Bobotsi Posted April 17 Author Share Posted April 17 3 minutes ago, The Olimpic Hero said: Кирчо, темата е абсолютно безсмислена, обясних го вече. Ти, тролът, който в кеч форум казва, че не трябва да се гледа кеч, защото било позорно, ще ми обяснява. Какво изобщо да говорим. Изобщо не ме ебе анкетата. Обясних ти, че това не ти е държавно управление, а частен форум, който си има собственици. И собствениците могат да правят каквото си искат. Кое не ти стана ясно? Темата скоро ще бъде затворена и толкова. Написах точно един сериозен пост в нея, няма нужда повече да се обяснявам. Покажи ми кое правило нарушава темата, та да я затваряме, и тя е напълно сериозна. Пак си правим каквото си искаме... WereWolf 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 6 minutes ago, The Olimpic Hero said: Кирчо, темата е абсолютно безсмислена, обясних го вече. Ти, тролът, който в кеч форум казва, че не трябва да се гледа кеч, защото било позорно, ще ми обяснява. Какво изобщо да говорим. Изобщо не ме ебе анкетата. Обясних ти, че това не ти е държавно управление, а частен форум, който си има собственици. И собствениците могат да правят каквото си искат. Кое не ти стана ясно? Темата скоро ще бъде затворена и толкова. Написах точно един сериозен пост в нея, няма нужда повече да се обяснявам. Сериозния ти пост в който казваш, че Нешев и Райх трябва да са админи/модове, защото единия бил душата на форума, а другия разправял случки как гледа кеч от 90те ли? 14 minutes ago, The Olimpic Hero said: Кирчо, темата е абсолютно безсмислена, обясних го вече. Ти, тролът, който в кеч форум казва, че не трябва да се гледа кеч, защото било позорно, ще ми обяснява. Какво изобщо да говорим. Изобщо не ме ебе анкетата. Обясних ти, че това не ти е държавно управление, а частен форум, който си има собственици. И собствениците могат да правят каквото си искат. Кое не ти стана ясно? Темата скоро ще бъде затворена и толкова. Написах точно един сериозен пост в нея, няма нужда повече да се обяснявам. Това също е скандално признание. Ти ми обясни може ли този частен форум без потребителите в него? Без техните постове, теми и тн. Потребителите са душата на форума, а не един модератор както ти твърдиш. Bobotsi and WereWolf 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 12 minutes ago, Bobotsi said: Покажи ми кое правило нарушава темата, та да я затваряме, и тя е напълно сериозна. Пак си правим каквото си искаме... Темата ти не е сериозна. Все още тая надежда, че просто се ебаваш с Киро, правейки се на солидарен с драмите му. Който наистина се филмира за ХУНТАТА, без да влага ирония в това, е приключил отдавна мисловното си развитие. Bobotsi and WereWolf 1 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 17 Share Posted April 17 13 minutes ago, baikiro said: Сериозния ти пост в който казваш, че Нешев и Райх трябва да са админи/модове, защото единия бил душата на форума, а другия разправял случки как гледа кеч от 90те ли? Това също е скандално признание. Ти ми обясни може ли този частен форум без потребителите в него? Без техните постове, теми и тн. Потребителите са душата на форума, а не един модератор както ти твърдиш. Има си и нормални потребители, които не са тролове и мрънкачи като теб. И пак повтарям, абсурдно е точно ти - най-големият трол да се водиш някакъв революционер. Дето си тролил 90% от хората в този форум на всякакви теми. Кеч, футбол, сериали, каквото и да е. Такъв като тебе ли ще управлява BWC? Ще обясняваш как хората не трябва да гледат кеч в Българското Кеч Общество. Просто нека останалите се замислят над това. Подвеждате се от думите на един откровен трол, който говори за някакви въображаеми Хунти във форум, който си има собственици. Просто е абсурдно. Brutalnia 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Има си и нормални потребители, които не са тролове и мрънкачи като теб. И пак повтарям, абсурдно е точно ти - най-големият трол да се водиш някакъв революционер. Дето си тролил 90% от хората в този форум на всякакви теми. Кеч, футбол, сериали, каквото и да е. Такъв като тебе ли ще управлява BWC? Ще обясняваш как хората не трябва да гледат кеч в Българското Кеч Общество. Просто нека останалите се замислят над това. Подвеждате се от думите на един откровен трол, който говори за някакви въображаеми Хунти във форум, който си има собственици. Просто е абсурдно. ХАХАХАХА Айде почна с личните нападки. Уплашил си се, че искам да ти седна на мястото ли? Спокойно, не искам. Колко пъти да го повторя? Готов съм да плащам за да продължи да го има форумът. Няма да съм админ или модератор. Директно си каза, че не ти пука за потребителите и тяхното мнение в анкетата. БРАТЯ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! На тези хора не им дреме за вас. Само ви използват постовете и темите. Ако им се подмазвате сте "нормални потребители" всичко е наред. Ако казвате истината и се борите за свобода, равенство и справедливост сте "тролове". Bobotsi 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Jack Bauer Posted April 17 Share Posted April 17 Добре, беше забвано около страница и половина, вече става безумно, не разбирам кой за какво се бори в тази тема. Бачи @Radox няма ли да се изкажеш по въпроса? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Hachiko Posted April 17 Share Posted April 17 На мен темата ми е интересна. Пръскам се от кеф. Влизам с интерес и следя мненията. Quote Link to comment
Price Posted April 17 Share Posted April 17 Чувствам се като в началото на сезон на Мафия. Нямам идея кои са добрите и кои лошите. В случая - нямам идея дали гледаме някакъв евтин филмец или наистина се води толкова абсурдна дискусия Ако се лигавите - да го духате всички. Ако сте сериозни - лошо от управата не съм видял. Нямам против троленето, но ако е прекалено, трябва да бъде санкционирано и трябва да бъде контролирано. Точно веднъж съм им подавал сигнал за неадекавтен потребител и реагираха. The Olimpic Hero 1 Quote Link to comment
BAITO6O Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) 1 hour ago, The Olimpic Hero said: който говори за някакви въображаеми Хунти във форум Tи ВЕРВАМ ли ? Иначе главният проблем е двойните стандарти дето се прилагат понякога. И най-често се прилигат от точно определено лице. Иначе генерално членовете на Хунтата са разбрани хора. Чичо Райх си ми е съкварталец и няма как да не го уважавам. Нешката е активен, мненията за кеч и Ф1 са му доста обективни. Понякога не се харесват на някои хора, но са обективни спрямо реалната ситуация. Енъми и Itzo са също бая разбрани и с тях може се разбере човек. За лица с пороци и двойни стандартни е ясно. Бай Киро може в всякакъв, но поне има различна гледна точка. А това е хубаво понякога. Edited April 17 by BAITO6O baikiro and Bobotsi 2 Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Пускам мнението на @Radox по въпроса, тъй като той има забрана за постове. Quote Интересна тема. Като една от ЛИГЕНДИТЕ на форума, мисля че е редно да кажа няколко думи по темата. От 23 години съм част от BWC, преди всеки един от настоящия "екип" и съм видял всичко. Истината, казана накратко, е че Чичо Митко се осра. Превърна форума в една гавра и посмешище. А сега да я кажем по-надълго: Веднага се сещам напримен как беше писал гневно когато станаха протестите срещу Бойко и Пеевски как било абсурдно положението в тази държава и как мафията се е самозабравила и т.н. Еми човек, ти не виждаш ли, че в този форум положението е абсолютно същото? Критикуваш Пеевски, а ти играеш същата роля във форума бе. Държиш всичко от над 10 години. Самоволно даваш и взимаш права. Не слушаш какво искат хората - чатбокс на главната страница, по-нормален син цвят за групите, и т.н... Друго култово. Сега пише, че аз съм бил "изтрещял". Това на Митко от десетилетия му е запазена марка! Абсолютно винаги ядосва други хора, изкарва ги извън нерви, а после ги изкарва тях луди, а той най-примерния и вечно не разбрал и не знаещ защо става така. Ама като трябва да преебе някой, изведнъж всичко му се изяснява. Това е изключително просташка сеирджийска тактика, която дълги години вървеше, но очевидно вече хората прозират отвъд тези помии, което е радващо. Истината е, че след 20+ години в този форум, през 2025 година, едва ли някой го ебе дали е модератор и кои са модераторите в един форум, така че това са отдавна ирелевантни неща. Но самата постоянна гавра с потребителите