Jump to content

UFC 317 "Topuria vs. Oliveira" - 28 юни 2025

Recommended Posts

Posted

Леко ми е странно, че Илийката е чак такъв фаворит. Оливейра е супер опасен боец. По-голям е, по-разнообразен е в стойка, на земя също е доста добър. Няма да се изненадам, ако тресне Топурия. Но, като цяло, определено го има усещането, че Топурия е неизбежен. Като Конърката навремето. :D

Posted

Аз се надявам на Оливейра, ама усещам, че Топурдяка го взима

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted

Еби му майката... 

Posted

Топурия му откърти главата! Радвам се за него, Оливейра е симпатяга и пример за децата и младите бойци, но с тези загуби не исках да го гледам пак като шампион. За момент като хвана крака на Топурия помислих, че нещата отиват на зле за испанеца, но Топурия сякаш се панира леко и за това се измъкна, някой път да се панираш е полезно, дори и в Мма. Нямам търпение иначе за двубоя с Пади

Posted

Paddy/Ilia от към промо ще е лудница, особено ако го направят на Бернабеу, но повече ми се гледа с Arman. Dana според мен ще продължава да дава задна за мач с Islam, в момента си мисля че не са в позиции нито един от двамата да загуби. 

Posted

Надали ще ходят в Испания, защото Динята иска PPV-тата в американско време, а испанците надали ще му кихнат кинти, с които да избие разликата, ако го правят в европейско време. 

Брутален нокаут. Оливейра се опита да го спече и е свикнал опонентите му да бягат, когато им влиза по-сериозно, но Топурия нямаше никакви проблеми да го среща в размените и го направи на паздер. Падито ще го дерат много тежко. Няма къде да ходи. :D

• Upvote 1
Posted

Браво на Топуря, за мен Арман си е заслужил шота, но явно ше заложат на по-продаваемия мачнс Падяка

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted

По-добра серия от три победи не мисля, че е имало в UFC. Да, на Джонката срещу Шогуна, Рампейдж и Лиото, в рамките на на една година, е доста епична, както и DDP срещу Утакър, Адесанята и Шон Стрикланд, но тази на Илия е на следващото ниво. Тежки нокаути срещу двама от най-великите FW-и в историята и третият в горната дивизия срещу Оливейра, който също е гарантиран HoF-ър. Топурия е следващата им голяма звезда и битката с Пади е правилното решение в момента. Динята е тотално спрял в момента и се опитва да охлади очакванията, но TKO не са заухави и знаят какво би draw-нало най-много. В дългосрочен план, Ислямеца трябва да слезе отново и да се бие с Илия, защото изглежда като тотална путка в момента. :D

Джошуа Ван и Ройвал се разцепиха. Доста близка битка, но Ван имаше по-силните моменти. Пичът е бъдещето на дивизията и реално я спаси от тотално забвение, защото колкото и атрактивен боец да е Пантожа, ако Ройвал беше бил отново, нямаше как да ги сблъскат отново. Ван вкарва нужната свежест, а битката с Пантожа ще е пълна лудница. 

Леко тъпо ми стана за Хермансон. Абсолютно ненужен последващ удар на Родригес, когато беше видимо, че Хермансон е нокаутиран и няма как да се съвземе. Кур за Родригес, дано го изгърбят по същия начин, да еба малоумника. 

• Upvote 1
Posted

Близо 9 милиона гледания: