Devil Posted April 28 Share Posted April 28 Seth Rollins, Bron Breakker & Paul Heyman will address their actions Becky Lynch will discuss her attack on Lyra Valkyria Logan Paul to appear live on RAW Rhea Ripley vs. Roxanne Perez Berbatov, krriiissss, The-Resident-Ev!L and 1 other 4 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted April 28 Share Posted April 28 28 април бе тикво Избърза един месец. Devil and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
ShwN Posted April 28 Share Posted April 28 А дали бачи Русев няма да изнасили това копеленце Логан Пол? krriiissss, HEIDENREICH and Sugarev 2 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted April 28 Share Posted April 28 6 minutes ago, ShwN said: А дали бачи Русев няма да изнасили това копеленце Логан Пол? По-скоро не! Heel vs heel WWE рядко правят. Пък и WWE разчитат на Логан Пол, по-вероятно е Русев да падне от Логан. Но кой знае, винаги има надежда. Мен ме интересува как се стигна до Рипли срещу Перез. Атаката включваше и Джулия. И по-логично е да направят Перез срещу Ийо или някакъв таг тийм. krriiissss 1 Quote Link to comment
hacky Posted April 29 Share Posted April 29 Значи гимика на баче Миро/Русев е подобен от този на AEW, но ще разчиства джобери, защото той се е осъзнал как да не бъде и сега иска да помогне на другите да не бъдат джобъри? Това означава, че ще се лута 1-2 месеца да бие разни като Отис, докато се изправи срещу някой като Миз,Крос? Логан Пол като се плезе е отвратителен, не знам защо го прави, но се надявам да спре, обаче ако директно му дадат титлата мисля, че ще спечели, сгреших за Джей Усо, Ъх ъх Иийт. Главната история пък нещо не ме впечатли, къде намесват Сами, само, за да покажат, че са силни и могат да бият дори приятелите си без да им пука? А къде беше Пънк, къде беше Роман? За мен Хеймън трябваше да направи едно добро промо още в откриващия сегмент. krriiissss 1 Quote Link to comment
Price Posted April 29 Share Posted April 29 (edited) На първия SS в две вечери, Логан трябва да е с титлата, няма начин Предполагам няма да я вземе от първия път, но би следвало на MITB вече да я вдига. Ролинс явно ще продължи да се облича като жена, дропец. Отсега нямам търпение за след година-две, когато Брон ще му отвинти главата и обърне на бебешко лице. Очевидно сега първо ще загреят с мидкард атракцията Сами Зейн и след това ще продължат към по-сериозни вражди. Би било приятно, ако им докарат през драфта Коди, да може да върне малко джобенето на Сет, което беше през 2022 година. Не знам какво е продиктувало тази нужда да гледаме половината женска дивизия на NXT на всеки RAW, но нямам против. Значително по-кадърни и интересни са. Rhea срещу Стефчето си е ME калибър за SS. Отсъствието на Роман няма какво да се коментира, до SummerSlam не го очаквам. Тотално вече не му дреме Изненадан съм, че Пънк го нямаше, но очаквам още другата седмица да се промени това. Edited April 29 by Price krriiissss, MJ23, The-Resident-Ev!L and 2 others 5 Quote Link to comment
Ponetron Posted April 29 Share Posted April 29 (edited) Това с Пат Макафи ще е интресно как ще се развие. Не вярвам да са баш 1 в 1 и ако все пак остане така, всичко извън скуош на Гюнтър, ще е подигравка. Би било забавно Майкъл Коул да търне на Пат по-време на боя, но май е вече дърт за такива сторилайнове Логан и Усо е интересна идея, но хем мачът ще го изнесе Логан, хем е с предизвестен край. За мен малко бяга от логика и последователност това. Ако идеята на Еволюшън 2 е да издигне Брон, то целта е постигната за седмица. Скандално е как публиката искаше още и още издевателства над фейса Сами Зейн Джон Сина е прав. Русев почва тромаво. Чак седмица по-рано да се обявява някакъв скапан мач с Отис... моля ви се. Беки и Бейли явно ще издигат интерконтиненталната титла. Ирландчето е още зелено, въпреки че мен ме кефи. Edited April 29 by Ponetron pedia4ovek, krriiissss, batistaheel and 1 other 4 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
hacky Posted April 29 Share Posted April 29 10 minutes ago, Ponetron said: Ако идеята на Еволюшън 2 е да издигне Брон, то целта е постигната за седмица. Скандално е как публиката искаше още и още издевателства над фейса Сами Зейн Джон Сина е прав. Другото забавно е в първия сегмент, че почти никой не скандираше CM Punk, когато Сет Ролинс говореше за това. krriiissss 1 Quote Link to comment
neshev Posted April 29 Share Posted April 29 (edited) 2 hours ago, Ponetron said: Ако идеята на Еволюшън 2 е да издигне Брон, то целта е постигната за седмица. Напротив, да прави 12-минутен мач с клошар като Sami Zayn. Ебаха му тотално аурата и просто не мога да го приема на сериозно вече. Edited April 29 by neshev krriiissss 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted April 29 Share Posted April 29 19 minutes ago, neshev said: Напротив, да прави 12-минутен мач с клошар като Sami Zayn. Ебаха му тотално аурата и просто не мога да го приема на сериозно вече. Сигурно идеята е да го пръсне с копието. Пак не става. krriiissss 1 Quote Link to comment
nikolov933 Posted April 29 Share Posted April 29 Скучен Рау. Може би след Кечмания сезона е време за почивка. Абсолютно нищо интересно не се случи освен жалкия опит на някой да му пука за Лайра. Не успяха да нацелят нещо правилния й образ или тя толкова си може ще разберем скоро. Ролинс уж е бъдещето а защо не е в битката за световната титла? Определено дръпнаха ръчната. krriiissss 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 29 Share Posted April 29 (edited) Сами Зейн отказа предложението на Сет Ролинс да напусне RAW, за да избегне конфликти с новата му фракция, включваща Брон Брейкър и Пол Хеймън. Това доведе до брутална атака от страна на Брейкър, който нанесе четири последователни "Spear" на Зейн, принуждавайки съдията да прекрати мача. След това Ролинс завърши атаката с "Stomp" върху Зейн . Рея Рипли се изправи срещу Роксан Перез, но мачът завърши с дисквалификация, след като Джулия атакува Рипли отзад. След мача, Перез и Джулия продължиха атаката, но бяха спрени от намесата на шампионката на женския свят, ИЙО СКАЙ, която помогна на Рипли . Джей Усо срещу Логан Пол: Джей Усо нанесе "Superkick" на Логан Пол по време на конфронтация между двамата .WWE War Raiders vs. Judgment Day: War Raiders победиха Фин Балър и Джей Ди Макдона, след като Пента се намеси, атакувайки Макдона и позволявайки на War Raiders да изпълнят "War Machine" за победата Лира Валкирия предизвиква Беки Линч: Женската интерконтинентална шампионка Лира Валкирия предизвика Беки Линч на мач за титлата на WWE Backlash, което доведе до физическа конфронтация между двете Стефани Вакер срещу Айви Найл: Шампионката на NXT при жените, Стефани Вакер, победи Айви Найл в напрегнат мач, демонстрирайки доминация в женската дивизия Епизодът на RAW от 28 април 2025 г. предложи интензивни конфликти и развитие на ключови сюжетни линии. Сблъсъкът между Сами Зейн и новата фракция на Ролинс подчертава нарастващото напрежение в шоуто, докато женската дивизия продължава да предлага вълнуващи мачове и изненадващи обрати. Събитията от този епизод подготвят почвата за още по-интригуващи развития в предстоящите седмици. Edited April 29 by baikiro WereWolf and krriiissss 1 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
