Jump to content

WWE SmackDown - 11 април 2025

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.0aef501441fd13045ebf40fecec6e7a3.jpeg

Rey Fenix vs. Berto

image.thumb.jpeg.c3403a004b7792d95d2f4cc25cf64206.jpeg

Cody Rhodes returns to SmackDown on the road to WrestleMania

image.thumb.jpeg.cd2897bf8acf9ed329faeccfee886dd7.jpeg

Damien Priest come face-to-face with Drew McIntyre

Не съм изгледал все още шоуто, в момента съм на излизането на Финикс. Но не мога да не отбележа, че е тъжно колко празни места има в залата, 8 дни преди КМ. Това би следвало да е достатъчно алармиращо към HHH и креативния екип, че има спешна нужда от корекции в баланса между двете шоута. И още по-спешно да се намалят тези 3 часа на Smackdown. 

Колко празни места да е имало? :D Десет хиляди и горница в залата. 

image.thumb.png.5ec2910a69e61b2892b38815e70d0a74.png

image.thumb.png.d890e91822ac5c3cf75dd47dbcd01f0e.png

Не мога да спра на точния кадър, в Нетфликс не мога да прехвърлям по кадри. Но тук в тази последователност се вижда, че в нея част на залата няма никакви хора. Ясно е, че там има места, които не се продават и винаги са празни. Но чак цялата секция да е празна, не знам. 

Edited by Price

Това им е посещаемостта последните години в тази зала:

SD (11 април 2025) - 10,194

SD (13 септември 2024) - 13,423

RAW (10 април 2023) - 10,264

SD (9 септември 2022) - 9,846

Повечето зали, в които провеждат седмични шоута, побират към 18-20 хиляди, тъй че е нормално цели секции да са празни. Но всичко над 10 хиляди може да се счита за успех. 

Edited by neshev
THE ENEMY

Не си правете някакви крайни заключения по празните места. Първо, цените за билетите скочиха рязко при ТКО. Второ, САЩ е пред рецесия, а Сиатъл от край време е регион който си има проблеми. И разбира се, нямаме Роман, нямаме Сина, единствения голям драу на шоуто е Коди.:(

Гаунтлет мачовете са фетиш на Зетя. Но смятам, че този конкретно си беше на място и си свърши работата. В момента женската отборна дивизия е трагична, има липса на добри отбори. Може би е добре, че събраха Бейли и Лира. И двете не прокопсват особено като сингъл кечистки. Силните им страни са предимно на ринга, както видяхме и от мачът им миналата седмица. Освен това, Валкирия има историята на протеже на Беки в миналото, в момента има възможност да е в подобна роля и с Бейли, та имат възможност да и градят някакът легаси path в лонг търм, макар че честно казано мацката е прекалено безлична и я чака много работа да го прокопса до там. Мисълта ми беше, че въпреки очевидните недостатъци на положението цялостно, отборът е добър. Подходящ избор за съпернички на Лив и Ракел, хареса ми и как си доминираха гаунтлета от началото до края, добре ги билднаха. На самата Мания всичко освен запазване на Ливчето ще е простотия. Не може отбор закърпен една седмица преди Мания да ти детронира най-добрия женски образ в ростера.:D

Капитан Морган тази седмица си свали дамската превръзка и прегази Свещенника. Преди няколко месеца гледахме как краде гривна, сега гепи гердан. Най-вероятно има някакви житански корени, кой да ти знае. Слаба работа.

Харесвам Рей Феникс. Има нужда малко да понаправи релеф и финишъра му е посредствен, но това са ми критиките. А да, и не е първа младост, мисля че гони 40 и той. Иначе в момента има най-добрия аутфит и най-готината луча маска след Рей Мистерио, харесвам и ентранса му. Също така няма кринджавите маниери на брат си Пенталиньо.

Зелина Вега все още е една мега яка путка.:wank: Предполагам, че или не я слуша главата, или не е въртяла свирки на правилните хора. Винаги съм я смятал и за много талантлива, нямам идея как не е прокопсала още. Но може би тук вече ще получи някакъв мини спот с мидкард титлата. Фен съм на Челси, но по-скоро зациклиха там. Това със сикрет сървиз е голяма простотия, в моите очи е греда. :D Така че няма лошо да се пробва нещо различно с Вега.

Кодича направи добра реклама на wwe шопа и на титлите които се продават там. Честно казано не ми допадна промото, не че беше трагедия, но поне аз очаквам повече една седмица преди Мания.

Тук ми разправяха как покрай Мания бил най-гледания период и нямало по-добро време за Роксанчето да я презентират на публиката. Спор няма, голяма звезда стана. Добре че ми напомниха, че съществува. Това са вашите експерти, bwc. Иначе добър спот беше атаката на Шарлът над Тиф. Не е много оригинално, но нямаха голям избор. Всеки промо батъл би бил пагубен за Флеър, хийта към нея е почти на нивото на Екс пак.:D Така че освен такъв побой, не виждам какво друго можеха да измислят. Малко ми е тъжно дори за Шарлът, понеже жената си е легенда, освен това въпреки обвиненията, че е непо, то е и доста кадърна, а преди пластичните операции не беше и толкова зле като излъчване. В момента може би трябва да се замисли за кариера извън WWE.

Хареса ми финала на шоуто. Макар че и Джейкъб е с някакъв 50/50 буукинг, просто му отиват такива сегменти където изкъртва противника си. Ясно е, че има предпоставки това да доведе до запазване на Найт. В този мач нямам големи претенции кой да победи, фен съм и на двамата. По-скоро ми се струва, че ще има намеса на Соло и след това ще враждуват с Фату.

• Upvote 3
4 minutes ago, THE ENEMY said:

Тук ми разправяха как покрай Мания бил най-гледания период и нямало по-добро време за Роксанчето да я презентират на публиката. Спор няма, голяма звезда стана. Добре че ми напомниха, че съществува. Това са вашите експерти, bwc.

Как ще коментираш фактa, че Сольо за трета поредна година пропуска WM, след като му предричаше ГОЛЯМИЯ пуш преди полвин година? :unsure:

Edited by neshev
THE ENEMY

Въобще не четеш какво пиша. Прогнозите ми за Соло винаги са били, че ще се обърне срещу Роман и ще получи някакъв пробен рън. Оттам нататък съм твърдял, че като цяло съм му фен. 

Факт е, че прокопса повече от Ларс Съливан, само заради това е смешно да ми повдигаш темата.

24 minutes ago, THE ENEMY said:

Факт е, че прокопса повече от Ларс Съливан, само заради това е смешно да ми повдигаш темата.

Демек, признаваш, че просто тролиш за него? Окей. :D

Иначе, да, постовете ги има. Обърни внимание особено, когато Jacob дебютира и ти обясних какво ще се случи със Solo. Не съм аз, който предвиждаше, че ще е новият Enzo Amore. :lol:

On 6/23/2024 at 9:55 AM, THE ENEMY said:

Проблемът при него обаче е същия какъвто беше при хора като Мат Ридъл, Енцо Аморе, Биг Кас, ако щете дори Райбак. Всички тези пичове в някакъв етап изглеждаха като да имат перспективата да са следващото голямо нещо, но това че не са наред с главата ги провали. Джейкъб Фату може да има всички протекции на света и да замажат миналото му, но ако пичът не е готов да се промени, рано или късно ще стигне там, където и гореизброените имена. Стискам палци случаят тук да е различен, подобни изключения може да са доста редки, но пък шансът е налице.

Edited by neshev
Todor Atanasov

Соло вече си получи пуша, показа на всички, че е една некадърна торба като всички цигани от родата му и си го върнаха в мидкарда. Да се радва, че е връзкар и още не са го уволнили. Като няква смеска Азис 2005 и Фънки, нереално противен тип.  

Не е изключено на Мания да го пуснат да джоби на Ортън, но и в това не виждам никакъв смисъл. Ренди заслужава нещо по-добро…

• Upvote 2
THE ENEMY

Ако трябва да коментираме Соло, аз не съм го отписал още. Пичът се отличава, има различен образ, на микрофона е доста подценен. Минусите му са, че е леко дребен и има да яде още хляб на ринга. Това, че знае кога да заляга и да избягва да е в центъра на вниманието на всяка цена би могло да е само в негова полза. Други хора, които ги бутат ненатурално, си вредят далеч повече. 

