Devil Posted May 9 Share Posted May 9 John Cena returns to SmackDown en route to WWE Backlash N1 Contender's match for the WWE Women's Championship Jade Cargill vs. Nia Jax Solo Sikoa & United States Champion Jacob Fatu vs. LA Knight & Damien Priest Berbatov, Ponetron, The-Resident-Ev!L and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted May 10 Share Posted May 10 Сина дали не помогна на тоя пич да си рекламира напитката? Дори за миг помислих, че е скрипнато, но после видях, че са го задържали Добра реклама си направи, нищо че ще отнесе някой бан за залата. А и съвпада супер с образа на Сина. Spoiler Реакциите за Алекса ми се сториха по-слаби сякаш този път, а промото на Шарлът беше по-добро от всичките й преди КМ. В това е магията в крайна сметка. Да се нагаждаш според настроенията на публиката, а не да ги караш на сила да харесват или мразят някого. Черешката на тортата утре ще е Сина-Ортън, но май всички чакаме повече четворният мач. Фату е почти сигурен победител, въпросът е ще има ли някаква намеса от Соло или още ще го бавят тоя търн върху брачеда. Женската дивизия върви нагоре, докато отборната ми става все по-скучна. Постоянно се спаунват някакви отбори, които в NXT са изглеждали супер, но като дойдат при "мъжете" и просто се губят из масовката. Street Profits засега си изглеждат единствените малко по-интересни. Да видим дали Баклаш ще успее да разбуни кошера. krriiissss, batistaheel, pedia4ovek and 2 others 5 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Price Posted May 10 Share Posted May 10 Не харесва скакалци, които приницпно са любимата част от едно шоу за AEW феновете. Но мамка му, Axiom и Frazer ме кефят. Много добър мач изкараха с шампионите. Историята с TLC мача и контузиите дадоха поле за това Fraxiom да спечелят. Вече при следващ мач, който е за титлите, очаквано ще паднат. Но рано или късно, титлите ще отидат там, където трябва да са. Имаш суперзвезда в лицето на Джейд и я джобиш срещу свинята майка. Сори, дроп. Тежък скип. Харесва ми как бавно и постепенно ще градят Алистър и Миро. Очаквам Black скоро да отнесе Melo don't Miz в хандикап мач, след което евентуално да се насочи към мидкард титлата по някое време. LA Knight записва победа тук, съвсем логично утре той ще отнесе туша. На него ще навреди най-малко загубата. Сина и Ортън очаквах да са ми цялостно по-интересни, но не успяха да ме грабнат. Повече от предизвестен край, дори за момент в билд ъп-а не успяха да ме накарат да си мисля, че има и 1% шанс за смяна на титлата. HEIDENREICH, Ponetron, The-Resident-Ev!L and 3 others 6 Quote Link to comment
neshev Posted May 10 Share Posted May 10 (edited) Може и да греша, но това с бутилката бие повече на work, иначе нямаше да акцентират върху този момент. Cena имаше готини моменти, като това с проваления допинг тест на Randy, но цялостно, segment-ите с него се повтарят и вече за 4-5 път завършват с това да е проснат на ринга. Между другото, фалшивият Orton беше изигран от Shawn Spears. Solo, от това да тушира хора като Cody и Roman на PPV-та, в момента отнася тушовете в случайни отборни мачове на SmackDown. По-голямо падение от неговото няма и Tribal Combat мача, в началото на година, беше повратна точка за кариерата му, в негативен аспект. Nia Jax направи Jade Cargill да изглежда като звезда в този мач. Откакто се завърна, Nia е една от най-стабилните им жени, а враждата с Tiffany е напълно естествено продължение на това, което разказваха с двете в края на годината. Charlotte е отлична, когато напълно прегръща идеята, че е heel. Успяха да постелят за враждите с Jade и Alexa, а цялостно, женската дивизия на SmackDown върви само нагоре. Самата Alexa си остава една от най-големите женски звезди в кеча и може би единствената останала шамандура за Wyatt Sicks, които със сигурност заслужават поне още един шанс за изяви. Контузията на Bo