Jump to content

Грандиозни промени в BWC!

Recommended Posts

StoneColdFaN
Posted (edited)

Ама то е верно. Единия станал на Христова възраст, другия отдавна я надвишил, тръгнали да разиграват филми за 15-годишни чавета. Много добре си спомням как тия двамата и Енеми бяха сътворили един безумен филм за едни Годишни награди, дето включваше една реплика на WWE титлата от Атитюд ерата, на който аз се вързах (много естествено за тогавашна 16-годишна лапетия). След него няколко човека се махнаха и до днес ги няма. За капак заснеха подкаст на "Без сценарий", където се цепиха и плюнчиха, че как били направили "ФИЛМ ВЪВ ФИЛМА".

Да не проявявам НЕУВАЖЕНИЕ, ама вече работата взима да става много смешна.

Edited by StoneColdFaN
Bobotsi
25 minutes ago, Divaka said:

Въпросът е, какви са идеалите ви за качествено мнение? Имате ли някаква изградена система, по която преценявате кое мнение е добро и кое не, или просто го правите по лични предпочитания?

Няма система разбира се. Ако си им симпатичен ще са ти качествени мненията, ако не си, си трол.

Аз като ПОСЛЕДНИЯТ ИСТИНСКИ СУПЕР ПОТРЕБИТЕЛ отказвам да правя кефа на ХУНАТАТА и да дискутирам кеча с лакеите им. Ще си пиша за шолотата където искам, за може и обикновените потребители да коментират с мен. :)

Price

Не ме ебе филм ли е, не е ли филм. Троловете и хората, които серат безсмислено в кеч темите, на мен лично не са ми приятни и изобщо няма да ми липсват. Благодаря на Хунтата @neshev @The Olimpic Hero

Не случайно в една от жалващите се теми казах, че не бих искал права. Защото всички хора с тролски и нулеви мнения щях да ги пращам на банановите острови. 

Отдавна на сме на по 15, че най-забавното нещо да е да се лигавим за нещата, които харесваме или не. А съдържателни мнения за кеч пишат neshev, HEIDENREICH, Ponetron, Enemy. Те трябва да са ви ориентир :)

Brutalnia
1 hour ago, Hachiko said:

Нямам време се занимавам с вашите тъпотии.

НАПУСКАМ ФОРУМА!

Поредният ти слаб филм, Хачик. :(

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Posted (edited)
59 minutes ago, Price said:

А съдържателни мнения за кеч пишат neshev

Може, ако четеш само WWE раздела. В останалите не се отличава по нищо от baikiro :laugh: . 

------

Иначе, мила ми хунто, не ви ли е малко тъжно, като гледате какво се случва по разделите? 

В ММА е строга цикличност - Нешката си отваря тема. Нешката сам си коментира преди шоуто. Нешката сам си коментира след шоуто. Нешев си отваря тема за следващото шоу ...

В Бокса - Нешев си чати с VSB.

В AEW - Нешев си отворя тема за шоуто. Никой не коментира. Нешев си отваря тема за следващото шоу. Никой не коментира...

В TNA раздела ...

john-travolta-where-are-you-guys.gif

В Други федерации - Рейнмейкъра отваря тема, Нешката и бай Киро тролят (ако изобщо, нали). В последния месец и на Рейнмейкъра вече не му се занимава и отиваме на гифчето по-горе. 

В Развлечения, където преди беше най-якият раздел и имаше топ темички за какво ли не - я драсне някой в темите за игри и за сериали, я не. За хубави теми - забрави. 

В Новини - последната е от преди две седмици и добре, че беше бай Джери да я пусне - тая, че WWE купува AAA. В нея бай Киро държеше да подчертае, че няма никаква идея какво е ААА, за да е ясно, че той такива глупости като кеч не гледа. Нешев тагва мене и Фил, белким някой му напише нещо (даже няма и да се заяждам).  Повечето мнения са за бай Киро, Фил или някакво друго тролене, но не и по темата, то е ясно. 

После @The Olimpic Hero пак ми пиши да ме питаш що не влизам нещо напоследък. Еми ей заради това - на вас форумът ви личното място за ташак, а на повечето вече ни омръзна отдавна просто. Поредният тъп "филм" и тролене. (То е ясно, че утре или вдругиден ще се отмени, но си остава лиготията)

И това, дето ви го е писал @MJ23  си е баш така. 

Edited by gboy

batistaheel
1 hour ago, Price said:

neshev, HEIDENREICH, Ponetron, Enemy.

