така ми изглежда на мен от клипа. Сега, дали преди да почнат да снимат е имало нещо и тя просто се е премирила, че е по-лесно и бързо да се "сборят" и да си ходи, няма как да знаем. Но от клипа не се вижда нещо кой знае колко фрапиращо. Пък и връщаме неща от преди 8 години - не е сериозно това. Къде беше въпросната Офелия (колко трябва да са малоумни родителите и да я кръстят така...) тогава и защо не се оплака от тормоз/бой/изнасилване, а реши точно сега да се прави на жертва? п.п. Естествено, че Стъки ще я размята като пран чувал из ринга. Нищо по-нормално от това. Кабак ти сериозен ли си? Честно те питам. Да не го защитаваш само защото е най-голямата курвичка, сещаш се на кой? Quote
kabakov Posted August 6, 2025 Posted August 6, 2025 Не го защитвам. Питам защо се говори за това 8 години след като се е случило? Защо никой не излезе тогава и не каза - тоя се гаври в момичето, защо никой от присъстващите "големи мъжаги" не прави нищо, за да спре тая простотия, а всички се смеят и се забавляват с това, а сега се правят на големи моралисти и го сочат и викат - ама вижте го тоя какво прави. Това питам. А че на Стъки му е празна главата и я има само защото трябва да я има, от анатомична гледна точка, е ясно. И пак да питам - защо трябва да се обръща внимание на неща станали преди, в случая, 8 години и къде спа въпросната Офелия през това време и защо изведнъж се почувства толкова силна и смела и реши сега да говори? Къде бля до сега или вече и тя е станала човек на някого и има сериозен гръб, за да стъгне срещу хрътката на ББ? А че бил курвичка на ББ - ми негов си проблем. Като му се лижат задници, да лиже. В тая страна всеки е човек на някого. Ако не е на ББ, ще е на Шиши, ако не е на Шиши ще е на Доган, или на Радев, или на Маджо, или на Очите и т.н.. Quote
neshev Posted August 6, 2025 Author Posted August 6, 2025 Колко пъти трябва да ти се обяснява, Кабак? Причината е, че Георги Валентинов отхапа ухото на противник пред абсолютен неадекватен рефер, назначен и обучен от българската федерация по MMA. Това отприщи дискусия за самата федерация и управлението и. Лийкна и този клип, което отприщи допълнително гнева на доста хора. Нормално е, че Офелия ще трябва да говори за него, след като тя е една от замесените страни и вече е публично. Отговорът на АЛТАТА на Стъки. Quote
kabakov Posted August 7, 2025 Posted August 7, 2025 (edited) Да разбирам, че ако Валентинов не се беше правил на Майк Тайсън, всичко щеше да си продължи както до сега, така ли? Тоя клип нямаше да излезе, Офелийка щеше да си мълчи и всичко щеше да си мине и замине. Пак питам - защо се е чакало 8 години, за да пуснат тоя клип и въобще да се отвори темата, че Стъки не става? ББ е бил на власт тогава? Че той и сега е на власт - разлика никаква. Валентинов го изкара до живот, а съдията го пратиха 1 година на семинари и курсове, а едва ли само той е толкова некадърен. Мен ако някой ме пита (знам, че никой не го интересува моето мнение), то тая федерация си е за закриване, защото там са събрани в огромната си част, напълно прости и комплексирани батки/бабаити, замесени я с трафик, я с пласиране, я с изпълняване на друг вид поръчки и т.н. Edited August 7, 2025 by kabakov HEIDENREICH 1 Quote
neshev Posted August 7, 2025 Author Posted August 7, 2025 (edited) Еми, да, MMA е нишов, неолимпийски спорт. Трябваше някакъв по-сериозен скандал, че да се даде публичност. Но проблемите не са от днес и вчера. Който следи спорта е наясно с тях. Edited August 7, 2025 by neshev HEIDENREICH 1 Quote
Mariyan01 Posted August 7, 2025 Posted August 7, 2025 On 8/6/2025 at 9:49 AM, kabakov said: Не го защитвам. Питам защо се говори за това 8 години след като се е случило? Защо никой не излезе тогава и не каза - тоя се гаври в момичето, защо никой от присъстващите "големи мъжаги" не прави нищо, за да спре тая простотия, а всички се смеят и се забавляват с това, а сега се правят на големи моралисти и го сочат и викат - ама вижте го тоя какво прави. Това питам. А че на Стъки му е празна главата и я има само защото трябва да я има, от анатомична гледна точка, е ясно. И пак да питам - защо трябва да се обръща внимание на неща станали преди, в случая, 8 години и къде спа въпросната Офелия през това време и защо изведнъж се почувства толкова силна и смела и реши сега да говори? Къде бля до сега или вече и тя е станала човек на някого и има сериозен гръб, за да стъгне срещу хрътката на ББ? А че бил курвичка на ББ - ми негов си проблем. Като му се лижат задници, да лиже. В тая страна всеки е човек на някого. Ако не е на ББ, ще е на Шиши, ако не е на Шиши ще е на Доган, или на Радев, или на Маджо, или на Очите и т.н.. Кабак изгледай първото видео, което Нешев е споделил и ще разбереш, момичето си казва. kabakov 1 Quote
neshev Posted August 7, 2025 Author Posted August 7, 2025 (edited) Edited August 7, 2025 by neshev Quote
neshev Posted August 8, 2025 Author Posted August 8, 2025 (edited) Edited August 8, 2025 by neshev HEIDENREICH 1 Quote
kabakov Posted August 8, 2025 Posted August 8, 2025 Да го канселират като Тити и Тото и да се приключва с тоя цирк. Quote
neshev Posted August 8, 2025 Author Posted August 8, 2025 (edited) Edited August 9, 2025 by neshev Quote
Recommended Posts