Jump to content

NXT Stand & Deliver - 19 април 2025

Recommended Posts

image.thumb.jpeg.afee44f101b285596845cd3bf676cd8b.jpeg

Date: 19 април 2025

Venue: T-Mobile Arena

City: Paradise, Nevada

Official Theme Song: TBA

Matches:

image.thumb.jpeg.eb6fe7568aa2a0bc981788c75467f81b.jpeg

Triple Threat match for the NXT Championship

Trick Williams vs. Oba Femi (c) vs. J'Von Evans

image.thumb.jpeg.7d07be8f347e9dadbb5051514dca3223.jpeg

Fatal 4-Way match for the NXT Women's Championship

Giulia vs. Jaida Parker vs. Stephanie Vaquer (c) vs. Jordynne Grace

image.thumb.jpeg.3a0a7c28fb68ba935e9f6085bb8bf588.jpeg

NXT North American Championship

Ricky Saints (c) vs. Ethan Page

image.thumb.jpeg.3c5e21822019d573fbd7b4f889162f22.jpeg

Ladder match for the VACANT NXT Women's North American Championship

Zaria vs. Thea Hail vs. Izzi Dame vs. Soc Ruca vs. Kelani Jordan vs. Lola Vice

image.thumb.jpeg.8f6a6cf5501348394dd3efa1520cf247.jpeg

NXT Tag Team Championship

Nathan Frazer & Axiom (c) vs. Tank Ledger & Hank Walker

image.thumb.jpeg.65591ce688d8b7c40b8d99717538d8dd.jpeg

Fatal 4-Way Elimination Tag Team N1 Contender's match for the WWE Women's Tag Team Championship

Lash Legend & Jakara Jackson vs. Gigi Dolin & Tatum Paxley vs. Fallon Henley & Jacy Jayne vs. Cora Jade & Roxanne Perez

image.thumb.jpeg.c7237883ccdd3c37fa794993d6e4a0c6.jpeg

Six-Man Tag Team match

The D'Angelo Family vs. DarkState

Edited by Devil
  • 3 weeks later...

За истинските сикота, шолото почва в 20:00 днес, пре-шолото в 19:00. :beer:

Edited by neshev

20:00. Все едно сме още на европейското турне. :D Карда е приличен с интересни мачове. Да видим какво ще ни представят.

За разлика от миналата година, публиката тук изглежда инвестирана. 

:D

Двамата направиха доста стабилен мач. Ethan Page ме впечатлява с всяка изява. Не би трябвало да ги бавят много, но мамка му, главният ростер се пръска по шефовете, особено като набримчат и завръщанията. 

Edited by neshev
  • Upvote 2
Posted (edited)

Брутален мач за tag титлите! Спота с прелитането между въжетата и падането върху коментаторската маса... ОМГ! А дали на Fraxiom им беше последния мач в NXT? Време e за Маin Roster-a!

Edited by Devil

Не най-добрия ladder мач. Имаше си ги спотовете, но важна е победата. :D :wank:

SaveClip.App_491441921_18500677204021798_9028856602727746963_n.thumb.jpg.74f6b444c5f84e0be6ea29f854f35972.jpg

• Like 1
  • Wank 2
HeaDMaKeR™

Не следя новото nxt, нямам идея от кечистите дори и какво се случва в title сцената, но понеже имам нетфликс и пуснах преди малко, тоя маняк Trick Williams си крещи суперстар от всякъде.Харизма, ентрънс, вид, сега го гледам на ринга също важи.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

HeaDMaKeR™

Ми окей мач, ама очевидно преебаха финала и това с рефера трябваше да стане при кътера, а не горилата да се повдига.Претрупано ми се стори накрая, а публиката беше слаба.Трик Уилиамс ми направи мн добро впечатление.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

batistaheel

Любимката ми Сол Рука взе победата и титлата в мача със стълби. Другите участнички са ми сравнително непознати, освен Келани и Лола. Лола Вайс се справя по-добре от другите бивши ММА-ки, които минаха през компанията. Изи Дейм ми направи добро впечаление. 

В другия женски мач Сетафани достави и заслужено си запази титлата. Не съм впечатлен от Джордин, просто е нацепена и грозна. Джейда Паркър ми направи впечатление. Джулия за мен е тотал щета. Не може да ме грабне като другите японки в компанията. Липсва и някакъв финишър, с който да изпъкне, като тези на Аска, Ийо и Кайри. 

Стефани срещу Роксан ще избие рибата. Тази малка латинка Перез няма как да не я заобичаш. :wub:

Трик е с огромен потенциал. Има обаче да поработи все още с микрофона, както и дано никога повече не се облича с дрехите на Сет Ролинс. Другото си го има в изобилие.

Еванс е първия циркаджия, на когото се кефя жестоко. Нямам против всички простотии, които прави и как подскача из ринга. Убеден съм, че в главния roster ще се харчи като топъл хляб. 

Оба го градят като абсолютно животно. Je'Von му набива финишър, маниакът просто става и препарира противниците си, след което печели. Дано не го похабяват още дълго в NXT, узрял е за бране. 

ЧОТУДЕ
21 hours ago, neshev said:

Буукърката са изпразни май. :D

Пускам петиция за банване на @Hachiko, който е отговорен за Divas раздела. Грехота е все още да няма тема за Стефчиту Вакур. image.png.fce313df549e0f5b1f18648f89068cc6.png

• Thanks 2

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg