Jump to content

WWE RAW - 19 май 2025

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.8639b2c134c2f665406f8c116cd1e3f6.jpeg

Money in the Bank qualifying matches

image.thumb.jpeg.86b238421fcf68f2b09e8107d562eb7d.jpeg

World Heavyweight Champion Jey Uso vs. Bron Breakker

image.thumb.jpeg.38024593bcdd766239f2fcf040e9b99a.jpeg

Penta & AJ Styles vs. Finn Balor & JD McDonagh

image.thumb.jpeg.391fa806ee2f783291438a6de4fbb7df.jpeg

Sheamus vs. Grayson Waller

• Upvote 3

Баче Миро дали ще го пуснат да се бие за куфара?

• Upvote 3
neshev
Posted (edited)

Не е имало толкова тегава контузия на ринга скоро. Да не съм лош пророк, но с елиминирането на house шоутата, усещам, че инцидентите ще зачестят. Специално за Zoey, това и е втора тежка контузия, съмнявам се някога да е същата. При условие, че имаше един период, в който я бутаха даже в ME на седмични шоута.

Пънкстера с ебахти мазния поп. :wank:

Edited by neshev
  • Upvote 2
Ponetron

Жалко за Зоуи. Това е наистина контузия от липса на опит. А лошото е, че наистина зачестяват подобни контузии.

Роксан е свежо попълнение за JD. Предполагам като се върне Лив няма да е доволна и може би ще има някакъв филм с нея и Доминик срещу Фин и Роксан.

Харесва ми че смесват няколко сторилайна и не изолират всички вражди, а ги преплитат. Всичко сочи към това Сами да търне на Джей и Пънк, но пък вече ме вкараха във филма, че може и Логан да се намеси повече от това да джоби.

Освен ако не е някакъв огромен мастърмайнд план, виждам 0 смисъл за Русев - Тозава. И особено да има нужда от реклама седмица по-рано.

Какъв е шансът Пента и Американо да закрият Worlds Colide? Дали няма да е твърде нагло от страна на WWE? :D 

• Upvote 3

Hustle. Loyalty. Disrespect.

В момента е много хубаво, че обръщат много внимание на титлата на Джей, много кечисти имат желание за нея, преплитат истории с нея, започва да изглежда с една идея по важна, но проблемите с промотата на Джей не са малки, бих го сложил на едно ниво с японците.

• Upvote 2
neshev
Posted (edited)

Не знам колко пъти ще се опитват да правят Rollins основния heel, но се съмнявам и този път да се получи. Нито съм фен на това Bron да играе негов ням бодигард. Нито пък самото наличие на Heyman ме обнадеждава. Единственото, което би ме удовлетворило, е Bron да вземе куфара и да кешира върху Rollins. Обезателно, към момента им трябва трети човек, който да поема тушовете, но Sami Zayn не е той. Иначе, просто ме изкефи какъв поп получи Punk тук. Въобще, публиката беше абсолютен топ. По-шумна публика в Америка не е имало скоро.

Контузията на Zoey беше супер тегава и няма как да не ти стане тъпо за мацката, след като уволниха съотборничките и, а самата тя най-накрая получи някакъв шанс на седмично шоу, само за да си пръсне коляното. Това се причислява към freak accident, но беше факт, че Kairi не беше позиционирана добре. Самата Zoey също не прецени дистанцията и се отказа в последния момент, което я компрометира. Доста подобно на контузиите на Edge и Bronson Reed. Тялото ти иска да се съхрани, но понякога това е грешното в ситуацията. 

WWE са в леко кофти ситуация в момента. По-опитните жени искат семейство вече, а по-младите таланти още не са готови. Трябва им повече опит, но като няма house шоута, всичките грешки се случват пред нас. Има някаква игра да отцепят Liv и Dom, които публиката обикна, а Finn и Roxanne да са в основната на следващата версия на Judgment Day, но знаейки Зетя, това ще се случи към края на 2026-а. 

Gunther и Logan Paul имаха готини моменти на микрофона, но цялостно не ме грабнаха. Финалът беше добър. По едно време ги спрягаха за вражда, бих искал да видя как ще се осъществи, но засега не виждам опция Jey да пада. Просто му вижте entrance-а и как YEET-ва с чаветата. Така се прави следващо поколение фенове.

Penta прави ебахти красивия Canadian Destroyer. 

