neshev Posted May 6 Share Posted May 6 (edited) В навечерието на 20-годишнината на Българското Кеч Общество, Екипът на BWC предприема редица мерки, с които ще се опита да върне блясъка на форума. Мерките целят засилване на качеството на постовете в кеч дискусиите, изграждането на ясна форумна йерархия, път към форумния Main Event, както и връщането на нормалния тон в кеч разделите. Във всички кеч раздели ще могат да пишат само и единствено Супер Потребители и нагоре (VIP-ове, BWC Hardcore Fan, All Elite Betting, Модератори и Администратори). Това са хората, които с годините са се доказали като каймака на BWC и ще служат за пример на останалите за това, какви постове трябва да пишат в кеч разделите. За останалите потребители се създава нов раздел "Млади Надежди", в който ще могат да коментира кеча. Тези, които пишат най-добрите мнения и са одобрени от Екипа, ще бъдат повишени в Супер Потребители и отново ще могат да се включат в дискусиите. В допълнение Екипът връща легендарната група Pussy World Order. В нея ще бъдат поставени тези потребители, които не допринасят с нищо за развитието на форума и неговото благополучие. Веднъж, поставени във въпросната група, тези потребители ще имат срок от 30 дена, в който ще трябва да докажат на Екипа, че заслужават привилегията да бъдат част от форума. В противен случай, те ще бъдат пратени на перманентна ваканция на Банановите острови. Първите нейни членове са: @Hachiko, @baikiro, @BAITO6O, @El Grande Beweceano и @Berbo. Екипът на BWC благодари на своите потребители за търпението. Вярваме, че новите промени ще стартират нова златна ера за Българското Кеч Общество. Edited May 6 by neshev Sashundera, Rise of Thunder, WereWolf and 12 others 1 1 1 2 10 Quote Link to comment
RcadestickR Posted May 6 Share Posted May 6 Отказвам да лапам микропенисите на ИКИПЪ, за да пиша в кеч разделите. HBK_forever, Monteso and WereWolf 3 Quote Link to comment
Glam4o Posted May 6 Share Posted May 6 (edited) Какви млади надежди, като има хора, които са от по 15 години в този форум и не са СП, а сега нямат достъп до кеч разделите. Мен не ме ебе, аз и без това не пиша там, но новите промени са скандално зле. Edited May 6 by Glam4o Storm, Berbatov, WereWolf and 2 others 5 Quote Link to comment
baikiro Posted May 6 Share Posted May 6 Гледам тема "грандиозни промени". Викам си дойде края на тия кръвопийци, сами ще се откажат от властта. Напразни надежди... Явно ми остават 30 дни. Финалният тур на Байкиро започва днес. Между другото в PWO нямаме право на чат, ЛС, реакции на постове или каквото и да е. Само можем да пишем постове в раздели извън кеча... За тези мои приятели на които не мога да пиша на чат или ЛС, съжалявам не е моя вината. За останалите подлоги на ХУНТАТА и самата ХУНТА - яжте ми кура. WereWolf 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted May 6 Author Share Posted May 6 1 minute ago, baikiro said: Между другото в PWO нямаме право на чат, ЛС, реакции на постове или каквото и да е. Само можем да пишем постове в раздели извън кеча... Това е умишлено, за да сте напълно концентрирани върху това да добавяте съдържание за форума! dexim, WereWolf and ShwN 1 2 Quote Link to comment
ShwN Posted May 6 Share Posted May 6 Тоест обикновеният потребител, било то член от близо 20 години тук няма право да пише за кеч в кеч форум? Тъп ви е филма, не ви се получава, спрете да замазвате. dmtbg, Monteso, Storm and 6 others 9 Quote Link to comment
Bobotsi Posted May 6 Share Posted May 6 Ахахахах, каква е тази простотия? Къде са истинските промени? dmtbg and WereWolf 2 Quote Link to comment
Just a fan Posted May 6 Share Posted May 6 Грандиозно, наистина феноменално. #MakeBWCGreatAgain dmtbg 1 Quote Link to comment
baikiro Posted May 6 Share Posted May 6 4 minutes ago, Just a fan said: Грандиозно, наистина феноменално. #MakeBWCGreatAgain Дайте му да пише за кеч! Добре го налапа. Bobotsi and WereWolf 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
