Jump to content

РЕФЕРЕНДУМ: Избори за нови модератори в BWC!

Време ли ни е за избори?  

40 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

3 minutes ago, baikiro said:

Бях започнал да се притеснявам, че закъсняваш и няма да се включиш в подкрепа на ХУНТАТА. 

Защо сме на гости според теб? Защото някакви хора плащат хостинга и не искат да дадат възможността и на други хора да го плащат? Не това не е да си на гости, това е да си в плен. 

Къде беше ти когато бях банван и гонен несправедливо от форума преди години? Нешев се застъпи за мен, Олимпик се застъпи.

baikiro
2 minutes ago, neshev said:

Никъде не съм писал, че не ми пука дали съм Мод, казах, че дори да не съм, нищо няма да се промени за мен. Демек, съществуването ми във форума не зависи от това. Другото са твои интерпретации някакви.

Единственото интересно в тази тема е кои ще са тези нови, млади и нахъсани модератори, които ще заменят ХУНТАТА? :D

1. Би ли се отказал от това да си мод, ако така иска мнозинството от хората, които "модерираш"? 

2. Това е любимото оправдание и на родните крадци и измамници. "Няма кой да дойде друг, затова си оставаме ние". Евала Нешев, имаш бъдеще в това поприще...

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Ponetron

1 minute ago, baikiro said:

Това е любимото оправдание и на родните крадци и измамници. "Няма кой да дойде друг, затова си оставаме ние".

29 minutes ago, baikiro said:

Ти не разбираш нещо, мой човек. Тези НИЕ правим форума.

Кире, айде че работния ден почна. Стига с тоя филмец.

Hustle. Loyalty. Disrespect.

baikiro
1 minute ago, hacky said:

Къде беше ти когато бях банван и гонен несправедливо от форума преди години? Нешев се застъпи за мен, Олимпик се застъпи.

Мислиш егоистично и само за себе си. В момента банваните и гонените несправедливо са доста хора. Дори не включвам себе си, а съм в тази графа от много години. 

Твоите дружки в момента са душмани на много хора. Това са фактите. 

Окей, ти им оставаш верен заради това, че са се застъпили за теб в един момент. Проблемът е че сега няма кой да се застъпи за всички несправедливо банвани и гонени. 

Твоят Парцалесте са техните Олимпик и Нешев. Не знам как да ти го обясня по-просто. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

4 minutes ago, baikiro said:

Мислиш егоистично и само за себе си. В момента банваните и гонените несправедливо са доста хора. Дори не включвам себе си, а съм в тази графа от много години. 

Твоите дружки в момента са душмани на много хора. Това са фактите. 

Окей, ти им оставаш верен заради това, че са се застъпили за теб в един момент. Проблемът е че сега няма кой да се застъпи за всички несправедливо банвани и гонени. 

Твоят Парцалесте са техните Олимпик и Нешев. Не знам как да ти го обясня по-просто. 

Дай списък с тези всички банвани.

19 minutes ago, baikiro said:

1. Би ли се отказал от това да си мод, ако така иска мнозинството от хората, които "модерираш"? 

2. Това е любимото оправдание и на родните крадци и измамници. "Няма кой да дойде друг, затова си оставаме ние". Евала Нешев, имаш бъдеще в това поприще...

Хунтата, както я наричаш, ме е избрала. Само тя може да ме отзове. :D Ако Екипът прецени, че не съм нужен, нямам никакъв проблем да отстъпя позицията. 

Мнозинството не ме интересува особено, но да приемем, че се гласува, само Олимпик и Райх имат правомощията да ме понижат, а те надали ще го направят. :D

Пък вече си е легитимен въпрос. Разбрахме, че ти и Бобето не искате да сте модератори, но искате други такива. От къде, аджеба, ще дойдат тези нови модератори? 

Edited by neshev
baikiro

Дай списък с тези всички банвани.

Само последната седмица.

@Bobotsi 

@BAITO6O

@StoneColdFaN

Всичките без причина и за гаврата. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Само последната седмица.

@Bobotsi 

@BAITO6O

@StoneColdFaN

Ще говоря с хората и ще проуча причините за това, вероятно съжаляват за действията си.

baikiro
1 minute ago, neshev said:

Мнозинството не ме интересува особено

Това ми беше достатъчно. Благодаря. 

