The Olimpic Hero Posted May 7 Share Posted May 7 Слаби психики. В BWC оцеляват само най-силните и приспособимите. Quote Link to comment
Bobotsi Posted May 7 Share Posted May 7 С @Loop и @itzo1994 стават 32ма. Съдейки по сегашната активност, това е половината форум. Да видим след сегашните промени с колко ще олекнем RcadestickR 1 Quote Link to comment
RcadestickR Posted May 7 Share Posted May 7 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Слаби психики. В BWC оцеляват само най-силните и приспособимите. Оцелявате ти и Нешев, щото сте съчленени под кръста. Sashundera, Bobotsi and THE ENEMY 1 2 Quote Link to comment
baikiro Posted May 7 Share Posted May 7 2 minutes ago, The Olimpic Hero said: Слаби психики. В BWC оцеляват само най-силните и приспособимите. Най-приспособимите, да. Най-силните, не. За мен да си подлога и изтривалка на Хунтата не значи, че си силен. Просто си безгръбначно готово да целува задници само и само да "оцелее" без гаври и тормоз. Моля Хаки, Понетрона и Корпоративният Джак да обяснят как го правят? Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Rise of Thunder Posted May 7 Share Posted May 7 Чакам момента, в който екипа ще сложат месечна такса от 20 кинта за да влизаш във форума. Това ли е следващата стъпка към величието, Олимпик? RcadestickR and Bobotsi 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted May 7 Share Posted May 7 3 minutes ago, Rise of Thunder said: Чакам момента, в който екипа ще сложат месечна такса от 20 кинта за да влизаш във форума. Това ли е следващата стъпка към величието, Олимпик? Епа нали майката на @Enough*превеждаше пари за да може синът и да бъде в група "Акционери". Накрая му махнаха ранга, а Олимпик си купи плазма с парите. Инаф се разочарова и напусна форума. Поредният такъв... brayan_lotusrenault, Sashundera, Rock and 2 others 2 3 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Ponetron Posted May 7 Share Posted May 7 9 minutes ago, baikiro said: Моля Хаки, Понетрона и Корпоративният Джак да обяснят как го правят? Не пиша в темата за да не подскачате, но пак намери как да ме намесиш. И понеже постоянно насаждаш глупости как съм подлога на някой си, готов ли си да си заложим профилите? Изкарваме си всичките лични съобщения тук + дискорд, със започваща дата предложена от теб. Който има повече лични с член на Икипа, си трие профила? Окей? Толкова е просто. Ще ти дам и жокер, в Дискорд членувам от началото и нямам нито един ред. За тук дори не ми се коментира. Който ми е писал на лично знае че отговарям след половин година. Или приемаш, или спираш да ми намесваш username-а в твоите интриги с които оплете иначе пичове от форона. И да не съм офтопик, има доста хора, които не са супер потребители, а заслужават дори повече от мен да пишат в темите за Кеч. Надявам се това с подраздела да е филм, а ако не е, се надявам поне да се преразгледат още хора за Супер Потребители. Киро, ти си. За другото ми е все тая. batistaheel 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
The Olimpic Hero Posted May 7 Share Posted May 7 10 minutes ago, baikiro said: Епа нали майката на @Enough*превеждаше пари за да може синът и да бъде в група "Акционери". Накрая му махнаха ранга, а Олимпик си купи плазма с парите. Инаф се разочарова и напусна форума. Поредният такъв... Клевета! Quote Link to comment
baikiro Posted May 7 Share Posted May 7 2 minutes ago, Ponetron said: Не пиша в темата за да не подскачате, но пак намери как да ме намесиш. И понеже постоянно насаждаш глупости как съм подлога на някой си, готов ли си да си заложим профилите? Изкарваме си всичките лични съобщения тук + дискорд, със започваща дата предложена от теб. Който има повече лични с член на Икипа, си трие профила? Окей? Толкова е просто. Ще ти дам и жокер, в Дискорд членувам от началото и нямам нито един ред. За тук дори не ми се коментира. Който ми е писал на лично знае че отговарям след половин година. Или приемаш, или спираш да ми намесваш username-а в твоите интриги с които оплете иначе пичове от форона. И да не съм офтопик, има доста хора, които не са супер потребители, а заслужават дори повече от мен да пишат в темите за Кеч. Надявам се това с подраздела да е филм, а ако не е, се надявам поне да се преразгледат още хора за Супер Потребители. Киро, ти си. За другото ми е все тая. Кви ЛС-та, кви глупости е маняк? Достатъчно е да се отворят последните теми и да се види как защитаваш ХУНТАТА, как стана СП без абсолютно никакъв принос и как винаги ме нападаш щом кажа нещо против Хунтата. То не бяха глупости за частна собственост, къщи и тн. Когато обаче ХУНТАТА откровено се гаври с целият форум с тези промени, никакъв те няма. Едвам ти излезе от устата, че не си много съгласен, но се надяваш да преразгледат. Безгръбначно... Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Ponetron Posted May 7 Share Posted May 7 2 minutes ago, baikiro said: че не си много съгласен, Ама какво ме интересува, бе маняк? Аз пиша генерално в пет теми. Нищо за мен не се е променило и преди, и сега. Ако искате да скачам на амбразурата за някакви профили, които извън Интернет дори не знам как изглеждат, няма да стане. В такива филми участвах като бях на годините на Бобоци, но сега ми е тягостно дори да ви чета. Бил съм модератор в по-многоброен и важен форум от този и знам какъв ташак е когато всеки мрънка за глупости. И като легнеш на двама, скачат други петима. Неблагодарна работа е, така че разбирам какво е и да си от двете страни. И знам едно - ако си пишеш нормално, даже няма да те забележат, че си жив. Вече ако искате да избивате комплекси, си е ваша работа и не ме търсете да водя чужди битки. Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
neshev Posted May 7 Author Share Posted May 7 @Ponetron е first ballot СП. Откакто се върна е доста активен, пише добри, обосновани мнения, и не е някакъв тегавняр. Безапелационен. Нормално е да има недооценени, но всички, които са активни, пишат обосновани постове на тема кеч и не само, и не са някакви бавняри, ще бъдат вкарани в заветната група. Веднъж вкарани в групата е малко като йокозуната. Даваме на всички максимално реверанс, преди да ги шитнем обратно към нисшите дивизии, затова и понякога лагваме. Не разбирам какви са тези списъци. За да се твърди, че ХУНТАТА е изгонила някого, това значи, че тези хора са с бан, а от споменатите, един-двама да са баннати в момента. Всичко друго не е активно по една или друга причина. Аз не знам в какви филми сте, че очаквате всички да са сикота като мен и Митко, и да ви радват с присъствието си 20 години. Ми, не, повечето форумни потребители просто заебават форума по някое време, защото стигаш някаква възраст, където злободневието те смазва. BWC няма как да е велик отново, защото не е спирал да бъде велик. Това е най-добрият форум за кеч и не само, и ще продължи да бъде такъв. Тъй че аз ще направя BWC още по-велик. Това е само началото. Както е казал геният на кеча, Пол Левек, това е маратон, а не спринт. Скоро ще теглим чертата. Било, каквото било. Изкарайте си гнева и разочарованието сега, после продължаваме само с тези, които припознават идеята BWC за своя! The Olimpic Hero 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted May 7 Share Posted May 7 13 minutes ago, Ponetron said: Бил съм модератор в по-многоброен и важен форум от този (Този shoot бе одобрен от ХУНТАТА) Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted May 7 Share Posted May 7 21 minutes ago, The Olimpic Hero said: Клевета! Кое? Че Enough беше в топ 5 на акционерите във форума? Или че се изгаврихте с него? Махнате му ранга във форума, махнахте му правата като акционер (съответно групата спря да съществува) и му показахте един среден. Дали си си купувал плазма, не зная и не ме бърка. В момента просто си биете автоголове. Тия клишета, че само силните оцелявали, си ги запази за себе си. Отговори ми, ако обичаш, на следният въпрос: смятате ли да въвеждате такса за влизане във форума? The-Resident-Ev!L and Bobotsi 2 Quote Link to comment
RcadestickR Posted May 7 Share Posted May 7 18 minutes ago, neshev said: Не разбирам какви са тези списъци. Точно това е проблемът. Quote Link to comment
neshev Posted May 7 Author Share Posted May 7 7 minutes ago, RcadestickR said: Точно това е проблемът. Ако мислиш, че факаният Shawn_Michaels не влиза заради ХУНТАТА, си в тотална заблуда, да не съм краен. Или още по-малкото, че трябва да му бая, защо човек на над 40 години вече не посещава даден форум. Quote Link to comment
baikiro Posted May 7 Share Posted May 7 29 minutes ago, Rise of Thunder said: Кое? Че Enough беше в топ 5 на акционерите във форума? Или че се изгаврихте с него? Махнате му ранга във форума, махнахте му правата като акционер (съответно групата спря да съществува) и му показахте един среден. Дали си си купувал плазма, не зная и не ме бърка. В момента просто си биете автоголове. Тия клишета, че само силните оцелявали, си ги запази за себе си. Отговори ми, ако обичаш, на следният въпрос: смятате ли да въвеждате такса за влизане във форума? Най-жалкото е че изгониха Инаф, който си плащаше, а държат измислени рангове за @MJ23, защото беше давал печеливши залози на Олимпик и @Brutalnia, защото е подлога на ХУНТАТА. Всичко е един фарс. Ако ХУНТАТА печели нещо от теб (MJ23) или ако просто им се подмазваш (Brutalnia, hacky и тн) получаваш някакви привилегии. Ако казваш истината за тях - ядеш дървото. Така работи "йерархията" в скъпия ни форум. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Rise of Thunder Posted May 7 Share Posted May 7 Точно Шон Майкълс ми е малко съмнително да не влиза заради екипа. Те са си аверчета с Райх, а той самият беше член на екипа. Просто човекът си има живот и извън БВЦ. Quote Link to comment
neshev Posted May 7 Author Share Posted May 7 11 minutes ago, baikiro said: Най-жалкото е че изгониха Инаф, който си плащаше, а държат измислени рангове за @MJ23, защото беше давал печеливши залози на Олимпик и @Brutalnia, защото е подлога на ХУНТАТА. Това беше едно от първите неща, които предложих навремето. За мен, даренията трябва да са безвъзмездни, защото ти е густо да си във форума и искаш да продължи да съществува, а не за да си в някаква група, ранкове и прочие. Даренията са напълно доброволни и не планираме да просим пари от потребителите, поне на този етап. Даренията на Enough*, както и на всички останали, са отивали само и единствено за хостинга. Поне за тия неща не се ебавайте, защото Olimpic може да е всякакъв, но не и измекяр. Споменатите групи ще бъдат преразгледани на даден етап, но е далеч като приоритет. Има много по-важни неща, които трябва да бъдат променени преди това. Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted May 7 Share Posted May 7 А ще оправите ли някога търсачката? Относно Инъф, аз не се ебавам. Самият Вичикс беше потвърдил, че парите са отишли там, а аз съм склонен да вярвам на него доста повече. Това да. За това, че екипа се изгаври с него тогава - не се ебавам нито грам. Най - малкото трябваше да му покажат малко уважение заради това, че след Вичикс, Радокс и Олимпик (тоест екипа), Инъф вкара най - много пари от нормалните потребители. The-Resident-Ev!L 1 Quote Link to comment
Yulian Posted May 7 Share Posted May 7 Екип със средна възраст 45 взима подобни решения, btw. Quote Link to comment
neshev Posted May 7 Author Share Posted May 7 Ще я мъчим и нея. Без обещания този път, че стават фалове. Quote Link to comment
batistaheel Posted May 7 Share Posted May 7 @Sashundera, па нека ти дадат моите права като токова ламтиш, но всяка седмица се ангажираш да правиш ПЪЛЕН анализ на RAW, SD, и на PPV-a, сегмент по сегмент, мач по мач. И трябва да наблягаш на женските мачове, както аз правя, не да ми пишеш скип, кур за жените, време за кенефа. И с възхвала на вече несъществуващия Вожд Роман Рейнс, написано с големи едри букви, няма да стане. Направи това и те правят Супер Потребител, няма проблем, даже да е на моя сметка, тъкмо ще си почина. Ранкът идва с известна отговорност и задължения към форума, не е просто „аз съм син, вижте ма“. Реално, ако ставаше щяха да те направят, тук си, като гледам от много отдавна. И добрият тон е задължителен. Едно време Вичикс махаше права ако влизаш в конфликт. И в поста си съм защитил такива като теб, но ти си прочел само частта за Супер потребителите, какъвто очевидно скоро няма да си. The-Resident-Ev!L, Price, The Olimpic Hero and 2 others 2 2 1 Quote Link to comment
hacky Posted May 7 Share Posted May 7 2 hours ago, RcadestickR said: Ще бъда сериозен за минутка. Искам само да изредя няколко човека, които не пишат вече заради гейщините ви. Не всички от изброените са ми приятни, даже напротив. Псували сме се, заяждали сме се на кеч и други теми. Не мога да кажа обаче, че ми е по-забавно без тях, отколкото с тях. Без особена последователност: @nWoHulkster @UltraMadd @Shawn_Michaels @parcaleste @YoTheReal @Remus @wcwmaniac @wwz @martinesko36 @Kan0 v.2.0 @ReplikoN @Mr.3:16! @ch1kz magnet @G Даже Васкоп ми липсва, жив и здрав да е, дано си пие хапчетата, че не остана кой да кара влаковете. Не му помня другия ник да го тагна. Да не забравяме, че успяхте да изгоните всички жени от форума. @Steph @Lita_fan @Lemmon-714 @reni_89 @loana_27 @LoVe_JoHn @DeepFreezе @tanchii Като идва природно бедствие, първо бягат мишките, после курвите. Кечът и без това е нишов за повечето жени, но успяхте да превърнете форума в криптонит за путки. Завидно постижение. Тъжното е, че списъкът е сигурно поне два пъти по-дълъг, просто това ми идва на прима виста. Оставям ви го, за да видите плодовете на годините си неуморен труд по вдигане на активността. Едит: Добавям имената от @baikiro плюс още едно-две, за да е пълен некрологът. Напълно съм сигурен, че има и още. @U_think_U_Know_Me @BoRn_2B_GoD @itzo1994 @Himler @prenti @go go @gboy @Brock_Lesnar @The Best @Loop @Suffer-H @Djambazov @Enough* @Farest dr jack levine (не му намирам тага) @The1948One 90% от хората тук са напуснали по различни причини, а не заради хунтата, някой просто ги е дръпнал живота, други са напуснали заради други потребители като Байкиро, трети са напуснали заради потребители, които след това те самите са си били камшика. Quote Link to comment
Radox Posted May 7 Share Posted May 7 (edited) Това е най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-най-МАЛОУМНОТО нещо, което се е случвало в тоя форум в историята му. А за 23 години тука съм се нагледал на такива малоумни зачервявания и идиотщини (част от тях и с мое участие), че просто ви е бедна фантазията Но това май бие всичко. Без значение дали Нешката и Олимпик наистина са се самозабравили и откачили и са решили да доосерат окончателно идеята BWC, или това е тотално слаб, дебилен и ненужен филм, в който Понетронката, Бобето и Байкуро са много, много слаби актьори, пак е ПОЗОРНО и само отвращава обикновените хора от форума. Нищо лично, не заемам никоя страна и като цяло не ме ебе, но това наистина е тотална инфантилна идиотщина, без значение кой от 2-та варианта е. Вервайте на баче Radox Аре заебете тия помии и идвайте да метаме юбилейната Мафия с 24 човека! Edited May 7 by Radox Sashundera, The-Resident-Ev!L, Bastian and 1 other 3 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted May 7 Share Posted May 7 Най-ценното което Инъф е дал на форума, го е дал на Арената. Знаете, че критикувам Хунтата когато има защо (а не е като да няма). Обаче като ревете за ирелевантни пичове като Инъф, по-скоро губите симпатии, imo. Quote Link to comment
Recommended Posts