zaswense Posted April 29 Share Posted April 29 Chatgpt си е пуснал бот в блога. Брон Брейкър трябваше просто да пръсне Сами за 3 минути, не да си правят дерби, но явно е трябвало да покрият времето отделено за епизода и реклами. 1 hour ago, baikiro said: Сами Зейн отказа предложението на Сет Ролинс да напусне RAW, за да избегне конфликти с новата му фракция, включваща Брон Брейкър и Пол Хеймън. Това доведе до брутална атака от страна на Брейкър, който нанесе четири последователни "Spear" на Зейн, принуждавайки съдията да прекрати мача. След това Ролинс завърши атаката с "Stomp" върху Зейн . Рея Рипли се изправи срещу Роксан Перез, но мачът завърши с дисквалификация, след като Джулия атакува Рипли отзад. След мача, Перез и Джулия продължиха атаката, но бяха спрени от намесата на шампионката на женския свят, ИЙО СКАЙ, която помогна на Рипли . Джей Усо срещу Логан Пол: Джей Усо нанесе "Superkick" на Логан Пол по време на конфронтация между двамата .WWE War Raiders vs. Judgment Day: War Raiders победиха Фин Балър и Джей Ди Макдона, след като Пента се намеси, атакувайки Макдона и позволявайки на War Raiders да изпълнят "War Machine" за победата Лира Валкирия предизвиква Беки Линч: Женската интерконтинентална шампионка Лира Валкирия предизвика Беки Линч на мач за титлата на WWE Backlash, което доведе до физическа конфронтация между двете Стефани Вакер срещу Айви Найл: Шампионката на NXT при жените, Стефани Вакер, победи Айви Найл в напрегнат мач, демонстрирайки доминация в женската дивизия Епизодът на RAW от 28 април 2025 г. предложи интензивни конфликти и развитие на ключови сюжетни линии. Сблъсъкът между Сами Зейн и новата фракция на Ролинс подчертава нарастващото напрежение в шоуто, докато женската дивизия продължава да предлага вълнуващи мачове и изненадващи обрати. Събитията от този епизод подготвят почвата за още по-интригуващи развития в предстоящите седмици. krriiissss 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 29 Share Posted April 29 Киро, с AI си за никъде. Хунтата иска реални анализи. Berbatov, HEIDENREICH and krriiissss 1 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted April 29 Share Posted April 29 Огромна пропусната възможност да дадат на Rollins и Bron нови образи. Просто не е сериозно, Rollins да излиза със същата тема, същото облекло и да дърпа същите промота. Това моментално сваля от хайпа ми за целия stable. Извън това, беше забавно, когато Rollins заяви, че той и Heyman са бъдещето на кеча. Публиката се кефи на Rollins, освиркваше CM Punk и се радваше, когато Bron размазваше Sami Zayn. В момента, публиките скандират за тези, които ги кефят, без значение дали са face или heel. Логичното обяснение е, че просто ебаха майката на kayfabe-а и публиките нямат никаква мотивация да им играят по свирката, но друг подценен момент е, че толкова надуха цените на билетите, което промени самите публики. WWE надали ги ебе особено, докато могат да ги клатят с безумни цени, но за мен сваля качеството на шоуто. Правят същата грешка с Jey Uso, която направиха с Gunther и Priest. Веднага маргинализират титлата, когато шампионът е изолиран от останалите ME-ъри. Logan Paul срещу Jey Uso не звучи интересно и не мисля, че за седмица build ще успеят да направят нещо. Rusev ще запази образа си от AEW, което ме радва, защото го свързвам с най-силните му изяви в AEW. Самата винетка не беше нищо особено и Rusev звучеше като ботор, но цялостно ми хареса. Реално, Roxanne и Giulia имаха доста по-крещяща нужда от винетка, за да разберем аджеба за какво се борят. krriiissss, Metzgermeister and Hachiko 3 Quote Link to comment
BAITO6O Posted April 29 Share Posted April 29 (edited) Айде пак има недовлни. Този RAW си беше отвсякъде полагащ основите на следващите бъдещи неща. Историята около Еволюшън 2 не е лоша. Сами е точно най-удачен за това начало. Но важното е друго. Какво разбрахме до момента. Би трябвало да има още един член. Щом Сами получи оферта, то би следвало да са в процес на търсене на още един. Ще видим кой ще е. Русев щеше да се справи перфектно с тази роля, но явно искат с история да бъде вкаран третия. Приятно е да гледаш заедно Брон и Хеймън, все пак това е бъдещето. Сет си е един от най-добрите във всяко едно начинание. Бяш шокиран каква никаква реакция имаше при споменаването на Punk и Roman. Даже Сет трябваше им напомня. Най-добре би било вкарат Kroos с жена му. Нещо като либерален мултиполов Bloodline/Еволюшън. - Ролинс ще е ЛИЦЕТО. Гледаш го уж здрав, прав, строен с гаден мазен мъжки глас. НОО бааам с педераси леки елементи. - Хеймън ще е класическият стар разбиращ нещата човек, дето иска да се отърква с младите и да е с тях. - Брон. Здраво, младо назобено биче, дето иска да троши и прегазва всички. БЕЗ значение мъж ли си, жена ли си, педераст ли си, кошар ли си. ША ТА ГАЗИ и бие, кат перничаник жена си и голфо. - Кроос и жена му. Една курва със силикон (държанката) наи един дето е обслужващ персонал на господарите си. Даже спокойно може към края Брон прегази Кроос и вземе (иби) жена му. По времето на дедо Винс би било възможно. Логан и Усо. Мии перфектен първи опонент за Джей е Логан. Е няма да се получат някакв wow неща, но със сигурност може да предизвика интерес, НОООО трябва им се даде време и свобода на Логан. До края на май това ще бутат то е ясно. Ще се види какво ще излезе. Стефанито Вакер има специфична аура. Спокойно може да стане нещо голямо. А и е много прясна. На мен лично от жените тя и Лив в момента са цялостно най-добре. След това са може би Ivo и Рипли. Бачи Русев. Миии ок. Не нещо неочаквано. Малко дълго ми дойде да обяснява чак толкова, нооо ще го карат бавно. Което не е лошо. Може би покрай SS ще е първият му голям тест. Около JD. Най-хубаво би било да вкарат AJ. И покрай AJ да се получи разцеплението. Към момента няма какво правят с AJ. Edited April 29 by BAITO6O The-Resident-Ev!L and krriiissss 2 Quote Link to comment
neshev Posted April 29 Share Posted April 29 (edited) Забравих да спомена и предстоящата филмова роля на Liv Morgan. Доста яко хайпват, че ще е някаква голяма роля или поне роля в голяма продукция, но съм резервиран засега. Предполагам е нещо свързано с Netflix, иначе нямаше да я пуснат толкова лесно. Но все пак, ако има кечистка, която може да пробие в киното, това е тя. Edited April 29 by neshev krriiissss 1 Quote Link to comment
Divaka Posted April 29 Share Posted April 29 Русев горещия трансфер минава с тънко промо клипче, а на NXT кучките се дава 1 час от шоуто. Яко набиха спирачките от кечмания инерцията с този raw. Много дълго проточиха драмата покрай Фин и Джъджмент и вече взе да се губи хайпа за предателството му. И да го направи вече на никой няма да му пука. Дом го еба във Вегас, но всичко си върви все едно нищо не се е случило. Шампиона макар и доста горещ, като за начало не успява да ме надъха за WHC че е нещо значимо. Репликата YEET винаги ще си остане нещо по-релевантно