hacky Posted April 17 Share Posted April 17 6 minutes ago, baikiro said: This post has been sponsored by... THE JUNTA! Всеки, който говори различно от мненията на Киро е платен от Хунтата, така ще отсяваме кой наистина подкрепя революцията срещу Хунтата! Brutalnia and baikiro 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Мега, мега слаби филми правите, момчета. Спрете по - добре, че вече дъното е близо. Една вечер бях пийнал в повече, щях да пиша на Олимпик, че вече се излага с тия слаби филми, предлагайки му сценарий за брутален филм. МЖ23 повежда "Хунтата от скрития чат" към преврат, всичко върви към война и изведнъж.. Олимпик прави модератор @shevchenko, който банва всички от тях, изтрива MJ33 и се завръща с гръм и трясък. Edited April 17 by MJ23 Ponetron, HBK_forever, hacky and 2 others 1 3 1 Quote Link to comment
wohov Posted April 17 Share Posted April 17 14 hours ago, neshev said: Форумът има нужда от чистка и връщане към нормалността. Скоро започваме с кеч разделите, като пробен тест, но предполагам до края на годината ще обхванем целия форум. Ще се залага на качествените постове и дискусии, и лека-полека, форумът ще се превърне в едно интелектуално и смислено място. Върнете ме на власт и ще оправя нещата HBK_forever and WereWolf 1 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted April 17 Share Posted April 17 1 hour ago, MJ23 said: Мега, мега слаби филми правите, момчета. Спрете по - добре, че вече дъното е близо. Една вечер бях пийнал в повече, щях да пиша на Олимпик, че вече се излага с тия слаби филми, предлагайки му сценарий за брутален филм. МЖ23 повежда "Хунтата от скрития чат" към преврат, всичко върви към война и изведнъж.. Олимпик прави модератор @shevchenko, който банва всички от тях, изтрива MJ33 и се завръща с гръм и трясък. Истината за парите и Враждата между Радокс и Олимпик ми се виждат като филми, достойни за Оскар спрямо тая малоумщина. MJ23 and Hachiko 1 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted April 17 Share Posted April 17 3 hours ago, MJ23 said: Мега, мега слаби филми правите, момчета. Спрете по - добре, че вече дъното е близо. Една вечер бях пийнал в повече, щях да пиша на Олимпик, че вече се излага с тия слаби филми, предлагайки му сценарий за брутален филм. МЖ23 повежда "Хунтата от скрития чат" към преврат, всичко върви към война и изведнъж.. Олимпик прави модератор @shevchenko, който банва всички от тях, изтрива MJ33 и се завръща с гръм и трясък. Screenrecorder-2025-04-18-01-11-05-173.mp4 Quote Link to comment
BAITO6O Posted April 18 Share Posted April 18 (edited) On 4/17/2025 at 8:09 AM, neshev said: Вече не мисля, че има някой достоен в момента да е модератор Напротив има. Веднага се сещам за следните имена. @ЧОТУДЕ @Jack Bauer @hacky @gboy @Price @VSB @kabakov Това са хора имащи необходимите качества. И стига имат желание, то спокойно биха се справили. Винаги има читави и кадърни хора. Edited April 18 by BAITO6O Bobotsi and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
gboy Posted April 18 Share Posted April 18 Кви модератори, то не остана кой да напише едно нормално мнение. 99% от адекватните потребители ги няма, щото им писнА на хОята да се занимават с тролни. В това число се броя и аз - я вляза един път на седмица, я не. Тука останаха само тия, дето са за ебавката, начело с модове и админи. baikiro, BAITO6O, MJ23 and 1 other 4 Quote Link to comment
neshev Posted April 18 Share Posted April 18 1 minute ago, gboy said: 99% от адекватните потребители ги няма, щото им писнА на хОята да се занимават с тролни. В това число се броя и аз - я вляза един път на седмица, я не. Тука останаха само тия, дето са за ебавката, начело с модове и админи. Добре ми напомни, да те махнем като СП. The Olimpic Hero and baikiro 1 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted April 18 Share Posted April 18 32 minutes ago, BAITO6O said: Напротив има. Веднага се сещам за следните имена. @ЧОТУДЕ Това са хора имащи необходимите качества. И стига имат желание, то спокойно биха се справили. Винаги има читави и кадърни хора. Нямам такива амбиции, а и със сигурност не заслужавам. За съжаление, форумът за мен е главно тролски, като има периоди, в които влизам много рядко, а когато го правя е за разтоварване и лигавене. Образът, който съм си изградил няма нищо общо с истинската ми същност. Даже използвам ситуацията да се извиня на хората, които съм засегнал през годините, било е за ташака. Нека упрявляват тези, за които форумът е важен и са отдадени на него. Иначе смятам, че @Bobotsi би бил добро попълнение към Икипа, поне неговият морален компас все още работи. Bobotsi, BAITO6O, MJ23 and 1 other 4 Quote Link to comment
neshev Posted April 18 Share Posted April 18 Засега КАРТАТА на алтеративата е такава: Кирчо - спонсор Радку - Админ/Директор/ГРУХТИСТА Бобето - Солташак Много постно. The Olimpic Hero, MJ23 and batistaheel 2 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 18 Share Posted April 18 44 minutes ago, gboy said: Кви модератори, то не остана кой да напише едно нормално мнение. 99% от адекватните потребители ги няма, щото им писнА на хОята да се занимават с тролни. В това число се броя и аз - я вляза един път на седмица, я не. Тука останаха само тия, дето са за ебавката, начело с модове и админи. Супер Потребител групата е за хора, които са отдадени на форума и не влизат само да тролят и да пишат колко зле било BWC. Така, че правата на г-н @gboy вече са свалени. gboy 1 Quote Link to comment
hacky Posted April 18 Share Posted April 18 1 hour ago, BAITO6O said: Напротив има. Веднага се сещам за следните имена. @ЧОТУДЕ @Jack Bauer @hacky @gboy @Price @VSB @kabakov Това са хора имащи необходимите качества. И стига имат желание, то спокойно биха се справили. Винаги има читави и кадърни хора. Аз се чудя човек като кабаков защо още не е син, винаги редовен в кеч темите, пише за спорт, участва във всякакви форумни игри. BAITO6O and Bobotsi 1 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted April 18 Author Share Posted April 18 1 hour ago, hacky said: Аз се чудя човек като кабаков защо още не е син, винаги редовен в кеч темите, пише за спорт, участва във всякакви форумни игри. Явно велможите не са му фенове baikiro 1 Quote Link to comment
gboy Posted April 18 Share Posted April 18 2 hours ago, neshev said: Добре ми напомни, да те махнем като СП. Направо кат` потребител ме махнете, не си играй на дребно. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 18 Share Posted April 18 10 minutes ago, gboy said: Направо кат` потребител ме махнете, не си играй на дребно. Няма за какво. Просто ми е странно, когато такива като теб, като Бобоци и други подобни нормални потребители, изведнъж нещо им стане и започнат да говорят колко лошо място бил форумът. Quote Link to comment
Bobotsi Posted April 18 Author Share Posted April 18 3 minutes ago, The Olimpic Hero said: Няма за какво. Просто ми е странно, когато такива като теб, като Бобоци и други подобни нормални потребители, изведнъж нещо им стане и започнат да говорят колко лошо място бил форумът. "Изведнъж" И за мен форумът си беше добро място, преди ме баннеш за 7 ДНИ, защото беше станал с гъза нагоре. Ето и @gboy каза нещо което не ви се понрави и веднага го понижихте, а човека е СП откакто съм тук. На нас ли ни стана нещо или на вас? BAITO6O 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 18 Share Posted April 18 30 minutes ago, Bobotsi said: "Изведнъж" И за мен форумът си беше добро място, преди ме баннеш за 7 ДНИ, защото беше станал с гъза нагоре. Ето и @gboy каза нещо което не ви се понрави и веднага го понижихте, а човека е СП откакто съм тук. На нас ли ни стана нещо или на вас? Нищо не им е станало. Те са си такива. Просто показаха истинската си същност като почнаха да се гаврят с все повече хора. HBK_forever 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
