The Olimpic Hero Posted May 14 Share Posted May 14 9 minutes ago, baikiro said: Заради такива като теб е обречена. Сигурен съм, че на Левски и на Ботев са им повтаряли, че битката срещу Османската империя е обречена. Освен това са и ги предали. Българино, българино... Ти Левски ли се изкара, аве ей, филмар. hacky and Sashundera 2 Quote Link to comment
baikiro Posted May 14 Share Posted May 14 2 minutes ago, The Olimpic Hero said: Ти Левски ли се изкара, аве ей, филмар. Давам най-прост пример как страхливците и егоистите се измъкват с оправдания, че не можело, нямало смисъл и тн. Не се изкарвам никой. Аз съм Бай Киро и стоя зад думите си! ХУНТАТА трябва да си ходи за доброто на форума и всички потребители в него! WereWolf, THE ENEMY and The-Resident-Ev!L 3 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Jack Bauer Posted May 14 Share Posted May 14 1 hour ago, baikiro said: Давам най-прост пример как страхливците и егоистите се измъкват с оправдания, че не можело, нямало смисъл и тн. Не се изкарвам никой. Аз съм Бай Киро и стоя зад думите си! ХУНТАТА трябва да си ходи за доброто на форума и всички потребители в него! Байкирчо, приятелски ти го казвам вече, стига тролни и филми. Осъзнай се малко. Сашето излезе умен. Филмът приключва вече, Хаки си заема заслуженото място. Не знам за какво още се бориш, ама е време да спреш да се правиш на интересен и да направиш нещо добро, което ще бъде оценено от всички - да водиш сезон 30 на Мафия. Стига вече ни занимава. ХУНТАТА е тук да остане! batistaheel 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
baikiro Posted May 14 Share Posted May 14 8 minutes ago, Jack Bauer said: Байкирчо, приятелски ти го казвам вече, стига тролни и филми. Осъзнай се малко. Сашето излезе умен. Филмът приключва вече, Хаки си заема заслуженото място. Не знам за какво още се бориш, ама е време да спреш да се правиш на интересен и да направиш нещо добро, което ще бъде оценено от всички - да водиш сезон 30 на Мафия. Стига вече ни занимава. ХУНТАТА е тук да остане! ХУНТАТА трябваше да си тръгне много отдавна, но заради такива като теб, това не може да се случи. Статуквото убива форума, трябва генерална промяна за да има това място светло бъдеще изпълнено с равенство и хармония. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Jack Bauer Posted May 14 Share Posted May 14 Дай план на действие Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
baikiro Posted May 14 Share Posted May 14 12 minutes ago, Jack Bauer said: Дай план на действие Много пъти го дадох. Поне 90% от активно пишещите показват среден пръст на ХУНТАТА и спират да пишат. Пълен бойкот. ХУНТАТА от там нататък имат няколко опции. 1. Продължават да си плащат хостинг за да си пишат 3-4ма човека. 2. Затварят кепенците. 3. Преглъщат егото си и сядат на масата за преговори с бойкотиращите за да се разберем как ще върви форумът занапред без тях като управляващи. The Olimpic Hero, The-Resident-Ev!L and batistaheel 1 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted May 14 Author Share Posted May 14 15 minutes ago, baikiro said: Поне 90% от активно пишещите показват среден пръст на ХУНТАТА и спират да пишат. Пълен бойкот. Не е ли е редно да дадеш своя личен пример? Brutalnia 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted May 14 Share Posted May 14 2 hours ago, The Olimpic Hero said: Правилно, Хунтата винаги печели! Ся може ли да се съберете и да ме направите СП най-сетне ... Единственото което остана да направя е да помоля президента да пусне референдум и за това. WereWolf and Brutalnia 2 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
