Jump to content

UFC on ABC "Hill vs. Rountree Jr." - 21 юни 2025

Recommended Posts

Posted

Надявам се Халил да измете пода с тая отрепка Хил.

Към другите мачове нямам особен интерес. Физиев е имтересен боец, но не съм особено запознат с опонента му.

Къртис Блейдс отдавна спря да ми е интересен

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted

Изгледах почти цялото шоу на живо. Бях забравил колко тегави може да са някои битки. Особено в долните нива на шоуто, нивото е покъртително. :D

Халил направи Джамалката своя кучка. Самата битка беше скучновата, но Раунтри показа доста добри умения и си личи, че си е взел поука от битката с Алекс. Направо го отвинти с ритници и удари в тялото. Джамал изглеждаше в доста лоша форма, а имаше наглостта да тегавее след битката. Абсолютно неадекватен ми се стори, но той винаги е бил в пълно отрицание за уменията си. Раунтри срещу Прохазка би било супер битка, дано я материализират.

Физиев изглеждаше доста добре тази битка. Може би най-добрата му досега, но Бахамондес ми се стори пълна шматка, да мята постоянно някакви спининг шитни, които не правеха нищо. :lol: Много е изнервящо да гледаш подобни дългучи, които си нямат и на идея как да си ползват даденостите.

Блейдс и Куниев си беше типичният HW slopfest. След първите няколко минути и двамата бяха леш от към кардио и правеха най-бавните и мързеливи размени възможно. Някои реват, че Куниев е ограбен, но няма как да се трогна след подобна битка. За мен, Блейдс взе 1 и 3-ия, но Куниев взе 2-ия, но все тая. Блейдс някак си регресира битка до битка, не е реално. 

Нямам си на идея защо хайпваха толкова Тофик Мусаев, но Оролбай го размаза.

Единствената битка, която си заслужава, беше тази между Назим Садиков и Никалъс Мота. Една от битките на годината, определено. Двамата се сцепиха, имаше обрати и брутален финиш. Няма какво повече да иска.

• Upvote 2