BAITO6O Posted April 18 Share Posted April 18 (edited) 51 minutes ago, The Olimpic Hero said: нещо им стане и започнат да говорят колко лошо място бил форумът. Ае ти въобще може ли четеш и мислиш какво ти се казва бе. Или си кон с кацапи дет си е навил вече плочата. Ааа да ясно що си. Обясни ми къде Гбой е казал, че форумът е лошо място. Щото от неговият пост нищо такова не се казва. Ясно дефинира как вижда ситуацията от неговата гледна точка. И абсолютно никъде не казва, че е лошо място. Само казва това дето вижда. Сеедно ти кажа аз. Днес времето е мрачно, започва захлаждане, има шанс да вали с гръмотевици. Къде съм казал, че е това е лошо. 14 minutes ago, baikiro said: гаврят с все повече хора. Нека продължаяат така и ще им сипя с тежкият черпак. Па нека ме бамнат, поне ще има истинска и реална причина тогава. А не измукана от пръстите. Мен не ми е проблем някой ми се разсърди. Стига да знам, че искам му отворя очите и види колко се е насрал до ушите. Даже му помагам. Нали знаеш може се гавриш тук с някои хора, щото ти на едно д-р място е напълно възможно да си абсолютно никого, не си постигнал абсолютно нищо и в професионален и в личен план, липсва на множество дефицити, видимо липса на дисциплината и лека зависимост към определени неща. Едни хора ги интересува минималната работна заплата се вдигне, а пък други максималният осигурителен праг да не се пипа (е от 01.04 отново вдигнаха де), че държавата взима повече пари от тях. Та така. Edited April 18 by BAITO6O Bobotsi and baikiro 2 Quote Link to comment
neshev Posted April 19 Share Posted April 19 ДжиБойката направи грешката, че ни напомни за съществуването си. Отдавна не покрива изискванията за СП и просто даде добър повод да го махнем. Ако започне да ги покрива пак, може да го върнем, няма ядове. 8 hours ago, BAITO6O said: Нека продължаяат така и ще им сипя с тежкият черпак. Па нека ме бамнат, поне ще има истинска и реална причина тогава. А не измукана от пръстите. Мен не ми е проблем някой ми се разсърди. Стига да знам, че искам му отворя очите и види колко се е насрал до ушите. Даже му помагам. Олекна тотално, когато тръгна да защитаваш някакви дегенерати, които ни псуват и заплашват. Вече е късно да играеш с тоя гимик. HBK_forever 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted April 19 Share Posted April 19 Ще се опитам да отговоря сериозно. Първо - За сегашния екип, не виждам с какво не си върши работата. Бана за Бобоци за 7 дни е малко прекален, но в крайна сметка Олимпик тази снимка я е пуснал в социалните си мрежи, дори вече не я виждам, но 99% е била с поверителност да се вижда само от негови приятели. Това означава, че не желае да е публично достъпна в социалните мрежи, още по - малко във форума. Ако я беше качил в темата за снимки тук - ок, ако бе предварително съгласуван с него поста - ок, но така... И аз съм имал банове от Райх от типа "Кауна е на финал, ако спечели мисли му ", слава Богу Григор играе финал веднъж на 5 години и са редки. За нови попълнения - Бобоци, Хаки, още 2-3 имена биха били добри попълнения, стига да им се занимава - нещо, в което силно се съмнявам. Като цяло преди години го бяхме играли пак този филм на сърдити на Икипа - файда няма. Форума е място за разтоварване - като ви харесва влизайте, четете, пишете. Като не - намерете си друго хоби, трудно някой да се впечатли и да му пука, че някой си е зачервил бузи и е спрял да влиза тук. Ponetron, HBK_forever, batistaheel and 1 other 1 3 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted April 19 Share Posted April 19 (edited) Виждам че Тошката ме е писал сред хора с потенциал за Мод, Тоше мерси ама аз си признавам, че не виждам как би ми се занимавало. MJ го е написал много добре, тука сме да си правим кефа, да спорим за простотии от типа колко зле или добре е тазгодишната Мания, спорт, сериали и всичко друго. Забавно е тук таме да има форумни вражди и такива сторилайнове, защото разнообразяват форума, ама вече нешата излизат извън контрол. Айде стига с тия глупости и да направим нещо смислено като 30 сезон на Мафия! Байкирчо, не насирай ксто Асен! Edited April 19 by Jack Bauer MJ23, HBK_forever and BAITO6O 3 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
