hacky Posted May 7 Share Posted May 7 3 minutes ago, THE ENEMY said: Най-ценното което Инъф е дал на форума, го е дал на Арената. Знаете, че критикувам Хунтата когато има защо (а не е като да няма). Обаче като ревете за ирелевантни пичове като Инъф, по-скоро губите симпатии, imo. https://a-z-animals.com/animals/tiger/tiger-facts/tiger-prices/ Те даже за един тигър не стигат за арената, а те реват. THE ENEMY 1 Quote Link to comment
baikiro Posted May 7 Share Posted May 7 4 minutes ago, THE ENEMY said: Най-ценното което Инъф е дал на форума, го е дал на Арената. Знаете, че критикувам Хунтата когато има защо (а не е като да няма). Обаче като ревете за ирелевантни пичове като Инъф, по-скоро губите симпатии, imo. Всеки е имал някакви търкания с някой друг в даден етап от историята на този форум както каза @RcadestickR. Това което обединява повечето ни е че сме били ебани от Хунтата по някакъв начин в един момент. Дали с банове, дали с гаври, дали с пари. В момента виждаме безпрецедентна гавра и проява на властс всички "обикновени" потребители. Директно си го казват. ДА, ГАВРИМ СЕ, ЗАЩОТО МОЖЕМ. КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ ПО ВЪПРОСА? Предлагам масов бойкот и никакво писане по темите от всички. Да видим как ще си пишат само Нешев и още 1-2 от неговите протежета. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted May 7 Author Share Posted May 7 7 minutes ago, baikiro said: Предлагам масов бойкот и никакво писане по темите от всички. Да видим как ще си пишат само Нешев и още 1-2 от неговите протежета. Ако бях на твое място, щях да използвам оставащите ми 29 дни във форума, но ти си преценяш, чоек. Quote Link to comment
batistaheel Posted May 7 Share Posted May 7 8 minutes ago, baikiro said: Предлагам масов бойкот и никакво писане по темите от всички. Да видим как ще си пишат само Нешев и още 1-2 от неговите протежета. Аз предлагам направо да напуснеш, очевидно ти е тегаво тука. Нали знаеш поговорките „каквото повикало, такаво се обадило“ и „да бе мирно седяло, не бе чудо видяло“. Ти сам провокираш и търсиш сензации, какво очакваше да стане? Всичко тръгна от теб, сега другите страдат заради теб. За каквото и да се бориш, нищо няма да постигнеш. Екипът е казал, че могат и само с пет човека да си пишат. Та и без теб ще минем. Единствената ми критика към екипа е, че все още не са те баннали, очевидно е, че никога няма да се кротнеш и да коментираш нормално като всички останали. Quote Link to comment
baikiro Posted May 7 Share Posted May 7 1 minute ago, batistaheel said: Аз предлагам направо да напуснеш, очевидно ти е тегаво тука. Нали знаеш поговорките „каквото повикало, такаво се обадило“ и „да бе мирно седяло, не бе чудо видяло“. Ти сам провокираш и търсиш сензации, какво очакваше да стане? Всичко тръгна от теб, сега другите страдат заради теб. За каквото и да се бориш, нищо няма да постигнеш. Екипът е казал, че могат и само с пет човека да си пишат. Та и без теб ще минем. Единствената ми критика към екипа е, че все още не са те баннали, очевидно е, че никога няма да се кротнеш и да коментираш нормално като всички останали. Жалко, че не мога да давам реакции. Аз съм причината ХУНТАТА да се гаври през годшните с безброй потребители (повечето от които напуснаха). Ебати важната клечка съм бил. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
StoneColdFaN Posted May 7 Share Posted May 7 29 minutes ago, baikiro said: Да видим как ще си пишат само Нешев и още 1-2 от неговите протежета. Чакай ве, не е ли обратното? Нешев е ПРОТЕЖЕ на фелдфебела Олимпик. Quote Link to comment
baikiro Posted May 7 Share Posted May 7 Just now, StoneColdFaN said: Чакай ве, не е ли обратното? Нешев е ПРОТЕЖЕ на фелдфебела Олимпик. Олимпик рядко пише. Мързи го да гледа. Протежетата на Нешев са оцветени в синьо и вече няколко от тях се изказаха в тази тема в защита на господарите си. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted May 7 Author Share Posted May 7 1 minute ago, StoneColdFaN said: Чакай ве, не е ли обратното? Нешев е ПРОТЕЖЕ на фелдфебела Олимпик. Върви ли даскалото, синко? Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted May 7 Share Posted May 7 Just now, neshev said: Върви ли даскалото, синко? Даскалото за чавета го завърших преди 5 години. Сега съм в университет. Мерси. Quote Link to comment