просто идва в повече. Не стига, че останаха 20-30 адекватни активни човека, но се гаврим и с тях и искаме да ги изгоним и окончателно да доосерем форума? И стигаме до култовата тема за ИКИПА. Истината е, че Митко, също като Пеевски, се обгради само с хора, които си пият биричките с него или го слушкат, и реално цялото управление на форума, целият екип, е една подигравка и шуробаджанащина. Всеки, който е бил в Екипа и не е бил част от кликата, Митко по един или друг начин намира причина да го разкара. Аз бях единствения в Екипа, който не му играеше по свирката, и той се погрижи да ме разкарат. Всъщност нека ви разкажа нещо интересно - аз съм бил махан от Екипа ТРИ ПЪТИ. Това е нечувано. И и трите пъти в основата стоеше бачи Митко, с някакви малоумни причини. Последния път знаете ли защо беше - защото собствените ми съотборници ме елиминираха нарочно в Ден 1 в един сезон на Мафия и аз се изнервих и няколко пъти им смених аватара и после ги нахраних. НЕВЕРОЯТНО НАРУШЕНИЕ, НЕДОПУСТИМО!! Обаче когато например нешката се гаври с Бай Кирчо и го банва за седмица, или Чичко Райх ме банва за 6 месеца, защото съм пуснал някакъв базик, че е гей, тогава няма проблем. Стоят си в екипа, защото си говорят с Митко по телефона и лятото пият биричките. Ето затова казвам отдавна, че форумът е съсипан, вони на говна и е едно отражение на нашата мила татковина, с Митко в ролята на Пеевски. Нека видим един по един хората в екипа и защо са там. С две думи един РАЗБОР НА ИКИПА: - Olimpic - няма как да не е в екипа, не мога да отричам, от 20 години е тук и е участвал във всички значими събития и филми. Проблемът е, че е много подмолен тип, който се обгражда само с приятелчетата си и гледа по селски с разни интриги и машинации да преебе всеки, който не му лиже гъза - Neshev - и той е от много отдавна тук, направил е много за форума, обаче изобщо не ми харесва гимика му - раздава го непукист, прави се на разсеян, няма един сериозен пост, само лигни и уж е над нещата, но няколко пъти е насирал яко, когато някой го изнерви. Този човек ЖИВЕЕ във форума и специално на него не му махайте правата, защото за мен наистина ще си пререже вените, ако това се случи - THE ENEMY - от всички в екипа, това е човекът, за който наистина нямам представа защо и как е модератор. Никога не е бил някакво голямо име, не е от толкова отдавна тук, не е и писал някакви кой знае какви мнения. Просто навремето си имаха приказка с Митко по чатовете, и понеже е негово момче, го набута в екипа. Това е истината. За него единствено мога да кажа, че е яко отмъстителен и злопаметен, има определена група във форума, които ненавижда и би направил всичко, за да ги преебе по всевъзможен начин. Аз съм един от тях, друг е Mystery. - HEIDENREICH - чичо Рейч, който го раздава подобно на neshev яко куул чичка, над нещата, живота е ташак, нека си правим кефа, но всъщност е брутално отмъстителен и насира от най-малкия базик за най-дребното нещо. Например да ти изтрие акаунта или да те банне за една година. Невероятно забавните му лафчета, които се въртят от 2005 година, са точно 5 лафа - че ще те наебе, че ще те пребие, че си cocksucker, че еди коя си е пиче, че еди какво си е пачи хуй или DUD, че еди кой си е завалия, и последния май беше че ще ти сецне дупарата. Горе-долу с това се изчерпва модераторстването му. - itzo1996- май го насрах и чух, че си е бил камшика, което може само да ме радва. Единствен вършеше техническата част и им оправяше бакиите, но иначе НУЛЕВО участие във форума и също насираше и банваше тайно хората, наричайки ги БЕЙБИ като пълен гейтак. Но най-непростимото му е, че така и не се нави да участва в Мафия. Мисля, че в тази самозабравила се клика има нужда от противотежест. Има нужда от някой, който да не им играе по свирката. Нещо като опозиция в парламента. Някой, който да внесе баланс. И кой по подходящ за това от ... 