neshev Posted July 26, 2025 Author Posted July 26, 2025 В Абу Даби винаги вадят бесни карти. Но така е. Плащаш си, получаваш. Ако Евлоев срещу Пико не беше отпаднал, това си беше бетер някои PPV карти. Фен съм на Боби, та се надявам тука да бие. Много напомня нагласите преди битката срещу ДДП. Пак някакъв мега крив и неортодоксален съперник, но Де Ридер не мисля, че е на нивото на ДДП, тъй че очаквам Боби да го чегари в стойка, а и на земя, надали ще позволи някакви тъпи грешки. Ян е удоволствие да го гледаш. Крилов май много лошо се нахендри на поредния тегав нокайтьор. Брайс Мичъл най-накрая сваля и барем бие тук. Бушеша, BJJ легендата дебютира в UFC. Абе, все интересни битки и то в удобно за нас време. xelzing 1 Quote
neshev Posted July 27, 2025 Author Posted July 27, 2025 (edited) Вчера го гледах от-до. Имаше силни моменти, определено. Де Ридер изглеждаше с две категории над Уитакър. Първите три рунда бяха абсолютен топ, но после двамата се поизмориха и нещата се забатачиха. Мисля, че Де Ридер взе решението, 3-2 рунда. Тия колена влизаха цяла битка. Много крив е и ще е абсолютно кощунство, ако не ги видим някога с ДДП. Тази битка ще e пълно фиаско. Боби вече залязва. Не е това, което беше, но и имаше наистина тегав опонент, та няма срамно да загубиш близко решение. Ян е мръсен изрод. Много бих искал да го видя с О'Мали отново и това е логичната следваща битка, освен ако не дръпнат Ян директно за мач за титлата. Но там Мераб го чукаше брутално, та не знам дали на някой му се гледа отново. Шара е супер кораво копеле. Носът му направо експлодира втория рунд, но се събра и си взе решението. Нищо общо с лайното Бо Никал, който насра при първото по тегаво коляно. Шампион няма да е Шара. То май няма кой да го пусне в Америка да се бие, но пък има нужда и от маняци като него, които се раздават на макс. Крилов отново се наниза на брутална контра. Гушков удря много тежко и ще е интересно докъде ще стигне. Може си 13-кратен шампион в BJJ, но пак си HW, демек си абсолютното шибано дъно. Ужасна битка. Когато и закрият тежките ще е късно, заклевам се. Стивън Нгуен счупи всякакви рекорди за нокдауни. Реално си бяха 7, но единият не го свириха по някаква причина. Херцог се направи на Ямасаки тази битка. Маркнах стабилно и на победата на Саликов. Дъртият още го може. Edited July 27, 2025 by neshev HEIDENREICH and trubang 2 Quote
neshev Posted July 31, 2025 Author Posted July 31, 2025 On 7/27/2025 at 7:11 PM, neshev said: Ужасна битка. Когато и закрият тежките ще е късно, заклевам се. Динята е взел присърце думите ми. Добре, ве, ебавката настрана. Как по дяволите шитваш 16-2 маняк, в най-тънката ти дивизия? Quote
Recommended Posts