Devil Posted May 12 Share Posted May 12 (edited) AJ Styles vs. Finn Balor War Riders vs. American Made Rhea Ripley & Women's World Champion Iyo Sky vs. Roxanne Perez & Giulia Penta vs. Chad Gable Jey Uso has his YEET set on Logan Paul CM Punk takes the mic for the first time since WrestleMania Edited May 12 by Devil The-Resident-Ev!L, Berbatov and krriiissss 3 Quote Link to comment
Ponetron Posted May 12 Share Posted May 12 Spoiler krriiissss and Berbatov 2 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted May 13 Share Posted May 13 Обявиха и Гюнтер срещу Усото след месец за Рау в Аризона.Интересно, джей ще пропусне и MITB и единствено може да е МЕ на някое седмично шоу. Рофл. Дали пък няма да видим Голдбърг тогава? Предполагам в отборния мач на СНМЕ ще видим и the third guy в стейбъла на Хейман. Ролинс - Пънк 3 може да е за МИТБ и победителя да се трепе със Сина.Варианти много, продукта не е зле, даже прещраках набързо шоуто и Стайлс - Балор пак показаха химия.2-2 са за момента. Berbatov and krriiissss 2 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
batistaheel Posted May 13 Share Posted May 13 (edited) Не знам от къде да започна. Публиката ми се стори доста слабичка и дори на Пънк не реагираха шумно. А Пънк направи доста добро промо, особено като обиждаше Пол Хейман. Хареса ми, че Пънк си спомни, че Хейман и преди го е предавал, макар че не споменаха Брок Леснар по очевидни причини. Пънк в отбор със Сами Зейн изобщо не е лоша идея. След като Роман пак е в почивка. Почнах да оценявам Сами Зейн, все още не ми е любим кечист, но мисля, че е добър на ринга. Само Брейкъра изглежда като тъпанар в този стейбъл. Трябва да престанат с тези сегменти. Нещо друго забелязох, че ударите на Брон бяха доста fake, направо си удряше собствената ръка. Промото на Линч ми се стори с една идея по-слабичко. Явно Лайра стимулира, че е пребита. Ако Гънтър пак се бие с Джей и падне отново от него, това ще го закопае много дълбоко. Цялото усещане е, че WHC е на ниво интерконтиненталната титла. И не е просто шампионът, с Гънтър същото усещане имах. Шампиона го втурват в средата на шоуто, как да стане. Нито открива, нито закрива шоуто, а при Джей липсват и силни промота. Русев ще спасява джобърите. Май това ще свърши зле. Не го усещам тоя гимик. Предишните му гимици ми бяха по-интересни. Мнозина не харесват Балър, но за мен е добър кечист, който по една или друга причина джоби яко. Забравихте ли когато се би с Брок Леснар, това говори много. Дано получи пуш поне тази година, но се съмнявам. Ако се сбият с Доминик, сигурно младия Мистерио ще спечели, за да бъде издигнат. Балър и Стайлс направиха добър мач, двамата имат химия, в друго време дори биха оглавили PPV. Малко ме разочорова, че вече изиграха мача Рипли и Скай срещу Перез и Джулия. Надявах се, че това е само билдъпа и ще стигнем до четворна заплаха за титлата на Ийо. Ийо е сладка и красива, а Рипли сякаш намери златната среда и се разхубави, няма го оня пънкарския отблъскващ вид. Наистина се надявам, че това не е краят на приключението за Роксан и Джулия в главния ростър. Но не знам, след мача двете са се разделили. От друга страна ми се иска да видя още един мач между Рипли и Ийо, двете имат химия. Още нещо, от толкова японки, а до сега не се правили вражда между две, повече някакви рандом мачове. Още нещо, Iyo като face често се усмихва, но като heel изобщо не се усмихваше и имаше вид на гаден човек. Психарка бих казал. Edited May 13 by batistaheel Metzgermeister, Price, hacky and 4 others 7 Quote Link to comment
Devil Posted May 13 Author Share Posted May 13 28 minutes ago, batistaheel said: Мнозина не харесват Балър, но за мен е добър кечист, който по една или друга причина джоби яко. Забравихте ли когато се би с Брок Леснар, това говори много. Дано получи пуш поне тази година, но се съмнявам. Ако се сбият с Доминик, сигурно младия Мистерио ще спечели, за да бъде издигнат. Балър и Стайлс направиха добър мач, двамата имат химия, в друго време дори биха оглавили PPV. И на мен Белър ми е любимец още от както дебютира. Със сигурно му готвят фейс търн и махане от стейбъла. Има слухове, че тази година ще има голям пуш за него. Да видим дали ще е така. batistaheel, krriiissss, The-Resident-Ev!L and 1 other 4 Quote Link to comment
