Devil Posted March 22 Share Posted March 22 Cody Rhodes & John Cena to be under the same roof in Glasgow, Scotland CM Punk will take the mic in Glasgow ??? & Jey Uso vs. A-Town Down Under WWE Women's Intercontinental Championship Lyra Valkyria (c) vs. Raquel Rodriguez The-Resident-Ev!L, krriiissss and Monteso 3 Quote Link to comment
Devil Posted March 23 Author Share Posted March 23 Не мисля, че ще дадат на Брон да бие Пента. Рано му е за чиста загуба. Най-много да има някоя намеса в мача. krriiissss 1 Quote Link to comment
ShwN Posted March 23 Share Posted March 23 Кайзера се намесва, според мен е доста явно. krriiissss 1 Quote Link to comment
hacky Posted March 24 Share Posted March 24 Joe Hendry е потвърден за Wrestlemania уикенда, според мен това още повече потвърждава, че той ще е мистериозния партньор на Джей. krriiissss 1 Quote Link to comment
UNDERTAKER* Posted March 24 Share Posted March 24 Днес пак ли лайв ве В колко почва? krriiissss 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 24 Share Posted March 24 13 minutes ago, UNDERTAKER* said: Днес пак ли лайв ве В колко почва? Би трябвало да е в 22.00. Sugarev and krriiissss 2 Quote Link to comment
UNDERTAKER* Posted March 24 Share Posted March 24 Скипвам футбол, за да гледам кеч. Пренесох се в 2001 krriiissss and Ponetron 1 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 24 Share Posted March 24 HD Стрийм: https://strimsy.top/fight/WWEMondayNightRaw1.php?source=5 Джонката втора поредна седмица прави същото промо? Добре, това накрая ми хареса. Сина ще закрие кеча и ще се пенсионира с титлата. krriiissss 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted March 24 Share Posted March 24 ТВА ДА ГЛЕДАШ КЕЧ НА ЖИВО ПО НОРМАЛНО БГ ВРЕМЕ Е УНИКАЛНО!!! krriiissss 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
neshev Posted March 24 Share Posted March 24 16 minutes ago, The Olimpic Hero said: Добре, това накрая ми хареса. Сина ще закрие кеча и ще се пенсионира с титлата. Както ние на 15-и май ще дръпнем шалтера на форума и ценнити путрибили ще се молят като путита да се върнем. HEIDENREICH and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 24 Share Posted March 24 Ми супер си лафят ама нещо няма ли да се случи Понякога и най-очевидното стига - Джон да пребие Р-Трут krriiissss 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 24 Share Posted March 24 Бавно почват билд-ъпа. И какво, новият образ на Сина е на путка... HBK_forever and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted March 24 Share Posted March 24 Не вярвахме достатъчно в Joe Hendry. krriiissss 1 Quote Link to comment
The Pain Posted March 24 Share Posted March 24 Най-добрия бейбифейс Коди Роудс да победи отново злото и да зарадва всички или Джон Сина да погребе кеча и да се пенсионира на нивата също като Танос, тая година наистина не мога да избера, чуек krriiissss and Sugarev 2 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 24 Share Posted March 24 Горкото и бедно братче Джими излиза на фона на музиката на по-успешния си брат. Ponetron, krriiissss and The Phenom 1 1 1 Quote Link to comment
neshev Posted March 24 Share Posted March 24 Синчето пак им изяде времето. krriiissss 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 24 Share Posted March 24 Или ми се еве мн, или Ракел е по-привлекателна без грим. krriiissss 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
d0baTa Posted March 24 Share Posted March 24 El Grande Americano искрено ме забавлява. Яко е назобан между другото, който и да е той... Ponetron, krriiissss and RaterR 3 Quote Яко е да си от BWC! Link to comment
Devil Posted March 24 Author Share Posted March 24 Тоз редовния фен със зелената тениска чак до Шотландия ли дойде.. Бах тоз уруд! Има пари, угажда си. krriiissss, Ponetron and The-Resident-Ev!L 3 Quote Link to comment
Hachiko Posted March 25 Share Posted March 25 Най-нелепият образ за хийл, който е възможен са измислили за Сина. Това е нереално . krriiissss 1 Quote Link to comment
hacky Posted March 25 Share Posted March 25 (edited) За сега най-слабото шоу от турнете им, Шотландците не са силни фенове и поне те не успяха да вкарат атмосфера, Сина - Роундс беше същото като миналата седмица, единя повтори същите неща, другия след това почти нищо не каза. Пънк също се появи за пълнеж. Вярвах в Джо Хендри,а получихме Джими. Радвам се, че не го гледах на живо. Единствено ми е интересно кой е El Grande Americano? Edited March 25 by hacky Price and krriiissss 2 Quote Link to comment
Price Posted March 25 Share Posted March 25 Подкрепям hacky. Най-интересното нещо наистина е #КОЙ е El Grande Americano. Слаба конфронтация между Сина и Роудс. За момента не ми оправдават очакванията. Явно ще трябва последният шеф да помага с програмата. Гледането на живо не ми дава свободата да прескачам женските помии И Усото нещо позагуби инерция в последно време. Скучна е и там историята. За жалост нивото на продукта сякаш попадна точно в най-важния период за годината. В момента Шон Майкълс преподава как се правят интересни шоута, в NXT. krriiissss 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 25 Share Posted March 25 (edited) А има ли го варианта в който Джон просто не го еве за Коуди и неговата вражда не е там. Т.е той даже не смята Роудс за жив и затова няколко пъти вече не го ебава. Ако това е филмеца, вече съм по-съгласен. Защото другата версия с това, че го пазел, не ме кефи. Олимпик е прав, че като се гледа на живо, всичко е много маркски и нищо не хващаш на момента Опитват се да оправят малко образа и на Усо с много силен ход, макар че малко докарва на Сами Зейн от миналата година . Ще го направят да не е уверен, да се самокритикува, да се шиба с камшик като Силас в Шифърът на Леонард, а Джими до КМ ще е там да му вдъхва доверие и увереност. Сигурно Гюнтър ще го шиба 12 минути, и на 13тата Джей ще вкара некое копие и ще я вдигне. Да правят стълби, маси, столове за щатската и Ел Гранде Американо да я вдига! Edited March 25 by Ponetron krriiissss 1 Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
The Olimpic Hero Posted March 25 Share Posted March 25 Отново малко размисли за образа на Джон Сина. Продължава да реве, кат някой путка, чуек, но вкара и някои интересни моменти как ще закрие кеча и ще се пенсионира с титлата. Би трябвало да добавя някаква тръпка това, но не е ли прекалена делюзия? В 2025 година, където публиката е напълно наясно с тънкостите на продукта, смарк е и знае, че това просто не звучи реалистично и няма как да стане. Или пък хийловете по принцип са делюзионни? Не знам, разсъждавам на глас и се чудя. Може ли да проработи това и да влезем във филма? Трудно ми се вижда. Иначе извън Сина, съм длъжен да отбележа и един лучадор, на който съм фен от много години и най-после се завърна! Еми култов клип за El Grande Americano и вече един от любимите ми образи в момента. hacky, krriiissss and THE ENEMY 1 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts