Jump to content

AEW All In - 12 юли 2025

neshev

Recommended Posts

Posted

Този уикенд предстои много кеч, хубавото при All In ще е, че ще се проведе в благоприятно за нас часово време - 22:00 е началото на турнира за нас.

• Upvote 1
Posted (edited)

Цяло PPV не съм пускал от All In миналата година. Тук уж е в добро време за нас, но като знам, че обича да прави 5-часови PPV-та, трудно ще изклася. Цялостно, повече от добро постижение да продадат 25 хиляди билети, макар и стадионът да е с капацитет 40 хиляди. Със сигурност си бият американската посещаемост в Америка и рекордът за приходи от билети на местно ниво, което е доказателство, че хората все още се хайпват за големи, history-making шоута. Има някакво раздвижване покрай тях, макар че гледаемостта си буксува на едно място, което пак е приемливо, защото по едно време бяха в свободно падане. Посещаемостта на седмичните шоуто варира, но и там стабилизираха нещата. Хората започнаха да се надъхват за продукта им, а пък в WWE има някакъв спад, плюс това, че билетите им са супер надути и TKO правят доста неща, които размиват продукта. Но този филм сме го гледали и преди, и AEW никога не могат да материализират възходите в нещо трайно.

Цялостно съм надъхан за gauntlet мачовете. Харесва ми концепцията и дава поле за някакви изненади и креативност. Toni Storm срещу Mercedes Mone би трябвало да достави, макар и да не съм фен на образите им. Moxley и Page ще е някакъв garbage мач, което стана запазената марка и на двамата. Време е Moxley да пуска. Царуването му се изчерпа тотално и си беше стабилен провал. Okada и Omega също буди някакъв интересен. От гледна точка на това, дали ще могат да стигнат предишните им мачове, или ще е някаква пародия. Доста надценени са им мачовете и оттам Meltzer си наби някакви тежки филми, което в момента го правят гротеска за всеки по-разумен фен. 

Edited by neshev
Posted

Adam Cole е контузен и овакантява титлата. Вместо това ще има четворен мач за овакантената титла с участието на Kyle Fletcher, Daniel Garcia, Sammy Guevara и Dustin Rhodes. 

Бебето май ще приключва с кеча. 

Posted

Bo Dallas дебютира за AEW!

image.jpeg

Posted
2 hours ago, neshev said:

Бебето май ще приключва с кеча. 

Промото доста напомни на това на Roman. Дано е просто някаква контузия, а не нещо по-сериозно. 

Posted

Много странно обявяване на контузията от Адам Коул, изглежда сериозно от типа на контузията на Edge, може да не го видим скоро значи…

• Upvote 1
Posted

Моксли вече го ползват за атракция да кърви ли... Ебаси гнусното за гледане, финала беше отврат, като се има предвид часа, в който се излъчваше шоуто и гледат деца, Тонката на какви наркотици е да разреши такива неща да се покажат.

• Upvote 1
Posted
29 minutes ago, hacky said:

Моксли вече го ползват за атракция да кърви ли... Ебаси гнусното за гледане, финала беше отврат, като се има предвид часа, в който се излъчваше шоуто и гледат деца, Тонката на какви наркотици е да разреши такива неща да се покажат.

Атракция е силно казано, по-скоро той не може да направи мач в който НЕ кърви. :lol:

Posted

Твърди се, че това е довело до контузията на Бебето:

Не изглежда толкова брутално, но явно пак е отнесъл сътресение, което с неговата история си е вече хронично.

Почнаха доста мудно шоуто. Имаше някакви решения, които бяха странни за мен. Като това да изнесеш един от най-обичаните кечисти на носилка още първия мач, както и това да пренесеш в шоуто тегавата ситуация с Adam Cole. Но, когато почнаха по-интересните мачове, публиката се раздвижи. Не знам дали е кофти озвучаване, но на моменти бяха прекалено тихи.

Добре се измъкнаха, давайки титлата на Dustin Rhodes, но той ще е междинен шампион за Kyle Fletcher. Изненадам съм, че Toni Storm спечели. Очаквах първата победа над Monet да е от нещо младо и перспективно, но явно Тонката няма вяра на никоя. Все още имат TBS титлата, където могат да я завъртят, но няма да е същото. Omega и Okada бяха далеч от първите им мачове, но тук не се осети към края на поредицата. Имат поне още един мач и няма да се изненадам, ако той се случи в Канада. Острието с най-прокажната ми тропа в кеча. Излиза, уж да спасява Christian, но си фарми публиката, докато тия на ринга гледат като пълни путки. :D Moxley се води легенда на подобни мачове. Реално насра от WWE, защото не му даваха нужната свобода да ги прави, а Тонката не го ебе особено. За мен са напълно ненужни, но има хора, които ги кефи. Направиха стабилен момент. Всички хейтеха царуването на Moxley, но не ме ебе и за двамата, че да буди някакви силни емоции смяната. 

Добро PPV беше. AEW си имат някаква формула и си я следват. Но определено няма нужда от тези 6-часови екстраваганзи.

• Upvote 1
Posted
4 hours ago, hacky said:

Имат си родители. 

• 2 weeks later...
Posted

Имах време да гледам малко повече от така хваления турнир на AEW, успях да намеря този no selling fest в youtube.

Как може това да е кеч, това е гимнастика, хореография, тук никой не селва нищо...