И аз пиша. От както станах СП през 2018-а рядко пропускам шоута. :) 

Иначе, ако не е филм няма как някой да стане СП, ако не може да пише по темите за кеч шоутата. Това е основата. Всеки трябва да е свободен да си дава мнението за шоутата, а хората с дегенератски постове да се ограничават. Така работи системата. В тоя новия раздел, какво, ще си правят собствени теми, в които да обсъждат RAW? Не виждам как ще стане. Желаещите да пишат качестврни постове, са вече супер потребители, а желаещите да станат СП са почти никакви, някои искат само на база, че са във форума от еди колко си време. Против съм да има СП потребители на база цялостни заслуги, трябва да са стриктно потребители допринасящи за кеч разделите. Ако бях обикновен потребител няма да имам много желание да пиша сам или с още един в някакъв отделен раздел. После ако повишаваме ранка на всеки втори за да може да пише на равно с другите СП, някъде ще се пропука системата. Ще станат много СП, но малко качествени. Това е моята визия. Според мен форумът до сега беше чудесен. На мен ми харесва да чета постовете на yaripim за циците на Джейд Каргил. Стига, трябва да има и разнобразие. Да има и малко по-тролски постове. :) 

• Upvote 1
  • Haha 1
The Olimpic Hero

На мене лично ми се обадиха няколко човека да ми благодарят за промените. BWC ще бъде велико отново!

• LMFAO 1

Sashundera
Posted (edited)

куротистахийл ли си барабаниста ли си, кой си ти да казваш кой заслужава да е СП и кой не ве? Тва че имаш циганка на профилната снимка ли те прави супер пУтрибитил с високо качествени кеч постчета ли? Ми аз па ще ти кажа, че има доста хора в този форум с доста детайлни постове които никога не пропускам да чета и нека ви шокирам, половината от тях не са от вас, сини рицари такива. Това сте клуб на едни удобни хунтогъзолизачи, какъвто ПЛЕММЕНИЯ ВОЖД на форума не е.

Да цитирам един от великите български рапъри на днешно време: Разни смешки го играят критици, докато моето лице е по плакати и корици! В техните очи аз съм махленец меркантилен, ама който ме познава, знае колко съм стабилен!

Преди някой палячо само да ми каже че съм марк и че не допринасям с нищо друго освен маркщина и да се налага да го напсувам на майка около 150 пъти, тук можете да се запознаете с резюмето ми през всички тия години, колко много теми с хиляди коментари и мнения съм пускал и как не са били оценявани от хунтата! 

Да не говорим за ЕКЗИБИТ Б: как от години преди кечмания 40 ви предсказах дума по дума как Вожда ще загуби титлата на км40 от следващия джон сина. Мойте кеч предсказауеми дарби сами по себе си заслужават синия колан!

3 hours ago, baikiro said:

Не им играйте по свирката, хора! @Sashundera @Divaka ако сега им клекнете, те ще продължат да ви гаврят и да правят каквото си искат! Покажете чест и мъжество и кажете НЕ на гаврите на ХУНТАТА! 

Така че спокойно, племения вожд чува призивите ви и сега ще отправи ултиматум към хунтата. Племмения вожд го казва за пореден и последен път. Ако хунтата не дойде на мойто, аз изпълних свойта облигация като дадох свойто мнение...и изпълних свойта облигация към този форум за последните 14 години и напускам. Последен шанс....

ХУНТА....

image.png.abe6e2b76ff1c1dd6d8b465548826d50.png

ПРИЗНАЙТЕ МЕ!!!!(и ме направете син)

Edited by Sashundera
  • Upvote 1
  • Like 1

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Jack Bauer

Виждам много крайбейбита в темата 😢😢

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

StoneColdFaN
13 minutes ago, Sashundera said:

ХУНТА....

image.png.abe6e2b76ff1c1dd6d8b465548826d50.png

ПРИЗНАЙТЕ МЕ!!!!(и ме направете син)

Уи екноуледж ю, аур трайбъл чийф. ☝️

neshev
6 hours ago, gboy said:

После @The Olimpic Hero пак ми пиши да ме питаш що не влизам нещо напоследък. Еми ей заради това - на вас форумът ви личното място за ташак, а на повечето вече ни омръзна отдавна просто. Поредният тъп "филм" и тролене. (То е ясно, че утре или вдругиден ще се отмени, но си остава лиготията)

khemorrel-mekhlem.webp

baikiro
10 hours ago, Bobotsi said:

Няма система разбира се. Ако си им симпатичен ще са ти качествени мненията, ако не си, си трол.

Ако е добра подлога може да му измислят и някаква фейк група като BWC (JUNTA) HARDCORE FAN. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

dexim
13 hours ago, MJ23 said:

Слаб филм наистина. Дано да е филм, не мисля, че в противен случай мислите, че това нещо би имало положителен ефект.