Ще се намерят хора, спокойно. Нека ХУНТАТА се съгласи да сдаде мирно властта и ще се пуснат теми за желаещи да управляват форума и да плащат хостинга. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

kabakov
5 minutes ago, baikiro said:

Ще се намерят хора, спокойно. Нека ХУНТАТА се съгласи да сдаде мирно властта и ще се пуснат теми за желаещи да управляват форума и да плащат хостинга. 

Дай първо да видим кои ще са тея нови пък, тогава да видим дали да махаме старите.

• Upvote 1
6 minutes ago, baikiro said:

Какво значи да сдаде гласа, да ви даде паролите на форума и да се прави каквото искате? Нали знаеш колко абсурдно е това? Все едно да вляза в БГМАМА и да сменя управата. Има си собтсвеници на форума, вписани буквално в регистъра на домейна, на които даже полицията звъни ако има проблеми.
Не става тук само за месечни и годишни такси, които да се покрият, дай ми ключа за у вас, защото не ми харесва каква ракия ми сипваш като дойда на гости.

• Thanks 2
baikiro
Just now, kabakov said:

Дай първо да видим кои ще са тея нови пък, тогава да видим дали да махаме старите.

Много по-трудно е да се махнат старите от колкото да се намерят нови. 

Ти как го виждаш, че ще стане. Ще кажат няколко човека, че имат желание да управляват и изведнъж ХУНТАТА ще кажат "окей, напускаме". Това няма да стане. Директно си казват, че не им пука за нашето мнение, те плащат хостинга, ние сме им на гости и трябва да сме благодарни. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

kabakov

И пак - ако на някой не му харесва - просто напуска и не се занимава с "лошата хунта".

baikiro

Какво значи да сдаде гласа, да ви даде паролите на форума и да се прави каквото искате? Нали знаеш колко абсурдно е това? Все едно да вляза в БГМАМА и да сменя управата. Има си собтсвеници на форума, вписани буквално в регистъра на домейна, на които даже полицията звъни ако има проблеми.
Не става тук само за месечни и годишни такси, които да се покрият, дай ми ключа за у вас, защото не ми харесва каква ракия ми сипваш като дойда на гости.

Ами ще се сменят собственици на форума. Невъзможно е да се направи ли, какво? 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

kabakov

И защо, питам аз, трябва да се сменят собствениците на форума? Да ме прощавате за невежеството, ама собственика не е ли един, който е дал правомощия на 2-3-има да модерират.

Кат не ти харева - "чао гламчо" и толкоз...

Edited by kabakov
10 minutes ago, baikiro said:

Само последната седмица.

@Bobotsi 

@BAITO6O

@StoneColdFaN

На Бобето му беше резонен бана. Още с МЕМЕ ерата се разбрахме да играем, без да си ровим по профили и прочие. Най-малкото, Бобето можеше да пита Митко дали е ОК, без да играе самотек. Нищо не е станало, реално, стандартен бан. Да си знае мястото.

Бановете на Тошето и Ледения са леко кавалски, но нищо фрапантно не е станало.

Кирето трябва да е с перманентен БАН, просто сме добри хора и го държим за общо забавление. :D

Абе, по-толерантен форум няма как да бъде. Представяте ли си в друг форум да има подобна тема и да не е изтрита на минутата, а псевдо-революционерите да не бъдат изтрити директно. Еми, няма. :D

baikiro
Just now, neshev said:

На Бобето му беше резонен бана. Още с МЕМЕ ерата се разбрахме да играем, без да си ровим по профили и прочие. Най-малкото, Бобето можеше да пита Митко дали е ОК, без да играе самотек. Нищо не е станало, реално, стандартен бан. Да си знае мястото.

Бановете на Тошето и Ледения са леко кавалски, но нищо фрапантно не е станало.

Кирето трябва да е с перманентен БАН, просто сме добри хора и го държим за общо забавление. :D

Абе, по-толерантен форум няма как да бъде. Представяте ли си в друг форум да има подобна тема и да не е изтрита на минутата, а псевдо-революционерите да не бъдат изтрити директно. Еми, няма. :D

А сега си представи в друг форум админите и модераторите да са тролове и да раздават канвалски банове? Еми, няма. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Just now, baikiro said:

Ами ще се сменят собственици на форума. Невъзможно е да се направи ли, какво? 

Не можеш да искаш да ти се даде собтсвеността на нещо просто така, това е дигитален продукт, но е същото като да искаш някой да ти даде къщата си.

Направи ми оферта за продажба, което е по-нормално, предполагам, че 20 годишен форум  с активни потребители и с 20 годишен домейн ще струва според мен около 10 хиляди, но зависи вече те на колко се навият. 
После ще си плащаш таксата от няколко стотин лева на година, но кабаков няколко пъти те пита кажи кои са тези хора, дай имена готови да плащат и да подържат форума.

kabakov

Както казах - интернет е свободен свят - отваряш сайт за хостинг, плащаш си хостинга, правиш си форум, администрираш си го по свой вкус и воаля - няма хунта.

А сега си представи в друг форум админите и модераторите да са тролове и да раздават канвалски банове? Еми, няма. :D

В колко форума си бил част? :D В БеГе Мама, например, те банват само, ако напишеш псувня. Да не говорим, ако изразиш негативно мнение към администрацията на форума. 

baikiro
5 minutes ago, kabakov said:

И защо, питам аз, трябва да се сменят собствениците на форума? Да ме прощавате за невежеството, ама собственика не е ли един, който е дал правомощия на 2-3-има да модерират.

Кат не ти харева - "чао гламчо" и толкоз...

Защото собствениците са се самозабравили? Всяко нещо си има някакви граници. Защо да не можем да живеем в хармония? "Ако не ти харесва, че те гаврят, прав ти път". Доста хора така напускат през годините. Ние сме живи хора, бе. Не някаква вещ, която принадлежи на собственикът на форума и той може да си прави каквото иска с нея. 

5 minutes ago, hacky said:

Не можеш да искаш да ти се даде собтсвеността на нещо просто така, това е дигитален продукт, но е същото като да искаш някой да ти даде къщата си.

Направи ми оферта за продажба, което е по-нормално, предполагам, че 20 годишен форум  с активни потребители и с 20 годишен домейн ще струва според мен около 10 хиляди, но зависи вече те на колко се навият. 
После ще си плащаш таксата от няколко стотин лева на година, но кабаков няколко пъти те пита кажи кои са тези хора, дай имена готови да плащат и да подържат форума.

Аз съм готов да плащам и да покрия всичко свързано с финансовата част. За активни админи и модератори допълнително ще се допитваме до желаещите и до потребителите. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Just now, baikiro said:

Защото собствениците са се самозабравили? Всяко нещо си има някакви граници. Защо да не можем да живеем в хармония? "Ако не ти харесва, че те гаврят, прав ти път". Доста хора така напускат през годините. Ние сме живи хора, бе. Не някаква вещ, която принадлежи на собственикът на форума и той може да си прави каквото иска с нея. 

Аз съм готов да плащам и да покрия всичко свързано с финансовата част. За активни админи и модератори допълнително ще се допитваме до желаещите и до потребителите. 

Еми направи им оферта, може да харесат сумата и да се разберете, подписвате договор и се оправяте.

baikiro
Just now, hacky said:

Еми направи им оферта, може да харесат сумата и да се разберете, подписвате договор и се оправяте.

Много пъти съм го правил. Не искат и да чуят за това. Причините са ясни. Даже в една предна тема пак го писахме същото с теб. Не знам защо се правиш на паднал от Марс. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

kabakov
2 minutes ago, baikiro said:

Много пъти съм го правил. Не искат и да чуят за това.

Еми гова ти остава само един вариант:

11 minutes ago, kabakov said:

Както казах - интернет е свободен свят - отваряш сайт за хостинг, плащаш си хостинга, правиш си форум, администрираш си го по свой вкус и воаля - няма хунта.

baikiro
Just now, kabakov said:

Еми гова ти остава само един вариант:

А няма ли да е по-лесно да няма гаври и да не е нужно да напускат хора? И без това форумът не се пука по шевовете от активни потребители. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!