Devil Posted April 13 Share Posted April 13 Roman Reigns is coming to the final RAW before WrestleMania AJ Styles vs. Karrion Kross krriiissss 1 Quote Link to comment
Price Posted April 14 Share Posted April 14 VID_20250414_092742_321.mp4 krriiissss 1 Quote Link to comment
Price Posted April 15 Share Posted April 15 Доста безлично шоу като за преди КМ. Не успяха особено да надъхат. Надявам се поне на SD да се постараят една идея повече. Историите и враждите са окей и интересни, но просто не и като за КМ. По скоро за Summerslam. Единствено Коди - Сина и тройният ME са сериозен калибър и държат интереса тази година. krriiissss and The-Resident-Ev!L 2 Quote Link to comment
Ed2097 Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) Сет Ролинс отново става интересен. А любовния триъгълник между Роман Рейнс, Пол Хеймън и Си Ем Пънк става все по-комичен, като някаква гей драма на netflix. Edited April 15 by Ed2097 krriiissss 1 Quote Link to comment
Dudley Posted April 15 Share Posted April 15 Две поредни шоута , Сет Ролинс излиза над останалите двама в края на шоуто... Тия слухове , че щял да спечели мача с помощта на Хейнман все повече ми се струват комични. The-Resident-Ev!L, pedia4ovek and krriiissss 3 Quote Link to comment
batistaheel Posted April 15 Share Posted April 15 Brock Lesnar се превърна в новия Chris Benoit за WWE. На това шоу доста ясно си пролича когато единия от коментаторите каза, че CM Punk е first ever Paul Heyman guy, което е лъжа от всякъде. Първият човек на Пол Хейман, още от 2002-а година беше Брок Леснар. За периода преди него не знам, но след него Пол е имал и други „клиенти“, а Пънк не му е никакъв приятел. Много удобно забравят, че Хейман взе страната на Брок при кофликта им през 2013-а. Разбирам, че не могат да споменават Брок, но да не ни правят и на луди. И това не е първият случай, в който Рейнс е в конфликт с Хейман. По време на враждата му с Леснар през 2022-а пак беше в конфликт с Хейман, защото го подозираше, че все още е лоялен на Брок и, че едва ли не заговорничат двамата. Целеият този сторилайн според мен е тъп, изобщо не трябваше да намесват Хейман. Ако наистина Хейман ще забива в нож гърба на Рейнс, нямаше да го тийзват, всичко ще ше да е нормално между двамата, за да може шокът от предателството да е по-голям. Даже сега това повече ме дразни, защото очевидно Рейнс ще спечели мача с помоща на Хейман. Ролинс е имал своите големи победи на КечМания, Рейнс е имал своите големи победи на КечМания, CM Punk...ами не мога да се сетя за негова голяма победа на КечМания, тази срещу Крис Джерико за голяма ли се води? Според мен Пънк има нужда от победата тук, за да може после да издига младите и победите срещу него да значат нещо. Искам победа на Пънк заради посочените причини, но очаквам Рейнс да бие, за да се завърне триумфално на турнира след загубата миналата година. The-Resident-Ev!L, krriiissss, HEIDENREICH and 3 others 5 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted April 15 Share Posted April 15 5 minutes ago, batistaheel said: Brock Lesnar се превърна в новия Chris Benoit за WWE. На това шоу доста ясно си пролича когато единия от коментаторите каза, че CM Punk е first ever Paul Heyman guy, което е лъжа от всякъде. Първият човек на Пол Хейман, още от 2002-а година беше Брок Леснар. За периода преди него не знам, но след него Пол е имал и други „клиенти“, а Пънк не му е никакъв приятел. Много удобно забравят, че Хейман взе страната на Брок при кофликта им през 2013-а. Може би се има предвид, че Пънк беше първият който се обяви за "Paul Heyman Guy". Иначе и мен ме подразни че го изкараха, все едно Пънк и Хеймън са се разделили заради напускането на Пънк. The-Resident-Ev!L, krriiissss and batistaheel 3 Quote Link to comment
neshev Posted April 15 Share Posted April 15 Добър финален сегмент. За мач без традиционен залог, добре изградиха мача и има интересни варианти, които се съмнявам да приложат. Според мен идеята е да дадат на Punk мечтаната ME победа и да го държат силен за летния сезон, докато Roman и Rollins да си продължат враждата, като Heyman отново ще бъде позициониран като ябълката на раздора. Gunther направи най-силното си промо досега. Въобще, в момента е един от най-последователните и силни образи в компанията. Ако загуби на WM, ще бъде интересно как ще бъде позициониран. Има някои потенциално интересни вражди, които могат да реализират, когато не са ограничени от това, че е шампион. Доста кофти се стовариха върху коляното на Bron, дано няма сакатлъци преди WM. Общо взето, всеки един от четиримата е логичен победител, но предполагам ще изберат Dom, с което да освободят Bron към по-големите вражди и да постелят за Dom срещу Balor през лятото. Julius Creed се справи доста добре срещу Rey Mysterio. Бих желал да гледам по-често братятата Creed. Gable си играе ролята добре, но определено на тази WM доста от нещата изглеждат сякаш могат да бъдат на всяко PPV и се губи част от грандиозността на шоуто. Karrion Kross прави доста интересни неща от към образ, но засега не могат да ги транслират за живата публика, която е безразлична към него. Със сигурност, връщането на стария му entrance е добро начало. AJ срещу Logan Paul има сериозен потенциал да е един от мачовете на турнира. Новият finisher на Logan Paul е красота. Женките ги оставиха на пакети тази седмица, но не мисля, че има какво още да предложат от към история. Liv срещу Bayley беше солиден мач, но този женски отборен мач не е нещо, което е достойно за WM. Добро go-home шоу за RAW. Добре доизградиха враждите и имаше няколко стабилни TV мача. Цялостно, тази WM подхождат изключително консервативно и подозирам, че усилията им ще бъдат насочени към SummerSlam, който ще е по-важният турнир тази година. Но трябва да внимават, за да не изпържат тотално публиката, която е закърмена с големи мачове. На тази WM, единствено Cena vs. Cody и Punk vs. Reigns vs. Rollins се усещат като WM калибър мачове, но те по-скоро ще бъдат проводник на други програми, а не някакви епични завършеци. The-Resident-Ev!L, krriiissss and HEIDENREICH 2 1 Quote Link to comment
Berbo Posted April 15 Share Posted April 15 Джей Усото с тая прическа, ако си обръсне брадата ще заприлича на Боби Сикскилър. RcadestickR, krriiissss and batistaheel 3 Quote Link to comment
Price Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) Батистапета, буквално миналата седмица споменаха Брок по телевизията в промо. Не се сещам кой беше, дали не беше Дрю на Разбиване, но споменаха Брок (без Леснар) Edited April 15 by Price krriiissss 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted April 15 Share Posted April 15 Доволен съм, че Ел Гранде Американо все пак ще има мач на Мания. Факт е, че цялата презентация говореше по-скоро, че с Рей Мистерио ще имат такъв мач, но беше лека изненада че чакаха толкова за да го обявят официално. Ел Гранде е един от най-горещите мидкард образи в момента, пък бил той и комедиен такъв, така че в моите очи беше задължително да го видим на Мания. Другото нещо което ми допадна е Кариън Крос. Винаги съм му бил фен, но дълго време ми изглеждаше, че като че и той няма нужната мотивация, а и презентацията му на моменти беше ужасна. В момента виждаме големи подобрения и в двете направления, а това че компанията изглежда инвестирана да постигне нещо около него, само може да ме радва, защото в нито един момент не ми е изглеждало да са се отказали от неговия ребилд. Дано да прокопса в дългосрочен план. Отново епичен финален сегмент. Тук въпросът е нужно ли е да сме изненадани, при положение че това е канон що се отнася до шибаните Роман Рейнс и Пол Хейман? Именно понеже двамата са толкова добро комбо, не съм фен на идеята те да бъдат разделяни, нито вярвам че имат логика да го правят. Когато нещо работи толкова добре, не го пипай. А в случая и Ролинс и Пънк също са си достатъчно успешни образи и без Пол, просто не усещам тази нужда да се прави подобна промяна тук. Но пък самата история е разказана изключително увлекателно и може би за част от публиката ще остане усещането, че едва ли не целия билд за мача им обещава Хейман да предаде Роман и биха останали разочаровани ако това не се случи. Така или иначе, аз не съм от тях и си стискам палци да няма разделяне между Уайзмена и Вожда. The-Resident-Ev!L, Bobotsi and krriiissss 3 Quote Link to comment
batistaheel Posted April 15 Share Posted April 15 1 hour ago, Berbo said: Джей Усото с тая прическа, ако си обръсне брадата ще заприлича на Боби Сикскилър. Мисля че имат известна прилика, как пък се сети точно за него? krriiissss and The-Resident-Ev!L 2 Quote Link to comment
RcadestickR Posted April 17 Share Posted April 17 On 4/15/2025 at 7:54 PM, Berbo said: Джей Усото с тая прическа, ако си обръсне брадата ще заприлича на Боби Сикскилър. Рино Роман Рейнс и Джоби Зирокилър в отбор. Пол Левек, знам, че четеш. Тази абсолютна money идея ти я давам безплатно, следващата на половин цена. Berbo, Metzgermeister, batistaheel and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
Berbo Posted April 17 Share Posted April 17 7 hours ago, RcadestickR said: Рино Роман Рейнс и Джоби Зирокилър в отбор. Пол Левек, знам, че четеш. Тази абсолютна money идея ти я давам безплатно, следващата на половин цена. Бъди сигурен, че чете. Скоро очаквай ударното дуо в действие. krriiissss 1 Quote Link to comment
Recommended Posts