MJ23 Posted May 7 Share Posted May 7 2 hours ago, baikiro said: Най-жалкото е че изгониха Инаф, който си плащаше, а държат измислени рангове за @MJ23, защото беше давал печеливши залози на Олимпик и @Brutalnia, защото е подлога на ХУНТАТА. Всичко е един фарс. Ако ХУНТАТА печели нещо от теб (MJ23) или ако просто им се подмазваш (Brutalnia, hacky и тн) получаваш някакви привилегии. Ако казваш истината за тях - ядеш дървото. Така работи "йерархията" в скъпия ни форум. Сигурен съм, че ти в много болно, че не можеш да пишеш за любимия кеч, който така старателно гледаш. А удоволствие ще приема да се сменим, за да нв лишаваш другите от прекрасните ти анализи. Аз кеч вече не гледам, така че няма какво да дам. В интерес на истината, дори в началото мрънкането и оплакването не бе особено забавно. Да, отстрани изглеждаше на моменти готино - названието Хунтата, някакви наливанки, но вече направо е тъжно. Изглежда все едно основното в живота ти е този форум. Понетрон го е обяснил много добре, надрасни детинщините. И аз преди години бях направиш ФБ профил "Nakamura spechely Royal rumble", за да пратя покана и да спойлна ка Олимпик - абсолютна детинщина. Ако не можеш да възприемеш форумът като средство за забавление, ако имаш травми, че си гаврен, обиждан и т.н., просто напусни - едва ли ще липсваш на някой тук. Твърденията, че 30+ души са напуснали заради "Хунтата" са нелепи. Приемете го - 2025 сме, голяма част от тези хора на 30-40+. Вече създали семейства, нормално да искат да отделят всяка свободна минута за тях, а не да четат словоизлиянията на Байкиро. The-Resident-Ev!L, ShwN, Jack Bauer and 1 other 4 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted May 7 Share Posted May 7 1 minute ago, MJ23 said: А удоволствие ще приема да се сменим, за да нв лишаваш другите от прекрасните ти анализи. А, недей, недей. Смисъл, с удоволствие бих искал Бай Киро в играта, ама ще ми липсват клетвите ти към Дришо. Quote Link to comment
hacky Posted May 7 Share Posted May 7 2 minutes ago, MJ23 said: Сигурен съм, че ти в много болно, че не можеш да пишеш за любимия кеч, който така старателно гледаш. А удоволствие ще приема да се сменим, за да нв лишаваш другите от прекрасните ти анализи. Аз кеч вече не гледам, така че няма какво да дам. В интерес на истината, дори в началото мрънкането и оплакването не бе особено забавно. Да, отстрани изглеждаше на моменти готино - названието Хунтата, някакви наливанки, но вече направо е тъжно. Изглежда все едно основното в живота ти е този форум. Понетрон го е обяснил много добре, надрасни детинщините. И аз преди години бях направиш ФБ профил "Nakamura spechely Royal rumble", за да пратя покана и да спойлна ка Олимпик - абсолютна детинщина. Ако не можеш да възприемеш форумът като средство за забавление, ако имаш травми, че си гаврен, обиждан и т.н., просто напусни - едва ли ще липсваш на някой тук. Твърденията, че 30+ души са напуснали заради "Хунтата" са нелепи. Приемете го - 2025 сме, голяма част от тези хора на 30-40+. Вече създали семейства, нормално да искат да отделят всяка свободна минута за тях, а не да четат словоизлиянията на Байкиро. Знаех, че ще избереш правилната страна. Jack Bauer, Price, MJ23 and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
baikiro Posted May 7 Share Posted May 7 1 minute ago, MJ23 said: Сигурен съм, че ти в много болно, че не можеш да пишеш за любимия кеч, който така старателно гледаш. А удоволствие ще приема да се сменим, за да нв лишаваш другите от прекрасните ти анализи. Аз кеч вече не гледам, така че няма какво да дам. В интерес на истината, дори в началото мрънкането и оплакването не бе особено забавно. Да, отстрани изглеждаше на моменти готино - названието Хунтата, някакви наливанки, но вече направо е тъжно. Изглежда все едно основното в живота ти е този форум. Понетрон го е обяснил много добре, надрасни детинщините. И аз преди години бях направиш ФБ профил "Nakamura spechely Royal rumble", за да пратя покана и да спойлна ка Олимпик - абсолютна детинщина. Ако не можеш да възприемеш форумът като средство за забавление, ако имаш травми, че си гаврен, обиждан и т.