23-годишния ветеран тук, човекът, видял всичко - RADOX! Официално си подавам кандидатурата за Администратор във форума, който ще защитава интересите на обикновените потребители. А когато стана администратор, веднага ще направя някой от обикновените потребители-ветерани нов Модератор, за да има някакъв баланс тук. Bobotsi, добави в анкетата хората да гласуват дали искат аз да съм Админ! Съвсем сериозно, мисля, че имам с какво да допринеса за форума и да спра самозабравилата се сурия на Митака, която само се гаври с вас. Но за момента най-важното за мен е да се проведе по възможно най-добрия начин юбилейната Мафия 30! Edited April 17 by baikiro Jack Bauer, The Olimpic Hero, Rock and 1 other 1 1 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 17 Share Posted April 17 4 minutes ago, baikiro said: Пускам мнението на @Radox по въпроса, тъй като той има забрана за постове. Радокс няма забрана за постове. Така, че без лъжи, моля. Brutalnia 1 Quote Link to comment
WereWolf Posted April 17 Share Posted April 17 37 minutes ago, baikiro said: ХАХАХАХА Айде почна с личните нападки. Уплашил си се, че искам да ти седна на мястото ли? Спокойно, не искам. Колко пъти да го повторя? Готов съм да плащам за да продължи да го има форумът. Няма да съм админ или модератор. Директно си каза, че не ти пука за потребителите и тяхното мнение в анкетата. БРАТЯ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! На тези хора не им дреме за вас. Само ви използват постовете и темите. Ако им се подмазвате сте "нормални потребители" всичко е наред. Ако казвате истината и се борите за свобода, равенство и справедливост сте "тролове". Още преди амнайсет години кат си направих рег-а и видях как се трият мнения и заглушават хора за едното нищо реших да не допринасям с активност в тираничния форум. @The Olimpic Hero ние не те харесваме, защото си от 20+ години във форума, а защото си такъв, такъв и такъв. Ако не знаеш къв си, много жалко. Отделно да правиш неща за кеф като гореизброените от теб и да казваш, че го правиш за форума не ти прави чест. baikiro and Bobotsi 2 Quote [center]Ticking away the moments that make up a dull day, Fritter and waste the hours in an off-hand way...[/center] Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 Радко ли е кандидатурата на #СЪПРОТИВАТА? Brutalnia 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Бай Киро е форумният Мунчо и ще завърши като него. Тъжното е само за тия дето му се връзват. Spoiler Мунчо е глухоням герой с психически проблеми, живеещ в манастир. Някои тълкувания свързват психическите проблеми на Мунчо с нежеланието на героя да приеме робството и неговите зверства, нещо като спасение, свобода чрез малоумие. Мунчо е този, който в романа спасява живота на Кралича, а в края на книгата се противопоставя единствен той срещу убийството на Бойчо, поради което е обесен. Дали лудостта е свобода, или жаждата за свобода чрез саможертва е лудост… Дали е спасение, или наказание? Edited April 17 by Ponetron Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 2 minutes ago, Ponetron said: Бай Киро е форумният Мунчо и ще завърши като него. Тъжното е само за тия дето му се връзват. Hide contents Мунчо е глухоням герой с психически проблеми, живеещ в манастир. Някои тълкувания свързват психическите проблеми на Мунчо с нежеланието на героя да приеме робството и неговите зверства, нещо като спасение, свобода чрез малоумие. Мунчо е този, който в романа спасява живота на Кралича, а в края на книгата се противопоставя единствен той срещу убийството на Бойчо, поради което е обесен. Дали лудостта е свобода, или жаждата за свобода чрез саможертва е лудост… Дали е спасение, или наказание? Ти щом смяташ Мунчо за негативен герой и "жалко за тия, които му се връзвали", няма какво да кажа повече по въпроса. А ти си форумният Киряк Стефчов - страхливец и подлога на турците. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Ponetron Posted April 17 Share Posted April 17 Just now, baikiro said: Ти щом смяташ Мунчо за негативен герой и "жалко за тия, които му се връзвали", няма какво да кажа повече по въпроса. А ти си форумният Киряк Стефчов - страхливец и подлога на турците. По-скоро съм Тосун Бей и смятам, че на по-нисшите в обществото, власт не трябва да се дава. Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Чакайте те, бе! Сетих се защо Понетронката е на амбразурата днес цял ден! Нали беше направен СП и номиниран за потребител на годината за сметка на Бобоци! Единият пускаше хиляди дискусионни теми, игри, PC Contest, класации за кеч мачове и каквото още се сетите. Другият ще се запомни само с мазните свирчоци, които въртеше на ГРИШАТА и на ХУНТАТА. Еми познайте, кой беше номиниран за потребител на на годината? Моите извинения към @Ponetron добре си заработва сега за тази номинация. Edited April 17 by baikiro Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Ponetron Posted April 17 Share Posted April 17 Каква амбразура те гони? Тук има само свеж разум. Влизате в частна собственост и четвърта страница искате права върху нея Това е възможно най-простият начин по който мога да ви го обясня за да ме разберете. И то по-скоро е към другите ентусиасти, не към теб. Човеко си прави форум за кеч, идва Бай Киро и Бобоци и викат - това е наше и искаме демокрация. И на всичкото отгоре го сравняват с Пеевски и държавата, което е връзка олигарх - държавна собственост, а не ретарди-частна собственост. Кажи сега разбра ли се, или да пробвам с още по-прости примери? Brutalnia 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
BAITO6O Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) 38 minutes ago, Ponetron said: смятам, че на по-нисшите в обществото, власт не трябва да се дава. Хммм така ли било то. Ако следваме тази логика. Пък тогава хората дето гледат, следят и се интересуват от българското футболно първенство (кенефЛига) трябва се кастрират, че да не се размножават повече. Се спре тая мъка и падение завинаги. Истина е друга. Ако всички спазвахме дословно и точно правилата У ФОРУМО. То потребителите дето няма са с бан.... ще се броят на пръстите на ръцете. Но кат има двойни стандартни нема ядове. Аз съм тук си правя кефа и забавлявам. Ми хубаво. Аз па кат си правя МОЯТА забава и майтап на твой гръб, с информация дето ти си споделил и казвал многократно не би трябвало май има проблем. Ако спазваме стандартите определеник от лице " Аз съм тук си правя кефа и забавлявам ". Пък ако не ги спазваме Spoiler Edited April 17 by BAITO6O Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 2 minutes ago, Ponetron said: Каква амбразура те гони? Тук има само свеж разум. Влизате в частна собственост и четвърта страница искате права върху нея Това е възможно най-простият начин по който мога да ви го обясня за да ме разберете. И то по-скоро е към другите ентусиасти, не към теб. Човеко си прави форум за кеч, идва Бай Киро и Бобоци и викат - това е наше и искаме демокрация. И на всичкото отгоре го сравняват с Пеевски и държавата, което е връзка олигарх - държавна собственост, а не ретарди-частна собственост. Кажи сега разбра ли се, или да пробвам с още по-прости примери? Сега ще ти кажа защо е наше (твое включително). Защото се състои от нашите теми, постове и тн. Те са написани от нас. Нека ги изтрием тогава и да остане всичко, което е създадено само от ХУНТАТА. Форумът е това заради моята, твоята и активността на всички други потребители през годините, а не заради няколко самозабравилили се "собственици". Те може да притежават един форум, но не притежават душите ни! Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 14 minutes ago, baikiro said: Нека ги изтрием тогава и да остане всичко, което е създадено само от ХУНТАТА. Баш твоите, ако ги изтрием, форумът няма да загуби нищо стойностно. Brutalnia 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 1 minute ago, neshev said: Баш твоите, ако ги изтрием, форумът няма да загуби нищо стойностно. Твое мнение. Аз бих казал същото и за повечето от твоите. Не можеш да ме засегнеш с лични нападки и удари под пояса. На карта е заложено много повече в момента. Но нека изтрием нещата на всички потребители щом нямаме никакви човешки права и не ви пука за нашето мнение. Трийте да видим какво ще остане. Май ще си пишете в дискорд вече. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 Не ни давай идеи. Да не осъмнем без форум на 15-и май. Quote Link to comment
