neshev Posted May 15 Share Posted May 15 Преди точно двадесет години удари първия гонг в нашия малък виртуален ринг. Оттогава, Българското Кеч Общество се превърна в най‑шумната арена в българското форумно пространство. След над 530 хиляди поста, 26 хиляди теми и близо 8 хиляди потребители, BWC продължава да е бастион на кеч културата в България. Днес ние честваме 20 години изпълнени с пълни анализи, форумни игри, филми, образи, забавни моменти и позитивни емоции. В тези 20 години, BWC се превърна в отражение на любимия ни кеч. Затова, Екипът на BWC иска да благодари на всички, които през тези 20 години допринесоха за този форум. На пук на всичко, реферът отново няма да отброи до три, а BWC отново ще кикаутне за да продължи да събира най-интересните персонажи на едно място. Екипът е щастлив да обяви още едно допълнение към редиците си, сключвайки договор с младото асо, @Bobotsi. Младата надежда на форума бързо се утвърди като един от най-перспективните потребители, показвайки завидна зрялост за крехката си възраст. Bobotsi ще отговаря за набирането и развитието на младите форумни таланти. Първата директива на новия модератор е да отмени грандиозните промени, които Екипът въведе в последната седмица. The-Resident-Ev!L, jobber91, HEIDENREICH and 5 others 5 2 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted May 15 Share Posted May 15 MOD FINAL.mp4 hacky, Yulian, Mariyan01 and 1 other 1 1 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted May 15 Share Posted May 15 Пичове, спешно си намерете смисъл в живота, наистина. Или поне някакво хоби, нещо за уплътняване на времето и ежедневието. Бобоци е младо момче, разбирам го. Вие ако не осъзнавате, че може да сте му бащи и отделяте толкова време ба "филми в кеч форум" е ужасно тъжно. ShwN, BAITO6O, The-Resident-Ev!L and 4 others 5 1 1 Quote Link to comment
hacky Posted May 15 Share Posted May 15 Честита годишнина на форума! Радвам се, че той се върна в нормалност, честито на Бобоци за зеления цвят. Сега е време са направим форума по-добър! krriiissss and Bobotsi 1 1 Quote Link to comment
RcadestickR Posted May 15 Share Posted May 15 Неши, кого ще модерирате силните вождове, като няма вече индианци? Един друг ли ще се модерирате? Не че нещо, просто ми е интересно колко е тежка логистиката и каква ви е натовареността. krriiissss 1 Quote Link to comment
hacky Posted May 15 Share Posted May 15 2 minutes ago, RcadestickR said: Неши, кого ще модерирате силните вождове, като няма вече индианци? Един друг ли ще се модерирате? Не че нещо, просто ми е интересно колко е тежка логистиката и каква ви е натовареността. Радвам се, че се върна във форума, вече всички раздели са отключени. Пожелавам ти приятно коментиране на любимите ти кеч шоута! Bobotsi and krriiissss 2 Quote Link to comment
Price Posted May 15 Share Posted May 15 Бобоци като модератор съм сигурен, че никой не успя да го предвиди За 21-годишнината ще чакаме booking, който да не е а ла Пол Левек krriiissss 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted May 15 Share Posted May 15 Тъжно ми е за байкиро, а не е като да не го предупредих. Той вярваше в каузата. Честито на новите модератори. Бобоци е прекалено праведен, нямаше как да мине номера. Всички се държаха странно и ставаше все по-очевидно, че е филм. Просто когато си във форума от 15 години като мен, познаваш хората и ако си общувал с тях, лесно се разбира, че нещо не е както трябва. Все пак очаквах повече, като нешев да стане админ, защото той го заслужава. Олимпик трябва да помислиш за това. Филмът ви взе и някои невинни жертви. Гибой вече не е СП, не беше редно да му се отнемат правата, при положение, че има СП-и, които дори не влизат във форума. Трябва да се пипа тънко с тези филми. Гледам дори Джерико се е регнал в другия форум, а той е безценен потребител. Ще е гадно за форума да губим потребители заради единия филм. Ами ако се инвестира и другият форум стане конкурентно способен? Обществото ни е малко за да се делим на две. После май стана нещо и с Чотуде, баннахте ли го за филма, не можах да разбера, но нещо спря да пише. Metzgermeister 1 Quote Link to comment
ShwN Posted May 15 Share Posted May 15 22 minutes ago, batistaheel said: Гледам дори Джерико се е регнал в другия форум, а той е безценен потребител. Ще е гадно за форума да губим потребители заради единия филм. Ами ако се инвестира и другият форум стане конкурентно способен? Сега разбирам, че има такъв форум. Ако може не ми го пращайте на лично съобщение, няма да го отворя. ЧРД на BWC, да спрете с глупостите или поне измислете нещо наистина интересно. krriiissss 1 Quote Link to comment
neshev Posted May 15 Author Share Posted May 15 Навръх 20-годишнината на BWC, Екипът отново поднесе огромна изненада за хилядите ЕКЗАЛТИРАНИ ФЕНОВЕ на форума. Бобоци все пак стана Модератор. Въпреки месеци, в които младото асо на форума влезе в тежки пререкания с Екипа на BWC, двете страни успяха да седнат на масата за преговори и сключиха сделка, която може да промени траекторията на форума. Екипът наблюдава Бобоци от години и внимателно следи неговото безпрецедентно изкачване към върха. Въпреки крехката си форумна възраст, Бобето бързо се превърна в един от най-качествените потребители за форума. Оставяйки на страна качествените му мнения на тема кеч и спорт, Бобоци поведе редица полезни за форума инициативи и се нагърби със задачата да поддържа една от най-добрите форумни традиции, а именно "Любим мач на годината". Форумните скаути отчитат, че Бобоци показва завидна зрялост, но и желание да участва във филмите и забавната част на форума. Тази комбинация го нанаправи идеален кандидат да стане един от най-младите модове в историята. Дискусиите за модератор Бобоци се зачестиха след спонтанното напускане на Ицо. Това се превърна в повод за подмладяване на Екипа и залагане на нови кадри. Така, единодушно, Бобето стана Модератор. Навръх 20-години BWC, имаме модератор почти набор на форума. Атестат за неговото дълголетие и устойчивост. На Бобето се пада тежката задача да отговаря за развитието на следващото поколение ЕКЗАЛТИРАНИ форумни фенове. Младото асо на Екипа е готово да отговори на предизвикателството и ще направи всичко възможно да привлече нужните кадри, които да са следващите ценни путрибитили. Но дали това е отчаян ход на Екипа да замаже провала си в последната седмица или пък е добре изпипан филм? Източници, близки до ситуацията, категорично твърдят, че всичко в последните месеци е филм. Напук на клеветите, че Екипът се гаври с потребителите, форумните историци напомнят, че филмите са част от форумната история. Те служат за разбиване на монотонността, често иронизирайки форумната ситуация и давайки начало на нова ера на просперитет. Екипът умело се самоиронизира, показвайки на потребителите какво значи истинска ХУНТА и напомняйки, че BWC е един от най-лежерните и толерантни форуми възможни. Препратката със специалния раздел, където само младите надежди на BWC могат да пишат, имаше за цел да пресъздаде ситуацията от преди 20 години, където новите потребители трябваше да заслужат своето място редом до супер потребителите и Екипа на форума. Друг търсен ефект е да се намекне за идването на младата надежда, Бобоци. Самият Бобоци изигра перфектно ролята си на троянски кон, който умело подмами серийния, но не особено умен трол, байкиро, правейки се на съпричастен на безумния му поход срещу Екипа. Бобоци мина с висок успех първия тест, който Екипа му постави. Изключително важен ефект от целия филм е да се тества лоялността на ценните потребители. За радост на Екипа, почти всички от най-качествените и стойностни потребители заложиха на Екипа и показаха безкомпромисна вяра, че и този път ще доведат нещата до позитивна развръзка. За ничия изненада, филмът извади на показ доста от форумните змии, които удобно излязоха от дупките си. Под претекст на загриженост за форумното благополучие, редица тролове, анархисти и опортюнисти използваха ситуацията за да се опитат да дестабилизират форума. Екипът няма да има някакъв толеранс към тези индивиди и всеки един от тях ще си получи заслуженото, с всички форумни похвати. Както винаги, Екипът ще продължи да работи за ХИЛЯДИТЕ ЕКЗАЛТИРАНИ ФОРУМНИ фенове. Източници, близки до ситуацията, са категорични, че това е само началото и Екипът ще положи къртовски труд за ултимативната си цел. Да направи BWC още по-велик! Radox, WereWolf and The Olimpic Hero 1 2 Quote Link to comment
Sashundera Posted May 15 Share Posted May 15 ПОБЕДИХМЕ ХУНТАТА!!!! krriiissss 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Radox Posted May 15 Share Posted May 15 Повърнята през последните 3-4 седмици е най-тъпото нещо, случвало се в историята на тоя форум. Просто не беше възможно да осерете 20-тата годишнина по по-тъп начин. Не знам и дали някой ще чете ферманите на Нешката по повода, които не знам защо си е правил труда да ги пише изобщо, понеже никой не го ебе. MJ23, krriiissss, Glam4o and 5 others 7 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted May 15 Share Posted May 15 4 minutes ago, Radox said: Повърнята през последните 3-4 седмици е най-тъпото нещо, случвало се в историята на тоя форум. Просто не беше възможно да осерете 20-тата годишнина по по-тъп начин. Не знам и дали някой ще чете ферманите на Нешката по повода, които не знам защо си е правил труда да ги пише изобщо, понеже никой не го ебе. Нима не си добавил във CV-то си МОДЕРАТОР В КЕЧ ФОРУМ? Тази толкова престижна и подплатена титла. 29 minutes ago, ShwN said: Сега разбирам, че има такъв форум. Ако може не ми го пращайте на лично съобщение, няма да го отворя. ЧРД на BWC, да спрете с глупостите или поне измислете нещо наистина интересно. Стига. Сам помниш преди какви дискусии имаше за спорт - сега дори полуфиналите на ШЛ никой не коментира. Най много Байкиро да троли Ливърпул и някой да му се връзва, или 2/3 души да св псуват на вълна Реал - Барса 🤣🤣 Влизаш и гледаш neshev как си пише сам за снукър и ф1... В раздел развлечения да споменавам ли? Преди за риалититата по 10+ страници теми, сега няма 10 поста, дори Райх не пише на кой от ХК би "сецнал дупарата".. Форумът отдавна е извън пика си, отдавна изпусна да мине на "следващото ниво", още повече след като data.bg умря. ShwN, The-Resident-Ev!L and Radox 3 Quote Link to comment
hacky Posted May 15 Share Posted May 15 4 minutes ago, MJ23 said: Нима не си добавил във CV-то си МОДЕРАТОР В КЕЧ ФОРУМ? Тази толкова престижна и подплатена титла. Стига. Сам помниш преди какви дискусии имаше за спорт - сега дори полуфиналите на ШЛ никой не коментира. Най много Байкиро да троли Ливърпул и някой да му се връзва, или 2/3 души да св псуват на вълна Реал - Барса 🤣🤣 Влизаш и гледаш neshev как си пише сам за снукър и ф1... В раздел развлечения да споменавам ли? Преди за риалититата по 10+ страници теми, сега няма 10 поста, дори Райх не пише на кой от ХК би "сецнал дупарата".. Форумът отдавна е извън пика си, отдавна изпусна да мине на "следващото ниво", още повече след като data.bg умря. Бат MJ филма на Нещев и Олимпик приключи, да пишем сериозните мнения и да направим форума по-добър и активен! Quote Link to comment
batistaheel Posted May 15 Share Posted May 15 35 minutes ago, ShwN said: Сега разбирам, че има такъв форум. Ако може не ми го пращайте на лично съобщение, няма да го отворя. ЧРД на BWC, да спрете с глупостите или поне измислете нещо наистина интересно. Няма вие, аз не съм се регнал там и не съм пращал линкове, но съм го посетил от любопитство и набират популярност. Смятай да привлекат някой маняк с пари и могат да настигнат BWC. Казвам само, че филмите разделят и да не се правят повече. BWC е хубаво място и не трябва да се разцепва. Надявам се, че всички онези отцепили се ще се завърнат. The^Lunatic, Metzgermeister and ShwN 3 Quote Link to comment
Hachiko Posted May 15 Share Posted May 15 Сия последно кой е новият хунтаджия? krriiissss 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted May 15 Share Posted May 15 (edited) Каузата на baikiro продължава Парти ще има след седмица - BANANA ISLAND 24.05.2025г. BaiKIRO е CEO. HE is the REAL TRIBAL CHIEF. Боботци е длъжен да присъства на това парти. Специално за него съм подготвил две 25 годишни каки. А това ХУНТАТА няма как му го даде. Има нужда да отпусне - преди да се заеме с важните форумни ангажименти. БОБОЦИТО трябва бъде издоен от каките. @Bobotsi вземи си и бански, ще плуваш в пичи сос. Наспи се 2 дни стабилно, защото после 3 дни няма да спиш. Каките няма да те оставят да заспиш. Те са ненаситни мръсници. От 1 месеца се държат на сухо - специално само за ТЕБ @Bobotsi. Ще ти го търсят, кат куче салам. НЕ ГИ РАЗОЧАРОВАЙ. Edited May 15 by BAITO6O batistaheel, Bobotsi, Metzgermeister and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted May 15 Share Posted May 15 Радвам се, че младият Бобоци е приел моят добронамерен съвет, че трябва да си гледа интереса и да се подчинява в йерархията и ето, той беше възнаграден за това. You are welcome Бобоцка!! Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Bobotsi Posted May 15 Share Posted May 15 2 hours ago, batistaheel said: Бобоци е прекалено праведен, нямаше как да мине номера. Всички се държаха странно и ставаше все по-очевидно, че е филм. Е да бе, затова пишеше на Нешев, че съм крайбейби То е ясно, че няма как всички да повярват, особено имайки предвид историята на форума и че тази роля беше доста далечна от мен. Важното е че повечето се съмняваха до последно. Предстоят интересни времена за BWC! batistaheel 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted May 15 Share Posted May 15 В продължение на 5 минути просто пиша и после трия. Не за друго, а просто защото още не вярвам на тая помийна пародия. Но накрая го измислих. Вие сте психично болни. HEIDENREICH and BAITO6O 1 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted May 15 Share Posted May 15 31 minutes ago, Bobotsi said: Важното е че повечето се съмняваха до последно. Да е чуек, държахте ни на тръни. Quote Link to comment
neshev Posted May 16 Author Share Posted May 16 Искам да използвам възможността и лично да благодаря на Ицо. Отлична работа свърши и се превърна в един от най-добрите модератори, които форумът някога е имал. Няма как да не съм хайпнат за Хаки и Бобоци. Не ни трябват някакви пичове, колкото да попълват бройките, а по-скоро такива, които имат с какво да допринесат. В случая, смятам че и двамата имат много да дадат на форума. Има доста неща, които могат да се надградят, тъй ще нямам търпение да ги вкараме в действие. Bobotsi and Radox 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted May 16 Share Posted May 16 И аз съм тук да благодаря за вашето съществуване или там както се нарича. Форума блести и кипи! Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted May 16 Share Posted May 16 33 minutes ago, Hachiko said: И аз съм тук да благодаря за вашето съществуване или там както се нарича. Форума блести и кипи! Да, страшно блестене, с най-малоумния филм на годината. А като сте тръгнали да преговаряте с Бобоци и да го дарявате с БЛАГИНКИ, дето преди туй го изпобаннахте, що не проведохте такива и с мене, ве? Че и аз пострадах от произвола ви, смятам, че заслужавам обезщетение за морални вреди. Ебах несправедливостта, ебах. Quote Link to comment
Recommended Posts