BAITO6O Posted April 19 Share Posted April 19 (edited) 3 hours ago, neshev said: защитаваш някакви дегенерати, които ни псуват и заплашват. Вече е късно да играеш с тоя гимик. А май верно ви е трудно да четете с разбиране. Абсолютно никъде не съм защитавал някого дето псува и заплашва. Също така да псуваш и заплашвал не те прави дегенерат автоматично. Ама явно всеки разбира нещата по различен начин. Примерно Джакито за мен не бил никога дегенерат кат се хлебихме. Ще го кажа така. Бобоцката е един от най-читавите и разумни потребители. Това с използването на AI с чичо Митко не е абсолютно никаква драма. Просто трябваше да си оттече в канала без да се обръща някакво голямо внимание. А и чичо Митко си е качвал бая неща с цел се покаже. А след това му набиеш БАН за такава тъпотия беше скандално. Айде да приемем, че беше пуснато от хора дето тролят само е ок донякъде. Но Бобоцито не го заслужава. Много е простичко и елементарно. Чичо Митко проявявал ужасно много пъти двойни стандарти. Особено кат става въпрос за неговите глупости. Никой не е специален. Нито аз, нито ти, нито дугиго. Ако някой вземе да умре, на никого няма му пука. Само на малцината хора (семейство и приятели) и до там. Чичо Митко не е абсолютно нищо повече или по-специален от БайКиро, Радокс, Боботци, от теб от мен или от другиго, както и обратното. Както съм разбрал от корпоративната сфера. Няма незаменими хора. Няма специални хора. Edited April 19 by BAITO6O Bobotsi 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted April 19 Share Posted April 19 28 minutes ago, BAITO6O said: Както съм разбрал от корпоративната сфера. Няма незаменими хора. Няма специални хора. Имено. Затова на който не му харесва форума, може да бие чертата. Обясни го и на Киро. batistaheel and HBK_forever 1 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Bobotsi Posted April 19 Author Share Posted April 19 3 hours ago, MJ23 said: Бана за Бобоци за 7 дни е малко прекален, но в крайна сметка Олимпик тази снимка я е пуснал в социалните си мрежи, дори вече не я виждам, но 99% е била с поверителност да се вижда само от негови приятели. Това означава, че не желае да е публично достъпна в социалните мрежи, още по - малко във форума Няма такова нещо. Сега може и да е насрал и изтрил, но си беше съвсем публична. С него не сме приятели във фейсбук и нямам и желание да ставаме. Бих влезнал пак в профила му за да я открия, но току виж олекна с още 7 дни от форума, затова ще се въздържа Brutalnia 1 Quote Link to comment
gboy Posted April 19 Share Posted April 19 17 hours ago, The Olimpic Hero said: Няма за какво. Просто ми е странно, когато такива като теб, като Бобоци и други подобни нормални потребители, изведнъж нещо им стане и започнат да говорят колко лошо място бил форумът. Е, аз това съм ти го казвал и във феса - писна ми от тролежи и затова и не пиша вече. За мене форумът беше хубаво място, където да си полафя за кеч с други фенове. В момента за кеч извън WWE не пише никой освен @Rainmaker (а и той напоследък няма време). Абсолютно всяко мнение е посрещано с тролене и обиди, като започнеш с байКиро и свършиш с Нешев, който уж се предполага да е мод. Къв е смисълът - очевидно никакъв. А за това дали съм супер потребител, обикновен потребител, супер-дупер потребител и потребител топ-мачарок - аз не мога да повярвам, че хора на по 40 години изобщо им минава през главата да се занимават с подобна глупост Бил съм направил "грешката" да съм напомнил за съществуването и съм дал повод да ме махнат - пичове, много е тъжно... Bobotsi, Rock and BAITO6O 2 1 Quote Link to comment
Recommended Posts