MJ23 Posted May 6 Share Posted May 6 Слаб филм наистина. Дано да е филм, не мисля, че в противен случай мислите, че това нещо би имало положителен ефект. Доста хора гледат кеч в България (Има FB група с над 3000 потребители), вместо да гледаме как да се приобщят хората, или поне нови потребители да не се гонят, се правят всевъзможни разделения. Не съм съгласен, че форумът в последно време рязко е тръгнал надолу, но подобни "промени" или в другия случай нелепи филми, правят нещата само и единствено по - зле. Bobotsi, Berbatov, ShwN and 10 others 13 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted May 6 Share Posted May 6 И аз като напълно неутрален и го болящ кура какво става, мисля че това ще изгони наистина много хора от форума и го сваля надолу като такъв. Лично мнение! Bobotsi, Sugarev, dmtbg and 2 others 5 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted May 6 Share Posted May 6 Вие сериозно? Абсолютно подкрепям колегата @ShwN. Слаб филм, наистина. Но щом сте го решили така, така да е. Quote Link to comment
Hachiko Posted May 6 Share Posted May 6 Нищо не разбирате от филми. ТОВА Е КЛАСИКА! Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted May 6 Share Posted May 6 Бих пуснал някой друг осмиващ клип, ама фелдфебела и прислужника му пак ще изпаднат в транс. Monteso and WereWolf 2 Quote Link to comment
Just a fan Posted May 6 Share Posted May 6 31 minutes ago, MJ23 said: Не съм съгласен, че форумът в последно време рязко е тръгнал надолу Как надолу? В момента е несравнимо по-добро място за писане, в сравнение с преди 10 години например. Практически няма откровени ретарди(от които и аз съм бил част тогава, несъмнено ), с почти всеки може да се завърже разговор, стига да не троли. Активността по различните от кеч раздели е по-висока и по-качествена, което също е причина форумът да е по-добро място в момента. Едно от нещата, които не ми харесват е нормализирането на трол бановете. На тия дето сме във форума от 10+ години ни е все тая, ние си влизаме по инерция и такова нещо няма да ни откаже, ама пак е шитня. Bobotsi 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted May 6 Share Posted May 6 (edited) Мисля, че това е една наистина добра промяна от страна на Екипа и ще подобри многократно качеството на форума и мненията в него. Писнало ни е на всички от гимици и вечно тролещи хора, тук сме все пак да коментираме кeч и тук тамe други интересни теми и да играем Мафия. Поздравявам Хунтата за добрия мениджмънт на форума и се гордея да съм част от него и да давам своя принос! #corporatejackbauerout. Edited May 6 by Jack Bauer Bobotsi 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted May 6 Author Share Posted May 6 Малко по-рано днес, ХУНТАТА официално обявиха дългоочакваните промени. Оригинално, те трябваше да станат реалност на 1-и май, но техническата неграмотност, на един от администраторите, забави процеса. В прессъобщение до потребителите, ХУНТАТА обяви, че спира достъпа до кеч разделите на обикновените потребители, а за компенсация се отваря нов раздел, където те да могат да коментират кеча. Отделно, ХУНТАТА връща групата Pussy World Order и директно дава ултиматум на някои потребители, да повишат "качеството" на постовете им. Според източници, близки до ситуацията, промените са били обсъждани от поне 6 месеца. Причината е недоволството от ХУНТАТА относно качеството на постовете в кеч разделите. Според техните изчисления, новата сегрегация ще бъде ясен знак, че няма да се толерира спам, обиди и ниско-качествени постове в кеч разделите. Надеждите на ХУНТАТА са, че потребителите ще се стегнат и ще пишат най-добрите анализи възможно. Относно групата Pussy World Order, Хунтата дава последен шанс на едни от най-изявените тролове, спамери и утайки, да докажат, че от тяхното форумно съществуване има смисъл. Един от отявлените кеч историци във форума отбелязва, че това не е нещо ново. Още от самото начало на форума съществува разделение, като новите потребители, с качествени анализи, трябваше да си заслужат правото да коментират с легендите на форума. Pussy World Order също не е нововъведение, но ХУНТАТА вкарва своя щрих, за да е адекватна на форумното състояние. Първичните реакции са красноречиво негативни. За ценнити путрибитили е гавра, че им се отнемат толкова ключови права. Един от върлите критици на форума, който пожела да остане анонимен, заяви, че това е поредната гавра на ХУНТАТА и вече лъсна истината, че ХУНТАТА е вредна за форума групировка, която е забавна само за себе си. В директен отговор, ХУНТАТА заяви, че не целят гавра с потребителите, а наистина вярват, че тези промени ще бъдат най-доброто възможно нещо в дългосрочен план. В тайни чатове, достигнали до редакцията на нашето издание, се разкрива истинският план на ХУНТАТА. Според източници, запознати със случая, това е експеримент от ХУНТАТА, с който искат да отсеят кои са най-лоялните и привърженици. Целта е BWC да стане частен форум, който да може да бъде посещаван единствено от ХУНТАТА и нейните привърженици. Ако експериментът проработи, ХУНТАТА ще го пренесе и в останалите раздели, като се очаква до края на 2026-а, BWC да престане да бъде публичен форум. В един от изблиците на член от ХУНТАТА, той нарежда останалите потребители, че не са на неговото ниво и му е писнало от аотисти. ХУНТАТА отрича тази информация като "пълни измислици". Предстои да видим развръзката на новосъздалата се ситуация. Дали ХУНТАТА ще се пречупи и ще отмени безумните ограничения или предстоят нови, мрачни дни за любимия ни форум? ShwN, Price, WereWolf and 1 other 1 1 2 Quote Link to comment
Sashundera Posted May 6 Share Posted May 6 Нешев, в тоя шибан форум съм от 2011 година. Сериозно ли ще ме накарате да пиша в раздел за младежи? Ако целите да убиете BWC веднъж завинаги - браво, на прав път сте. Sugarev, The-Resident-Ev!L and Monteso 3 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
neshev Posted May 6 Author Share Posted May 6 Спокойно, Саше, аз ще съм до теб и ще ти помогна да докоснеш МЕСИНГОВИЯ ПРЪСТЕН! Sashundera and Price 1 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted May 6 Share Posted May 6 Нямам време се занимавам с вашите тъпотии. НАПУСКАМ ФОРУМА! Quote Link to comment
Divaka Posted May 6 Share Posted May 6 (edited) Въпросът е, какви са идеалите ви за качествено мнение? Имате ли някаква изградена система, по която преценявате кое мнение е добро и кое не, или просто го правите по лични предпочитания? Примерно, в моят пост за вчерашното шоу, в което изразих недоволството си от определени кечисти и обясних причината. Ако така наречената хунта има друго мнение по въпроса за дадените кечисти, което се различава коренно с мнението на потребителя, това за лошо написано мнение ли се брои или просто мнение, което не се съгласува с вижданията на хунтата и няма да се вземе в предвид за израстване? Защото е възможно прекаленото изразяване на недоволство от букинга и ситуацията в кеча да се сметне от хунтата като трол, което може далеч не е така, но само авторът си знае това. Та, ако наистина намеренията ви са добри и целта е високо качество на постове в кеч темите, а не създалите се ситуации, в които някой потребители ще се окажем косвени жертви, моля да ни обясните какви ще бъдат критериите, по които ще се оценява дали един пост е качествен и достоен за висока оценка, ако изобщо съществуват такива, или всичко ще бъде по лична преценка на властимащите. Лично аз обожавам кеча и чувството да изразиш мнение, което реално ще се прочете е доста освобождаващо, така че не виждам друг избор, освен да сърфирам на вашата вълна, за да запазя удоволствието си от изразяване на мнение. Edited May 6 by Divaka Quote Link to comment
neshev Posted May 6 Author Share Posted May 6 2 minutes ago, Hachiko said: Нямам време се занимавам с вашите тъпотии. НАПУСКАМ ФОРУМА! Хунтата приема твоята оставка. Благодарим за вярната ти служба. Brutalnia 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted May 6 Share Posted May 6 Нешка, стига.. Живот и здраве ще правя 33, на 34 си (или ще станеш), не сме хлапетата в 7-8 клас, които играехме тенис на маса, за да е забавно това. Пичове сте с Олимпик, наистина как намирате свободно време за подобни дивотии не знам... Не сте някакви хлапетии на по 15-16, за да се чудите как да оплътните времето си, предполага се, че сте хора в най - силните ви и активни години. Наслаждавйте се на живота бе хора, влизам тук да се разтоваря единствено, как имате време и желание за тия глупости, не знам.. Замислете се, въпреки скриптирания кейфейб отговор, който ще получа от абсурдния ви филм. Sugarev, Berbatov, gboy and 6 others 9 Quote Link to comment
baikiro Posted May 6 Share Posted May 6 Не им играйте по свирката, хора! @Sashundera @Divaka ако сега им клекнете, те ще продължат да ви гаврят и да правят каквото си искат! Покажете чест и мъжество и кажете НЕ на гаврите на ХУНТАТА! Bobotsi 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Recommended Posts