Jump to content

UFC 315 "Muhammad vs. Della Maddalena" - 10 май 2025

Recommended Posts

Posted (edited)

Не се сещам за по-жалък главен мач в историята на UFC. Другите битки от главния кард поне имат потенциала да доставят нещо повече от победи с решение. 

Edited by ShwN
коги не може да се пише за кеч, поне да се пише за ММА дееба :(
neshev

ME е от малкото битки, които ме вълнуват на това шоу. Вече и PPV-тата са под всякаква критика. Правят шоута почти всяка седмица, продуктът е разводнен на макс. Отделно, договорът им с ESPN изтича и не влагат никакво старание. Ари и компания си нямат хал хабер от спорта и ги интересуват само парите. Определено липсват Фертитите, а пък Динята ще разиграва детската си мечта, да е боксов промоутър. Резултатът е подобни карти, които са по-скоро за Apex-а, отколкото за PPV.

Smegma

Dana неофициално потвърди, че от изхода на мейн ивента зависи с кой ще се бие Topuria. За мен лично ще е мега жалко ако Makhachev/Topuria пропадне. Дори и Belal по някаква причина да падне на кой му се гледа Madalena с Islam, дейба.

neshev

Да, ако Белал бие, Махачев отива срещу Топурия. Ако JDM бие, Махачев отива срещу него, а Оливейра и Топурия се бият за интерим титлата. Ташаклийско.

Иначе, JDM ме кефи доста. Страйкингът му е красота. Един от малкото ММА-йци, които могат да се боксират. На земя също е доста стабилен, но не знам как ще се справи с темпото на Белал. Ако успее още от началото да държи Белал на дистанция, има добри шансове, но ако позволи Белал да контролира темпото, усещам, че ще загуби близко решение. 

• Upvote 1
neshev

Доста готина битка, макар и да не беше някаква класика. JDM е пълен изрод в стойка, направо ме кефи колко плавно прави всичко. Белал показа, че е супер кораво копеле, но просто му беше трудно да скъсява дистанцията, след като му вкарваха постоянно ритници в тялото и му спираха каквато и да е инерция. Дори и на земя, JDM си седеше доста стабилно, но това се съмнявам да е достатъчно срещу Махачев. Но все пак, Дела Мадалена се подобрява с всяка битка и показва, че е лесен за трениране, тъй че ще е интересно. 

• Upvote 3