явно е доста сериозна, щом още не се е завърнал. Angel и Berto са от хората, които имат стабилен потенциал, но Зетя просто не може да book-ва латино-американски образи като хората, което само затвърждава нуждата от повече сценаристи от малцинствата. Fraxiom и Street Profits беше най-добрият мач тази седмица, което отново отваря въпроса защо този мач не е на PPV. Приличен Smack, като за go-home шоу. Edited May 10 by neshev Berbatov, The-Resident-Ev!L, krriiissss and 1 other 4 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted May 10 Share Posted May 10 Ок откриване с отборния мач. Може да се каже, че го ползваха да развиват повече някакви истории. Примерно, това че Ел Ей и Прийст са някакви frienemys, как Дрю влиза едва ли не като основен претендент на Backlash, най-вече и заради караниците между Соло и Фату. Джейкъб има нужда от някакви по-сложни арки които да го затвърдят, но като цяло пичът има тонове потенциал, така съм спокоен за него. Соло това да се прави на the godfather от Тему му донесе някакъв short term успех в контекста на Блуудлайн враждите за улафалата, но е крайно време да се върне към Стрийт файтър гимика и да почне да пердаше джобери, за да си върне легитимността. Доста изненадващо дойде завръщането на Алекса. Продължавам да смятам, че точно в нейния случай емо гимика е ужасен и е по-добре или да измислят нещо ново, или да е отново богиня. Все пак отбелязвам като позитив, че явно са зарязали идеята да я занимават с Уаятите, дано и този стейбъл остане само лош спомен от миналото. Правилният път за Шарлът е да издига мацки като Каргил. С Тифани не беше точно така, понеже Тифс си остава адски скучна шампионка, въпреки че бе правилния победител в тази вражда. Но с Каргил реално има шанс тази програма да изстреля мацката до следващото ниво. Стрийт Профитс са ползвани ужасно безидейно. Фраксиом са пълна пародия на tag team. Алистър продължава да е мега, мега скучен и безличен. Финалният сегмент беше леко мех. Промото на Сина беше ок, без да блести. Но тук се забелязва как всяка следваща поява на Джони, без да го прави рязко, а по-скоро лъжичка по лъжичка, говори все повече като затвърден хийл. Ясно е, че враждата с Ортън не се получи особено добре, но се надявам това да е само първата фаза от метаморфозата на Сина и скоро да видим още по-дегенератска версия в действие. Има си нужда и от нов attire, merch, показателно е, че когато Роман направи търн, нямаше кой да го бие по продажби, а в момента Джони е зад Кариън Крос. Последните шоута пострадаха видимо от промените и уволненията в креативния екип, но се надявам да са оставили някои по-силни неща поне за самия Бакалаш. RaterR, krriiissss and HEIDENREICH 2 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted May 10 Share Posted May 10 Интересно за какво иска Алекса да си говори с Шарлот? Наистина ли ни тийзват нова вражда между двете? Надявам се, че не е това. Предния път Шарлот унищожи играчката на Блис - Лили, с което се сложи и край на този образ. Очевидно Шарлот извън картинката за световни титли, тя не е в своите води. Надявам се, че измислят нещо за нея, което да не е пресладване на женската титла. Като я видях до Алекса си помислих, ами ако Шарлот и тя оглавят Уаятите? Знам че звучи налудничаво, но именно една коренно различна роля за Шарлот би ми върнал интереса към нея. Нямам интерес към Ная срещу Тифани, надявах се на друго развитие, четворна заплаха включващо Найоми и Каргил, но все още има време, тъй като техния мач няма да е утре. Аз харесвам Тифани, по-добре отколкото пак да гледам поредно царуване на Шарлот. Джонката удари в десятката със споменаването на проваления тест за наркотици на Ранди Ортън. И все пак този образ можеше да бъде много по-добър, кому е нужно този скучен образ. krriiissss, Metzgermeister, The-Resident-Ev!L and 1 other 4 Quote Link to comment
Recommended Posts