neshev Posted May 13 Share Posted May 13 (edited) Penta е един от кечистите, които просто разбират бизнеса и какво е нужно за да си популярен със сегашните публики. В "Yeet ерата" трябва да имаш отличаващ се entrance/attire и да имаш нещо, което може да chant-ват. Добавен бонус е, ако имаш умения на микрофона/ринга. Сравнено с брат му, който засега не може да изплува, но и е закотвен в SD, където трудно ще намери читави партньори. Giulia и Roxanne получиха ценен опит, в първия им телевизионен ME, но Зетя, когато няма какво да те прави, обикновено те слага в отбор, тъй че ще е интересно колко бързо ще ги разделят, защото няма много логика двете да са заедно. На Giulia ще и е тегаво в началото, но има добри шансове да пробие. Същото може да се каже и за Roxanne. Реално се видя още преди три седмици, че Stephanie Vaquer е класи над тях и ще е огромна звезда за WWE. Stable-ът на Rollins продължава да ми е по-скоро безличен. Имам интерес към евентуален трети човек, но не бива да отива при утвърдена звезда, а оптимално трябва да отиде при някой млад кечист. Въпреки че горната граница се качи с 5-6 години и кечистите са напълно конкурентни дори в средата на 40-те, младото си е младо, а и доста от звездите им заявиха, че тази WM е една от последните им. След "промото на годината", Kross е по-скоро статист в миманса. Кой би предположил? Но, сериозно, Зетя е длъжен да му даде шанс. Засега го пуска в Main Event, където реакциите му се подобряват, тъй че го считам за положителен знак. Мирката е доста гледал Snitsky ми се струва. Образът е прекалено пипкав, а на публиките им се YEET-ва, тъй че е доста възможно да не получи търсения ефект. Говорейки за Jey Uso, пичът дърпа класни промота. Не знам точно какъв е филмът с Gunther, но може би е идеята е да вкара малко непредвидимост. Продължавам да съм на мнение, че Jey Uso ще има сравнително дълго царуване. Не знам дали е търсен ефект или просто толкова си могат, но образите на Becky и Charlotte се доближават плашещо много в момента. Общо взето, стандартен RAW с мачове, които доставиха от-до. След дългият build за WM, сега претупват всичко с 200, което не ме кефи особено. Много се залагаше Rollins, Heyman и Bron, но не го усещам като моето. В даден момент ще трябва да поемат повече рискове, защото логичният, ванила booking е добър най-вече сравнен с помията на Vinny и, когато си утвърдил едно ниво, идеята е да го надскачаш с всяко шоу, което не се получава. Edited May 13 by neshev Metzgermeister 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted May 13 Share Posted May 13 Аз съм огромен фен на това което правят около Ролинс, Брейкър и Хейман. Реално това което се промени при тях когато ги събраха заедно в стейбъл е единствено презентацията. Тези пичове участват в промота и сегменти, които са силно кинематографични чисто като атмосфера и донякъде напомнят на това което гледахме в пикът на Блуудлайн. Ролинс е големия, зъл гений, Хейман стои отстрани и му се възхищава, а Брон е стажант, който не е особено интелигентен, но не му и трябва, понеже има шибаните Сет и Пол покрай себе си, достатъчно му е да прави каквото му кажат и да раздава копия. Slow burn. Честно казано единствените ми претенции относно следващ член/членове са да не са някави пичове/пички които да са ми мега досадни. Някой с когото Брони може да гони отборно злато ми се струва логичен сценарий, но покрай Хейман нещата са непредвидими и се въздържам да гадая. Всички критики които отправих миналата седмица относно това как Джулия и Роксан изглеждат като кръпка, тук бяха адресирани. Особено Джулия, тук получи много по-голяма инвестиция откъм екранно време и презентация и мацката изглежда като бъдеща звезда. Отново проблем ще е липсата на английски. Реално е логично да загубят мини враждата срещу Ийо и Рия, все пак това са двете топ лица на женската дивизия в момента. По-важно е в процеса да оставят добро впечатление. Не знам какво му беше доброто на промото на Пънк. Пол Хейман е ДЕБЕЛ! Ха-ха-ха, много оригинално. Като цяло Пънк много рядко напипва формулата откакто се завърна от онази дупка АЕВ и повечето пъти лафи подобни кринджове. Най-тъжното е, че се забелязва някакво самофилмиране и Пънк видимо си вярва, че подобни тъпотии са сила. Шарлът е с образ на богата , рогантна, непо кучка. Не виждам сходното с Беки. Аналогиите са единствено в това, че и двете са ветеранки, които се обръщат срещу публиката (макар че при Флеър по-скоро публиката се обърна първа). И да, Беки