neshev Posted June 12, 2025 Author Posted June 12, 2025 За съжаление, няма как да се гледа извън Мексико, поне засега. Има някакви слухове, че ще се излъчи другата седмица, за да може WWE да контрират съвместното шоу на CMLL и AEW, но засега са само догадки. Del Rio пак им е в ME, което прави нещата малко смотани. Quote
kabakov Posted June 12, 2025 Posted June 12, 2025 11 hours ago, Devil said: Ще се прегледа заради този човек! Поредния олигофренски образ, който предизвиква интерес в интернет... Quote
neshev Posted June 16, 2025 Author Posted June 16, 2025 Стриймват шоуто в момента, макар и на запис: Quote
neshev Posted June 16, 2025 Author Posted June 16, 2025 Del Rio отново загуби, а е човек, който почти не пада в AAA, тъй че явно се опитват да го шкартират. Интересното е, че за публиката в твърд face и даже освиркват Vikingo. Не само, защото е по-голяма звезда от него, но и целият букинг е пълен нонсенс, и го прави състрадателен образ. WWE надали се трогват от това, но си е кофти момент. Другото по-важно е, че Los Garza спечелиха отборните титли, което може само да ме радва, защото пичовете са едни от най-подценените в WWE и се надявам, че това ще доведе до повече шансове за тях в главния roster. Quote
Divaka Posted June 17, 2025 Posted June 17, 2025 А защо половината мачове ги няма на записа? Състояха ли се изобщо? Не мога да открия информация, интересува ме само мачът на La Parka. Quote
neshev Posted June 17, 2025 Author Posted June 17, 2025 Състоял се е, но ще го излъчат на 21 юни, ако съм разбрал правилно. Divaka 1 Quote
Recommended Posts