Bobotsi Posted April 16 Share Posted April 16 Както може би много от вас знаят, бях несправедливо пратен за няколко дни на заточение на Банановите острови. Условията бяха много тежки и добре че съм фен на Сървайвър, че да успея да преживея. Хубавото е, че имах доста време за размисъл. Замислих се, справедливо ли е едни и същи хора да отговарят по важните въпроси във форума? Защо винаги Те избират кой да бъде баннат и кой не? Не трябва ли да има някакъв механизъм който да предпазва обикновените потребители от изкривяването на законите им и злоупотребите с власт? Ами да, има и се нарича "демокрация". Няма ли да е най-справедливо Екипа да няма постоянни членове? Така когато знаеш, че мястото ти не е гарантирано, ще може да вършиш задълженията си с много повече внимание и няма да развиеш чувство за безнаказаност. Предлагам да провеждаме избори за Екип! Гласуването ще е прозрачно, за да се избегнат фалшивите профили. Право на глас ще имат само тези потребители, които са регистрирани във форума поне една година преди началото на изборите. Мандата ще трае 2 години, като през това време всеки който е избран, но почувства че не може да изпълнява задълженията си пълноценно, ще има право на оставка. Гласувайте в анкетата на този референдум. Отворен съм за предложения и дискусии. Нека заедно изковем законите на бъдещето! Vox Populi, Vox Dei Quote „Властта покварява, а абсолютната власт покварява абсолютно.“ — Лорд Актън „Който контролира миналото, контролира бъдещето. Който контролира настоящето, контролира миналото.“ — Джордж Оруел, 1984 „Най-добрата мярка за човек е как използва властта, когато я получи.“ — Платон „Да управляваш значи да служиш, не да господстваш.“ — Лао Дзъ Rock, baikiro, WereWolf and 1 other 1 1 2 Quote Link to comment
Sashundera Posted April 16 Share Posted April 16 (edited) За толко години не ме направиха супер потребител, въпреки че го заслужавам. Потребител съм от 2011 г. Хунта. Подкрепям предсрочни избори. Edited April 16 by Sashundera HBK_forever, The-Resident-Ev!L, baikiro and 3 others 4 1 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Ponetron Posted April 17 Share Posted April 17 Бил съм в около десет форума и никога демокрацията не е проработвала. Във форумите работи само диктатурата. Или търпете, или разстрел. А и бананите не са нищо особено, не ви трябва демокрация. Quote „Свободата е толкова ценна, че трябва да бъде строго ограничена.“ - Владимир Ленин "Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони — статистика." - Йосиф Сталин „Политическата власт произлиза от дулото на оръжието.“ - Мао Дзедун "Щом нямаш пари, какво ще решиш ти, бе!" - Тодор Живков HBK_forever and baikiro 1 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 12 minutes ago, Ponetron said: Бил съм в около десет форума и никога демокрацията не е проработвала. Във форумите работи само диктатурата. Или търпете, или разстрел. А и бананите не са нищо особено, не ви трябва демокрация. Защо лижеш гъза на Хунтата толкова очевидно? Какво толкова ти предложиха за да избълваш тези небивалици? Bobotsi, WereWolf and HBK_forever 2 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Bobotsi Posted April 17 Author Share Posted April 17 15 minutes ago, baikiro said: Защо лижеш гъза на Хунтата толкова очевидно? Какво толкова ти предложиха за да избълваш тези небивалици? Кой знае с какво го държат. Quote Link to comment
Ponetron Posted April 17 Share Posted April 17 Написал съм го в първото си изречение и пак питате. Вие не може да разберете елементарен текст, а ще управлявате такава институция? Quote "Това което ние построихме, вие не може да го боядисате" - Тодор Живков HBK_forever 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 Темата не заслужава сериозни отговори, но набързо ще обясня ситуацията, без да обвързвам останалите членове на Екипа с мнението ми. Да се допитваш до масовката, за сериозни теми, е безсмислено. Потребителите в BWC не са ангажирани, а по-скоро търсят сеира, тъй че всякакво публично гласуване ще доведе до изкривявания. Без да коментирам фалшиви профили и прочие, които биха тотално опорочили вота. Няма нужда от нови модератори. Форумът е малък, с функционираща спам система, тъй че 2-3 човека са достатъчни за модериране. Вече не мисля, че има някой достоен в момента да е модератор. От цялата работа печелиш само негативи. Малцина са тези, които оцеляхме, другите си биха камшика. Да ти мрънкат постоянно, да те филмират за глупости и да те изкарват най-големият дебил, еми малко биха се занимавали в дългосрочен план. Форумът има нужда от чистка и връщане към нормалността. Скоро започваме с кеч разделите, като пробен тест, но предполагам до края на годината ще обхванем целия форум. Ще се залага на качествените постове и дискусии, и лека-полека, форумът ще се превърне в едно интелектуално и смислено място. HBK_forever, WereWolf, baikiro and 2 others 1 1 1 2 Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 3 minutes ago, Ponetron said: Написал съм го в първото си изречение и пак питате. Вие не може да разберете елементарен текст, а ще управлявате такава институция? Защо автоматично смяташ, че тези, които искат промяна са тези, които ще са новите управляващи? Аз конкретно не искам да имам нищо общо с управлението на БВЦ. Стига за мен тая награда за Хунтата да няма награда! Като се замисля @Bobotsi не би бил лош избор за член на новото управление. Активен, добър технически и със силен морален компас. 5 minutes ago, neshev said: Темата не заслужава сериозни отговори, но набързо ще обясня ситуацията, без да обвързвам останалите членове на Екипа с мнението ми. Да се допитваш до масовката, за сериозни теми, е безсмислено. Потребителите в BWC не са ангажирани, а по-скоро търсят сеира, тъй че всякакво публично гласуване ще доведе до изкривявания. Без да коментирам фалшиви профили и прочие, които биха тотално опорочили вота. Няма нужда от нови модератори. Форумът е малък, с функционираща спам система, тъй че 2-3 човека са достатъчни за модериране. Вече не мисля, че има някой достоен в момента да е модератор. От цялата работа печелиш само негативи. Малцина са тези, които оцеляхме, другите си биха камшика. Да ти мрънкат постоянно, да те филмират за глупости и да те изкарват най-големият дебил, еми малко биха се занимавали в дългосрочен план. Форумът има нужда от чистка и връщане към нормалността. Скоро започваме с кеч разделите, като пробен тест, но предполагам до края на годината ще обхванем целия форум. Ще се залага на качествените постове и дискусии, и лека-полека, форумът ще се превърне в едно интелектуално и смислено място. Като е толкова неблагодарно да си модератор в БВЦ, затова ли го стискаш толкова силно и не искаш да чуеш за оставка? Сякаш нямаш по-важни неща в живота от това да си мод в кеч форум? Oh, wait... HBK_forever 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Ponetron Posted April 17 Share Posted April 17 1 minute ago, baikiro said: Защо автоматично смяташ, че тези, които искат промяна са тези, които ще са новите управляващи? 8 hours ago, Bobotsi said: Предлагам да провеждаме избори за Екип! 1 minute ago, baikiro said: @Bobotsi не би бил лош избор за член на новото управление. Това ли е демокрацията? Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
Bobotsi Posted April 17 Author Share Posted April 17 6 minutes ago, neshev said: Потребителите в BWC не са ангажирани, а по-скоро търсят сеира, тъй че всякакво публично гласуване ще доведе до изкривявания. Без да коментирам фалшиви профили и прочие, които биха тотално опорочили вота. Няма как да се опорочи вота, защото гласуването ще е публично. Всеки ще може да види дали гласувалите потребители са легитимти или фейкове. Аз също нямам амбиция да съм модератор, но мисля, че нещата трябва да се променят. Във форума съм от 8 години и едни и същи хора са така нареченият Екип. Нека пробваме с други, може би така ще се намалят сръдните и филмите. baikiro 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 Just now, Ponetron said: Това ли е демокрацията? Нищо не каза, давай пак, че парите на Хунтата още не са постъпили по сметката ти. Аз си казах мнението за Бобоци. Точно това е демокрацията. Всеки да може да си каже мнението. Ще спечели този, който бъде избран от МНОЗИНСТВОТО, а не от 2-3 души (ХУНТАТА). Bobotsi 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 Като нямате амбиции, желание (предполагам и капацитет? ) от къде ще дойдат тези нови модератори? Ще ги вкарваме от Сомалия ли? Или форумът ще е на самотек и ще си праскате анкети? Не е сериозно. Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 Just now, neshev said: Като нямате амбиции, желание (предполагам и капацитет? ) от къде ще дойдат тези нови модератори? Ще ги вкарваме от Сомалия ли? Или форумът ще е на самотек и ще си праскате анкети? Не е сериозно. Не се притеснявай, все ще се намерят хора. Ти кажи като е толкова НЕБЛАГОДАРНО и ТРУДОЕМКО да си модератор, защо не си подадеш оставката? Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Ponetron Posted April 17 Share Posted April 17 7 minutes ago, baikiro said: Точно това е демокрацията. Всеки да може да си каже мнението. Вие не можете да разберете, че тук сме на гости, тук няма Ние. Това вашето е същото като да вляза утре у вас и да ти кажа "Искам заедно да управляваме този дом". Така звучите отстрани. Регистрацията във форум не го прави твой. Дава ти право да пишеш мнения за което имате пълната свобода. batistaheel 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 1 minute ago, Ponetron said: Вие не можете да разберете, че тук сме на гости, тук няма Ние. Това вашето е същото като да вляза утре у вас и да ти кажа "Искам заедно да управляваме този дом". Така звучите отстрани. Регистрацията във форум не го прави твой. Дава ти право да пишеш мнения за което имате пълната свобода. Ти не разбираш нещо, мой човек. Тези НИЕ правим форума. Без постовете на тези НИЕ спира всякаква активност и Хунтата го закрива и почва да си пише по Дискорд, Скайп и тн. The-Resident-Ev!L and HBK_forever 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 6 minutes ago, baikiro said: Ти кажи като е толкова НЕБЛАГОДАРНО и ТРУДОЕМКО да си модератор, защо не си подадеш оставката? Дали съм МОД, или не, нищо не се променя за мен. Пак ще съм активен във форума. Ако не беше социопат, може би щеше да проявиш някаква емпатия и да вникнеш в написаното. За Бобето не знам какъв филм му е в главата, но се надявам, че просто те ебава, правейки се на солидарен с "каузите" ти. baikiro, Bobotsi and HBK_forever 1 2 Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 Just now, neshev said: Дали съм МОД, или не, нищо не се променя за мен. Пак ще съм активен във форума. Ако не беше социопат, може би щеше да проявиш някаква емпатия и да вникнеш в написаното. Много добре. Напусни позицията си тогава. Или ще си останеш само с празните думи? Чакаме действия, а не празни приказки. HBK_forever 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 Само не разбрах защо трябва да напускам каквото и да е било? HBK_forever 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted April 17 Share Posted April 17 5 minutes ago, baikiro said: Без постовете на тези НИЕ Идват други... А и това е форум за кеч. Ако се заключи последния раздел, дори никой няма да разбере, че те няма. baikiro 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 Just now, neshev said: Само не разбрах защо трябва да напускам каквото и да е било? XAXAXAXAXA Защото говориш едно, а правиш съвсем друго. Хем не ти пука дали си мод, хем не би напуснал позицията. Хванал си се в тази онлайн "власт" и ще я стискаш каквото и да става. Поне си кажи нещата както са. Иначе ако МНОЗИНСТВОТО иска промяна пак ли не би напуснал? Не ти пука какво искат 90% от хората, които "модераторстваш". Много ми прилича на българските политици. Хората не ги искат, но те стоят. Твърдят, че по всяко време може да си подадат оставката, но никога не го правят. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
hacky Posted April 17 Share Posted April 17 Този филм стана прекалено детински, както Понетрона каза, ние сме на гости. Киро вместо да се занимаваш с глупости, почвай да си каниш хората за Мафия сезона. Боботси, а ти не падай на нивото на Кирето, не му се връзвай на филмарските тролни за Хунтата. baikiro 1 Quote Link to comment
neshev Posted April 17 Share Posted April 17 Никъде не съм писал, че не ми пука дали съм Мод, казах, че дори да не съм, нищо няма да се промени за мен. Демек, съществуването ми във форума не зависи от това. Другото са твои интерпретации някакви. Единственото интересно в тази тема е кои ще са тези нови, млади и нахъсани модератори, които ще заменят ХУНТАТА? HBK_forever 1 Quote Link to comment
baikiro Posted April 17 Share Posted April 17 Just now, hacky said: Този филм стана прекалено детински, както Понетрона каза, ние сме на гости. Киро вместо да се занимаваш с глупости, почвай да си каниш хората за Мафия сезона. Боботси, а ти не падай на нивото на Кирето, не му се връзвай на филмарските тролни за Хунтата. Бях започнал да се притеснявам, че закъсняваш и няма да се включиш в подкрепа на ХУНТАТА. Защо сме на гости според теб? Защото някакви хора плащат хостинга и не искат да дадат възможността и на други хора да го плащат? Не това не е да си на гости, това е да си в плен. HBK_forever 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
kabakov Posted April 17 Share Posted April 17 Че кво му е на управлението - форума си върви, що-годе е активен, има разнообразни теми и дискусии, още повече различни мнения. Това че някой хора - и от единия и от другия лагер - изпадат в детински караници си е личен проблем. Един се кара друг, после трети с четвърти. Като се завърти властта ще стане обратното. На който не му харесва да си направи друг форум и да го развие до размерите на този. Вече имаме опит с подобно нещо от преди десет-петнайсет години. Лично за мен дали съм потребител или супер потребител ми е все тая. Цъкам си из темите, пускат тук там някое мнение, колко смислено, колко не - друга тема. Това си ме кефи. Пък дали администраторите/модераторите ще се казват нешев, хаки, байкиро, олимпик и т.н. ми е все тая... batistaheel and hacky 2 Quote Link to comment
Recommended Posts