Popular Post Bobotsi Posted April 6 Popular Post Share Posted April 6 Днес сутринта на лично съобщение Олимпик ми изпрати това видео след което веднага го изтри. Вероятно е бил пиян или под въздействие на нещо друго и е объркал b-akiro с b-obotsi. За късмет обаче, аз го сейвнах преди да изчезне и мисля, че е редно да го споделя с всички: Izvinenie.mp4 StoneColdFaN, yaripim, MJ23 and 17 others 2 13 2 3 Link to comment
BAITO6O Posted April 6 Share Posted April 6 Все още си личи. Ще видим след 3-4г. дали ще се прави разлика с просто човешко око. kurdengal 1 Link to comment
baikiro Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) 35 minutes ago, BAITO6O said: Все още си личи. Ще видим след 3-4г. дали ще се прави разлика с просто човешко око. Какво все още си личи? Личи си, че е Олимпик. По коженото яке го познах. Иначе се радвам, че се извинява от името на ХУНТАТА. Да видим дали другите ще имат смелостта да го направят. Edited April 6 by baikiro hacky, d0baTa, Bobotsi and 2 others 4 1 Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
StoneColdFaN Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) Чакай малко, ве. Тоз кръв повръща, ама извинение от името на ХУНТАТА не дава. Как стана тъй? Edited April 6 by StoneColdFaN Link to comment
baikiro Posted April 6 Share Posted April 6 Just now, StoneColdFaN said: Чакай малко, ве. Тоз кръв повръща, ама извинение от името на ХУНТАТА не дава. Как стана тъй? Има пукнати в ХУНТАТА и тронът им започва да се клати. Сега е момента да бъдат свалени! Ицака насра и напусна ХУНТАТА и съответно форума. Олимпик се извинява. На прав път сме, братя! Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
THE ENEMY Posted April 6 Share Posted April 6 Поздравявам Олимпик за решението да се завърне обратно при силите на доброто. По-добре късно, отколкото никога. Тъкмо бях подготвил предложение двамата с байкиро да разиграят форума на масата за покер, а това щеше да е и достоен секуел на боксовия мач с Радокс, обаче явно няма да се наложи да се стига чак до там. baikiro and Bobotsi 1 1 Link to comment
StoneColdFaN Posted April 6 Share Posted April 6 2 minutes ago, baikiro said: Олимпик се извинява. Добре, на пръв поглед е така, само ми обясни следния феномен. Как така се получава, че тоз е навънка във видеото, ама не се чува околната среда около него? Изкуствен интелект? Link to comment
Bobotsi Posted April 6 Author Share Posted April 6 9 minutes ago, StoneColdFaN said: Добре, на пръв поглед е така, само ми обясни следния феномен. Как така се получава, че тоз е навънка във видеото, ама не се чува околната среда около него? Изкуствен интелект? Когато си лидер на ХУНТАТА можеш да си позволиш най-новият модел телефон, а те вече имат доста добри шумоизолиращи микрофони. HBK_forever, Brutalnia, The-Resident-Ev!L and 1 other 1 2 1 Link to comment
gboy Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) БиМуМамата Малко само го размажи това видЮ, да изглежда все едно е на по-ниска резолюция, сложи му един елементарен звуков фон на улица и леко му пипни гласа с някакъв филтър, да звучи все едно е навън, и верно не можеш да го разпознаеш. Не ми се мисли след десет години какво ще става. Edited April 6 by gboy Metzgermeister 1 Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 6 Share Posted April 6 2 hours ago, Rise of Thunder said: Олимпика добре е излязал с AI. Не, не съм добре излязъл, путко. Аз така изглеждам. Утре ще банна Бобоци, защото не може да ми се рови във фейсбука. Даже не сме приятели там. Абсурдно е. baikiro, Metzgermeister, StoneColdFaN and 4 others 5 1 1 Link to comment
Bobotsi Posted April 6 Author Share Posted April 6 2 minutes ago, The Olimpic Hero said: Не, не съм добре излязъл, путко. Аз така изглеждам. Утре ще банна Бобоци, защото не може да ми се рови във фейсбука. Даже не сме приятели там. Абсурдно е. Еми да не ми го беше пращал бе baikiro and HBK_forever 1 1 Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 6 Share Posted April 6 19 minutes ago, Bobotsi said: Еми да не ми го беше пращал бе Какво съм ти пращал ве. Ти ебаваш ли се с мен. Сериозно, би трябвало да те банна веднага. но просто те оставям да ми отговориш. baikiro, The-Resident-Ev!L and HBK_forever 3 Link to comment
Bobotsi Posted April 6 Author Share Posted April 6 15 minutes ago, The Olimpic Hero said: Какво съм ти пращал ве. Ти ебаваш ли се с мен. Сериозно, би трябвало да те банна веднага. но просто те оставям да ми отговориш. Е ти сериозен ли си? Не знам от ЕГН-то ли е, но май си си загубил чувството за хумор. А и как го казваш все едно аз съм те снимал. Като качваш своя снимка в интернет я правиш публична. Оттам може да се прави всичко с нея....ВСИЧКО Brutalnia 1 Link to comment
StoneColdFaN Posted April 6 Share Posted April 6 Сериозно, искам да измисля някакво меме, ама не мога. Дори и Люба Кулезич не е в състояние да оправи тая работа. Link to comment
baikiro Posted April 6 Share Posted April 6 3 hours ago, THE ENEMY said: Поздравявам Олимпик за решението да се завърне обратно при силите на доброто. По-добре късно, отколкото никога. 47 minutes ago, The Olimpic Hero said: Не, не съм добре излязъл, путко. Аз така изглеждам. Прибърза с добрите думи, Енеми. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 7 Share Posted April 7 @Bobotsi си замина от форума. HBK_forever 1 Link to comment
Ponetron Posted April 7 Share Posted April 7 Екскузивни кадри от отлъчването на @Bobotsi Spoiler Brutalnia, The Olimpic Hero, BAITO6O and 4 others 1 4 1 1 Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
The Olimpic Hero Posted April 7 Share Posted April 7 Айде стига. @THE ENEMY, ти сериозно ли го качи това на лентите. Както и да е. BAITO6O 1 Link to comment
Recommended Posts