Зетя леко се олива с постоянните намеси. Заклевам се, дори Вини не ги спамеше толкова често. :D Другото е ясно. Колко време ще раздува напрежението между Waller и Theory? Вече не мисля, че някой го ебе за тях. Такива му ти работи.

Edited by neshev
  • Upvote 5

От доста време не ми се беше случвало седмично шоу да ми допадне толкова, браво. Имаше нужда от лек живец след няколкото мудни седмици. 

Логан би трябвало да вдига куфарчето, след като в събота легне на Усото. И предполагам ще го размотава минимум до следващата Мания. Gunther противно на очакванията, поне според мен изобщо не е толкова забит и стои супер адекватно. Имайки предвид, че се предаде като малко момиченце. Не бих се изненадал, ако и той е основен претендент за куфара, с което да продължи почти непрестанно да държи някаква титла. Макар и куфарчето да не е точно титла, но да.

Публиката наистина беше скандално добра. Най-добрата американска публика от не помня колко време назад. И другата седмица ще са в Тампа, където ще е тотално на другия полюс. Тази публика и тези шестимата направиха завършека на шоуто да изглежда много добре. Надъхаха ме за SNME и за продължението на следващото издание на RAW. 

• Upvote 4
THE ENEMY

Този път доставиха. Успяха да развият едновременно няколко сторилайна в много интересна насока, което е и предназначението на седмичните шоута.

Първо, разбира се е картинката около световната титла. Хайлайтът , вече категорично позиционираха Ролинс тук, което е леко разочароващо, честно казано. Едно на ръка, че е титла през която е минал най-скоро, с абсолютно джобърски авторитет и т.н. Но и когато Сет най-накрая изглежда като готов за МЕ - МЕ спот, сложиха му Хейман и всичко, човек би очаквал да го насочат към титлата през която минаха Роман, Коди и Сина, а не Бе световната, но к'вот такова. :D Общо взето смятам, че е консенсус, че така или иначе Сет ще стигне до титлата и това е реално ендгейм, а не просто приказки, но поне вкараха интрига и около това през какъв път ще минат докато това се случи. Понеже Джей не е кой знае какъв шампион, не ми е толкова нелогично да дропне титлата, независимо дали на Пол или на Гунтър. Отделно, че публиката не отдава чак такъв хийт особено на Гюни и не ми се струва невъзможно да го обърнат бейбифейс. Факт е, че всичко за него от Мания насам беше фиаско, но пичът поне си остава титан на микрофона и това му помага да се реабилитира.

Хареса ми, че Беки имаше закачка с Ийо, както бях писал и в друг пост по темата, Инт. титлата е прекалено джоберска за Линч. Общо взето се радвам, че разделиха Рокси и Джулия, идеята Джулия да косплейва Кора меко казано беше криндж и е добре, че го осъзнаха навреме. В момента и двете мацки получават доста повече внимание когато са разделени и в отделни брандове. Готино е как Рокси се внедри и в Джъджмент, явно предстои вражда с Лив. Интригите които си плетат там взаимно Морган и Фин са забавен сторилайн, според мен скоро и Ливчето ще вкара някой мъж в стейбъла с което ще си отмъсти на Балър.

Доплака ми се когато видях как на Кайри са и върнали шибания пиратски гимик с жълтиците.:suicide: Така или иначе всичко освен победа за Рия в този мач щеше да бъде скандално, но наистина жалко за Старк, контузията изглеждаше кофти.

• Upvote 3
HEIDENREICH

Зоуи изобщо не я помня коя е , но супер гадно си спраска коляното . И като почна да вие... гадна работа :( 

Иначе нелошо Raw за поредна седмица, хареса ми сегмента с Логан Пол и Гюнтер,, квалификационните мачове бяха прилични с изключение на тоя гаден боч, мачът на  Пента също. 

Има потенциал в идеята Роксан да влезе в Judgment Day. Тя доста прилича на Лив и ще ми е интересна враждата между двете курви. Коя ли ще вземе малкия мустакат пор?

Мейн ивента не бе нещо особено, но бе ясно че ще има доста намеси за да рекламират SNME. 

Съгласен съм с neshev доста силен поп за Пънк и като цяло активна публика, особено като за американска и то не в някой от смарк градовете.

Изгледах го без да скипвам , освен досадата с баскетболистите дето не съм ги чул. това си е палци горе .  7/10