Jump to content

WWE Money in the Bank - 7 юни 2025

Recommended Posts

Posted (edited)

image.thumb.jpeg.142a7c3fb19c6bbe0447c1a50365fcb8.jpeg

Date: 7 юни 2025

Venue: Intuit Dome

City: Inglewood, California

Official Theme Song: Def Rebel - Cash In

https://www.youtube.com/watch?v=12aOxuRfo_A

Matches:

image.thumb.jpeg.b2bdcf3e3f3af5bdcc83c517cf091da4.jpeg

Logan Paul & Undisputed WWE Champion John Cena vs. Cody Rhodes & World Heavyweight Champion Jey Uso

image.thumb.jpeg.1bc4091159ab1452cfd0ad84c2a3c704.jpeg

Women's Intercontinental Championship

If Lynch loses, she can no longer challenge for the title for as long as Valkyria is champion.
If Valkyria loses, she will be forced to raise Lynch's hand and acknowledge Lynch as the better woman.

Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch

image.thumb.jpeg.e2e0047fc8109a05543fea204af91a30.jpeg

Men's Money in the Bank Ladder match

LA Knight vs. Penta vs. Andrade vs. Solo Sikoa vs. Seth Rollins vs. WWE Speed Champion El Grande Americano

image.thumb.jpeg.8ff1a70fb4ff1e6081159400049e242d.jpeg

Women's Money in the Bank Ladder match

Stephanie Vaquer vs. Alexa Bliss vs. Roxanne Perez vs. Naomi vs. Rhea Ripley vs. Giulia

Edited by Devil
  • Upvote 4
  • 2 weeks later...
HeaDMaKeR™

Аз като фен на MITB мачовете и какво може да се случи с победителя съм горе-долу доволен от обявените участници.6 човека е предостстъчно.

Соло - Определено има някакъв шанс за победа и с този куфар да се опитат да го ребилднат, дори може да кешне върху Джейкъб, което би било минус, като се има предвид, че самия гимик на куфара трябва да се ребилдне и той леко.

Пента - Силно се съмнявам да спечели.Участието му в мача е по скоро за някой спот и да продължи враждата с Американо.

LA - Отново е от фаворитите, но не от моите.Разочароващо би било ако той вземе куфара, но пък ще му ходи да се разхожда и евентуално да търне срещу някое Усо.

Сет Ролинс - Едва ли, по скоро ще бъде прецакан от намеса на Пънк за да се дръпне враждата до Съмърслам поне.Като цяло не му и трябва куфар на него, имаше най-доброто кеширване, няма как да направи по-добро.

Андраде - Фен съм му, но шансовете му за победа тук са под 1%.

Ел Гранде Американо - Личния ми фаворит!Определено ми би било интересно, ако той вземе куфара и ден по-рано Чад вземе и лучадорската титла.Не знам как ще развият нещата около него ако въобще той спечели, но е интригуващо и би се получило добре.Като се има предвид, че Отис е държал куфара, мисля че трябва да стрелят с най-успешния им “леко комедиен” образ от край време насам.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

THE ENEMY

За мен всичко извън Ролинс или Ел Ей би било шок.

Принципно има резон Сет да бъде прецакан от Пънк, но си мисля че вражда от типа Пънк-Макинтайър (където двамата се прецакват дебилно все едно са Том и Джери) би била повече минус за самия Ролинс, както се случи и с Дрю, бетонирайки го в ъпер мидкарда. Освен това персоната която градят в момента на Архитекта леко ми напомня на ранното Острие и ако ще го играе някакъв пророк с брилянтен план който да го заведе до световната титла, то спечелването на куфарчето би било силен епизод в арката му.:wank:

Ел Ей е ясно, че е най-заслужаващия човек. И смятам, че и реакциите на публиката биха били най-топли към него. Пичът има аурата, нещо което е все по-голяма рядкост днешно време. Единствения проблем е дали най-накрая ще спечели шефовете на своя страна.

Останалите пичове са ми твърд мидкард. Соло и Чад са хората които виждам с потенциал да бъдат МЕ някой ден, но и двамата ги чака още градене докато стигнат такова ниво и няма смисъл да се прибързва когато не са готови и не е ясно дали ще бъдат.

При жените вече съм си казал мнението - Найоми или Вакер, като давам минимални шансове и на Роксанчето. Идеята при нея би била да завържат допълнително интригата с Лив в Джъджмент, когато Морган си загуби и отборната титла, а Перез изведнъж стане световна. Не смятам, че Рокси е готова, но не го изключвам напълно. Все пак дори Стефка би ми била изненада донякъде, най-логична си остава Глоу.

• Upvote 4
neshev

Зетя го направи! Четири факани мача на PPV, което не е Royal Rumble. Великан. :D Имам чувството, че тестват точката на пречупване. Колко най-много реклами могат да нагрухат и с колко малко мачове могат пак да разпродават залите. Абсолютна гавра.

Женският MitB е епохален. Най-добрият, поне на хартия, откакто е имало женски MitB. Naomi е най-логичният победител тук и единствената, която има готово брандиране върху куфара. 

Мъжкият пък е рядка повърня. Добре, ве, за 42-годишния LA Knight ли трябва да се надъхвам? :lol: Penta - 40, Rollins - 39, Andrade - 35, Gable - 39. Ти ибеш ли са? :D И пак изглеждат по-приемливи варианти от Solo. Не знам. Rollins с куфара ще е още по-голяма тегавня, но пък идеята, че Punk ще му коства победата тук и ще имат още половин година вражда, също ми се струва батална. Може би наистина е най-добре да я дават на LA Knight, по подобие на Jey Uso, малко да вдигнат морала след поредицата аотизъм. 

Прощалното турне на Cena минава през някакви рандом отборни мачове. Окей...

Becky и Lyra са абсолютна класа и очаквам тук отново да откраднат шоуто. Не помня кога за последно имаме мач с някаква стипулация, но изходът е ясен.

• Upvote 3
THE ENEMY

Това с възрастта са филмарщини. 40 не е 50 все пак, освен това е все по-често срещано някакви хора които правят успешна кариера в 30-те си, да не им трябва много време преди да минат в режим парт таймер. А и идеята с Ел Ей е, че в момента го заслужава просто защото е много кадърен, харизматичен, много близко е до пълен пакет. Ако направи 2-3 силни години в МЕ, след това спокойно може да почне да издига младите протежета. Аз така или иначе не вярвам някога да получи топ лице пуш, но спокойно може да е едно от лицата малко под тази титла поне за едно 5-6 години, макар че има хора които са го правили и след 50. Стилът му на ринга може да не е най-атрактивния, но е сравнително безопасен и не изисква нечовешка акробатика, което само в негов плюс с напредването на възрастта.

HeaDMaKeR™

LA е перфектен upper-mid carder.Когато искат могат да го сложат в МЕ срещу топ лицето - ала Сина, я Рейнс, я Коуди и винаги ще им се получи и ще има тръпка, защото има доста фенове, амаа дали заслужава куфара? Ами не мисля, но пък от изброените кечисти може да се каже, че има шанс и евентуален хийл търн би бил интересен.Пък и поне една титла може да му дадат в знак на добрата работа, която върши последните години.
И все пак съм за Ел Гранде, маняка пръска, не мога да повярвам, че съм ЗА комедиен акт да вземе титла и куфарче.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

Пента и Андраде са в мача за цвят, нямат дори 1% шанс за победа. Сетката го взема куфарчето почти сигурно, с не лош шанс е и Соло. Гейбъл и Ел Ей ги слагам с равни шансове, като те биха били леки изненади, познавайки начина на работа на HHH, който просто не обича шокиращите развития :D Сет си е с готовата история за куфара, мазно печелейки титлата и започвайки reign of terror, който кулминира с мач на КМ срещу Роман. Соло също има готова история, която завършва с Джейкъб, който вдига WWE титлата и Соло кешира върху него. Някой по-назад филмира, че Гейбъл може да кешира върху световната титла в AAA, което би било забавно, но вероятно ще срещне критики от повечето зрители, най-вече от компитентнити путрибитилите на БеВеЦе. 

Женките са ми тежко негледаеми в повечето случаи, така че нямам идея какъв е този хайпец по Наоми. Мощно ще стискам палци за трите каки от RAW, тъй като са ми интересни на екран и успяват да ми задържат интереса, без да имам нужда да подскачам на стрелката надясно. 

Мейн ивентът е тежък скип, нулев залог, нулева интрига. Логан е тук, за да отнесе туша. Коди и Джей ще се гушкат след мача и феновете ще си ходят щастливи в края на шоуто. Meh. Мързелив билд ъп към Коди и Сина на Summerslam. 

Ponetron

Моят филмец си остава кеширане още тази вечер :D В главният мач са и двете титли. Какъв по-удобен момент? И особено при ситуация в която на ринга са останали само Сина и Джей. Влиза човекът с куфара, застава между тях и си избира на момента. Да, би било странно някой да не избере световната на Джон, но СИНА за какво обработваше ринг анаунсъра толкова време? Колко му е да го накара и този път просто да обяви, че кеширването е за титлата на Джей? :D С което пак да СЪСИПЕ КЕЧА.

Извън филма ми, най-вероятно нищо от това няма да стане. Кефя се на новият образ на Сет, но не мисля че му трябва куфара в момента.

• Upvote 1

Hustle. Loyalty. Disrespect.

ЧОТУДЕ

Минавам само да кажа, че това което казах за LA Knight преди Мания има стабилен шанс да се случи. Пристеснява ме само Некадърният зет да не даде победата на любимата си Сетка. Куфарът трябва да ходи при хора, които не са били световни шампиони. Бъчвата в костюм Соло и мексиканците нямат шансове, така че битката би следвало да е между Рицаря и Грандето. Още преди години казах, че Гейбъл е много подценен. Чак с този образ хората започнаха да го признават, но за него мисля, че следва вражда с Penta. LA Knight като heel шампион ще цепи мрака и всички ще видят колко по-добре е от Усака.

On 4/19/2025 at 9:58 AM, ЧОТУДЕ said:

Губи от Фату, след което взима MITB. Говори как ще кешира по доблестния начин и се дърви на WWE шампиона Джон Сина, но преебава Джей Усо като използва куфара върху него и търнва хийл. Оттам нататък историята се пише сама, защо аз бях over колкото теб, но не бях направен основен играч, с какво Yeet е повече от Yeah и т.н. Тук ще пусна един сегмент от TNA, който ми е един от любимите изобщо. В него Рицаря е хийл и историята е подобна. Сещате ли се за друг такъв случай в кеча, в който фейсът прави брутално промо, но въпреки това лошото момче взима микрофона и тотално го затапва и обругава? Аз лично не. Препоръчвам го на всички кеч ценители, защото най-повечето от вас са го пропуснали:

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

neshev

Добре, отново стана КАДЪРНИЯТ ЗЕТ. Добавиха Dominik Mysterio срещу Octagon Jr. на шоуто. :D 

• Haha 2
  • LMFAO 1
Bobotsi

Screenshot_20250603_192632_Instagram.jpg

Има само едно правилно развитие тази вечер! :wank:

• Upvote 2
ЧОТУДЕ
Posted (edited)

image.thumb.png.c37e9665004e5610cebafe5bb3b0b616.png

Мисля, че Зетя този път няма да се направи на Вини. :D

Edited by ЧОТУДЕ

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Ponetron

@ShwN в темата за Worlds Colide се превърна в нещо като пророк за Мистър Игуана. Попът за него в MITB беше ненормален, а кеч общността в туитър е вече полудяла :D Явно и тоя ще гледаме скоро на някое PPV.

Hustle. Loyalty. Disrespect.

Хвала на Нетфликс, че имат 1.25х и 1.5х скорост, че да взема по-бързо мейн ивента. От години не ми се беше случвало да нямам никакъв интерес към главния мач на шоу. След победата на Ролинс стана и ясно, че няма да видим кеширане. Не че преди това не беше минимален шансът, но с победата на Сет стана абсолютно нулев. 

Двата мача със стълби поне бяха много добри и със сигурност са доставили кеф на публиката, оправдали са си цените на билетите. Останалото си беше mid. С този retirement tour на Сина и нулевата им химия с Коди, ще се нагледаме на най-слабите мейн ивенти от много време насам. 

HeaDMaKeR™

Понеже снощи се прибрах късно и се сетих, че има МИТБ реших да пусна на живо.Мъка си е мамка му.Хванах мацките на излизанията им тамън, разбирам хайпа около Стефани - добра е, Рипли също има един от най-яките ентрънси, но самия мач ми беше постен и протяжен.Логичен победител, могат да развият нещата добре.

Не знаех, че Доминик ще защитава, опонента му за мен е просто “поредния забравим маняк”.Не съм запознат с работата му, нищо впечатляващо като гледах. Доминик си остава един от най-добрите в ростера в момента за мен.Чакаме мача със Стайлс.Тук явно целта беше да дадат шанс на Октагон, но съм убеден, че не е направил някакво кой знае какво впечатление на публиката, както казах - просто поредния.

Заспах след това, сега сутринта гледах и мъжкия мач със стълби.Не мога да кажа, че мачът беше нещо уникално, но доста добър си беше.Най-логичното се случи, което ми остави горчив вкус в устата.Ролинс преспокойно може да спечели титлата срещу Усо и без куфар, но все тая.Явно не се планира друг шампион освен него и Коуди, а не искат да пилеят куфара.

Пента и Андраде ясно, че нямаха шанс, изиграха си ролята перфектно.ЛА може би на моменти мислих, че ще го вземе и някак си дори той беше по-добрия вариант и смятах, че евентуален хийл търн с куфар би бил свеж.Соло и развръзката с Фату беше яка, може би чак толкова скуаш нямаше нужда, но си беше стейтмън с “I hate you” и рок ботома през стълбата.Фату има потенциал мамка му, много важи.

Предполагам на Съмърслам ще ги видим един срещу друг.Сега до колкото знам Фату ше има мач с Прийст на NOC.

Естествено моя фаворит с перформънса на вечерта - Ел Гранде тотално показа как се прави, от техничен кечист без забележки, до катерене по стълби и раздаване на най-бруталните хедбърс в историята!Щях да се изкефя ако той вземе куфара, но беше доста ясно, че няма и все пак хубаво, че получава внимание.Предполагам ще вземе луча титлата с този си образ и ще е доста яко да вземе и интерконтиненталната с другия.Вече официално има загуба като Ел Гранде. 
**** давам на мачът, добро представяне от всички.

МЕ беше тежък скип от мен.Хубав муунсалт през масата, очаквах че фейсовете ще спечелят и сега може да видим Коди - Сина при Арабите и дано, защото химията им куца и враждата е зле.Ще е жалко това е да е последния мач на Сина.Логан Поул пръска и за мен е ъндеррейтед, не разбирам хейта.Маняка показва и преподава на кечисти от 20 години в индустрията как се прави. Джей Усо дори не може да направи едно шибано копие, няма нужда от коментар.

Дина отново слабо представяне.Появата на Трут беше алогична.В смисъл Сина да беше изнесъл някакво тежко хейт промо, че Трут е уволнен заради него и няма място в компанията - ок, да се появи тук маскиран и да го нападне.Пълен с ярост Р-Трут напада Сина, детския му герой, заради него си загубил мястото в компанията, в която работи 20г.

Сега появата беше ей така, ето ви Трут, мина на вашата.А ако пропилеят още един мач на Сина в такива безсмислици официално това ще е най-лошия retirement tour ever.

Слаб МЕ, нелогичен, безсмислен.Не сетва нищо освен Коди - Сина, което е ясно че ще се случи евентуално.Поне Логан не отнесе туша. 

• Upvote 5

Ако не друго, поне ни показват, че умеят да се вслушват във фенските реакции и ако тръгнат куцо с нещо, биха дали задна и се коригирали. Не знам защо проъдлжават да са толкова упорити с враждата Сина - Коди, при положение, че вече всички виждаме как не им се получава и каква мъка ще е да ги гледаме още няколко пъти един срещу друг. Роудс вече е на достатъчно високо и утвърдено ниво и няма да изгуби абсолютно нищо, ако не е той човекът, който вземе пояса от Сина и го пенсионира. 

neshev
Posted (edited)

Becky и Lyra отново откраднаха шоута. Двете имат брутална химия, а Becky успя да изкачи Lyra на следващото ниво в тази вражда. Хареса ми на края, че Lyra не беше просто поредният безгръбначен face, а и еба майката, като почна да изгустява. Време е за някакъв по-сериозен gimmick мач на Evolution и всичко заспива.

Женският MitB не успя да покрие големите очаквания. Липсваха някакви големи моменти, а през по-голямата част имаше някакви staredown-и и сочене към куфара. Това, че трябваше да разтеглят мача, също не беше в тяхна полза. За женски мач, всичко над 20 минути е тегавня. Мога да отлича Roxanne и Giulia, които бяха спойката в този мач. Vaquer видимо беше поизморена след гъстия график, но продължава да получава епични реакции. Много малко жени могат да са в директна конфронтация с Rhea и публиката да бъде толкова раздвоена. Малко ми е смешно как го представяха като ветеранки срещу новобранки, след като Rhea и по-млада и от Gulia, и от Stephanie, но това са си WWEism-и. Доволен съм от победителя. Време е Naomi да я дига и да правят тройния с Bianca и Jade на SummerSlam. Недооценен момент е, че в крайна сметка, Naomi и Sasha Banks бяха прави. :D

Мъжкият MitB достави от към тежки spot-ове. Големият момент беше turn-ът на Jacob срещу Solo. Най-накрая развитие по този казус. Solo се справя доста по-добре в ролята си на cocky heel, отколкото да се прави на бюджетния Roman. Chad Gable е абсолютна машина, с оглед показаното на Worlds Collide и после в този мач. AAA ще намажат доста покрай него и враждата му с лучадорите. Безразличен съм към победата на Rollins. В тези три години, откакто Зетя върти нещата, ясно показва, че MitB няма да се взима от кариерни midcarder-и, тъй че LA Knight го издуха отново. С оглед тоталната липса на химия между Cena и Cody, има вариант Rollins да кешира върху един от двамата, вместо очакваното от всички кеширане върху Jey Uso.

ME-ът имаше готини моменти, най-вече с участието на Logan Paul, но генерално, мачът ми се стори яко безсмислен. Хубаво, Truth се върна, всички ликуват, но сериозно ли ще похабим още едно PPV участие на John Cena срещу R-Truth? Вие ибете ли са. :D Btw, Джонката не е зле да посети солариум. Изглеждаше като платно пред останалите в мача.

Dom срещу Octagon беше тотална безсмислица. По-добре да не го бяха слагали.

Edited by neshev
  • Upvote 1
TheSaltonSea

a black and white photo of an older man with his hands in the air and the words absolute cinema below him

Everyone else might be a Paul Heyman guy, i'm a Paul Bearer guy.

23142a6bdad1e5e1.gif

Ed2097

Becky и Lyra напълно ми е безразлично.  Доминик срещу Октагон същата работа.  Женският мач за договор куфарчето, беше мачът на вечерта, Наоми спечели заслужено. Мъжкият мач за договора в куфарчето, беше голямо разочарование! За какво му е на Сет Ролинс? Той е мулти световен шампион! Исках да печели La Knight или Eл Гранде Aмерикано, но Сет Ролинс е любимецът на некадърният зет. А последният мач и единственото което ми хареса е завръщането на R-Truth.