н., просто напусни - едва ли ще липсваш на някой тук. Твърденията, че 30+ души са напуснали заради "Хунтата" са нелепи. Приемете го - 2025 сме, голяма част от тези хора на 30-40+. Вече създали семейства, нормално да искат да отделят всяка свободна минута за тях, а не да четат словоизлиянията на Байкиро. Не знам пък ти какво се засегна толкова? Просто казах истината за рангът, който имаш. Нито те смятам за човек на Хунтата, нито нищо. Постът ти, че възрастни хора се излагат беше много на място и съм съгласен с него. Ако аз единствен от целият форум бях гаврен, щях да знам, че проблемът е в мен и да напусна с радост. Обаче са гаврени страшно много хора. Само с тези "промени" казват на всички обикновени потребители да ядат кура. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted May 7 Author Share Posted May 7 Ще издам един лек спойлер. Хунти, Мунти, забавно е, но донякъде. В даден момент, този раздел ще спре да бъде използван за душевни словоизлияния, а ще бъде по-скоро с информационно съдържание, както се полага. Лично аз се заемам с Бай Киро. Или ще спре да набива малоумните си филми във всяка тема, или персонално ще го банирам и няма кой да го върне после. Ще видиш, какво значи Хунта, помяр долен! Quote Link to comment
batistaheel Posted May 7 Share Posted May 7 1 minute ago, baikiro said: Жалко, че не мога да давам реакции. Аз съм причината ХУНТАТА да се гаври през годшните с безброй потребители (повечето от които напуснаха). Ебати важната клечка съм бил. Мен са ме гаврили повече от вас. То не бяха поеми и какво ли не, екипът не ме защитаваше (не сегашния, а по времето на Вичикс), и не съм напуснал, дори напротив пак се регвах. Истината е, че ако сам не провокираш други потребители, нямаш ядове и екипът не те закача. Ако някой те провокира Екипът трие постове и наказва. Сегашният екип е чудесен, само шепа хора имате проблеми с него. Хората напускат защото вече не гледат кеч и няма какво друго да правят тука. Не е заради екипа. Едно време търсехме проксита, сменяхме айпита, за да може пак да сме във форума. Когато някой не иска да напусне, той просто не напуска. Аз никога няма да напусна, защото ми е интересно. Тези, които напускат, явно вече не им е интересно. hacky and Jack Bauer 2 Quote Link to comment
hacky Posted May 7 Share Posted May 7 7 minutes ago, batistaheel said: Мен са ме гаврили повече от вас. То не бяха поеми и какво ли не, екипът не ме защитаваше (не сегашния, а по времето на Вичикс), и не съм напуснал, дори напротив пак се регвах. Истината е, че ако сам не провокираш други потребители, нямаш ядове и екипът не те закача. Ако някой те провокира Екипът трие постове и наказва. Сегашният екип е чудесен, само шепа хора имате проблеми с него. Хората напускат защото вече не гледат кеч и няма какво друго да правят тука. Не е заради екипа. Едно време търсехме проксита, сменяхме айпита, за да може пак да сме във форума. Когато някой не иска да напусне, той просто не напуска. Аз никога няма да напусна, защото ми е интересно. Тези, които напускат, явно вече не им е интересно. Baikiro за последните 6 месеца има 3 мнения сигурно в раздела за кеч, едно генерирано с изкуствен интелект и останалите, които нарежда кеча и хора, които гледат. Не се хаби за този трол. batistaheel and dmtbg 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted May 7 Share Posted May 7 9 minutes ago, hacky said: Baikiro за последните 6 месеца има 3 мнения сигурно в раздела за кеч, едно генерирано с изкуствен интелект и останалите, които нарежда кеча и хора, които гледат. Не се хаби за този трол. Трол съм, защото не гледам кеч ли, какво? Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