от титлата. Колкото по-бързо я дропне, по-добре. Усото си е интересен и без нея, дори ще е по-интересен, защото ще има по малко натиск. Килъра Крос вместо само да философства зад кулисите няма да е зле да излезе да ги поначука малко. Има си шампионски характеристики. AJ чак ми е тъжно за него. Такава легенда, на такива години какви неща може да направи а го похабяват. Миналата година му е за кофата, и тази натам отива. Сами Зейн винаги е намесен в някакви сериозни истории, но освен да им сваля интереса, друго нищо не прави. Някакъв Кърджалийски ходжа излиза да чете морал на Визионера. Няма как да стане. krriiissss, Metzgermeister, batistaheel and 2 others 2 2 1 Quote Link to comment
yaripim Posted April 29 Share Posted April 29 Ето малко hard truths : Гюнтер ще пречука Макафии. Не му е работа да се завира в тая хавата,лош букинг.С малки изключения понякога, коментатори нямат място на ринга. Смешно ми е как изкарват Ио Скай няква страшна машина.Във въздуха е добра,да,но на микрофона е зле.Жалко е същи заради ръста и как и се нагласят за повечето хватки.Единственото по-жалко е как цял живот се нагласяха за 619 на Рей Мистерио. Jackie Redmond е супер яката мацка,класи над всички останали. ОБРАЗА на Сами Зейн е твърде смотан,та баш на него да му предлагат такива сделки. Към момента за Русев не ебе.Зобнал е,но половин година ще млати джобъри,скука. Има мазутни петна под очите, тряа да вземе мерки. HEIDENREICH, hacky, The-Resident-Ev!L and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted April 30 Share Posted April 30 Моите 5 стотинки за последното Raw: Toва с предложението към Зейн , мачът и пребиването му според мен се получи добре. Да, Зейн получи доста офанзива в мача , но все пак преди е записвал и победи срешу Брончо , като позиция е солиден ъпърмидкардър с появи и в мейн ивента така че това не ме шокира. Сега вече като чиста логика , най големия проблем на новата групировка да е точно сирийският клошар- да , леко издиша и в това съм съгласен с нешев, Беки Линч след майчинството доста е погрозняла. Грам на ми дреме за Лайра Валкирия ( което е най-тъпото име и ник в ростера ) , от там не ми дреме и за враждата им . Не съм фен на Логан Пол въпреки атлетизма му и готиния финишър. От друга страна подкрепям той да е първи претендент на Джей Усо вместо Гюнтер да му джоби пак. Грам интерес нямам към този мач, но то и няма кой знае колко изградени хийлове дето хем да се бият с шампиона, хем да не вземат титлата , хем това да не им навреди на образа. Колкото до Гюнтер, това позорно предаване доста му навреди на репутацията ( не че не му се е случвало и преди срещу оня руския скакалец Драгунов ), имам лек интерес към мача му с коментаторчето, дано му дадат да го смаже , защото ако пак падне тотално ще го ебат. Прилично клипче и промо на Русев. Мотивацията е да преследва джобърите в ростера е малоумна , но все нещо трябва да прави . Може да повилнее из мидкарда , ако не бе дошъл току що даже можеше да нахранят с него Джейката. Риа и Ийо Скай ще направят класическия отбор на партньори дето не се харесват. Нямам притеснения че евентуален мач срещу Джулия и Роксан ще е хубав- и четирите са много добри на ринга, жълтата путчица е невероятна. Странно че Балор и Главоча загубиха от Райдърите , но явно ускоряват изхвърлянето на Фин от Judgment Day. Aйви Нийл я харесвах още в NXT като част от Диамантената мина , тук направи хубаво мачле с Вакер, макар и кратичко. Бих гледал с интерес мач между Стайлс и малкият пор Доминик, макар че и тук няма никаква интрига. Определено не може да се сравнява с шоуто след Wrestlemania, не се случи нещо важно, но измислиха някакви програми за Backlash. Нямаше и нищо откровено лошо. 6.5/10 Metzgermeister, Ponetron, krriiissss and 1 other 4 Quote Link to comment
neshev Posted May 1 Share Posted May 1 On 4/29/2025 at 8:18 PM, neshev said: Забравих да спомена и предстоящата филмова роля на Liv Morgan. Доста яко хайпват, че ще е някаква голяма роля или поне роля в голяма продукция, но съм резервиран засега. Предполагам е нещо свързано с Netflix, иначе нямаше да я пуснат толкова лесно. Но все пак, ако има кечистка, която може да пробие в киното, това е тя. Това ще е май. https://uk.news.yahoo.com/takashi-miike-direct-neon-bad-004332873.html krriiissss 1 Quote Link to comment
El Grande Beweceano Posted May 1 Share Posted May 1 Новият стейбъл на Сет Откачалката Ролин и Брон Чукачи ми харесва. Най-вече, че ги слагат с Пол Хейман заедно, което ми напомня да благодаря на форумния Пол Хейман, тази легенда на бвц която се завърна въпреки тежкия путлерски режим който се е надвесил тук, а именно байкиро. Благодарим ти байкиро, ти наш лидер на съпротивата, води ни като лъч светлина в непрогледния мрак! Така и Хейман ще изведе Ролинс до световна титла. На Летен Грохот Скалата прецаква Джон Сина, все едно е Сизиф и Откачалката я вдига. Честно казано смятам, че онази пачавра Валкирия я бутат, само защото е яла хуя на Хунтата в WWE. Не правя паралели с бвц, нито казвам че ми напомня за един определен потребител, няма такова нещо! Но дано Беки да я спука хубаво от бой, Беки е от съпротивата. Тъжно ми е да гледам Русев така. Той също напусна форума огорчен от режима. И видидмо това го е пречупило. И сега бие дебели хора. Но той не иска да се бие повече за знаме, жена и форум коит0 не са негови. krriiissss and dmtbg 1 1 Quote Link to comment
batistaheel Posted May 3 Share Posted May 3 (edited) Закъснялия ми коментар за РАУ. Сет Ролинс в това промо звучеше много като добрия себе си. Нищо общо с лунатика от преди години. Просто се замислих за нещо. Дали Пол Хейман не е човекът зад новия стейбъл, човекът, който дърпа конците, човекът, който е повел Сет Ролинс по лошия път? Просто това за децата на Сет и Сами беше доста лично. Сет Ролинс не изглеждаше като лошия задник. Може би това е идеята, ддз. Роксан Перез е огромен талант. Учудващо добре се сработиха с Риа Рипли и направиха чудесен мач. Чудя се тези серии от мачове имат ли някаква по-голяма цел? Целта нима беше просто да върнат Ийо за една вечер в NXT? Не може да е това, иначе защо партньорката на Скай не беше Рипли или Вакер в отборния им мач на жълото шоу. По принцип когато WWE докарат от путката си майна някоя кечистка се оказва просто много шум за нищо, но Стефани е рядък талант и е мега красива. Тя няма ограничения и може да работи с всяка. Айви също е добра, макар че джоби, винаги получава екранно време. Тази Беки Линч много ми харесва. Всичко, което тя каза е истината, как това я прави лошата? Ето такива вражди им трябват на тези нови женски титли за да са престижни, не просто мачове за титлите, а нещо лично. Надъхан съм. Лайра също много силно се включи. Чест и прави на Беки, че пак издига сънародничката си, че иначе до сега на никой не му пукаше за интерконтенеталнта шампионка. Едит. Забравих за нашия. Говора му доста се е изчистил, почти няма акцент. Хареса ми винетката му. Само не мога да свикна с тази плешива глава, не му отива. Edited May 3 by batistaheel Ponetron, krriiissss, The-Resident-Ev!L and 1 other 4 Quote Link to comment
Recommended Posts