Jump to content

UFC 316 "Dvalishvili vs. O'Malley 2" - 7 юни 2025

Recommended Posts

Posted (edited)

Колкото и да храня UFC, ще е малко. Кой го ебе за реванша между О'Мали и Мераб? Първата им битка не беше нищо особено. Мераб си го би сравнително лесно. После би Умар, който реално даде повече отпор от О'Мали. Самият О'Мали се оперира след битката и няма нито една победа оттогава. Демек, дават му инстантен реванш. Ебахти простотията. Убеден съм, че преди 10 години нямаше как да се случи, но в момента са загърбили всякаква логика и просто спамят това, което искат да видят. Барем О'Мали го бие тоя път. Как ще стане, не знам. Винаги има шансът да го засече с нещо голямо, но Мераб е абсолютно животно и очаквам повторение на първата битка.

За женките не ме ебе особено. Кейла би трябвало да бие, но с тези брутални сваляния на килограми, не я виждам в късните рундове, ако се стигне до там.

Edited by neshev
Jack Bauer
Posted
11 hours ago, neshev said:

Демек, дават му инстантен реванш.

Съгласен съм, че е малоумно, но не е прецедент.

Помниш ли как дадоха реванш на Гарбранд моментално след като изгуби титлата от Дилашоу, при това след като беше тотално доминиран и нокаутиран?

И то при положение, че Гарбранд нямаше нито една защита преди това.

За мен това е един от най-големите позори в историята на реваншите в UFC.

При О'Мали има малко повече резон, защото е доста по-голям дроу и имаше добър рън в дивизията преди титлата и поне една успешна защита, което на практика беше да си авенджне единствената загуба в кариерата до този момент.

Иначе чисто откъм самия мач, не очаквам да има различен изход от предишния. Единствения шанс на Омали е да го хваня с някой удар, но Мераб е твърде добър за да допусне такава грешка и то срещу опонент,когот вече е опознал.

При жените - и двете са много добри, ще се зарадвам която и да вземе. На хартия и аз очаквам да е Кейла, но Джулияна е правила ъпсети и преди.

По-скоро се надявам на Харисън, защото при нейна победа, Нунес може да се надъха за едно завръщане. Не вярвам да се навие да се върне за Пеня.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Posted

То е кажи-речи обявено, че Нунес се завръща срещу победителката. И грам не ме ебе за женките, честно казано. Освен за Дакотето и нейната дивизия. :D 

• Wank 1
Jack Bauer
Posted

Дакотка докато се бие в малките лиги, няма как да ме ебе 🤣.

Иначе Нунес според мен се надъхва заради Кейла, щото очаква да спечели. Двете си имат история и драма, бяха в един клуб, ще бъде добър сторилайн при евентуален мач. Не вярвам да иска да се върне срещу Пеня, ще бие задна много бързо.

Posted

Очаквам и с Cory да се случи същото, просто Merab е като някъв final boss с 99 статс навсякъде :D На този етап единственото което може да предложи bantamweight е реванш с Umar.

Jack Bauer
Posted

Браво на Кейла, машинка е. Мачът с Нунес е официален, което само може да ни радва.

Никаква изненада в МЕ.

Радвам се, че Холанд трупа победи, компанията има нужда от бойци като него

Posted

Мераб някак си се подобрява между битките. Най-тегавният боец в момента и не виждам кой ще го бие. Реваншът беше рядко безсмислено. Самата идея, че О'Мали, идвайки от операция, ще може за 8 месеца да направи нужните промени, еми как да стане. Тук беше подготвен по-добре за повалянията, но Мераб не го ебе. Дори да не те свали, пак ще те измори и в даден момент ще те пречупи. Не знам, имам чувството, че и в двете битки, О'Мали беше прекалено консервативен и насран. Сега е време да даде малко задна и да се ребилдне както трябва.

Кейла е може би най-успешният боец в историята на бойните спортове. Двукратна олимпийска, UFC и PFL титли. Няма такова резюме. Пеня имаше добри размени в стойка, но на земя беше отвята. Имам някакъв интерес за битката с Нунеш, но после отново ще е потоп и ще са някакви абсолютно джобърски битки. 

Пачи Микс се оказа пачи уй. В Белатор имаше добри битки, показваше добра работа на земя, но тук се беше бъгясал и вървеше като пълен  бот. Много, ама много разочароващо от негова страна. Баутиста е пълен шматок, което прави болката двойна.

Джошуа Ван е бъдещ шампион. Бруно Силва си е стабиляга отвсякъде и пак беше прегънат на две. 

Не беше зле шоуто, но следващите PPV-та изглеждат с класи над това. 

• Upvote 2
Posted
On 6/8/2025 at 2:45 PM, neshev said:

Кейла е може би най-успешният боец в историята на бойните спортове. Двукратна олимпийска, UFC и PFL титли. Няма такова резюме. Пеня имаше добри размени в стойка, но на земя беше отвята. Имам някакъв интерес за битката с Нунеш, но после отново ще е потоп и ще са някакви абсолютно джобърски битки.

Кейла е ненормалница, а като се замислиш, че преди 2 години се биеше в 155 дивицията и сега успешно прави 135, макар да изглежда като чумава на кантара и после пак прави такова представяне... велика!

Честно казано има голям шанс да се пенсионира след мача с Нунес. може би ако Нунес го вземе, ще са надъхани за реванш, защото ще има история, но Кейла бие ли, смятам че се пенсионира на място.

Просто не виждам как ще се мотивира да прави този ненормално зверски weight cut, със сигурност не е много здравословно да го прави често в дългосрочен план, виждаме какво животно е като се хидратира. Мотивиращо е да пробиеш в дивизията, после да вземеш титлата, сега със сигурност ще се мотивира яко за да бие GOAT-а при жените. Но ако спечели какво има за нея, че да отново да се подлага на това? Norma Dumont? Едва ли ще е стабилен пейдей :D 

Надявам се Кейла да отнесе Нунес и да се пенсионира като наистина най-успешната. Страхотен talker e, та мисля че винаги ще се намери работа за нея на камерите в UFC или ESPN

• Upvote 1

HEIDENREICH
Posted

Сега гледах Кейла, нереално силна крава е, газеше Пеня като валяк . Дано пребие гнусната лезбо циганка Нунес. 

Колко и е нормалното тегло и колко кг е свалила за да влезе в категорията.

И още един бонус въпрос : какво става със Сайборга.

Имам предвид ако бие Нунес не може ли да се бие срещу Сайборга в горната категория да не се мъчи ?

Posted

Сваля към 8 килограма, което за жена си е много. Да не говорим, че постоянно трябва да си следи килограмите, за да не е прекалено тежка между битките. В джудото се състезаваше на 78 килограма, а в UFC на 61. :D

Няма как да се бие с Киборга, защото Киборга не е в UFC, а и UFC закриха горната дивизия, защото няма конкуренция.

• Sad 1