Jump to content

MAX FIGHT 62 - 19 юли 2025

Recommended Posts

Posted (edited)

image.jpeg

image.jpeg

Edited by neshev
Posted

Добра карта са изкарали като за нашите стандарти. Искам да ви кажа за 1 момче от Бургас, което ще се бие за 3ти пореден макс файт - Никола Дишков. За мен това е страшен талант, още е доста млад, а има много успехи на аматьорската сцена и малко по малко пробива на профито в БГ. Момчето е супер отдадено и като характер е супер точен и адекватен човек. Вижте му предните 2 мача, супер впечатляващ е. Няма да се очудя да пробие и навън скоро време.

• Like 1

Ще вземете брадите, ве, маняци.

HEIDENREICH
Posted

Браво , супер се кефя на такива таланти. Поне неговия мач ще гледам. 

Posted (edited)

Тоя наркоман, Георги Валентинов му отхапа ухото ли ве. :lol:

ХАХАХАХАХАХХАХА, ебахти цирковете, майна. :lol:

Edited by neshev
  • Haha 1
Posted (edited)

Вкарайте го спешно в комуна, този е неспасяем случай..... Мозъка е напълно изпилен.

Пп - Жалко, че не стана масов бой, Запада с кеф щяха да го пребият 😂😂😂😂

Edited by MJ23
The Olimpic Hero
Posted

Явно е решил да се прави на Майк Тайсън, но генерално Валентинов е тотален наркоман, който трябва да бъде дисквалифициран от битки. Не му е първа изцепка това. Иначе доста култово се сбиха пак след мача, хахахахахах. Това е магията на българския MMA! :D 

• Haha 1

Posted

хахахахаха селянинът Валентинов :D 

• Haha 1

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted (edited)

Дано Бойко още киха по някой лев, иначе да се стяга за кариера на уволнена WWE дива, а.к.а. OF.

Солункин преди не беше ли негов треньор? 

Пп - Нека все пак отбележим и че толкова жалък и неадекватен съдия се среща в 1 на 1000 мача.

Edited by MJ23
Posted (edited)

https://dsport.bg/klubat-na-georgi-valentinov-se-otreche-ot-nego~204871.html?fbclid=IwQ0xDSwLpmE5leHRuA2FlbQIxMQABHggKmPMwyxC-o42YNN_TJGyS-XIkfIumgcFwO2K2q17Ai9e2hrfELQyA5CxV_aem_Qo8m12o7p1o1jRXPYGGTog

Кмета на Стара Загора - Живко Тодоров също се разграничи от него. Остана и Бойко Борисов само. :( 

Най - абсурдното е как дори все още не е излязъл с изявление или публикация да се извини.. 😂

Edited by MJ23
  • LMFAO 1
Posted

Признавам, че ми беше тъпо като Bellator го ебнаха за неща, за които беше виновен по асоциация, но тук вече тотално изгустя. Не знам на наркотици трябва да си, че да тръгнеш да хапеш опонента ти. Реферът абсолютно неадекватен, нищо че беше на буквално метър от ситуацията и видя всичко. После организаторите не знаят какво да правят, по едно време обявиха битката за "no contest". :lol: И ги оставиха и двамата на ринга, което доведе до ново меле. Та, с това би трябвало да свържат всякакви MMA мераци на наркомана Валентинов, даже се изненадвам, че още чуждестранните медии не са се докопали до случката. Често обичат да изтипосват подобни колхозници. 

• Haha 1
Posted
21 minutes ago, neshev said:

Често обичат да изтипосват подобни колхозници. 

Англичаните няма да пропускат да украсат историята, че същия е бил обвинен в расизъм срещу националния им отбор. До 2-3 дни очаквам да е водеща новина и там.

The Olimpic Hero
Posted

Хахахаххахахахаха, мега култово оправдание на Валентинов. Болднал съм най-големите нечовещини. :D 

Георги Валентинов поднесе извиненията си: Инцидентът беше неволен

Георги Валентинов излезе с официално изявление по повод спорната случка в битката му срещу Митко Илиев в MAX FIGHT 62 през изминалия уикенд.

По време на двубоя Валентинов отхапа част от ухото на Илиев. Срещата бе прекратена със закъснение, реферите се забавиха с обявяване на становището си, което увеличи напрежението още повече и доведе до размяна на удари след гонга.

Голяма част от хората в бойните спортове осъдиха бавната реакция на рефера, както и поведението на Георги, който днес пусна своя коментар:

"Искам да се обърна към всички фенове на спорта, към организаторите на MaxFight и най-вече към съперника ми в този двубой Митко Илиев и на неговото семейство, за да поднеса искрените си извинения за инцидента, който се случи по време на втория рунд.

Разбирам колко шокиращо е изглеждало всичко отстрани и поемам пълна отговорност за това, което се случи. Никога не съм имал намерение да наруша духа на честната битка и респекта към опонента ми!

В дните преди мача свалих близо 13 килограма (за да влезна в категория), което доведе до сериозна дехидратация и изтощение. Главата ми беше замаяна, тялото ми изцедено. Честно казано, последните 48 часа са ми мътни. Може би не бях в състояние да вляза на ринга, но го направих…

В конкретната ситуация по време на напрегнат клинч, в който и двамата бяхме в плътен контакт, меката част на ухото на опонента ми явно е попаднала в устата ми без да усетя. В този момент носенето на зъбен протектор и инстинктивното стискане на зъбите за защита на челюстта, комбинирано с намаленото усещане в устата от назъбника, е довело до неволен акт, който изглежда ужасяващо, но не беше умишлен!

Искам също да добавя, че след края на мача, получих неочаквано силен удар в скулата, от който по-късно стана ясно, че съм получил спукан синус. Разбирам, че в афекта от тежката травма на ухото, която опонентът ми е получил, гневът му е напълно обясним. Но вярвам, че и той, както и всички, ще разберат, че в основата си това беше една трагична комбинация от обстоятелства, а не умишлено действие.

Надявам се публиката и спортната общност да прояви разбиране. Съжалявам още веднъж за този срамен за мен инцидент!"

• LMFAO 1

Posted

Извинението му е пълен абсурд. :D В подобни ситуации или трябва да "удвоиш" нещата, и да станеш пълноправен heel, или да се извиниш и да си понесеш последствията. Но подобни неща, които са буквално обиждащи интелекта, те правят да изглеждат като тотална шматка. 

Не бих заявил, че MMA кариерата му приключва, защото съм се нагледал на достатъчни пример как всякакви отрепки продължават да се изявяват, а и със сигурност има опортюнисти, които биха го промотирали. Но е ясно, че няма да постигне нищо значим оттук нататък. 

• Haha 1
Posted

Тоз се обяснява все едно изневеряваща курветина, тя паднала, той бил гол и му скочила право на хуя. 

• Haha 2
Posted

Бетер съдебен спор стана това. :D

Като изключим редпилнатите мании, не му е лош каналът. 

Posted

Втората част: