Devil Posted May 16 Share Posted May 16 WWE Women's Championship Tiffany Stratton (c) vs. Nia Jax Aleister Black vs. Carmelo Hayes Axiom vs. #DIY Money in the Bank Triple Threat qualifying match Michin vs. Alexa Bliss vs. Chelsea Green Money in the Bank Triple Threat qualifying match Jimmy Uso vs. Rey Fenix vs. Solo Sikoa krriiissss and Berbatov 2 Quote Link to comment
neshev Posted May 16 Share Posted May 16 Зетя е просто влюбен в тройните мачове. Тука са вадени от РАНДУМ ГЕНЕРАТОРА. Fenix е правен за MitB мача, тъй че се надявам да не изгустеят със Solo или малкото Uso. Alexa отново в MitB също би било готино, особено след като в последното и участие, Shotzi за малко не я осакати. krriiissss 1 Quote Link to comment
hacky Posted May 16 Share Posted May 16 Чува се, че и Коуди Роудс може да се завърне на това шоу, да видим, той ли ще е следващия срещу Джон Сина? krriiissss 1 Quote Link to comment
Ed2097 Posted May 17 Share Posted May 17 Рей Финикс официалното го съсипаха, Ная отнесе удар със стол по главата, общо взето това беше най-интересното. krriiissss 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted May 17 Share Posted May 17 Това със Сина и Трут е като Гюнтер - Макафи. Хем знаеш, че е кеч и такива забавни мачове са нужни, хем ти е малко тъпо за толкова много изпуснати други възможности. Всеки път в подобни моменти се надявам да не е това, което изглежда и то се оказва точно това Новият самоанец никакви реакции. Всичко извън Роман и Фату от тяхната клика, е като пълнеж в момента. В темата на Хаки прогнозирах, че Соло ще вземе щатската от брачед си, но то пак ще е някак си на сила. Това малко започва да ме дразни. Виждам, че всичко е логично и следват пътя, който са си начертали, но са като коне с капаци без грам импровизация. И в този ред на мисли, всички виждаме, че Соло рано или късно ще излезе срещу Фату. Защо трябва отново на гърба на някой като Рей Феникс да му дават спот за MITB, при положение, че почти сигурно няма да го вземе и ще има намеси/преебаване от Фату. Иначе не беше скучен епизода, но беше малко странен. Време е да свалят СД на 2 часа. pedia4ovek, Price, jobber91 and 5 others 8 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Price Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) Сериозно върнаха газта в последно време, не виждам как ще изплуват скоро. Продуктът въпреки че продължава да е интересен, сериозно изстива в последните седмици. Достатъчно показателно е, че ще се запомни това шоу с гафа на Чарлс Робинсън Като тук можем да отбележим, че Феникса явно е значително по-напреднал с английския, щом може да се води мачовете с американски съдии. Пента досега не съм го виждал в мач, където пуерториканецът да не е рефер Edited May 17 by Price krriiissss, The-Resident-Ev!L, Ponetron and 2 others 5 Quote Link to comment
Bobotsi Posted May 17 Share Posted May 17 Няма никаква кейфейб логика от появата на Джеф Коб при Соло. Соло нито вече е трайбъл чийф, нито Коб му е роднина, та той дори не е самоанец. Хубаво е, че Сикоа получава повече екранно време след като изнесе миналата година, но не виждам никаква адекватна посока за него след приключването на бъдещата му вражда с Фату. Зетя май си го наби с тези полинезийци, защото не мога да си представя къде ще сместиш Соло, Тама Тонга, Танга Лоа, Бронсън Рийд, Коб, като имаш и Усотата, и Фату. Колкото до самият Коб, супер джобърско име са му дали. ДжейСи, звучи като Джеси Джей или Джей Зи - ужас. Колкото и да не харесвам Найта, не мисля че заслужава да пада от Коб веднага, макар и не особено чисто. Хора като Блек които изглеждат по легитимни и перспективни ги захранват с Миз, а Коб получава Найта, ако Соло беше Трайбъл Чийф е ок, но не е. Алистър е време вече да направи някакво промо. Винаги съм се дразнел когато някой който е отсъствал с години от компанията се завръща и 1 месец не получава дори малко промо да ни каже аджеба какъв му е случая. Поне могат леко да развижат враждата с Миз и Кармело така, защото няма никакво развитие. Фраксиомите много бочват. Единственото им отличително нещо е че уж са някакви богове на ринга, но дотук не съм впечатлен. Доста трайхардват, но засега е неуспешно. Не знам откъде идва този хайп покрай тях. Аксиомата е като герой от 2К игрите. Когато си правиш кечист избираш темплейт лючадор и му слагаш moveset - "LuchaMagic 5". Фрейзър пък е типичният инди джобър с дълга коса. Абе напоследък не са добре нещата... The-Resident-Ev!L, Metzgermeister and Ponetron 3 Quote Link to comment
neshev Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) 17 minutes ago, Bobotsi said: Няма никаква кейфейб логика от появата на Джеф Коб при Соло. Соло нито вече е трайбъл чийф, нито Коб му е роднина, та той дори не е самоанец. Stable-ът е за момчетата от островите. Няма дискриминация. Нищо не си е набил Зетя в случая. Винаги ще ти трябва heel stable, който да работи срещу top face-овете. Edited May 17 by neshev krriiissss 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted May 17 Share Posted May 17 Факт е, че тази седмица шоуто беше доста джоберско. Коб е дърт и най-вероятно го върнаха в ролята на бодигард, не вярвам да кроят планове за нещо повече. И точно, че бъдещето при самоанците принадлежи на Джейкъб, евентуално Джими и Джей. А относно Соло, сигурно се повтарям като го пиша, но е нелеп в ролята на годфадър от Тему. Стрийт файтър гимика е нещето върх което трябваше да работят, да скуошва някакви джобери всяка седмица без намеси, гарантирано щеше да е доста по-оувър, но изпуснаха влака. А това което правят в момента с него не е обещаващо. То и самата тропа на хийлските стейбъли които бият с постоянни намеси, просто я преекспонираха брутално и втръсна. Бобоци, изпуснал си промото на Алистър. От миналата седмица е, но поне на мен с промо или без, продължава да ми е ужасно скучен. Ponetron, Bobotsi and Metzgermeister 3 Quote Link to comment
neshev Posted May 17 Share Posted May 17 Съвсем бях забравил, че Worlds Collide е в същият ден с MitB, та Fenix е приоритет за първото шоу. Solo в MitB мач е пълен леш, но имаше нужда от някаква читава победа. Понякога забравям, че пичът е Uso, но много мязаше на Jimmy, когато се ебаваше с "I love you Solo". Jeff Cobb не е особено таферно име за кечист, пък и предполагам не е бил много навит да си продаде истинското име на WWE. Мачът му с LA Knight беше напълно безсмислен и не помогна на никого. Самият LA Knight пръска напоследък. Вече и работата му на ринга отпада като негатив. Реално остава само това, че вече е минал 40-те и, че е SCSA cosplayer, но позитивите надхвърлят доста повече негативите, та се надявам, че това е затишие пред буря, по подобие на RR победата на Jey Uso. Когато Nia Jax ти даде по-добър мач на седмично шоу, отколкото Charberg на WM. Charlotte апологетите отново са в тинята. Nia е буквално MVP за женската дивизия в момента. Напълно алтруистична в мачовете, готова да си покаже гъза, за да направи противничките и по-популярни. Giulia в SmackDown е напълно логичното решение, защото в RAW стана доста претъпкано. Iyo би трябвало да е уверение за нея, че има перспективи, дори с безлично слабия старт. Chelsea си наби жесток автогол с мрънкането покрай WM. Зетя бързо я натири, да си знае. Инспирира ме този Зет! Axiom прекалено прибързват с всичко, което води до осезаеми разминавания с опонентите им. Същото, от което страдаха и братята Creed в началото и огромен минус от рязкото редуциране на house шоутата. R-Truth и грам не попадаше в сметките за финалното турне на Cena, но логическо е доста издържано. Предполагам самият Cena е поискал да работи с него, защото R-Truth е кечистът на кечистите. Cody и Owens изнасяха SmackDown, това е констатацията. Три часа е пълен слог. Лоулайтите са повече от хайлатите в момента. The-Resident-Ev!L, Berbatov, Metzgermeister and 2 others 5 Quote Link to comment
neshev Posted May 17 Share Posted May 17 Забравих да спомена, че и трите им шоута бяха закрити от жени тази седмица. Не, че е сефте, но ще зачести все повече. Мъжете са пълен леш. krriiissss 1 Quote Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted May 17 Share Posted May 17 Разлика от земята до небето има с това какво правят с Пента и с това какво правят с Рей Финикс.МИТБ е перфектния мач да си покаже номерата и да накара публиката да и пука за него, защото за момента престоя му е тръба. Вярно, бях изключил за worlds collide шоуто, но мисля, че на пича беше перфектен точно в този момент за този мач.Дали пък няма да дадат куфара на батко ти Соло да го мъчат да го върнат в играта?И преди сме виждали опит за кеширване върху мид-кард титла.. ЛА найт съм сигурен, че ще бъде прецакан другата седмица и ще получи реванш 1 на 1 за титлата.Алистър Блак най-вероятно ще тушира Накамура. Р-Трут - Сина ми е много странен мач, може би идеята е Сина да пребие Труд злобно за да натрупа негативни реакции, не знам.Нещо за момента не се получават нещата около Сина.Единствено на ЕС перформънса беше на ниво срещу Пънк и Ролинс накрая и след това сегмента със Скалата, ама от там насам ми е 5/10 цялото нещо. Прийст - Дрю още веднъж, този път в клетка е ок, нямам особен интерес, но предполагам победителя ще се насочи към Сина за NOC при Арабите. Ponetron 1 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
BAITO6O Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) 1 hour ago, HeaDMaKeR™ said: Прийст - Дрю още веднъж, този път в клетка е ок, нямам особен интерес, но предполагам победителя ще се насочи към Сина за NOC при Арабите. Може след този мач Дрю получи заслужена почивка. И да се върне около SS. Всички чакаме следващото протеже на THE FINAL BOSS. Дрю би бил перфектен и най-легитимен. Ще се повторя за N-ти път. Но Соло има потенциал. Може да се вписва горе долу добре. Интеракцията му с Джейкъб беше забавна. Иначе се моля на всички кеч и самоански богове, победител от RR 2026 да е Джейкъб Фату. Edited May 17 by BAITO6O krriiissss 1 Quote Link to comment
hacky Posted May 18 Share Posted May 18 Реших този път да гледам тройния мач на жените, това беше отвратително, толкова видимо се нагласяха за хватките една на друга, на моменти изглеждаше като репетиция на забавен кадър. Затова женките не заслужават никакви МЕ, трябва да са забутани и никой да не им пука за тях, докато не вложат повече в тренировки и в това да са по-добри. krriiissss, Rock and yaripim 3 Quote Link to comment
Metzgermeister Posted May 22 Share Posted May 22 Главният мач за мен е един от най-добрите за годината до момента. Едва ли някога ще и стана фен, но напоследък Ная Джакс печели уважението ми по някакъв начин, защото е абсолютно чудо как жена на 41 години с толкова голямо свръхтегло успява да изкара на ринга толкова време, без да колабира. Не се чува и скоро да е контузвала някоя. Само Наоми след хийл търна си не ме грабва, а когато тръгне да раздава юмруци, изглежда така, сякаш я е тренирал Шейн Макмеън Накамура каквото и да прави няма да ми бъде интересен, но тези предварително записани клипове със субтитри са наистина най-добрият начин да бъде презентиран предвид лошия си английски, а и със сегашния си ентрънс поне ни спестява странните си танци, наподобяващи епилептичен пристъп. Хаки не знам кой мач е гледал, но на мен ми се стори напълно приемлив. Специално го изгледах повторно и единствените по-грозни моменти бяха един двоен дропкик от Блис и Мичин за Челси, дето азиатката беше далеч от целта и финишът, като до голяма степен това се дължи на факта, че Сестра Абигейл и без това е особено тъп и неимпактен финишър, който на всичкото отгоре Лекси съвсем не умее да изпълнява. Тя по начало не си е и върнала формата и на ринга на моменти стои като новобранка. Затова пък Челси е едно от най-интересните неща в дивизията - някакси винаги съм смятал, че няма нищо по-яко от една жена, която е хем секси, хем забавна, а образът и ме радва. Абе, както и да е, ако тръгнем да търсим бочове, ще намерим такива в почти всеки мач, без значение дали го изнасят мъже или жени. Най-малкото при всеки high-flying spot, особено като тръгнат да правят suicide dive или салто извън ринга, си личи как този, който го получава, стои и чака търпеливо, вместо просто да се отмести, а най-очевидно е, когато са няколко кечисти едновременно. При самоанците е очевидно, че Соло ще търнне на Джейкъб по някое време, въпросът е кога. Образът на Сикоа е малко като на завиждащ комплексар - преди завиждаше на Роман, а сега - на Джейкъб. Даже първото беше особено очевидно миналата година - когато Роман кажеше на публиката да го припознаят, го казваше с увереност, все едно той сам си знае, че е Вожда и на аудиторията не и оставаше нищо друго, освен да го потвърди, докато Соло сякаш не си вярваше и чакаше тяхното одобрение. Новият пич е тотал щета обаче и още ме е яд, че освободиха Броун Строуман и Кора Джейд, за да направят място за такъв като него. Bobotsi, batistaheel and Ponetron 3 Quote Link to comment
hacky Posted May 22 Share Posted May 22 3 hours ago, Metzgermeister said: Хаки не знам кой мач е гледал, но на мен ми се стори напълно приемлив. Специално го изгледах повторно и единствените по-грозни моменти бяха един двоен дропкик от Блис и Мичин за Челси, дето азиатката беше далеч от целта и финишът, като до голяма степен това се дължи на факта, че Сестра Абигейл и без това е особено тъп и неимпактен финишър, който на всичкото отгоре Лекси съвсем не умее да изпълнява. Тя по начало не си е и върнала формата и на ринга на моменти стои като новобранка. Затова пък Челси е едно от най-интересните неща в дивизията - някакси винаги съм смятал, че няма нищо по-яко от една жена, която е хем секси, хем забавна, а образът и ме радва. Абе, както и да е, ако тръгнем да търсим бочове, ще намерим такива в почти всеки мач, без значение дали го изнасят мъже или жени. Най-малкото при всеки high-flying spot, особено като тръгнат да правят suicide dive или салто извън ринга, си личи как този, който го получава, стои и чака търпеливо, вместо просто да се отмести, а най-очевидно е, когато са няколко кечисти едновременно. Аз не говоря за бочове, по-скоро говоря за това, че нямаше flow между кечистките, все едно репетираха движенията си една с друга и не можеха да ме накарат да повярвам, че се бият. krriiissss 1 Quote Link to comment
Recommended Posts