дърпа You people промота, но пък разликата между нейните и на когото и да било друг е от земята до небето. Иначе аз съм критичен към това което видях тази седмица и смятам, че нямаше достатъчно ентъртейнмънт валю в промото на Линч. Можеше да бъде една идея по-оригинална. Това с Гюнтер си беше греда отвсякъде. Едно време такива неща се използваха за да създадат атракция, за да може публиката да е шокирана и изненадана когато се случи топ монста хийла в ростера се предаде от някой бейбифейс. Всички реакции по-скоро ми говорят, че тук таймингът не беше правилен, Гюнтер беше жертван напразно, дори шибания Пат отказва да селва побоя който отнесе на Баклаш. Все още предстои да видим дали Джей ще е повече от one hit wonder. Видимо в момента компанията е зад гърба му, но идват доста кечисти зад него, които могат да го засенчат лесно ако получат шанс, дори Джейкъб е в списъка, а той също държи картата с родата в тестето. Ponetron, The-Resident-Ev!L, Metzgermeister and 1 other 4 Quote Link to comment
Price Posted May 13 Share Posted May 13 Не знам защо, но ми се видя яко скучен този епизод. Просто гледаха да го изтикат, с лека досада, по пътя към MITB. Роман пак си наби камшика, Зейн няма как да е адекватен в неговата роля. Продължавам да се опасявам, че може той да е при Брон и Ролинс. Бих повърнал, ако наистина стане това. Кефи ме момента, че Ролинс го представят като някакъв наистина зъл гений, на който дори истинският зъл гений Хеймън му се радва, гледайки го отстрани как работи. С този мач от нищото, който Гюнтер получава на 9 юни, отсега е ясно, че Усото запазва срещу Логан. Не че и преди това не беше 95% на 5% вероятността да запази, но сега вече тотално убиха интригата. Не го разбирам това, честно. Според мен правилно задържат Кариън и не го пускат все още. Хората така още повече се надъхват да го подкрепят и го очакват в големите шоута. Дано само не изпуснат тайминга и до две-три седмици вече е главно лице, с водеща история. The-Resident-Ev!L, THE ENEMY, krriiissss and 2 others 5 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted May 13 Share Posted May 13 Кариън леджит очаквам в един момент да направят с него опит за някакво "Пънк-Вегас" промо от типа - "аз съм топ мърч селър, а те ми казват, че нямат планове за мен!". Честно казано не съм фен на идеята за отбор между Пънк и Роман, просто Пънк ми е някакво много досадно уанаби и не виждам как би работила динамиката му с алфа като Рейнс, а и като фен на втория не искам и да разбирам. Зейн много повече си пасва като аура с Пънк. Иначе по-скоро ми е филм Роман да е част от стейбъла. По-скоро пичът си чилва и си гледа семейството и здравето и ще се появи да си отмъщава в някакъв по-късен етап. hacky and krriiissss 2 Quote Link to comment
batistaheel Posted May 13 Share Posted May 13 3 minutes ago, THE ENEMY said: Иначе по-скоро ми е филм Роман да е част от стейбъла. Това пък кой го измисли? Просто да забравим за предателството и удара по топките на Роман Рейнс от страна на Пол Хейман. Няма логика. Рейнс ще си почива до СъмърСлам, това е. hacky and krriiissss 2 Quote Link to comment
hacky Posted May 14 Share Posted May 14 Аз съм съгласен с Енеми, от както се е върнал Пънк е успял да ме надъха само в 1-2 промота, през останалото време все едно има един темплейт, където заменя няколко думички, няма заряд, говори за себе си винаги все едно е най-големия в бизнеса, изглежда ми криндж постоянно, отстрани не ми изглежда нещо повече от Миз, ако броим успехи даже Миз сигурно има повече, даже беше МЕ преди Пънк, а Пънк да не говорим, че беше МЕ, защото беше в мач с Роман. А за Роман аз също смятам, че няма как да е в стейбъла дори и на по-късен етап, та нали така започна стейбъла, с предателство срещу него. The-Resident-Ev!L, krriiissss, batistaheel and 1 other 4 Quote Link to comment
neshev Posted May 18 Share Posted May 18 (edited) On 5/13/2025 at 6:50 PM, neshev said: След "промото на годината", Kross е по-скоро статист в миманса. Кой би предположил? Но, сериозно, Зетя е длъжен да му даде шанс. Засега го пуска в Main Event, където реакциите му се подобряват, тъй че го считам за положителен знак. Мех, пуснах си самия мач и беше тотална тегавня. С уговорката, че Kross почти не получи офанзива, но просто ужасен frog splash накрая. Edited May 18 by neshev batistaheel, krriiissss and Bobotsi 3 Quote Link to comment
Recommended Posts