batistaheel Posted April 17 Share Posted April 17 Байкиро е ясен, човекът в опозиция. Ако ти харесваш нещо, той автоматично не го харесва и ще ти изкара солидни аргументи за това. И двамата харесваме сериалът From, но съм сигурен, че пак няма да сме на едно мнение. През годините ме критикуваше за какво ли не. Та няма как сега да го взема на сериозно. Неясен ми е Бобоци. Човекът, който е правил много за форума последните години, евентуален кандидат за модераторски пост, тръгва да си прави ташак баш с началника на форума. Малко на филм ми бие цялата работа. Жалко ако е сериозен. Правите си ташак и какво очаквате екипа да направи? Те пак ви банват леко, а не както правеха едно време, бан по IP и дори като ти изтече бана, акаунта ти е загубен завинаги, а двойните акаунти бяха забранени от правилата и се наказваше, ако повторно си се регнал след като са те баннали. Знам го от личен опит. Та вие не знам от какво се оплаквате. Едно време Radox директно ни псуваше, че ще ни ибандури майките, че ще ни сецне дупарите и не се свенеше да раздава банове, ако сме се разгорещили по някаква тема, дори ако не нарушаваме правилата. Парцалесте раздавше банове за това, че пишем неправилно с фразата „очите ми бе педерас“. Та сериозно от какво се оплаквате. Екипът в момента е златен, всички са пичове и ако си пишеш нормално без да обиждаш някого, нямаш ядове. Олимпик е незаменим. Малко са хората, които са толкова отдадени на форума, само нешев евентуално може да вземе неговия пост. Повечето потребители си идват и си отиват. Паричната част също не е за подценяване. Тия хора отделят от джоба си, за да може форумът да го има. Колко вас ще ръсят пари за това? Преди се приемаха потребителски дарения, даже плучаваха специален ранк на акционери и се ползваха с огромно уважение, докато не дойде някой като байкиро, изръси доста пари и си помисли, че форумът вече е негов и правилата не важат за него, за това вече няма акционери и екипът сами се грижат за хоста. Остане ли форумът в грешни ръце, ще настъпи анархия и после ще изчезне. Колкото до потребителите, такива винаги ще има. Кеч темите никога не са били толкова активни. baikiro, Brutalnia and The Olimpic Hero 1 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 3 minutes ago, batistaheel said: Байкиро е ясен, човекът в опозиция. Ако ти харесваш нещо, той автоматично не го харесва и ще ти изкара солидни аргументи за това. И двамата харесваме сериалът From, но съм сигурен, че пак няма да сме на едно мнение. През годините ме критикуваше за какво ли не. Та няма как сега да го взема на сериозно. Неясен ми е Бобоци. Човекът, който е правил много за форума последните години, евентуален кандидат за модераторски пост, тръгва да си прави ташак баш с началника на форума. Малко на филм ми бие цялата работа. Жалко ако е сериозен. Правите си ташак и какво очаквате екипа да направи? Те пак ви банват леко, а не както правеха едно време, бан по IP и дори като ти изтече бана, акаунта ти е загубен завинаги, а двойните акаунти бяха забранени от правилата и се наказваше, ако повторно си се регнал след като са те баннали. Знам го от личен опит. Та вие не знам от какво се оплаквате. Едно време Radox директно ни псуваше, че ще ни ибандури майките, че ще ни сецне дупарите и не се свенеше да раздава банове, ако сме се разгорещили по някаква тема, дори ако не нарушаваме правилата. Парцалесте раздавше банове за това, че пишем неправилно с фразата „очите ми бе педерас“. Та сериозно от какво се оплаквате. Екипът в момента е златен, всички са пичове и ако си пишеш нормално без да обиждаш някого, нямаш ядове. Олимпик е незаменим. Малко са хората, които са толкова отдадени на форума, само нешев евентуално може да вземе неговия пост. Повечето потребители си идват и си отиват. Паричната част също не е за подценяване. Тия хора отделят от джоба си, за да може форумът да го има. Колко вас ще ръсят пари за това? Преди се приемаха потребителски дарения, даже плучаваха специален ранк на акционери и се ползваха с огромно уважение, докато не дойде някой като байкиро, изръси доста пари и си помисли, че форумът вече е негов и правилата не важат за него, за това вече няма акционери и екипът сами се грижат за хоста. Остане ли форумът в грешни ръце, ще настъпи анархия и после ще изчезне. Колкото до потребителите, такива винаги ще има. Кеч темите никога не са били толкова активни. This post has been sponsored by... THE JUNTA! WereWolf 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Recommended Posts