batistaheel Posted May 7 Share Posted May 7 2 minutes ago, hacky said: Baikiro за последните 6 месеца има 3 мнения сигурно в раздела за кеч, едно генерирано с изкуствен интелект и останалите, които нарежда кеча и хора, които гледат. Не се хаби за този трол. Това го знам, но човекът е добър, поне в това. Успява да ме провокира да му отоговоря. Той и това търси, някой да му обърне внимание и да падат празни дискусии. Жал ми е за останалите като бобоци, ако са били сериозни в „борбата си“. Мислят, че имат съюзник, а той просто се възползва от ситуацията. hacky 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted May 7 Share Posted May 7 (edited) Добре ве, признавам, че и мен Бай Киро ме е дразнил на моменти. Когато беше конгреса на БФС и беше застанал зад Перуката и компания, когато сереше по ЦСКА, както и още няколко неща. Сега не мога да си припомня всичко. Признавам, че и аз не разбирам как може да си в кеч форум и да не гледаш кеч. Ама чак пък толкова ли ви е бръкнал по дупките, к'ва е тая мания? Edited May 7 by StoneColdFaN Bobotsi 1 Quote Link to comment
neshev Posted May 7 Author Share Posted May 7 2 minutes ago, StoneColdFaN said: Признавам, че и аз не разбирам как може да си в кеч форум и да не гледаш кеч. Ама чак пък толкова ли ви е бръкнал по дупките, к'ва е тая мания? Извади ми едно съдържателно негово мнение последната година, в което да не провокира някой потребител, да не се жалва от ХУНТАТА или да не спами някакви малоумия. ДАВАЙ, ЛЕДЕН, НАПРАВИ ГО! Quote Link to comment
Bobotsi Posted May 7 Share Posted May 7 2 hours ago, batistaheel said: @Sashundera, па нека ти дадат моите права като токова ламтиш, но всяка седмица се ангажираш да правиш ПЪЛЕН анализ на RAW, SD, и на PPV-a, сегмент по сегмент, мач по мач. И трябва да наблягаш на женските мачове, както аз правя, не да ми пишеш скип, кур за жените, време за кенефа. И с възхвала на вече несъществуващия Вожд Роман Рейнс, написано с големи едри букви, няма да стане. Направи това и те правят Супер Потребител, няма проблем, даже да е на моя сметка, тъкмо ще си почина. Ранкът идва с известна отговорност и задължения към форума, не е просто „аз съм син, вижте ма“. Реално, ако ставаше щяха да те направят, тук си, като гледам от много отдавна. И добрият тон е задължителен. Едно време Вичикс махаше права ако влизаш в конфликт. И в поста си съм защитил такива като теб, но ти си прочел само частта за Супер потребителите, какъвто очевидно скоро няма да си. Каква отговорност пък те гони тебе? Ще кажеш че сме пазителите на светия граал или нещо такова. Ти затова ли пишеш в кеч темите, по задължение? Доста тъжно... Glam4o and Sashundera 1 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted May 7 Share Posted May 7 16 minutes ago, neshev said: Извади ми едно съдържателно негово мнение последната година, в което да не провокира някой потребител, да не се жалва от ХУНТАТА или да не спами някакви малоумия. ДАВАЙ, ЛЕДЕН, НАПРАВИ ГО! Заповядай. On 3/7/2025 at 8:25 PM, baikiro said: ПРЕДИ МАЧА Барселона влизат в мача като абсолютен фаворит. Настоящи носители на титлата в Испания и настоящи носители на ШЛ. Барса са втори в първенството с 49 точки. Реал са чак на четвъртата позиция с 44 точки. Изненадващ лидер е Севиля с 50 точки, а на третата позиция се намира отбора на Валенсия с 46. Камп Ноу е препълнен от близо 98 хиляди души. Съдия на мача е Ундиано Маленко. В предни позиции Барса са истинско страшилище с имена като Шави, Иниеста, Деко, Меси, Роналдиньо и Ето‘о. В защита личат имената на опитните Пуйол и Лилиан Тюрам. Треньор им е Франк Рийкард. Реал са в нещо като преходен период между два Галактикос отбора. Новопривлеченият Рууд Ван Нистелрой води атаката подкрепян от Раул и Гонсало Игуаин. В средата на терена магьосника Гути оперира заедно с откровените ментета Диара и Гаго. Треньор на Реал е легендата Фабио Капело. ПО ВРЕМЕ НА МАЧА Реал избухват още в началото на мача и след 4 минути игра вече водят с 1-0. Първият гол е страхотно изпълнение на опитния голаджия Ван Нистелрой от извън наказателното. Барса веднага връщат попадението след като Ето‘о намира вдясно Меси, който е 1 на 1 с Касияс и успява да го преодолее без големи трудности. Ван Нистелрой вкарва и втория гол за Реал от дузпа за нарушение срещу Гути от Олегер в 12-тата минута. В тези начални минути Барса се опитват да контролират топката и темпото, но Реал са смъртоносни на контри и така стигат и до двата си гола. Следва пропуск на Ето‘о сам срещу вратаря. Страхотно спасяване на Касияс. Касапина Серхио Рамос изритва свирепо Роналдиньо, но се разминава само с жълт картон. Бетонът на Мадрид е разбит отново в 27-мата минута. Младият Лионел Меси забива топката в мрежата след страхотни индивидуални действия първо на Деко, а след това и на Роналдиньо. Само няколко минути по-късно Меси пропуска сам срещу Касияс, но все пак трябва да се отчете, че ъгълът за удар беше доста малък. Реал отговарят с далечен изстрел на Игуаин, който облизва страничната греда. Роналдиньо центрира успоредно на гол линията, но Салгадо изпреварва Ето‘о и предотвратява сигурен гол. В 44-тата минута Олегер е изгонен заради нарушение срещу Гаго и втори жълт картон. Барса остават с човек по-малко. Касияс спасява далечен удар на Иниеста в самия край на полувремето. Изключително лудо полувреме с много положения и пред двете врати. Двата отбора се оттеглят при резултат 2-2. Барса със сигурност може да съжалява повече, че не води в резултата. Рийкард прави една промяна на полувремето и заменя нападателя Ето‘о със защитника Силвиньо. Очевидно дефанзивна смяна при условие, че Барса са вече с 10 души. Първите 20 минути на второто полувреме са леко скучновати. Реал се опитват да използват численото си предимство и да упражнят някакъв натиск, но не им се получава много. Капело сменя Раул с младата надежда Робиньо, който е определян като новия Пеле от много специалисти. Малко след това Ван Нистелрой е изведен сам срещу Валдес и се опитва да го копне, но стражът предотвратява сигурния гол. Жулиано Белети влиза вместо Деко. Така стигаме до 73-тата минута, когато Гути центрира от пряк свободен удар и Серхио Рамос бележи с глава в типичния си стил. Барса веднага започват да атакуват в търсене на изравняване. Тежък удар на Рафа Маркес е спасен от Касияс. След още няколко пропуска на Иниеста и влезлия като резерва Гудьонсен. Капело прави и втората си смяна като вади Гути и пуска Рубен де ла Ред. В 90-тата минута Роналдиньо намира Меси, който успява да премине покрай двама защитника на Реал и да препарира Касияс. Хеттрик за невероятния гном! Така идва и края на мача. Неверятно зрелище и краен резултат 3 на 3. СЛЕД МАЧА Това Ел Класико е повратно в сезона на Реал, които в последствие успяват да наваксат точковата разлика с Барса и в крайна сметка да станат шампиони. Двата отбора завършват с равни точки, но заради по-добрите показатели титлата отива в Мадрид. Този мач също е повратен момент за един от най-добрите футболисти за всички времена. С този си хеттрик Лео Меси провъзгласява своята поява на голямата футболна сцена. Quote Link to comment
neshev Posted May 7 Author Share Posted May 7 Страхотно, някаква рубрика, вероятно писана с ChatGPT, която е заебал след един пост. На фона на сигурно 200-300 мнения, които са пълен ташак. Отече това момче, съжалявам. Quote Link to comment
batistaheel Posted May 7 Share Posted May 7 3 minutes ago, Bobotsi said: Каква отговорност пък те гони тебе? Ще кажеш че сме пазителите на светия граал или нещо такова. Ти затова ли пишеш в кеч темите, по задължение? Доста тъжно... Не, но поведението ни трябва да е пример за обикновените потребители. Бобоци това не си ти, общували сме, ти лоша дума не си казал за някого. Ще ми е жал за теб, ако трябва да се разделим. Имаш качества да си модератор, но си се събрал с утайкате на форума. Не можеш ли да видиш, че на Киро му е през оная работа за борбата ти. Той просто се възползва от ситуацията. Вместо да се бориш с екипа, работи още по-усърдно да станеш част от екипа, дори да ги оглавиш, Олимпик не ce е регнал като админ. Тогава можеш да промениш нещата отвътре. Сега не си с бан, спазвай правилата и ще се издигнеш. Вярвам в теб. Glam4o and Bobotsi 2 Quote Link to comment
hacky Posted May 7 Share Posted May 7 Тук всички са толкова забъркани, че не съм сигурен кой участва във филма. The^Lunatic, batistaheel, ShwN and 2 others 1 4 Quote Link to comment
Recommended Posts