Jump to content

Olimpic се извинява на baikiro

Recommended Posts

BAITO6O

Все още си личи. Ще видим след 3-4г. дали ще се прави разлика с просто човешко око.

baikiro
35 minutes ago, BAITO6O said:

Все още си личи. Ще видим след 3-4г. дали ще се прави разлика с просто човешко око.

Какво все още си личи? Личи си, че е Олимпик. По коженото яке го познах. Иначе се радвам, че се извинява от името на ХУНТАТА. Да видим дали другите ще имат смелостта да го направят. 

Edited by baikiro

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

StoneColdFaN

Чакай малко, ве. Тоз кръв повръща, ама извинение от името на ХУНТАТА не дава. Как стана тъй? :)

Edited by StoneColdFaN
baikiro
Just now, StoneColdFaN said:

Чакай малко, ве. Тоз кръв повръща, ама извинение от името на ХУНТАТА не дава. Как стана тъй?

Има пукнати в ХУНТАТА и тронът им започва да се клати. Сега е момента да бъдат свалени! Ицака насра и напусна ХУНТАТА и съответно форума. Олимпик се извинява. На прав път сме, братя!

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

THE ENEMY

Поздравявам Олимпик за решението да се завърне обратно при силите на доброто. По-добре късно, отколкото никога.:beer: 

Тъкмо бях подготвил предложение двамата с байкиро да разиграят форума на масата за покер, а това щеше да е и достоен секуел на боксовия мач с Радокс, обаче явно няма да се наложи да се стига чак до там.

StoneColdFaN
2 minutes ago, baikiro said:

Олимпик се извинява.

Добре, на пръв поглед е така, само ми обясни следния феномен. Как така се получава, че тоз е навънка във видеото, ама не се чува околната среда около него?

Изкуствен интелект? :)

Bobotsi
9 minutes ago, StoneColdFaN said:

Добре, на пръв поглед е така, само ми обясни следния феномен. Как така се получава, че тоз е навънка във видеото, ама не се чува околната среда около него?

Изкуствен интелект? :)

Когато си лидер на ХУНТАТА можеш да си позволиш най-новият модел телефон, а те вече имат доста добри шумоизолиращи микрофони.

Rise of Thunder

Олимпика добре е излязал с AI. 

БиМуМамата :blink: Малко само го размажи това видЮ, да изглежда все едно е на по-ниска резолюция, сложи му един елементарен звуков фон на улица и леко му пипни гласа с някакъв филтър, да звучи все едно е навън, и верно не можеш да го разпознаеш. Не ми се мисли след десет години какво ще става. 

Edited by gboy
  • Upvote 1

The Olimpic Hero
2 hours ago, Rise of Thunder said:

Олимпика добре е излязал с AI. 

Не, не съм добре излязъл, путко. Аз така изглеждам.

Утре ще  банна Бобоци, защото не може да ми се рови във фейсбука. Даже не сме приятели там. Абсурдно е.

Bobotsi
2 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Утре ще  банна Бобоци, защото не може да ми се рови във фейсбука. Даже не сме приятели там. Абсурдно е.

Еми да не ми го беше пращал бе

The Olimpic Hero
19 minutes ago, Bobotsi said:

Еми да не ми го беше пращал бе

Какво съм ти пращал ве. Ти ебаваш ли се с мен. Сериозно, би трябвало да те банна веднага. но просто те оставям да ми отговориш.

• LMFAO 3

Bobotsi
15 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Какво съм ти пращал ве. Ти ебаваш ли се с мен. Сериозно, би трябвало да те банна веднага. но просто те оставям да ми отговориш.

Е ти сериозен ли си? :D Не знам от ЕГН-то ли е, но май си си загубил чувството за хумор. А и как го казваш все едно аз съм те снимал. Като качваш своя снимка в интернет я правиш публична. Оттам може да се прави всичко с нея....ВСИЧКО :rolleyes:

StoneColdFaN

Сериозно, искам да измисля някакво меме, ама не мога. Дори и Люба Кулезич не е в състояние да оправи тая работа.

baikiro
3 hours ago, THE ENEMY said:

Поздравявам Олимпик за решението да се завърне обратно при силите на доброто. По-добре късно, отколкото никога.:beer: 

47 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Прибърза с добрите думи, Енеми. :(

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

The Olimpic Hero

Айде стига.

@THE ENEMY, ти сериозно ли го качи това на лентите. Както и да е.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...