Devil Posted April 2 Share Posted April 2 (edited) Date: 19 април 2025 Venue: T-Mobile Arena City: Paradise, Nevada Official Theme Song: TBA Matches: Triple Threat match for the NXT Championship Trick Williams vs. Oba Femi (c) vs. J'Von Evans Fatal 4-Way match for the NXT Women's Championship Giulia vs. Jaida Parker vs. Stephanie Vaquer (c) vs. Jordynne Grace NXT North American Championship Ricky Saints (c) vs. Ethan Page Ladder match for the VACANT NXT Women's North American Championship Zaria vs. Thea Hail vs. Izzi Dame vs. Soc Ruca vs. Kelani Jordan vs. Lola Vice NXT Tag Team Championship Nathan Frazer & Axiom (c) vs. Tank Ledger & Hank Walker Fatal 4-Way Elimination Tag Team N1 Contender's match for the WWE Women's Tag Team Championship Lash Legend & Jakara Jackson vs. Gigi Dolin & Tatum Paxley vs. Fallon Henley & Jacy Jayne vs. Cora Jade & Roxanne Perez Six-Man Tag Team match The D'Angelo Family vs. DarkState Edited April 16 by Devil Quote Link to comment
neshev Posted April 19 Share Posted April 19 (edited) За истинските сикота, шолото почва в 20:00 днес, пре-шолото в 19:00. Edited April 19 by neshev Quote Link to comment
Devil Posted April 19 Author Share Posted April 19 20:00. Все едно сме още на европейското турне. Карда е приличен с интересни мачове. Да видим какво ще ни представят. Quote Link to comment
neshev Posted April 19 Share Posted April 19 (edited) За разлика от миналата година, публиката тук изглежда инвестирана. Двамата направиха доста стабилен мач. Ethan Page ме впечатлява с всяка изява. Не би трябвало да ги бавят много, но мамка му, главният ростер се пръска по шефовете, особено като набримчат и завръщанията. Edited April 19 by neshev Devil and The-Resident-Ev!L 2 Quote Link to comment
Devil Posted April 19 Author Share Posted April 19 (edited) Брутален мач за tag титлите! Спота с прелитането между въжетата и падането върху коментаторската маса... ОМГ! А дали на Fraxiom им беше последния мач в NXT? Време e за Маin Roster-a! Edited April 19 by Devil Quote Link to comment
neshev Posted April 19 Share Posted April 19 Съдейки по финала, да, скоро дебютират в RAW/SD. Quote Link to comment
Devil Posted April 19 Author Share Posted April 19 Не най-добрия ladder мач. Имаше си ги спотовете, но важна е победата. batistaheel, Sugarev and Ponetron 1 2 Quote Link to comment
Ponetron Posted April 19 Share Posted April 19 Сол РУКАААААА batistaheel 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
neshev Posted April 19 Share Posted April 19 Буукърката са изпразни май. nikolov933 and Devil 2 Quote Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted April 19 Share Posted April 19 Не следя новото nxt, нямам идея от кечистите дори и какво се случва в title сцената, но понеже имам нетфликс и пуснах преди малко, тоя маняк Trick Williams си крещи суперстар от всякъде.Харизма, ентрънс, вид, сега го гледам на ринга също важи. Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
neshev Posted April 19 Share Posted April 19 Cuter-ите на J'Von Evans са красота. Quote Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted April 19 Share Posted April 19 Ми окей мач, ама очевидно преебаха финала и това с рефера трябваше да стане при кътера, а не горилата да се повдига.Претрупано ми се стори накрая, а публиката беше слаба.Трик Уилиамс ми направи мн добро впечатление. Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
batistaheel Posted April 19 Share Posted April 19 Любимката ми Сол Рука взе победата и титлата в мача със стълби. Другите участнички са ми сравнително непознати, освен Келани и Лола. Лола Вайс се справя по-добре от другите бивши ММА-ки, които минаха през компанията. Изи Дейм ми направи добро впечаление. В другия женски мач Сетафани достави и заслужено си запази титлата. Не съм впечатлен от Джордин, просто е нацепена и грозна. Джейда Паркър ми направи впечатление. Джулия за мен е тотал щета. Не може да ме грабне като другите японки в компанията. Липсва и някакъв финишър, с който да изпъкне, като тези на Аска, Ийо и Кайри. Стефани срещу Роксан ще избие рибата. Тази малка латинка Перез няма как да не я заобичаш. Ponetron 1 Quote Link to comment
Price Posted April 20 Share Posted April 20 Трик е с огромен потенциал. Има обаче да поработи все още с микрофона, както и дано никога повече не се облича с дрехите на Сет Ролинс. Другото си го има в изобилие. Еванс е първия циркаджия, на когото се кефя жестоко. Нямам против всички простотии, които прави и как подскача из ринга. Убеден съм, че в главния roster ще се харчи като топъл хляб. Оба го градят като абсолютно животно. Je'Von му набива финишър, маниакът просто става и препарира противниците си, след което печели. Дано не го похабяват още дълго в NXT, узрял е за бране. Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted April 20 Share Posted April 20 21 hours ago, neshev said: Буукърката са изпразни май. Пускам петиция за банване на @Hachiko, който е отговорен за Divas раздела. Грехота е все още да няма тема за Стефчиту Вакур. batistaheel and HEIDENREICH 2 Quote Link to comment
Recommended Posts