За Джейкъб не разбрах какво искаш да кажеш? Мислиш че този 50/50 буукинг при него не е точно за да го тестват ли? Нормално е пичовете да имат същите страхове. Както бях написал и преди, стискам палци да преодолее проклятието на подобни като него. Другото са филми.

Казах, че Jacob Fatu ще дойде и ще изяде закуската на Solo, което и стана.

Сега казвам, че е по-вероятно да уволнят Solo, отколкото Jacob. И казвам, че Roxanne ще има много по-успешна кариера от Solo. Понеже сега за нея се хвана и това беше причината въобще да ти отговарям. :D

THE ENEMY

Добре, хубаво е че ни информираш. Не разбрахме с кого водиш спор по тези въпроси, но важното е да си доволен.:)

Спри да бейтваш с глупости и мисля, че целият форум ще е доволен. :lol: Специално за Roxanne Perez, това ще и навреди точно толкова, колкото навреди на Tiffany. Дотук приключвам с темата.

Иначе, отново доста силно промо на Cody. Няма как да нарека едно царуване слабо, в което всяка седмица се предлагат подобни неща на микрофона и имаш толкова популярен шампион. WWE е най-силна, когато е face територия, a Cody е най-силният face, който са имали от John Cena насам.

Радвам се, че Bayley и Lyra получиха мач на WM. Предполагам, че идеята е turn на Bayley и соло вражда след WM. Jade срещу Naomi е супер заслужен мач и се радвам, че нормализират женски вражди, които не се въртят около титлата.

Колкото и да е яко да чуя "Русев удря, Русев мачка" на WM, Nick Aldis заслужава много повече един голям момент на WM като кечист, тъй че се надявам той да се самопровъзгласи за опонент на Randy. 

Edited by neshev

Окей, може би е нормална посещаемостта за този град. Но все пак си оставам на същото мнение - СД има спешна нужда от редуциране на продължителността, както и по-интересни образи. 

Все още си мисля, че Коди запазва на Мания и ни предстоят тегави откъм интрига 12 месеца. Просто е ясно, че няма кой да му вземе титлата до 42. Сина като шампион със спинъра би било класа, но това всички го очакват. Вярвам, че няма да го получим. По-скоро ще вземе от Усо другата титла и ще вилнее из RAW през лятото. 

• Upvote 2
THE ENEMY
3 hours ago, neshev said:

Спри да бейтваш с глупости и мисля, че целият форум ще е доволен. :lol: 

Добре господин "целият форум". Принципно ме боли хуя кой е доволен, но да кажем че ако спреш да злобееш и да простееш по темите, ще се правя че не помня поне половината "пророчества" относно бъдещата голяма звезда на WWE.

22 minutes ago, THE ENEMY said:

Добре господин "целият форум". Принципно ме боли хуя кой е доволен, но да кажем че ако спреш да злобееш и да простееш по темите, ще се правя че не помня поне половината "пророчества" относно бъдещата голяма звезда на WWE.

Прави, каквото прецениш. По-насран маняк от теб не е имало скоро. :D

yaripim

Какъв е тоя вайръл клип м/у Шарлът и Тифани, за който говореха?

3kuoda.gif

19 hours ago, Price said:

Все още си мисля, че Коди запазва на Мания и ни предстоят тегави откъм интрига 12 месеца. Просто е ясно, че няма кой да му вземе титлата до 42. Сина като шампион със спинъра би било класа, но това всички го очакват. Вярвам, че няма да го получим. По-скоро ще вземе от Усо другата титла и ще вилнее из RAW през лятото. 

Гарантирам ти, че няма да похабят един от мачовете, от прощалното турне на Cena, с факания Jey Uso. :D 

Cena вдига седемнадесетата на WM и разцъкват всички големи мачове до края на годината. Всичко друго ще е скандално.

Btw, твърди се, че finish-ът на Chelsea и Zelena е бил shoot. Реферът я е отброил. :D Евала му, ако е така. Не бива да покрива издънките на кечистите.

Edited by neshev
  • Upvote 2
  • Facepalm 1