neshev Posted June 22, 2025 Posted June 22, 2025 Разгеле! След най-позорното дъкване, което съм виждал в историята на MMA-я, Джонката най-накрая сдаде шибаната титла и Том Аспинал вече е пълноправен UFC шампион. HEIDENREICH and Bobotsi 2 Quote
HEIDENREICH Posted June 22, 2025 Posted June 22, 2025 Баси бъзливия негер. Но и Динята е за ебане, колко време му даде да мишкува? trubang 1 Quote
neshev Posted June 22, 2025 Author Posted June 22, 2025 Полял е поводът. The Olimpic Hero, ShwN, trubang and 2 others 3 2 Quote
HEIDENREICH Posted June 22, 2025 Posted June 22, 2025 To наистина , колко време продължи цялата сага ? Интересно ми е кой повече разиграва Динята, чушкопека или Конърчо? Quote
natopor4en Posted June 22, 2025 Posted June 22, 2025 Край и време беше. Рядко противен наглец и мушморок се оказа този. Quote
neshev Posted June 22, 2025 Author Posted June 22, 2025 С Конър никога не е било чак такова фиаско. Поне не е държал титлата заложник, както го правеше Джонката. За много фенове, особено по-младите такива, Джоунс се прослави с това, че избяга като жена от Нгану и Аспинал. И то го правеше по супер нагъл и гнусен начин. За мен, Джонката е най-талантливият боец, който съм гледал, и един от най-добрите въобще. Изцепките му извън клетката и множеството провалени допинг тестове го правят отрепка, но в клетката беше недостижим. Но както всички преди него, идва един момент, в който губиш битката с времето, а още през 2020-а имаше явни наченки, че не е същият. Затова реши да качи в горната дивизия, където му трябваше три години да се аклиматизира. Но в същност, просто чакаше Нгану да загуби титлата или да я оваканти, защото беше крайно насрал от него. Нещата му се наредиха и успя да спечели титлата с лесна победа срещу Ган, който показа нулева борба. И почна голямото бягане от Том Аспинал, като Джонката направи някаква безсмислена защита срещу пенсионирания и потрошен Стипе, с което счупи рекорда за най-много защити. И така, сега най-накрая направи единственото смислено нещо и сдаде титлата, за да може шибаната дивизия поне да върви нагоре. Динята пак беше изгустял тотално и лафеше, че не се кефи на Нгану. Абе, путка майна, дивизията ти е пълен леш. Шампионът се пенсионира като путка. Точно сега трябва да целуваш краката на Нгану и да направиш единствената битка, която може да върне интереса към тежките. Пълен бастун. Иначе, Джонката предпочитам да го помня с добро. Изкачването му в ранкинга беше брутално и невиждано дотогава. Серията, в която би подред Шогуна, Рампейдж, Лиото и Рашад, си остава епична. Враждата с Кормие беше лудница. Не го виждам в пенсия и няма да се изненадам, ако пропадне съвсем и завърши в затвора. Той като активен спортист беше отрепка, камо ли сега, като няма да може да си набавя адреналина от битките. brayan_lotusrenault, The Olimpic Hero, ShwN and 6 others 8 1 Quote
Smegma Posted June 22, 2025 Posted June 22, 2025 Направо го правят див и щастлив във всеки пост, но каквото такова. Prime Jones е едно от най-великите неща които са се случвали в този спорт и никой не може да му го отнеме. За мен пък е базирано да откажеш цифра милиони само за да си запазиш стрийка, разбира се, трябваше да се случи далеч по-рано. Аз забелязвам, че почти всяко топ име от миналото си и има своите crashout моменти - Ronda, McGregor, etc. Обикновени драскачи като нас няма как да знаят какво е в техните обувки. Ако съм на Dana бих навил Poatan за HW рън, според мен би било интересно, не му остава много и мач с Tom със сигурност ще draw-не. Quote
Jack Bauer Posted June 23, 2025 Posted June 23, 2025 Джонито е най-добрия боец, който се е бил някога. Таланта е неоспорим. Наистина е абсолютна отрепка ксто човек, доказал го е много пъти, ама не ми живее в квартала, та не ме ебе за това 😁 Както съм казвал и преди - боеца трябва да се бие. Затова няма как да бъде приет на сериозно като шампион. Ти имаш една работа, тренираш, дават ти име и излизаш в октагона. Обаче не, то целия спорт се опорочи и вече почват едни преговори, едни претенции. Фжонката отдавна нвмаше намервние да се бие с Аспинал. Гаранция, ако Поатан не беше изгубил последния си мач, щеше да извие ръцете на Динята да направи мач с него. Жалко за Аспинал, че не получи титлата след мач, а след телефонно обаждане. trubang 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Jack Bauer Posted July 8, 2025 Posted July 8, 2025 Джонката туитна, че се е върнал в тестинг пула, веднага след обявлението на Тръмп, че иска да направи UFC event в Белия дом HEIDENREICH 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Recommended Posts