hacky Posted April 17 Share Posted April 17 Just now, baikiro said: А няма ли да е по-лесно да няма гаври и да не е нужно да напускат хора? И без това форумът не се пука по шевовете от активни потребители. Ти си човек, който често се заяжда с хората из различни теми, защо смяташ, че ще бъдеш по-добър от ХУНТАТА? baikiro 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) 1 minute ago, hacky said: Ти си човек, който често се заяжда с хората из различни теми, защо смяташ, че ще бъдеш по-добър от ХУНТАТА? Къде съм казал, че искам да съм админ или модератор, ве? Заяждам се основно с протежетa на ХУНТАТА. Като теб. Edited April 17 by baikiro Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 3 minutes ago, baikiro said: А няма ли да е по-лесно да няма гаври и да не е нужно да напускат хора? И без това форумът не се пука по шевовете от активни потребители. Кои са тези, които са напуснали? baikiro 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted April 17 Author Share Posted April 17 51 minutes ago, neshev said: На Бобето му беше резонен бана. Още с МЕМЕ ерата се разбрахме да играем, без да си ровим по профили и прочие. Най-малкото, Бобето можеше да пита Митко дали е ОК, без да играе самотек. Нищо не е станало, реално, стандартен бан. Да си знае мястото. Каква е тази МЕМЕ ера аз не знам, защото не съм бил тук тогава, но в случая не мисля, че съм направил нещо толкова нередно. Снимката която използвах на Олимпик е съвсем стандартна като тези които качва във форума. Единствената причина да я ползвам е, защото е без слънчевите очила с които е на всяка друга снимка и не прегръща измислени покер награди. Разбирам да става въпрос за потребител който не знаем как изглежда или за някаква много лична снимка замесваща други хора, но тук случаят не е такъв. Олимпик донякъде си е публична личност и да не мога да виждам какво става във форума за СЕДЕМ ДНИ ми се струва доста голямо изкривяване на правилата. Да не говорим че и ти ме банна преди за още по голяма глупост. Бях си сложил аватар на Острието със снимка от 2011 и когато той се върна на Ръмбъла, ти ме банна защото бил "спойлерски" 31 minutes ago, neshev said: Кои са тези, които са напуснали? Не знам, може да питаме Ицо и Хълкстъра какво мислят по въпроса...а, чакай... ЧОТУДЕ 1 Quote Link to comment
hacky Posted April 17 Share Posted April 17 12 minutes ago, Bobotsi said: Не знам, може да питаме Ицо и Хълкстъра какво мислят по въпроса...а, чакай... Питай Хълкстъра или по точно Байкиро приятеля ти защо го изгони. 54 minutes ago, baikiro said: Къде съм казал, че искам да съм админ или модератор, ве? Заяждам се основно с протежетa на ХУНТАТА. Като теб. Нали ще ставаш собственик на форума? Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 1 hour ago, baikiro said: Аз съм готов да плащам и да покрия всичко свързано с финансовата част. За активни админи и модератори допълнително ще се допитваме до желаещите и до потребителите. @hacky не е лошо да почнеш да четеш. Кой съм изгонил ве, филмар? Питай приятелчето си Нешев, който се рови по профилите на хората, а после банира други хора за същото. Няма по-хипокритска организация от ХУНТАТА. Забравих да те питам как е на вкус водата примесена със хунтска сперма, която редовно поглъщаш в дискорд каналите? Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Имаше някаква тенденция, да се пускат МЕМЕ-та с форумни герои, но теглихме чертата за лични снимки. Даже беше вкарано в правилата. Та, така. Митко може да си споделя някакви неща в социалните мрежи и дори тук, но не го прави, за да може някакви непораснали пубери да правят дийпфейкове с тях. Не мога да търся сметка на зрели хора защо не посещават форума или не пишат. Не мисля, че ХУНТАТА е проблемът, а по-скоро стигаш някаква възраст, когато имаш много по-тегави неща за вършене, отколкото да пишеш във форуми. Спокойно, ще пораснеш още малко и ще ги разбереш тия неща, Бобе. Последно, Асен имаше мераци да купува форума, но той го оцени на 3 бона. Форумът не се продава, а и не мисля, че има сериозни купувачи. Тъй че, АЛТЕРНАТИВНИЯТ форум ще е панацеята. Пазете бузките за след няколко седмици. Тогава ще е купонът. Кирчо нека си излее болката, защото вървим към неговия бенефис като форумен персонаж. В момента не мога да му откликна. Идва празникът, наречен Кеч Мания и не ми е до неговите конспирации. Чакам предложенията му за модератори. Ако има достатъчно желаещи, които не са крайни аотяги, може да спретнем едно конкурсче. Edited April 17 by neshev Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 17 Share Posted April 17 Темата е пълна глупост, защото няма как да има избори във форум, който е частна собственост, просто и ясно. За съжаление Кирчо с тролните си за Хунти и т.н, успя да внуши на част от хората във форума, че това е нещо като държавно управление, което тотално не отговаря на истината. Не, не е. И знаете ли кое е най-комичното в случая, че байкиро е един от най-големите тролове в историята на форума. Човек, който ни плюе и троли затова, че гледаме кеч. Това на територията на кеч форум, нали разбирате колко абсурдно е това? Или глупостите за липса на свобода. BWC е най-свободното място в българския интернет, където няма или почти няма цензура. Да, в БГ-мама буквално ако кажеш думата "шибано" и те банват. Не говорим за някаква по-сериозна псувна, говорим за думата "шибано". Тук си пишете всякакви коментари, псувате, кълнете, расисти сте, хомофоби сте, сексисти сте и никой не ви банва. Някой ще го отрече ли това? Чудно ми е само защо Бобоци се върза на цялото това нещо, като реално винаги ми е изглеждал един от най-нормалните потребители. Но явно всеки изтрещява в един момент. Иначе предложение за истинско за купуване на форума е правено единствено от Асен и за мен лично беше някакво супер смешно - около 3000 лева. Обаче даже и да е някаква много по-голяма сума, за мен BWC има сантиментална стойност, а предполагам и за останалите членове на Екипа, и просто не бихме продали форума. И вече за членовете на Екипа. Истината е, че аз съм най-добринеслият човек за развитието на този форум. Вече 20 години правя подкасти, интервюта с български кечисти, срещи с български кечисти, ходих в БТВ, за да защитя кеча, Миро и форума, измислих наградите на форума и продължавам всеки шибан месец да давам съдържание за този форум. Понасях обиди и ебавки толкова време, но продължавам да бъда тук. Не насрах. Ето един @nWoHulkster, колкото и той да е допринесъл също за BWC, за съжаление често е насирал и даже и в момента го няма във форума. @Radox пък примерно, който също има голям принос за BWC, изтрещяваше много пъти и тръгваше да обижда и псува всякакви хора от форума. Аз останах нормален, въпреки ебавките с мен, въпреки глупостите по мой адрес, аз никога не влязох в подобен тон, не съм обиждал потребителите и съм се държал абсолютно нормално с всеки един човек. Даже заради вас, шибани олигофрени, ме викаха в полицията. Знаете ли колко неприятно е чувството да ви звънне някакъв инспектор и да ви съобщи, че трябва да се явите в районното, но не може да ви каже по телефона предварително точно защо. Ама има ли значение за вас това, едва ли. Писал съм обяснения в полицията и то за неща, за които аз лично нямам никаква вина. @neshev - Буквално душата на форума, който всеки един ден също продължава да бъде пълна машина и да пише кеч пост за всяко едно кеч шоу. Също част от "Без Сценарий", прави наградите на BWC през последните години. Кой да е модератор ако не той? @HEIDENREICH - Потребителят на BWC, който е гледал кеч още от началото на 90-те и единствен той може да ви даде интересни и разчупени мнения от това време. Говорим за гледане на кеч в реално време в този период, а не за нещо друго, не за записи. Няма смисъл да се обяснявам повече. Темата е абсурдна, както вече казах. Дано повечето, които се заблудиха през последните месеци от глупостите на Кирчо, да се опомнят след този пост. baikiro, Brutalnia, Bobotsi and 3 others 1 1 1 1 2 Quote Link to comment