baikiro Posted May 14 Share Posted May 14 7 minutes ago, Sashundera said: Ся може ли да се съберете и да ме направите СП най-сетне ... Единственото което остана да направя е да помоля президента да пусне референдум и за това. Стига мисли само за себе си, бе! 15 minutes ago, neshev said: Не е ли е редно да дадеш своя личен пример? Пример ли е новата любима думичка на ХУНТАТА? Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Jack Bauer Posted May 14 Share Posted May 14 Кирче, сам си бате. Бобоцката май пак е на екзотична почивка. Евентуално може да вземеш Чаво на твоя страна, гледам нещо се е разписал тука за концлагери. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Sashundera Posted May 14 Share Posted May 14 4 minutes ago, baikiro said: Стига мисли само за себе си, бе! Пример ли е новата любима думичка на ХУНТАТА? Кирчо....внимавай как говориш на трибалния си вожд. Всяка втора твоя вербална изява е напада към вожда ти. Трибалния вожд прави това, което е най-добре за трибалния вожд. А величието се събира с величието. Ще ти цитирам един мой цитат не много отдавна, само да си знаеш, войводо: Quote Ако ме лъжеш мен, лъжеш и семейството ми, А АКО ЛЪЖЕШ МАЙКА МИ - ИМАМЕ ПРОБЛЕМ! По-добре с Хунтата, отколкото с изрусени педали като теб! hacky 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
baikiro Posted May 14 Share Posted May 14 6 minutes ago, Jack Bauer said: Кирче, сам си бате. Бобоцката май пак е на екзотична почивка. Евентуално може да вземеш Чаво на твоя страна, гледам нещо се е разписал тука за концлагери. Еми това е. На вас щом ви харесва това състояние на форума и отношението на ХУНТАТА към потребителите, аз няма какво да направя. Честито да ви е! Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted May 14 Author Share Posted May 14 Тези, които останаха верни на ХУНТАТА, ги чака само просперитет. Тези, които предадоха форума, ще берат душа. Quote Link to comment
El Grande Beweceano Posted May 14 Share Posted May 14 Едно време Вичикс ме вика да спасявам форума от някакви хакери, то се оказа хаки. Но той си взе поука и сега не е такъв. Прекрасно решение е неговото назначаване и не го казвам защото гледам през розовите очила на PWO. WereWolf 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted May 14 Share Posted May 14 2 hours ago, Jack Bauer said: Бобоцката май пак е на екзотична почивка. Бобката не е на никаква почивка. Пратен е на Banan Island да огранизира мащабното окриващо парти. Осатава горе долу седмица до " The best party in the world ". Няма как. Трябва има сигурен човек там, щом мен ме няма друг трябва движи нещатата. Само доказани лица с балкански купони и лица под 30 годишна възраст имат аурата да действат по организацията на най-мабащното и запомнящо се парти за 2025г. batistaheel 1 Quote Link to comment
WereWolf Posted May 14 Share Posted May 14 5 hours ago, Sashundera said: Ся може ли да се съберете и да ме направите СП най-сетне ... Единственото което остана да направя е да помоля президента да пусне референдум и за това. И още едно-две неща ти остават да направиш за ХУНТАТА ама ако ти кажа ще те обидя. Quote [center]Ticking away the moments that make up a dull day, Fritter and waste the hours in an off-hand way...[/center] Link to comment
Jack Bauer Posted May 14 Share Posted May 14 @BAITO6O Тоше сръбско ли ше се слуша 🥲🥲 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Sashundera Posted May 14 Share Posted May 14 1 hour ago, WereWolf said: И още едно-две неща ти остават да направиш за ХУНТАТА ама ако ти кажа ще те обидя. Пробвай се и най-много мойте приятели да те пратят на почивка на банановия остров! Давай! Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
WereWolf Posted May 15 Share Posted May 15 8 hours ago, Sashundera said: Пробвай се и най-много мойте приятели да те пратят на почивка на банановия остров! Давай! Сашундерутките и пимповете не могат да бъдат приятели. Quote [center]Ticking away the moments that make up a dull day, Fritter and waste the hours in an off-hand way...[/center] Link to comment
Recommended Posts