THE ENEMY

Долу-горе познахме победителите от всички мачове и на първо време може да изглежда, че всичко е било прекалено предвидимо и скучно, но не е така. Реално има моменти които са като тест дали компанията е способна да взема най-правилните и логични решения в една история и този турнир беше един такъв тест и смятам, че тук WWE и Зетя го взеха успешно.:beer:

Сега, ако търсим за какво да мърморим, може да се намери, разбира се. Примерно, вече индикациите че Ел Ей Рицарю ще си остане доживотен джобер са тотално ясни. Тъжно е, че през 2025 година WWE отказва да признава и възнагради качествата в един кечист, които реално направиха WWE доминиращата този бизнес компания, която е днес. Вероятно липса на доверие към самия Найт, че няма да е лоялен, че може да ги изнудва или направо да си бие камшика и да е МЕ без напрежение в АЕВ, друго обяснение няма. Така или иначе обаче Сет съвсем не е лош избор победител. Ето това е една от големите разлики между буукинга в някакви мижави истории ала Пънк срещу Дрю, където въпреки всички IWC хвалебствия които се изсипаха, резултата беше че и двамата участника във враждата се забиха в ъпер мидкарда. Когато имаме замесен бачи Хейман обаче, кечистът който е решено че ще го градим, просто си минава през всички важни участъци, трупайки постижения в арката си, защото това са нещата които те градят като атракция и които карат аудиторията да и пука за теб. Ролинс съвсем скоро ще бъде световен шампион и то за добро. :beer:

Найоми вече сме я коментирали достатъчно и само ще обобщя, че тук в женския митб, нямаше по-завършен и интересен към момента персонаж, но в частност тук става въпрос за една по-голяма картинка, тази която ще коронова Джейд Каргил като шампионка, когато тя си завърши враждата с Найоми.

Беки няма нужда от ИК титлата, нито виждам това което от компанията виждат в Лайра. Донякъде смятам, че Линч бърка като е тръгнала по пътя на гранд слам шампионнството. Леко смешно е кариерата ти да тръгне от световните титли и накрая да тръгнеш да гониш мидкарда заради някакви виртуални постижения. А Бърди не вярвам някога да бъде голяма звезда, но са решили да го играят този мач, мен като цяло не ме ебе за нея и се надявам бързо да я разгадят като менте.

Завръщането на Истината беше интересния, шокиращ момент, спор няма. ТКО са като Боко, може да правят много измекярщини, но когато усетят, че са настъпили много здраво мотиката, са склонни да дават задна и да се правят на тарикати. От една страна се кефя на Трът и смятам, че бе комедийно злато за мидкарда, но от друга ми е тъпо да ни занимават сега с него около шибаната световна титла, прекалено е. Едно на ръка, че пред Сина има по-интересни възможни опоненти. Като цяло арката около Джони към момента определено е разочарование. Дано поне когато приближи Съмъра видим някакво положително развитие там, в момента го карат по инерция.

• Upvote 1
Hachiko
10 minutes ago, THE ENEMY said:

Не ме интересува марка в теб по Хейман, ама тоя стейбъл е един от най-слабите му евър. 

Някакви торби покрай Ролинс с харизма на.... без да обиждам. Абсолютен дроп.

Ролинс е в пъти по интересен за гледане, когато е сам. Точка по въпроса.

• Upvote 1
  • Wank 1
  • LMFAO 1
THE ENEMY

Брон ли е торба без харизма?:D Понеже говориш в множествено число. Бронсън и аз не го удобрявам, но пичът е шибано трето колело, в стейбъл който е ангажиран да превърне Сет в голяма атракция в шорт търм и Брон, в по-дългосрочен план. Колко успешен е този стейбъл ще можем да говорим когато мине нужното време. А иначе в момента е въпрос на вкус, на мен по-скоро ми допада, но е ясно, че имат нужда от още изграждане и наслагане на пластове. 

за мен е ъндеррейтед

Дипломата може да се купи(за съжаление), но как ли говорите в ежедневието с три български думи в речника...

То само този пример да беше...

Hachiko
9 minutes ago, THE ENEMY said:

Харизматична дупка, която лае като некъв разгонен пес.