Hachiko Posted April 17 Share Posted April 17 Да ви имам проблемите.... hacky 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted April 17 Share Posted April 17 #JusticeforMystery! baikiro and Bobotsi 2 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
hacky Posted April 17 Share Posted April 17 53 minutes ago, Jack Bauer said: #JusticeforMystery! Той не отправи ли заплахи свързани с физическото здраве на Нешев? baikiro 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted April 17 Share Posted April 17 1 hour ago, hacky said: Той не отправи ли заплахи свързани с физическото здраве на Нешев? След несправедливия му перманентен бан от форума, чуек Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
hacky Posted April 17 Share Posted April 17 4 minutes ago, Jack Bauer said: След несправедливия му перманентен бан от форума, чуек Всички знаем за какво е баннат. Quote Link to comment
RcadestickR Posted April 17 Share Posted April 17 6 hours ago, baikiro said: Ами ще се сменят собственици на форума. Невъзможно е да се направи ли, какво? Време е за А Л Т Е Р Н А Т И В Е Н форум. Отдавна не сме имали. 7 hours ago, neshev said: лека-полека, форумът ще се превърне в едно интелектуално и смислено място. Bobotsi 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Една кратка история за това как тъй се събират 3 warn точки в порядъка на няколко дена. 1. Ядеш warn точка и 12 часа забрана за писане за НЕПРИЛИЧЕН ЕЗИК. В допълнение е цитирано правило №7, че е забранено да се пише на ШЛЬОКАВИЦА. На вашето внимание - НЕПРИЛИЧНИЯ ЕЗИК + ШЛЬОКАВИЦАТА. Spoiler 2. Ядеш 2 warn точки и 3 дена забрана за писане за ОБИДА. ОБИДАТА? Няма проблем, заповядайти. Spoiler Edited April 17 by StoneColdFaN Bobotsi 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted April 17 Author Share Posted April 17 10 minutes ago, StoneColdFaN said: Една кратка история за това как тъй се събират 3 warn точки в порядъка на няколко дена. 1. Ядеш warn точка и 12 часа забрана за писане за НЕПРИЛИЧЕН ЕЗИК. В допълнение е цитирано правило №7, че е забранено да се пише на ШЛЬОКАВИЦА. На вашето внимание - НЕПРИЛИЧНИЯ ЕЗИК + ШЛЬОКАВИЦАТА. Hide contents 2. Ядеш 2 warn точки и 3 дена забрана за писане за ОБИДА. ОБИДАТА? Няма проблем, заповядайти. Hide contents След този пост всякакви обяснения как всичко било справедливо и заслужено отидоха в кофата. WereWolf and baikiro 2 Quote Link to comment
hacky Posted April 17 Share Posted April 17 Пречупихте ме. След като Ледения разкри фактите, то не мога да кажа на черното - бяло. Революция! Bobotsi 1 Quote Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 (edited) Първият му БАН (дори не е БАН, а забрана за писане, за около половин ден) е по-скоро недоразумение, защото на нормалния скин изглежда като празен пост и се вижда само, когато го маркираш. Това не променя факта, че си е шльокавица. В крайна сметка, решението е вече взето и тъмният скин ще бъде премахнат. Прекалено много бъгове и драми има около него. Edited April 17 by neshev Brutalnia and Bobotsi 1 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 17 Share Posted April 17 Мислел съм си в някакви моменти да се откажа от форума заради лошото отношение в продължение на 20 години, но реално няма заради някакви си неблагодарници да го направя. Отделно и няма кадри сред новите потребители и това е абсолютен факт. Айде като сте много отворени, кой ще отиде да ви прави интервюта с кечисти от Българската Кеч Академия? Кой ще ви прави подкасти? Кой ще ви прави награди на форума? Да, няма да се оттегля. Вместо това ще подобрим условията за истинските, ценни потребители, които не са мръкачи и тролове. Rock, baikiro, WereWolf and 1 other 1 1 1 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted April 17 Author Share Posted April 17 5 minutes ago, The Olimpic Hero said: Мислел съм си в някакви моменти да се откажа от форума заради лошото отношение в продължение на 20 години, но реално няма заради някакви си неблагодарници да го направя. Отделно и няма кадри сред новите потребители и това е абсолютен факт. Айде като сте много отворени, кой ще отиде да ви прави интервюта с кечисти от Българската Кеч Академия? Кой ще ви прави подкасти? Кой ще ви прави награди на форума? Да, няма да се оттегля. Вместо това ще подобрим условията за истинските, ценни потребители, които не са мръкачи и тролове. Ахаа, значи щом някой не е на твоето мнение вече не е кадър? Ще ви преведа какво казва Олимпик тук: "Няма гъзолизци от новите потребители, само старите ни поддържат" WereWolf 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted April 17 Share Posted April 17 Пичове, Вече всеки може да прави форум с ChatGPT + малко ютуб. Дори не се иска нещо специално. Съберете се в един дискорд, байКиро да ви направи един членски внос, най-умният от вас да го пусне на AI и сте готови за под ден. Идвате в чуждо място и искате да командвате. Тия неща не стават така, не знам по какъв начин трябва да ви се обясни Влизате в чужд форум/сайт и ако ви кефи, седите, ако не - излизате. WereWolf, HBK_forever and The Olimpic Hero 2 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Rise of Thunder Posted April 17 Share Posted April 17 Дали пък подобен тип теми не омръзнаха на една част от форума, а? HBK_forever and Hachiko 2 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted April 17 Share Posted April 17 4 hours ago, The Olimpic Hero said: @neshev - Буквално душата на форума Spoiler baikiro, Bobotsi, Rock and 1 other 2 2 Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 45 minutes ago, The Olimpic Hero said: Мислел съм си в някакви моменти да се откажа от форума заради лошото отношение в продължение на 20 години, но реално няма заради някакви си неблагодарници да го направя. Отделно и няма кадри сред новите потребители и това е абсолютен факт. Айде като сте много отворени, кой ще отиде да ви прави интервюта с кечисти от Българската Кеч Академия? Кой ще ви прави подкасти? Кой ще ви прави награди на форума? Да, няма да се оттегля. Вместо това ще подобрим условията за истинските, ценни потребители, които не са мръкачи и тролове. Не те искат хората, ве! Виж резултата от анкетата. По-нагъл си и от Боби Михайлов... Това, че няма да си собственик на форума какво общо има с интервютата, подкастите и тн? Пак можеш да си ги правиш, кой те спира? Да разбирам, че ако не си на ръководен пост във форума го напускаш, така ли? Защото @neshev каза, че пак ще си е активен, без значение дали е мод или не. HBK_forever 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 17 Share Posted April 17 Just now, baikiro said: Не те искат хората, ве! Виж резултата от анкетата. По-нагъл си и от Боби Михайлов... Това, че няма да си собственик на форума какво общо има с интервютата, подкастите и тн? Пак можеш да си ги правиш, кой те спира? Да разбирам, че ако не си на ръководен пост във форума го напускаш, така ли? Защото @neshev каза, че пак ще си е активен, без значение дали е мод или не. Кирчо, темата е абсолютно безсмислена, обясних го вече. Ти, тролът, който в кеч форум казва, че не трябва да се гледа кеч, защото било позорно, ще ми обяснява. Какво изобщо да говорим. Изобщо не ме ебе анкетата. Обясних ти, че това не ти е държавно управление, а частен форум, който си има собственици. И собствениците могат да правят каквото си искат. Кое не ти стана ясно? Темата скоро ще бъде затворена и толкова. Написах точно един сериозен пост в нея, няма нужда повече да се обяснявам. HBK_forever, Brutalnia and WereWolf 2 1 Quote Link to comment
Recommended Posts