Доста хора гледат кеч в България (Има FB група с над 3000 потребители), вместо да  гледаме как да се приобщят хората, или поне нови потребители да не се гонят, се правят всевъзможни разделения.

Не съм съгласен, че форумът в последно време рязко е тръгнал надолу, но подобни "промени" или в другия случай нелепи филми, правят нещата само и единствено по - зле.

И какво ти говори това, че има толкова гледащи и никой не иска да се занимава да пише тук? Постоянни олигофрении и "филми". Повечето хора, които искат да си пишат с хора за нещо любимо трудно ще изтърпят малоумщините. 

dexim
36 minutes ago, neshev said:

Матрялът във въпросните групи. :(

Това е мнението им преди промените ;)

Пената е клиничен случай, там оправия няма. Но съм сигурен, че има и нормални хора, с добра обща култура, които има с какво да допринесат, при това не само в кеч разделите.

WereWolf

Филм или не наградите Дарвин трябва да бъдат присъдени.

• Haha 1

[center]Ticking away the moments that make up a dull day,
Fritter and waste the hours in an off-hand way...[/center]

El Grande Beweceano

Олимпик, това вече прекрачи всички граници, КРАЙ!!!! 

Предизвиквам те на мач МАСКА СРЕЩУ КОСА! Идвам в Бургас и си нося тример и самобръсначка, готви се, ЕЛ ГРАНДЕ ще те постриже така както не си постригвал форума. 

The Olimpic Hero
1 hour ago, El Grande Beweceano said:

Олимпик, това вече прекрачи всички граници, КРАЙ!!!! 

Предизвиквам те на мач МАСКА СРЕЩУ КОСА! Идвам в Бургас и си нося тример и самобръсначка, готви се, ЕЛ ГРАНДЕ ще те постриже така както не си постригвал форума. 

След мача с Радокс се оттеглих непобедим от ринга. Така, че НЕ приемам офертата ти! С маскирани мишоци не се занимавам.

Само единствено не се учудвай ако личната ми охрана КАЛАТА те посети. Може би не е лошо да си запазиш някакво легло в най-близката болница или нещо подобно.

• Haha 1
  • Wank 1
  • LMFAO 1

THE ENEMY

Чувствам се като в този видеоклип:

Spoiler

И малко като в този:ph34r:

dmtbg

Е*ахти и Гулага.. хората в нацистките концлагери повече права са имали.Направете така,че като се влиза в сайта,преди да се покажат темите,да има черен надпис на червен фон - Arbeit macht frei,пичуи!

The Olimpic Hero

Когато станах Админ преди много години, си мечтаех да дойде ден, когато BWC ще бъде велико отново! И този ден най-после дойде и мечтите ми станаха реалност! По-щастлив не съм се чувствал от много време! Буквално вчера се просълзих от умиление!

Бях почти като моя добър приятел:

kimcheun.png

• LMFAO 1

RcadestickR
Posted (edited)

Ще бъда сериозен за минутка. Искам само да изредя няколко човека, които не пишат вече заради гейщините ви. Не всички от изброените са ми приятни, даже напротив. Псували сме се, заяждали сме се на кеч и други теми. Не мога да кажа обаче, че ми е по-забавно без тях, отколкото с тях. Без особена последователност:

@nWoHulkster

@UltraMadd
@Shawn_Michaels
@parcaleste
@YoTheReal

@Remus

@wcwmaniac

@wwz
@martinesko36

@Kan0 v.2.0
@ReplikoN
@Mr.3:16!
@ch1kz magnet
@G

Даже Васкоп ми липсва, жив и здрав да е, дано си пие хапчетата, че не остана кой да кара влаковете. Не му помня другия ник да го тагна. Да не забравяме, че успяхте да изгоните всички жени от форума.

@Steph
@Lita_fan
@Lemmon-714
@reni_89
@loana_27
@LoVe_JoHn
@DeepFreezе
@tanchii

Като идва природно бедствие, първо бягат мишките, после курвите. Кечът и без това е нишов за повечето жени, но успяхте да превърнете форума в криптонит за путки. Завидно постижение.

Тъжното е, че списъкът е сигурно поне два пъти по-дълъг, просто това ми идва на прима виста. Оставям ви го, за да видите плодовете на годините си неуморен труд по вдигане на активността. 

Едит:

Добавям имената от @baikiro плюс още едно-две, за да е пълен некрологът. Напълно съм сигурен, че има и още.

@U_think_U_Know_Me
@BoRn_2B_GoD
@itzo1994
@Himler
@prenti
@go go
@gboy
@Brock_Lesnar
@The Best
@Loop
@Suffer-H
@Djambazov